Χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό
Αλλαξαν τα φώτα στους Αγρότες. Σαξώνης Σόλων 24 3 2023

Παρά τις επανειλημμένες ενέργειες που κάνει ο δήμος Σουλίου, μέσω της περιφέρειας Ηπείρου πού είναι η αρμόδια αρχή, δεν έχει υπάρξει κάποιο αποτέλεσμα με τη διακοπή ρεύματος από την ΔΕΗ.

Πρέπει να τονίσω ότι το γεγονός έχει φέρει σε απόγνωση χιλιάδες οικογένειες, που ζουν και εργάζονται στην περιοχή.

Γιατί 28.000 στρέμματα θα μείνουνε χωρίς νερό, συν υδροδότηση το δήμο Σουλίου. Οπότε τα πράγματα είναι πάρα πολύ σοβαρά, και βλέπουμε ότι η κυβέρνηση για άλλη μία φορά είναι ανύπαρκτη για να δώσει λύσεις, στα προβλήματα των αγροτών και γενικότερα των Ελλήνων πολιτών. Αυτό θα οδηγήσει σε οικονομικό αφανισμό, αγρότες, κτηνοτρόφους, και πολλά άλλα επαγγέλματα στην περιοχή.

Πρέπει να σημειώσω ότι από τη διακοπή ρεύματος θα προκληθούν τεράστιες ζημιές στην αρδευτική υποδομή, κόστος πολλών εκατομμυρίων ευρώ, η οποία είναι δημόσια περιουσία. Πρέπει να τονίσω ότι η διακοπή ηλεκτροδότησης συντελείται ακριβώς στο ξεκίνημα της νέας χρονιάς, που πρέπει να σπείρουν οι αγρότες.

Βεβαίως το πρόβλημα δεν σταματά εδώ, γιατί υπάρχει μία κατηγορία αγροτών, που έχουν ενταχθεί σε προγράμματα βελτιώσεις, από την Ευρωπαϊκή Ένωση και κινδυνεύουν να απενταχθούν, επιστρέφοντας τις χρηματικές ενισχύσεις που έλαβαν.

Όλα αυτά τα προβλήματα μπορούν να λυθούν, με το πρόγραμμα που έχει η Ελλήνων Συνέλευσης, το νερό και το ρεύμα, είναι αγαθά και δεν πρέπει να πωλούνται στους Έλληνες πολίτες.

Αναλύει το θέμα και δίνει λύσεις ο υποψήφιος βουλευτής νομού Φωκίδας με την Ελλήνων Συνέλευσης Σόλων Σαξώνης, φιλοξενούμενος στην εκπομπή δια δραστικά με τον Χάρη Δαμίγο

ΤΗΛ. 6908674359 email:ssaxonis68@gmail.com




ARVE

Χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό

Πηγή url: www.e-synews.gr

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ