Πέμπτη, 30 Νοεμβρίου, 2023
ΑρχικήΠΟΛΙΤΙΚΗΧΘΕΣ ΗΤΑΝ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ....ΑΥΡΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ.......

ΧΘΕΣ ΗΤΑΝ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ….ΑΥΡΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ…. ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ !!!!!!!!!!!!!!

ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΤΟΝ ΟΣΕ, ΜΕ ΤΕΡΑΤΩΔΗ ΨΕΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ, ΤΟ 2010 Ο ΡΕΠΠΑΣ ΚΑΙ ΤΟ 2011 Ο ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ, ΕΝΩ ΤΟ 2015 Ο ΣΠΙΡΤΖΗΣ ΧΑΡΙΣΕ ΤΗΝ ΤΡΑΙΝΟΣΕ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΑΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ, ΣΕ ΙΤΑΛΟΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΓΙΑ ΜΟΛΙΣ 45 ΜΥΡΙΑ. ΤΟΝ ΟΣΕ ΤΟΝ ΧΡΕΩΣΑΝ Ο ΣΟΥΦΛΙΑΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΒΑΛΕ ΚΑΝ ΔΑΝΕΙΣΤΗΚΕ 3,5 ΔΙΣ ΑΠΟ ΓΑΛΛΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΟ ΠΕΤΑΛΟ ΤΟΥ ΜΑΛΙΑΚΟΥ ΚΑΙ Ο ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ ΑΛΛΟ 1,6 ΔΙΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΛΑΓΑ ΜΠΑΝΚ

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά
ΧΘΕΣ ΗΤΑΝ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ....ΑΥΡΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ.... ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ
ΧΘΕΣ ΗΤΑΝ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ….ΑΥΡΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ…. ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ

ΧΘΕΣ ΗΤΑΝ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ….ΑΥΡΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ…. ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ !!!!!!!!!!!!!!

Chris Dictapanidis

ΚΩΣΤΑ, ΔΟΥΛΕΨΑ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ ΑΘΗΝΑ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΠΡΟ’Ι’ΣΤΑΜΕΝΟΣ ΑΜΑΞΟΣΤΟΙΧΙΩΝ, 37 ΧΡΟΝΙΑ. ΑΠΟ ΤΟ 1998, ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΜΕ ΕΞΩΔΙΚΑ, ΑΠΕΡΓΙΕΣ, ΣΥΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΗΘΕΙ Η ΓΡΑΜΜΑ ΔΟΜΟΚΟΣ– ΘΕΣ/ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΑΧΘΕΙ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΔΙΟΙΚΗΣΗ.

ΕΧΟΥΝ ΑΓΟΡΑΣΤΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΑΛΛΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΣΤΙΣ ΑΠΟΘΗΚΕΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΜΕ ΑΛΛΑ, ΓΙΑ ΕΥΝΟΗΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ.

ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΤΗΚΑΝ, ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗΚΑΝ. ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΑΠΟ ΔΟΡΥΦΟΡΟ, ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟ ΣΤΙΣ ΑΠΟΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΕΔΙΟ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ”ΘΕΑΡΕΣΤΩΝ” ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ ΜΕ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ, ΑΝΑΔΟΧΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΚΑΛΟΠΑΙΔΑ.

ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ ΑΙΤΙΑ ΠΟΥ ΟΔΗΓΗΣΕ ΣΤΟ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ ΣΤΟ ΑΔΕΝΔΡΟ ΤΟ 2017 ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΤΙΠΟΤΑ, ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ. ΜΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΤΟΝ ΟΣΕ, ΜΕ ΤΕΡΑΤΩΔΗ ΨΕΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ, ΤΟ 2010 Ο ΡΕΠΠΑΣ ΚΑΙ ΤΟ 2011 Ο ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ, ΕΝΩ ΤΟ 2015 Ο ΣΠΙΡΤΖΗΣ ΧΑΡΙΣΕ ΤΗΝ ΤΡΑΙΝΟΣΕ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΑΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ, ΣΕ ΙΤΑΛΟΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΓΙΑ ΜΟΛΙΣ 45 ΜΥΡΙΑ.

ΤΟΝ ΟΣΕ ΤΟΝ ΧΡΕΩΣΑΝ Ο ΣΟΥΦΛΙΑΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΒΑΛΕ ΚΑΝ ΔΑΝΕΙΣΤΗΚΕ 3,5 ΔΙΣ ΑΠΟ ΓΑΛΛΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΟ ΠΕΤΑΛΟ ΤΟΥ ΜΑΛΙΑΚΟΥ ΚΑΙ Ο ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ ΑΛΛΟ 1,6 ΔΙΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΛΑΓΑ ΜΠΑΝΚ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕΤΟ ΑΞΟΝΑ ΤΗΣ ΕΓΝΑΤΙΑΣ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟΠΗ, ΜΕ ΑΥΤΑ ΚΙ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΚΡΑΤΙΚΗ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗ, ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΒΡΩΜΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ.

Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ, ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΕΞΙ ΕΞΩΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΖΗΤΗΜΑ, ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΚΑΝΑΜΕ ΑΠΕΡΓΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΙΤΗΜΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΑΓΟΡΑΣΜΕΝΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΩΣ ΠΕΙΘΗΝΙΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ, ΕΚΡΙΝΑΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ”ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΕΣ”,

ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΑΚΑΤΑΔΙΩΚΤΟ. ΚΡΙΜΑ ΣΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΤΕΣ ΠΟΥ ΧΑΣΑΜΕ ΤΟΣΟ ΑΔΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΑΧΥΔΕΡΜΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΕΠΑΝΩ ΣΤΑ ΠΤΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΟΥΣ.

ΕΙΝΑΙ ΣΤΥΓΝΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝ, ΠΟΤ’Ε. Ο ΛΑΟΣ……….ΚΟΙΤΑΕΙ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, ΜΟΝΟ ΚΟΙΤΑΕΙ……..ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ.

 

ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΑΡΑΣ

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ»

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ – ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

 

 

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΑΝΑΓΝΩΣΜΕΝΑ

ΠΟΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ