Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

ΚΕΝΟ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ

ΚΕΝΟ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ
ΚΕΝΟ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟARVE

Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΝΟΜΟΥ ΠΕΛΛΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΣΤΡΕΠΚΟΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ “Ο,ΤΙ ΑΠΟΔΕΙΚΝΕΥΤΑΙ” ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΤΣΑΤΑΛΜΠΑΣΙΔΗ ΣΤΟ ΑΡΓΩ WEB TV. Στην τουριστική χώρα Ελλάς διαπιστώνουμε ένα φαινόμενο κενού στην εκτέλεση της λειτουργίας του τουριστικού προϊόντος. Αυτό το κενό εμφανίζεται κατά τους χειμερινούς μήνες όπου γίνεται παύση των λειτουργιών του τουρισμού και τίθονται όλα τα τουριστικά μέσα προβολής σε αδράνεια. Η τεράστια αυτή αδράνεια εκτελείται κατά τους χειμερινούς μήνες και έχει βλάβη στην Ελληνική οικονομία. Το ζητούμενο εδώ είναι γιατί εμφανίζεται αυτό το κενό στο τουριστικό μας προϊόν. Ενώ δηλαδή έχουμε ως χώρα να προβάλουμε ελληνικό πολιτισμό γράμματα τέχνες φώς έχουμε μία κυβέρνηση η οποία δεν προβάλλει καθόλου το ελληνικό πνεύμα. Κατ επέκταση να οδηγούμαστε μόνο σε έναν εξάμηνο τουρισμό και όχι σε έναν δωδεκάμηνο τουρισμό. Επειδή τόσα χρόνια οι κυβερνήσεις που πέρασαν από την πατρίδα μας δεν εκτέλεσαν τη διαδικασία ενεργοποίησης ενός δωδεκάμηνου τουρισμού ήρθε η ώρα ο απλός ο Έλληνας πολίτης να μεριμνήσει και μέσω της ένωσης του να ενισχύσει το τουρισμό με τέτοια μέσα ώστε να καταστεί δωδεκάμηνος. Πλέον δεν θα μιλάμε για κενό στο τουριστικό προϊόν και θα οδηγηθούμε στην ανάπτυξη η οποία θα έχει αντίκτυπο στην ψυχολογία του Έλληνα πολίτη ο όποιος συνεχόμενα θα απασχολείται θα εργάζεται και θα παράγει έργο. Δεν μπορούμε πια ως Έλληνες πολίτες να αναμένουν από αυτές τις κυβερνήσεις τις καθεστωτικές να οδηγήσουν τη χώρα μας το δωδεκάμηνο τουρισμό. Μόνο ο άνθρωπος, ο ίδιος ο πολίτης με την ένωσή του με το συνάνθρωπό του σε ένα τεράστιο γνωσιακό και αξιακό θα μπορέσει να συμπληρώσει το κενό αυτό. Ο άνθρωπος που θα λειτουργήσει ως ένας χείμαρρος γνώσης θα μεριμνήσει ώστε να εκτελεστεί ένας ολοκληρωμένος λειτουργικός προς τον άνθρωπο 12μηνος τουρισμός. Η ώρα των ανθρώπων είναι τώρα και καλούνται όλοι οι Έλληνες πολίτες να συμμετέχουν στην ένωση τους στον ανθρωποκεντρικό οργανισμό Ελλήνων Συνέλευσις και να σταματήσουν όλα τα κακώς κείμενα που τρέχουν αυτή τη στιγμή στην πατρίδα μας. Μόνο ο ίδιος ο άνθρωπος μπορεί να τα αλλάξει όλα και θα τα αλλάξει. Ελλήνων συνέλευσις ένας όρος ο οποίος στέλνει τόσα πολλά μηνύματα ανθρωπισμού γιατί δείχνει ότι μόνο η συνέλευση των ανθρώπων θα τοποθετήσει τον άνθρωπο στην πραγματική λειτουργία του ως ον δημιουργικό.

12.0 ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
Βρισκόμαστε σε έναν χώρο που είναι η καθέδρα των Θεών και για μας τους ανθρώπους θείο δώρο με τον Απολλώνιο Ήλιο να λάμπει εδώ.
Με τον Ποσειδώνα να έχει μεγαλουργήσει με το υδάτινο στοιχείο που περιβάλλει τις τεράστιες ακτογραμμές μας. Πραγματικά όλοι οι άνθρωποι στον υπόλοιπο πλανήτη γαία, έχουν όνειρο να επισκεφτούν την Ελλάδα.
12.1. Έχουν προγραμματιστεί ιλιγγιώδεις επενδύσεις για χειμερινό και θερινό τουρισμό.
12.2. Θα δοθεί η ευκαιρία στον καθένα που θέλει να επισκεφτεί την Ελλάδα να το πραγματώσει.
12.3. Αυτό σημαίνει τεράστιες υποδομές, ένα τεράστιο δαιδαλώδες οδικό δίκτυο στην Ηπειρωτική και Νησιωτική Ελλάδα με μεγάλους αυτοκινητόδρομους, με συνδέσεις μεταξύ τους, με παράλληλη σύνδεση αυτών με αμαξοστοιχίες υψηλών ταχυτήτων και μεγίστης ασφάλειας καθώς και με άμεση σύνδεση των ανωτέρω με τα λιμάνια και τα αεροδρόμια.
12.4. λες οι πόλεις και οι κωμοπόλεις θα εξυπηρετούνται σε όλη την έκταση τους με άμεση πρόσβαση από οικολογικούς συρμούς πόλεων.
12.5. τη χώρα της θάλασσας θα κατασκευαστούν τεράστιες μαρίνες, υπερσύγχρονες, για να δέχονται επισκέπτες από όλο τον πλανήτη και με επανδρωμένες τις γύρω περιοχές για τις αναγκαίες υποστηρικτικές υπηρεσίες.
12.6. Θα ανοιχθούν χιλιάδες παραδείσιες τοποθεσίες για φιλοξενία των επισκεπτών σε ορεινές και σε παραθαλάσσιες περιοχές ολόκληρης της Ελλάδας, πάντοτε με σεβασμό προς το φυσικό περιβάλλον.
12.7. Αυτές οι εγκαταστάσεις θα είναι ενταγμένες απόλυτα στο φυσικό περιβάλλον ούτως ώστε θα αποτελούν πρότυπα διαβίωσης των ανθρώπων, όπως αυτόνομες κατοικίες με οργάνωση κωμόπολης ή χωριού.
12.8. λες οι τοποθεσίες θα έχουν την καλύτερη επισκεψιμότητα και προσβασιμότητα με τα κατάλληλα μεταφορικά μέσα, οδικά, αεροπορικά, ακτοπλοϊκά κλπ.
12.9. Θα προάγεται ο ελληνικός τρόπος διατροφής, που είναι ο καταλληλότερος και υγιεινότερος για τον άνθρωπο.
12.10. Ο κάθε επισκέπτης θα υπογράφει δήλωση δέσμευσης για την τήρηση των προϋποθέσεων και κανόνων που απαραίτητα πρέπει να τηρούνται με απόλυτη ακρίβεια καθ’ όλη την διάρκεια της παραμονής του στον Ελλαδικό χώρο, όπως τον απόλυτο σεβασμό του φυσικού Ελληνικού Περιβάλλοντος, την εναρμόνιση του στους νόμους της Πολιτείας καθώς και τον απόλυτο σεβασμό των δρώμενων από τους ιθαγενής αυτόχθονες Έλληνες επί ποινής αυστηρής τιμωρίας όπως η απέλαση του με απαγόρευση την επαν’ είσοδο του στην χώρα μας δια παντός.
12.11. Θα προβάλλεται η διαβίωση του ανθρώπου σε ένα φυσικό καθαρά Ελληνικό περιβάλλον. Η υψηλοτάτη ποιότητα εξυπηρέτησης και προσφοράς προϊόντων που θα παρέχονται θα είναι το κίνητρο της ανταμοιβής του παραγόμενου έργου.
12.12. Ο τουρισμός θα είναι το μέσο επίδειξης και γνωστοποίησης της ταυτότητας της χώρας μας παγκοσμίως.
12.13. Θα γίνει παγκόσμια διαφήμιση μέσω του τουρισμού ότι η Ελλάς είναι παγκόσμια πολιτική, οικονομική, πολιτιστική δύναμη.
Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ»
Έλα να διοικήσεις Ε.ΣΥ.! Όλοι οι άλλοι απέτυχαν!: Αναγγελία της ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ – ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ. – ΕΙΣΑΓΓ. ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΑΡ. ΠΡΩΤ. 6199/ 04-09-2015
ΔΟΜΗΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΕΡΓΩΝ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ