Χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό

ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΑΜΕΛΕΙΑ




ARVE

Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΝΟΜΟΥ ΠΕΛΛΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΣΤΡΕΠΚΟΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ “Η ΠΑΙΔΕΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΠΟΛΙΤΕΣ” ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΝΑ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ ΣΤΟ ΑΡΓΩ WEB TV. Η φυσιολογία του ανθρώπου είναι η συμμετοχή του σε κάθε βαθμίδα της. καθημερινότητας.

Έτσι για να θυμηθούμε την καθημερινή μας συμπεριφορά, το σπίτι μας το διαχειριζόμαστε μόνοι μας.Και κανείς μας δεν έχει οικονομικό διαχειριστή στο ίδιο μας το σπίτι. Το χωράφι μας το φροντίζουμε μόνοι μας αλλά και τους καρπούς εμείς τους εκμεταλευομαστε.

Τώρα που ένα τεράστιο ποσοστό ανθρώπων δεν συμμετέχει στις εκλογές είναι ένα δραματικό φαινόμενο που ίδιος ο πολίτης ακυρώνει την ίδια του την ύπαρξη. Διότι ακύρωση της συμμετοχής σημαίνει ακύρωση της ύπαρξης.

Καλούνται οι Έλληνες πολίτες να συμπεριφερθούν όπως συμπεριφέρονται στη διαχείριση του δικού τους χωραφιού. Αυτός που θα γυρίσει τις βάνες για να ποτίσει το χωράφι του είναι ο ίδιος που θα ποτίσει τη χώρα του με ενεργή συμμετοχή.

Άρα ήρθε η ώρα να εμφανιστούν οι πολίτες για να έρθουν όλα στη φυσιολογία μας και να διοικησουμε την πολιτεία μας με αξίες αρχές και νόμους νομοτέλειας. Οι πολίτες θα δημιουργούν πολιτείες και η πολιτείες θα δημιουργούν πολίτες με αφθονία και ευδαιμονία.

Ε.ΣΥ. ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 2312 315162 , MAIL: esydthessalonikis@gmail.com

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

ΘΥΜΗΣΟΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ

Χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό

Πηγή url: www.e-synews.gr

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ