Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά
 
 
ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΒΑΡΙΕΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΡΟΥΧΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ
ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΙΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΡΟΥΧΙΣΜΟ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ

 

ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΒΑΡΙΕΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΡΟΥΧΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ


Μάλιστα σωστά διαβάζετε.

Ξεπουλήσανε και πτωχεύσανε την Ελληνική Εριουργία η οποία ανήκε στον όμιλο του Μποδοσάκη και μετέπειτα κρατικοποιήθηκε και συγχωνεύτηκε με την ΕΑΣ.

Αυτές είναι χοντρές μπίζνες της ανάπτυξης στην χώρα μας.

Να έχεις τις εγκαταστάσεις να τις εγκαταλείπεις και μετά να έρχεται ένας πακιστανός έμπορας που σου λέει on κάμερα ότι με την βοήθεια της Ελληνικής Κυβέρνησης θα φτάσει ο τζίρος του στα 200.000.000 ευρώ.

 

Οι Πακιστανοί προμηθεύουν με ρούχα, παπούτσια και εξοπλισμό την ΕΛ.ΑΣ, τις Ένοπλες Δυνάμεις και την Πυροσβεστική!Ακόμα και τον ιατρικό εξοπλισμό!!!!!

 

 

 

Η ανάπτυξη καλά κρατεί σε αυτήν την χώρα με τις προδοτικές κυβερνήσεις.
Η Κυβέρνηση των αχ-ρίστων θα κάνει πάλι το θαύμα της?
 
Δείτε πως συγχωνεύτηκε η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΡΙΟΥΡΓΙΑ Α.Ε. με την ΕΑΣ.
 
 

 
Η βιομηχανία στην Ελλήνων Πολιτεία θα είναι σημαντικό καθήκον της ετσι ώστε να ανακάμψει η οικονομική και βιομηχανική δραστηριότητα.
 
Η βιομηχανία θα δομηθεί να παρέχει αυτάρκεια σε όλους τους τομείς. Αυτό θα επιτευχθεί λαμβάνοντας πάντα υπόψη τις παγκόσμιες συνθήκες για πιθανές συνεργασίες, εκτέλεση σχεδίων και επενδύσεων στους πιο νευραλγικούς τομείς.
 
Η βιομηχανία θα δομηθεί πάνω στο πλαίσιο της τεχνολογίας αιχμής του σημερινού παγκόσμιου γίγνεσθαι με προοπτική την ανάπτυξη πρωτοπόρων και καινοτόμων τεχνολογιών οι οποίες ως ευρεσιτεχνίες βρίσκονται στα χέρια της Ελλήνων Πολιτείας καθώς επίσης θα κληθούν οι απανταχού Έλληνες πολίτες, επιστήμονες, εφευρέτες για να προσφέρουν τις γνώσεις τους και την ευφυΐα που έχουν κληρονομήσει από το γένος μας, στην Ελλήνων Πολιτεία.
 
Η βιομηχανία θα στηριχθεί στις πρώτες ύλες, που βρίσκονται στην Ελληνική γη.
 
Δίδεται ιδιαίτερη βαρύτητα στον εξορυκτικό και μεταλλευτικό κλάδο για να υπάρξει υποδομή παραγωγής των πρώτων υλών, που είναι αναγκαία για την βιομηχανική δραστηριότητα. Θα δοθεί ιδιαίτερη βάση στην παραγωγή σπάνιων μετάλλων, σπάνιων γαιών που βρίσκονται στην Ελληνική γη καθώς και η εκμετάλλευση τους.
 
Ειδικές μονάδες για καλύτερους τρόπους μεγιστοποίησης της εκμετάλλευσης, ειδικά βελτιωτικά και προστατευτικά μέτρα για τους βιοτικούς, αβιοτικούς, ενεργειακούς ή/ και εν δυνάμει φυσικούς πόρους όπως αυτοί κατηγοριοποιούνται σε ανανεώσιμους και μη ανανεώσιμους: Ατμοσφαιρικός αέρας, νερό, έδαφος, φυσική χλωρίδα και πανίδα, ορυκτός πλούτος υπεδάφους, ηλιακή ακτινοβολία, φυσική ομορφιά κ.ο.κ.
 
 Όλη η παραγωγή από τα μεταλλεία της Ελλάδος θα χρησιμοποιούνται ως πρώτη ύλη στην ελληνική μεταποιητική βιομηχανία. Δεν θα εξάγονται πρωτογενής πρώτες ύλες παρά μόνο μεταποιημένα βιομηχανικά προϊόντα, που θα περιλαμβάνουν την υπεραξία της μεταποίησης. Με αυτό τον τρόπο η Ελλάδα καθίσταται αυτάρκης και αυτοδύναμη στις βιομηχανικές πρώτες ύλες.
 
Για την ανταγωνιστικότητα των βιομηχανικών προϊόντων η προϋπόθεση που χρειάζεται, είναι να σταματήσει η υπερεκμετάλλευση των πόρων ενέργειας για λόγους κερδοσκοπικούς και η αναπροσαρμογή του κόστους της ενέργειας σε χαμηλότερες τιμές.
 
Για  να  υλοποιηθεί  ένας  τέτοιος  σχεδιασμός  χρειάζεται  χρήση ενέργειας χαμηλότερου κόστους. Η Ελλήνων Πολιτεία είναι έτοιμη να εφαρμόσει εναλλακτικές πράσινες τεχνολογίες, οι οποίες θα είναι υψηλών προδιαγραφών με πλήρη ασφάλεια και απόλυτο σεβασμό ως προς το περιβάλλον.
 
Μια από αυτές τις τεχνολογίες, που θα εφαρμοστούν, είναι παραγωγή υδρογόνου μέσω ηλεκτρολυτικής διαδικασίας με χρησιμοποιούμενη ενέργεια για ηλεκτρόλυση, την ηλιακή.
 
Όλες οι εναλλακτικές μορφές ενέργειας που θα χρησιμοποιηθούν θα έχουν σαν κατάληξη την χρήση ελεύθερης ενέργειας, που είναι η νομοτελειακή χρήση ενέργειας για τον πλανήτη μας.
 
Η Ελλήνων Πολιτεία θα καταστήσει το Ελληνικό κράτος πλήρως αυτοδύναμο βιομηχανικά και ενεργειακά θέτοντας το παγκόσμιο πρότυπο εφηρμοσμένης τέχνης του Λόγου.
 
 
 
 


ΔΕΛΑΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ
ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Β’ ΠΕΙΡΑΙΑ
ΔΙΓΕΝΗ ΑΚΡΙΤΑ 36,18755 ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ
delagrammatika@gmail.com
6976653520
 

Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

   

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

  ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ