Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά
Χωρίς ΦΕΚ ο Δένδιας έστελνε χρήματα των Ελλήνων στην Σομαλία
Χωρίς ΦΕΚ ο Δένδιας έστελνε χρήματα των Ελλήνων στην Σομαλία

Χωρίς ΦΕΚ ο Δένδιας έστελνε χρήματα των Ελλήνων στην Σομαλία

Ανθρωπιστική βοήθεια έστειλε ο υπουργός εξωτερικών με απόφασεις του για να ενισχύσει το πρόγραμμα των Η.Ε. UNSOA/UNSOS (U.N. SUPPORT OFFICE FOR AMISOM AFRICAN UNION-MISSION IN SOMALIA).

Οι απόφασεις του όμως είναι παράτυπες-παράνομες χωρίς να έχει ψηφιστεί το ΦΕΚ δημοσίευσης της απόφασης του Συμβουλίου Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών και περί εγκρίσεως και εφαρμογής συστάσεων του Συμβουλίου Ασφαλείας και της Γενικής Συνελεύσεως.


Έστελνε χρήματα για ανθρωπιστική βοήθεια τουλάχιστον για δύο χρόνια χωρίς να έχει δημοσιευτεί το ΦΕΚ που του έδινε την νομιμοποίηση για να στείλει δημόσιο χρήμα.

Λες καί είναι τσιφλίκι του και αποφασίζει και διατάζει δίχως να υπολογίζει τους Έλληνες.

Μην ξεχνάμε άλλωστε βρίσκεται στην θέση αυτή παράνομα αφού δεν έχει συσταθεί ποτέ σε σώμα η βουλή απο το 1974 εως σήμερα.

Όταν οι Έλληνες έχουν να αντιμετωπίσουν την ενεργειάκη κρίση πληρώνοντας τεράστια ποσά σε λογάριασμους ρεύματος ,σε καύσιμα,εταιρείες πρώτων αναγκών όπως φούρνοι κλείνουν η μία μετά την άλλη ,όταν η κυβέρνηση του Μήτσοτακη πέταξε στους Έλληνες πολίτες για υποστήριξη το market pass και αυτό το έδωσε από την φορολόγηση των κερδών των βιομηχανιών των διυλιστηρίων,την ίδια στιγμή και συγκεκριμένα ο υπουργός εξωτερικών Νίκος Δένδιας διχως να σε ρωτήσει παίρνει χρήματα που ανήκουν στους Έλληνες πολίτες και τα στέλνει μέσω της τράπεζας JP Morgan Chase Bank για ανθρωπιστική βοήθεια στην Σομαλία για τα έτη 2021-2022.

 

Ξέρετε πότε δημοσιευτηκαν σε ΦΕΚ οι  απόφασεις 2607 (2021) και  2662 (2022) του Συμβουλίου Ασφαλείας Ο.Η.Ε. σχετικά με τη Σομαλία?
 
Λίγο πρίν προκηρυχθούν εκλογές στις 12 Απριλίου του 2023 δημοσιεύτηκαν στο ΦΕΚ Α΄90
 

Δίνει χρήματα πού ανήκουν στούς Έλληνες χωρίς κάν να είναι νομιμοποιημένος.
 
Αυτό ήταν το επιτελικό κράτος της ΝΔ του Μητσοτάκη.
 
Δείτε τι χρήματα έστειλε και πότε για ανθρωπιστική βοήθεια στην Σομαλία 
 
 
 

 
 

 
 
 
Όλες τις αποφάσεις για ανθρωπιστική βοήθεια μπορείτε να τις δείτε στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ 
Ποιός Υπουργός είναι αυτός που αγνοεί τους Έλληνες ,τους νόμους και το Σύνταγμα  και αποφασίζει και διατάζει και στέλνει τα δικά μας χρήματα χωρίς να έχει γίνει νόμος του κράτους να γραφτεί δηλαδή η απόφαση του Συμβουλίου Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών και περί εγκρίσεως και εφαρμογής συστάσεων του Συμβουλίου Ασφαλείας και της Γενικής Συνελεύσεως?
 
Φανταστείτε τι έχει κάνει το επιτελικό κράτος του Μητσοτάκη!!!!!
 
Άλλωστε δεν είναι η πρώτη φορά που το επιτελικό κράτος της Κυβέρνησης Μητσοτάκη που παρανομεί.
 
 
Και ΕΣΥ που είσαι Έλληνα πολίτη μου όταν αυτούς που ψήφισες για να σε εκπροσωπούν κάνουν του κεφαλιού τους?
 
Δείτε το ΦΕΚ που υπόγραψε πρόσφατα πρίν αποχωρήσει ο Ν.Δένδιας.
 
 
 
Είναι επιτακτική ανάγκη αδέλφια μου η ένωση μας για να αποφασίζουμε εμείς για τις ζωές μας ,για να αποφασίζουμε εμείς για το μέλλον των παιδιών.
Μόνο με την ένωση μας στον πολιτικό φορέα Ελλήνων Συνέλευσις θα γίνει πράξη!!!!!
 
Δείτε επίσης:
 
 
 
 
 
ΔΕΛΑΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ
ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Β’ ΠΕΙΡΑΙΑ
ΔΙΓΕΝΗ ΑΚΡΙΤΑ 36,18755 ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ
delagrammatika@gmail.com
6976653520