Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά
ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ ΚΑΙ ΜΜΕ
ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ ΚΑΙ ΜΜΕ

Η Νανά Εμενίδου, υποψήφια βουλευτής της ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ, στην εκπομπή “ΑΝΑ-ΛΥΣΗ” με τον Νίκο Παπουτσή.

Η ΚΑΤΑΘΛΗΨΗ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ,ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ. ΒΕΒΑΙΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΔΙΑ-ΒΑΘΜΙΣΕΙΣ ,ΥΦΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΞΑΡΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΕΡΕΥΝΕΣ, ΑΝΑΤΡΕΧΩ ΣΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΓΕΝΕΕΣ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΠΩΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΑΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΄΄ΖΩΗΣ΄΄ ΜΕ ΜΟΧΘΟ, ΜΕ ΣΚΛΗΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΜΕ ΛΟΓΙΚΗ.

ΒΑΡΕΙΑ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ ΕΙΧΑΝ [ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΑ], ΜΟΝΟΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΟ ΞΕΠΕΡΝΟΥΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΟΥΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΑΥΤΩΝ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ.

ΤΩΡΑ ΣΕ ΕΝΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΑΠΟΞΕΝΩΣΗΣ, ΑΔΙΑΦΟΡΙΑΣ, ΥΛΙΣΜΟΥ, ΚΥΝΗΓΗΤΟΥ ΚΑΡΙΕΡΑΣ, ΕΞΟΝΤΩΤΙΚΩΝ ΩΡΑΡΙΩΝ ΔΟΥΛΕΙΑΣ, ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕ, ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ[ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΥΤΥΧΕΙΣ!!!]

ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΄΄ΔΥΣΗΣ΄΄ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥΣ ΄΄ΜΕΣΑ΄΄ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΕΥΚΟΛΗΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΄΄ΧΑΠΙΑ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ΄΄ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΧΡΗΣΗ ΑΥΤΩΝ, ΓΙΑ ΜΙΚΡΟ, Η ΜΑΚΡΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ [Η ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΑΚΟΜΗ]

ΣΕ ΜΙΑ ΕΥΝΟΜΟΥΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΜΩΣ, ΠΟΥ ΔΙΕΠΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΞΙΕΣ-ΑΡΧΕΣ, ΠΟΥ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ ΝΑ ΕΠΙΛΥΣΕΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΗΣ [ΕΡΓΑΣΙΑ,ΔΙΚΑΙΟ ΙΣΟΔΗΜΑ, ΣΤΕΓΗ, ΥΓΕΙΑ, ΠΑΙΔΕΙΑ, ΑΣΦΑΛΕΙΑ, ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ κα]

ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΑΠΙΘΑΝΟ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΝΑ ΄΄ΠΕΣΕΙ΄΄ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ, Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΑΙΣΧΡΟΚΕΡΔΕΙΑ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΜΟΖΟΥΣΑ ΙΑΣΗ ΤΟΥ ,ΟΧΙ ΚΑΤ΄ΑΝΑΓΚΗΝ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ, ΑΛΛΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ, ΑΠΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΤΑ ΔΕ ΦΑΡΜΑΚΑ ΘΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ,ΜΕ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ,ΕΩΣ ΜΗΔΕΝΙΚΕΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ.

ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΝΙΚΑΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ,ΠΟΥ ΑΠΛΩΣ ΕΚΤΕΛΕΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΗΣ Ε.Ε ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΥΝΑΣΤΕΥΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ!! ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΑΠΟ 1ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ 160 ΔΙΣ, ΔΙΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΟΝΟΝ 4 ΔΙΣ,ΚΑΙ ΤΑ ΜΙΣΑ ΕΞ΄ΑΥΤΩΝ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΥΣ!!

ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ,ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΝΟΜΟ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΑΠΑΝΕΣ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ. ΔΗΛΑΔΗ ΘΕΛΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ ,ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ, ΓΙΑΤΙ ΒΟΛΕΥΕΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ!!

ΔΕΙΧΝΩ ΤΟΝ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ 2019 ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΑ ΠΟΣΑ ΠΟΥ ΔΙΔΟΝΤΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ , ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΑ ΤΡΙΣ,ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ [ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ], ΣΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΜΑΣ.
ARVE

3.0 ΥΓΕΙΑ

Η υγεία είναι υποχρέωση για δωρεάν παροχή της Πολιτείας προς τους πολίτες της και πρωταρχικός τομέας για την Ελλήνων Πολιτεία.
Η Πολιτεία θα προχωρήσει σε τεράστιες επενδύσεις για μία ολιστική κάλυψη των αναγκών υγείας των πολιτών.
13.1. Θα προχωρήσει σε νοσοκομειακές εγκαταστάσεις που θα σέβονται την προσωπικότητα του κάθε Έλληνα Πολίτη για τις πιο ιδανικές συνθήκες παραμονής εντός αυτών.
13.2. Τα νοσοκομεία αυτά θα καλύπτονται πλήρως από το πιο εξειδικευμένο ιατρικό, νοσηλευτικό και υποστηρικτικό προσωπικό.
13.3. Τα νοσοκομεία θα κατασκευαστούν σε περιβάλλον τέτοιο που να προάγεται η αισθητική των πολιτών σε ύψιστο βαθμό.
13.4. Είναι προγραμματισμένο να γίνει ένα κεντρικό εργοστάσιο που θα φέρει την ευθύνη έναντι της Πολιτείας με απεριόριστη δυναμική δημιουργίας και άλλων περιφερειακών εργοστασίων τα οποία θα κατασκευάζουν φάρμακα με τα καλύτερα αποτελέσματα για τους ασθενείς.
13.5. Τα φάρμακα αυτά έκτος από φυσικής προέλευσης, που είναι το ιδανικότερο, θα είναι μίξη φυσικής και τεχνικής φαρμακολογίας με τις λιγότερες αντενδείξεις.
13.6. Εκτός από την λεγόμενη κλασσική ιατρική θα ενισχυθούν μέγιστα οι εναλλακτικές θεραπείες σε αντίστοιχα ιδανικές εγκαταστάσεις για ιαματική θεραπεία, για υδροθεραπεία, φυτοθεραπεία, αρωματοθεραπεία κλπ.
13.7. Το κύριο μέλημα της Πολιτείας είναι οι πολίτες της να διαβιώνουν σε ένα περιβάλλον το οποίο να προάγει την υγεία με διατροφή ελληνική- μεσογειακή, με νερό όπως μας το προσφέρει η μητέρα φύση και με καθαρό αέρα.
13.8. Θα δημιουργηθούν ειδικά κέντρα απεξάρτησης και αποτοξίνωσης και επανένταξης στην υγιή λειτουργία της πολιτείας για εξαρτημένα άτομα,
13.9. Θα δημιουργηθούν ειδικά κέντρα περίθαλψης – θεραπευτηρίων για ψυχολογικές ασθένειες με υποστηρικτικά κέντρα που θα παρέχουν εξάσκηση πνεύματος και σώματος με σκοπό την ενεργή λειτουργία του ατόμου στην Ελλήνων Πολιτεία.
13.10. Η Ελλήνων Πολιτεία θα χρηματοδοτήσει με ότι ποσά χρειάζονται για το άνοιγμα των τεράστιων Ελλάνιων θεραπευτικών Τεχνικών.
Έτσι θα αναβιώσουν τα θεραπευτήρια σε σύγχρονα Ασκληπιεία στην σωστή τους βάση.

Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ