Χρόνος ανάγνωσης: 4 λεπτά

ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΝΟΜΟΙ

ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΝΟΜΟΙ
ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΝΟΜΟΙ

Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Α’ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΙΣΑΑΚΙΔΗΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ “ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ” ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΑΘΗ ΚΛΑΓΚΑ ΣΤΟ ΑΡΓΩ WEB TV. ΕΝΑ ΣΧΕΔΙΟ ΑΛΛΟΓΕΝΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΟ 2005 ΤΟΥ κ. ΚΑΡΟΛΟΥ ΠΑΠΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΠΙΒΛΗΘΗΚΑΝ ΜΕ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ. ΠΕΡΙΟΡΙΣΑΝ ΤΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΕΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ (LOCKDOWN) ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑ (4) ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΕΦΕΡΑΝ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΦΟΡΩΝ ΜΕΣΩ ΤΙΗΣ Α.Α.Δ.Ε. ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ. ΑΠΟΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΑΝΕΛΕΓΚΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΩΣ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ. ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΓΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΝΟΜΟΣ 3845 ΦΕΚ ΑΡ.65/ 6-5-2010.

ΣΗΜΕΡΑ ΜΑΛΩΝΟΥΝ ΣΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΑΛΛΗΛΟΜΥΝΗΩΝΤΕ (ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΠΟΛΑΚΗΣ) Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ ΞΕΧΑΣΕ ΠΩΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΚΕ ΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΔΗΛΩΣΗ ΔΥΣΠΙΣΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΜΟΜΦΗ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΓΙΑ ΚΑΚΙΣΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΤΗΣ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑΣ ΚΑΙ Η ΒΟΥΛΗ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΙΑ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΙ ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΑΝ ΑΜΕΤΑΚΛΙΤΑ ΚΑΙ ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΜΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ (ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ) ΕΠΙΒΟΛΗ ΑΓΓΛΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΜΕ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ. ΕΚΤΟΣ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΦΟΡΟΛΙΚΗ ΑΝΙΣΟΤΗΤΑ ΜΕΤΑΞΥ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ. ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΞΕΝΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΜΕ ΔΥΣΒΑΣΤΑΚΤΟΥΣ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗΣ ΠΟΥ ΚΑΘΥΣΤΟΥΝ ΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΣ ΕΓΚΛΗΜΑ. ΚΑΜΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΝΤΑΠΟΔΟΣΗ. ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΕΝΟΣ ΑΝΕΛΕΓΚΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ. ΕΔΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΛΕΓΧΘΗΚΕ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΑΣ ΠΑΡΕΔΙΔΕ Η ΜΙΑ ΤΑ ΑΔΕΙΑ ΤΑΜΙΑ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ. ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΙ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ . ΚΑΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΟΡΚΩΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΔΙΟΡΙΖΟΥΝ ΑΡΑ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ.

ΥΠΕΡΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ ΑΚΙΝΗΤΟΥ. ΥΠΕΡΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ. ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΛΗΣΤΕΙΑ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΕΙΣΠΡΑΧΘΕΝΤΩΝ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΣΤΗΝ Α.Α.Δ.Ε. (ΒΑΣΗ ΝΟΜΟΥ) ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ( ΒΑΣΗ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ ) ΜΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ. Φ.Π.Α. ΠΟΣΟΣΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ. ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΕΙΣΠΡΑΧΘΕΝΤΑ. ΤΙ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΠΑΝΕ ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΗΝ Ε.Ε. ΣΥΝΙΔΡΥΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ. ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΜΕΙΑ. ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ.ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΙΣΟΛΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ.
ARVE

ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

1.1. Το Υπουργείο Οικονομικών θα αναδομηθεί σε μια υπηρεσία που θα υπηρετεί τη μέσω του φόρου ανταποδοτική διαδικασία της Πολιτείας προς τον πολίτη.

1.2. Θα καταργηθούν όλοι οι υπάρχοντες φορολογικοί νόμοι γιατί η πολυνομία είναι η οδός της διαφθοράς, διαπλοκής, συναλλαγής όλων των κακόβουλων ενεργειών και καταδυνάστευσης του πολίτη. Ο φορολογικός νόμος του εισοδήματος που θα καθιερωθεί θα έχει τουλάχιστον 10ετή διάρκεια.

1.3. Θα καταργηθούν όλοι οι υπάρχοντες φόροι επί της ακίνητης περιουσίας ώστε ο πολίτης να είναι πραγματικά κυρίαρχος και κύριος της εστίας του και της περιουσίας του. Ο φόρος για αγορά ακίνητης περιουσίας δεν θα είναι πάνω από 3 % και όχι 11 % που επί πολλά χρόνια πληρώνουμε για απλή μεταβίβαση. Για μεταβίβαση σε συγγενή πρώτου βαθμού είναι χωρίς φόρο.

1.4. Για την ασφαλή μετακίνηση των πολιτών η Ελλήνων Πολιτεία θα θέσει νομοθεσία ώστε η αγορά των αυτοκινήτων να γίνεται ατελώς με ένα ποσό ΦΠΑ εάν και εφόσον κριθεί αναγκαίο.

1.5. Τα τέλη κυκλοφορίας δεν θα είναι πάνω από 50 € ετησίως γιατί δεν υπάρχει καμία λογική, αυτοκίνητα με τέσσερις ρόδες και με κάλυψη οδοστρώματος περίπου το ίδιο να υπάρχει μια διακύμανση 150 έως 1400 € όπως είναι σήμερα.

1.6. Τα διόδια καταργούνται γιατί καταστρατηγούν το δικαίωμα της ελεύθερης διακίνησης των πολιτών εντός του Ελλαδικού χώρου. Με τους σημερινούς παρόχους των Εθνικών Οδών θα διαπραγματευτεί η Πολιτεία.

1.7. Η φορολογία εισοδήματος θα αρχίζει από της 15.000 € ετησίως. Η μέριμνα της Πολιτείας είναι ότι ο μικρότερος μισθός θα είναι διαμορφωμένος κατά αυτό τον τρόπο ώστε το 50 % του να καλύπτει τις βιοτικές ανάγκες του εργαζόμενου.

1.8. Η Ελλήνων Πολιτεία θα διανείμει στον άξονα των Ελλάνιων Αξιών κρατική γη στους αυτόχθονες Έλληνες Ιθαγενείς και μόνο σε αυτούς χωρίς το δικαίωμα μεταπώλησης της.

1.9. Η Ελλήνων Πολιτεία με απόλυτο σεβασμό στον νεογέννητο Έλληνα με πρόσβαση στην αρμονία και με γνώμονα ότι ήρθε στην Ελλάνια γη θα αποκτά αυτομάτως ένα τμήμα της πολεοδομημένης περιοχής. Με σεβασμό προς κάθε Έλληνα Πολίτη και με βάση την ισότητα και όλα τα Ελλάνια Πρωτόκολλα από την πρώτη ημέρα που θα αναλάβει θα αντιμετωπίσει την γυναίκα αναγνωρίζοντας τον τεράστιο ρόλο της όπως ορίζεται στην Κοσμοθέαση μας (Κοσμοθέαση είναι οτιδήποτε προσλαμβάνεται από τις αισθήσεις και γίνεται αντιληπτό μέσω της νοητικής διεργασίας ως αληθινό και υπαρκτό).

1.10. Η γυναίκα αναγνωρίζεται ως αυτοδύναμη, αυτόνομη και ανεξάρτητη μέσα στο κοινωνικό σύνολο. Φορολογικά αντιμετωπίζεται αυτόνομα κάνοντας προσωπική φορολογική δήλωση και όχι οικογενειακή. Οτιδήποτε αποκτάται εντός του έγγαμου βίου θα διαμοιράζεται σύμφωνα με την νομοθεσία εξαρχής. Για τις μητέρες που ανατρέφουν παιδιά θα υπάρχει πλήρη μισθολογική και ασφαλιστική κάλυψη από την Πολιτεία. Από την πρώτη μέρα που καθίσταται έγκυος με Ελλάνιο Γόνο, η Πολιτεία αναλαμβάνει πλήρως όλα τα έξοδα εγκυμοσύνης, γέννησης και ανατροφής του. Η Πολιτεία θα αποκαταστήσει όλες τις μητέρες όταν χρειαστεί να μπουν στην παραγωγική διαδικασία για τα χρόνια που έμειναν εκτός αυτής.

1.11. Είναι υποχρέωση μας να ανατρέψουμε την γενοκτονία που γίνεται σήμερα και να την μετατρέψουμε σε ευγονία. Η αποκατάσταση και η εξασφάλιση των γυναικών μητέρων και των απογόνων μας είναι ιερό καθήκον μας.

1.12. Μέσω της φορολογικής πολιτικής θα δοθεί ανάπτυξη σε όλους τους επιμέρους παραγωγικούς κλάδους.

1.13. Η Ναυτιλία δεν θα φορολογείται με μόνη υποχρέωση να είναι η έδρα της εταιρείας στην Ελλάδα. Το προσωπικό και τα πληρώματα να είναι Έλληνες, εφόσον υπάρχουν διαθέσιμοι και όλες οι επισκευές των πλωτών μέσων να γίνονται στην Ελλάδα.

1.14. Στην βιομηχανία η οποία θα καλύπτει τομείς παραγωγής που είναι απαραίτητοι στην Πολιτεία και προκειμένου να γίνει η Ελλάδα αυτάρκης βιομηχανικά, τα πρώτα πέντε χρόνια καθίστανται αφορολόγητα.

1.15. Η βιοτεχνική παραγωγή προϊόντων καπνού και αλκοολούχων ποτών θα επιβαρύνεται με φόρο μόνο ίσο με την αξία του προϊόντος. Δηλαδή η τελική τιμή πώλησης του είναι 50 % η τιμή πώλησης από τον παραγωγό και το 50 % φόρος προς την πολιτεία.

 

ΘΥΜΗΣΟΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ

Χρόνος ανάγνωσης: 4 λεπτά

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ»
Έλα να διοικήσεις Ε.ΣΥ.! Όλοι οι άλλοι απέτυχαν!: Αναγγελία της ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ – ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ. – ΕΙΣΑΓΓ. ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΑΡ. ΠΡΩΤ. 6199/ 04-09-2015
ΔΟΜΗΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΕΡΓΩΝ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ