Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά
Τα φύλα είναι ΔΥΟ (και ούτε μισό περισσότερο από ΔΥΟ)
Τα φύλα είναι ΔΥΟ (και ούτε μισό περισσότερο από ΔΥΟ)

Τα φύλα είναι ΔΥΟ (και ούτε μισό περισσότερο από ΔΥΟ)

Ξεκάθαρες κουβέντες από έναν επιστήμονα που έχει αποδείξει ότι έχει το θάρρος της γνώμης του

Του καθηγητή Καρδιολογίας Κωνσταντίνου Αρβανίτη:

Επειδή μερικοι φίλοι και μερικές φίλες κάπου εχουν χαθει στη μεταφραση, επιτρεψτε μου να ξεκαθαρίσουμε μερικα βασικά πραγματα:

1) Τα φύλα είναι ΔΥΟ (και ούτε μισό περισσότερο από ΔΥΟ).
2) Οι σεξουαλικοι προσανατολισμοι μπορει να ειναι οσοι θελετε. Ακομη και 185, αν θελετε (για να μην ξεχασουμε και τους κτηνοβατες, που ειναι σωστο και δικαιο καθε ζωο να αποτελει αλλο σεξουαλικο προσανατολισμο…)
3) Ενας άντρας που έκοψε χειρουργικά τα γεννητικά του όργανα, δεν είναι γυναίκα, αλλά … ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΣΜΕΝΟΣ άντρας. Οπως ακριβως και αν κόψεις τα δυο πόδια ενος τετραποδου, δεν γινεται πτηνό, ουτε αν του κοψεις και τα τεσσερα θα γινει… φίδι.

4)Ακόμη και το τελευταιο κύτταρο της φτερνας σου, απο μονο του μαρτυραει σε ποιο απο τα δυο φυλα ανηκεις: αντρας ή γυναίκα.

Ετσι λοιπόν, ακόμη και μια παντοφλα σου αν εξετασουμε (χωρις να σε εχουμε δει ποτε, εσενα τον ιδιο) ξερουμε σε ποιο φυλο ανηκεις: αντρικό ή γυναικείο, από τα κυτταρα που πελματος σου, που αφηνεις πανω στην παντοφλα, καθε φορα που θα την φορεσεις. Το βιολογικο εργαστηριο που θα εξετασει την παντοφλα σου, θα μας στειλει μια απο τις δυο απαντησεις (αντρας ή γυναικα). ΔΕΝ μπορεις να το αλλαξεις αυτο, οτι και να κανεις.
5) Μετα από 5.000 χρόνια από τώρα, το έτος 7023, ο αρχαιολόγος του μέλλοντος, χωρις να ειναι γιατρος, μόλις αντικρύσει το σκελετό σου, μέσα στο πρώτο κιόλας δευτερόλεπτο θα πει ή “αυτός ήταν άντρας” ή θα πεί “αυτή ήταν γυναίκα”.
Δεν υπάρχει περίπτωση να πεί “εδώ έχουμε ένα ατομο που ανήκε στο 7ο φύλο”, διοτι δεν υπάρχουν πάνω από ΔΥΟ φύλα.
Τι να κάνουμε τώρα; Αυτό το δρόμο ακολούθησε η ζωή στους πολυκύτταρους οργανισμούς, για την υλοποίηση της αναπαραγωγής. Να κάνουμε μήνυση στη Φυση;
Τα νυστερια δεν μπορουν να το αλλαξουν αυτο, παρα μονο να παραποιησουν την ΕΜΦΑΝΙΣΗ (όπως και στις πλαστικες προσωπου, στηθους κλπ…)
……………………………………………….
Πρεπει ομως να εχουμε ξεκαθαρο στο μυαλο μας οτι οι παραπανω επιστημονικες αληθειες δεν πρεπει να χρησιμοποιουνται για να γινονται διακρισεις, σε νομικο ή κοινωνικο επιπεδο εις βαρος οποιουδηποτε ανθρωπου.
Καθε άνθρωπος πρέπει να γίνεται σεβαστός ως ανθρωπινη οντότητα, ΟΠΟΙΕΣ και αν είναι οι προτιμήσεις του. (Εξαιρούνται οι παιδόφιλοι.)
Ομως μην ακούμε και παλαβομάρες, που διαστρέφουν την πραγματικότητα.
Αλλο είναι να σέβομαι σαν ύπαρξη, όχι μονο τους ανθρωπους, αλλα ακόμη και ένα ταπεινό γαϊδουράκι και άλλο είναι να προσπαθεί εκείνο να μου επιβάλει την άποψη του, ότι τάχα …πετάει!
Το ότι γελαω καθε φορα που προσπαθει να με πεισει οτι πεταει, δεν σημαινει πως δεν το σεβομαι κατα τα αλλα.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ ΜΑΣ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ

 

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ