Χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό
CINEMA O ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ....;
CINEMA O ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ….;
Η φωνή των έλλην καλλιτεχνών σε όλους τους τομείς,δηλαδή τραγουδιστές, μουσικοί, ηθοποιοί, σκηνοθέτες,και ένας μεγάλος αριθμός επαγγελματιών έχουν φωνή και την υψώνουν για την τεράστια αδικία και την υποβάθμιση των πτυχίων τους:
H καλλιτεχνική τάξη,είναι ένα κομμάτι της εργατικής τάξης, που είναι η βαριά βιομηχανία της Ελλάδας και όλου του κόσμου. Εμείς αυτή τη στιγμή ως εργαζόμενοι υποβαθμιζόμαστε όλοι σε επίπεδο ανειδίκευτου εργάτη.
Αυτό δεν είναι άδικο μόνο προς εμάς, είναι άδικο για τον ίδιο τον Πολιτισμό, ο οποίος καταρρέει μη έχοντας την παραμικρή φροντίδα. Υποβιβάζεται εργασιακά η δική μας η σχέση η καλλιτεχνική με σκοπό την εξαφάνιση του Πολιτισμού.
Κι αν ο Πολιτισμός δεν αποτελεί τη βαριά βιομηχανία της Ελλάδας και εμείς σαν εργαζόμενοι δεν τυγχάνουμε της αξιοπρέπειας και του σεβασμού του έργου που παράγουμε, το οποίο γίνεται κάτω από εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες για όλους μας πάντοτε, το πράγμα θα οδηγηθεί σε μία εξαιρετικά ανεξέλεγκτη κατάσταση.
Μετά από όλα αυτά τα τελευταία χρόνια που βιώνουμε αυτή την πολύ σκληρή κατάσταση για επιβίωση και διαβίωση και έχοντας μία ανάλγητη στάση από την κυβέρνηση, που χωρίς κανένα έρεισμα εξευτελίζει και υποβιβάζει όλο τον καλλιτεχνικό κόσμο, βρισκόμαστε όλοι εδώ σε μία κινητοποίηση που σήμερα αρχίζει και για εμάς τελειωμό δεν θα έχει Ζητάμε τη συμπαράσταση του κόσμου, δεν είναι θέμα να κάνει μπρος ή πίσω η κυβέρνηση, είναι θέμα ζωτικό.
Το εργατικό κίνημα υπήρχε, υπάρχει και θα υπάρχει. Αυτό πρέπει να το καταλάβει ο πολίτης. ΝΑΝΑ ΕΜΕΝΙΔΟΥ https://draft.blogger.com/blog/posts/... ΠΑΛΛΑΔΑ ΑΘΗΝΑ https://draft.blogger.com/blog/posts/... Nana Emenidou https://www.facebook.com/EmenidouNana Ομάδα για Νανά Εμενίδου υπ.βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης https://www.facebook.com/groups/48001... Νανά Εμενίδου υπ.βουλευτής Α’ Θεσσαλονικης
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ_ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΠΑΝΟΣ

Ε.ΣΥ. – ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ & ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

ΠΟΛΗ: ΛΑΡΙΣΑ, ΟΔΟΣ: ΧΡΥΣΟΧΟΟΥ 3-5,
Τ.Κ. 41221, ΕΛΛΑΣ
ΤΗΛ. 2411 103182 EMAIL : kpd.thes.ke@gmail.com