Χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό
ΚΑΔΟΙ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ΤΗΣ ΤΟΞΙΚΟΤΗΤΑΣ
ΚΑΔΟΙ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ΤΗΣ ΤΟΞΙΚΟΤΗΤΑΣ

Η κ. Γεωργία Βαγενά μας αποκαλύπτει την απάτη της ανακύκλωσης στην Ελλάδα. Ανύπαρκτες και ακατάλληλες υποδομές του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας που βασίζονται σε ιδιωτικές εταιρείες .

Καπηλεύονται τα τεράστια ποσά του κράτους και της Ευρωπαϊκής Ένωση δηλ. των πολιτών για να εκτελέσουν τις “πολιτικές” της κυκλικής οικονομίας μιας εικονικής εντέλει ανακύκλωσης που περιορίζεται στην απάτη των ΜΠΛΕ ΚΑΔΩΝ και πρόσφατα των υπόγειων “ΕΞΥΠΝΩΝ” ΚΑΔΩΝ για τα σκουπίδια που τελικά καταλήγουν όλα στην χωματερή!

Η Μαφία της ανακύκλωσης θησαυρίζει στην Ελλάδα προσφέροντας μόνο αύξηση της τοξικότητας στου πολίτες και επιβαρύνοντας τους με φόρους για τις σακούλες και τα πλαστικά καλαμάκια, την στιγμή που όλες οι συσκευασίες επιτρέπεται να γίνονται από πλαστικό και τοξικό αλουμίνιο.

Καθολική λύση για μια πραγματική οικολογική με σεβασμό στο περιβάλλον οικονομία έχει μόνο η Ελλήνων Συνέλευσις αντιμετωπίζοντας ολιστικά το ζήτημα παραγωγής, μεταποίησης, συσκευασίας και ανακύκλωσης των προϊόντων που θα παράγονται αποκλειστικά στην Ελλάδα… ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: #ΓΕΩΡΓΙΑ_ΒΑΓΕΝΑ ΤΗΛ.:,6997255597 & 6993013015 e-mail: georgiavayena@gmail.com IΣΤΟΤΟΠΟΣ:

https://georgiavayena.blogspot.com TWITTER: https://twitter.com/georgiavayena FACEBOOK: https://www.facebook.com/georgiavayena ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ: ΒΟΤΣΗ 64, ΠΑΤΡΑ




ARVE

Ε.ΣΥ. – ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ & ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

ΠΟΛΗ: ΛΑΡΙΣΑ, ΟΔΟΣ: ΧΡΥΣΟΧΟΟΥ 3-5,
Τ.Κ. 41221, ΕΛΛΑΣ
ΤΗΛ. 2411 103182 EMAIL : kpd.thes.ke@gmail.com

 

 

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ
ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΗΣΕ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ_ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΠΑΝΟΣ
Χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό

Πηγή url: www.e-synews.gr

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ