Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά
ΑΡΤΕΜΙΣ 30, ΜΠΕΒΑΤΡΟΝ ΚΑΙ CCIAS
ΑΡΤΕΜΙΣ 30, ΜΠΕΒΑΤΡΟΝ ΚΑΙ CCIAS
Ο Ανδρέας Καμπέρης , υποψήφιος βουλευτής της ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ, στην εκπομπή «ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ … Ε.ΣΥ.;;», με τον Κώστα Φραγκόπουλο.
ΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ “ΧΑΛΑΕΙ ΤΗ ΣΟΥΠΑ”,ΜΕΓΑΛΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ, ΚΟΛΟΣΣΩΝ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΑΜΥΝΤΙΚΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ!
TO ΠΥΡΟΒΟΛΟ «ΑΡΤΕΜΙΣ-30»:ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΥΨΟΣ,ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΑΜΕ ΕΜΕΙΣ.
Ο ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΥΣ ΓΙΝΟΤΑΝ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΣΤΟΝ ΕΝΑΕΡΙΟ ΧΩΡΟ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΣΤΟΧΕΥΣΗ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΚΑΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥΣ, ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΜΑΤΗ.
ΜΠΕΒΑΤΡΟΝ : ΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΗΞΗ ΤΗΣ ΥΛΗΣ. ΤΟ ΑΝΤΙΑΕΡΟΠΟΡΙΚΟ “ΑΡΤΕΜΙΣ” ΗΤΑΝ ΜΕΡΟΣ ΜΟΝΟ ΤΩΝ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ ΤΟΥ “ΜΠΕΒΑΤΡΟΥ”, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ “ΦΩΤΟΔΕΣΜΗ ΠΛΑΣΜΑΤΟΣ” .
ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ; ΜΕ ΑΠΛΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟ ΠΛΑΣΜΑ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΤΗΞΗ ΤΗΣ ΥΛΗΣ, ΕΞΑΓΟΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΓΝΗΤΙΚΟ ΠΕΔΙΟ, ΓΙΝΕΤΑΙ ΦΩΤΟΔΕΣΜΗ, ΔΗΛΑΔΗ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ. CCIAS:ΕΠΡΟΚΕΙΤΟ ΓΙΑ ΕΝΑ ΔΙΚΤΥΟ “ΠΑΘΗΤΙΚΩΝ” ΡΑΝΤΑΡ.
• “ΒΛΕΠΟΥΝ” ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΚΠΕΜΠΟΥΝ -ΑΡΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΝΤΟΠΙΖΟΝΤΑΙ- ΣΕ ΕΜΒΕΛΕΙΑ 400 ΧΛΜ!
• ΕΝΤΟΠΙΖΟΥΝ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ ΚΑΙ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ “ΥΠΟ ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΣΙΓΑΣΗ”,ΔΗΛΑΔΗ ΧΩΡΙΣ ΤΑ ΡΑΝΤΑΡ ΤΟΥΣ ΝΑ ΕΚΠΕΜΠΟΥΝ.
• ΕΝΤΟΠΙΖΟΥΝ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ STEALTH ΚΑΙ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ ΤΙΣ ΑΠΟΓΕΙΩΣΕΙΣ ΜΑΧΗΤΙΚΩΝ ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ ΑΠΟ ΕΧΘΡΙΚΕΣ ΒΑΣΕΙΣ.ARVE

6.0 ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΕΣ

6.1. Θα δημιουργηθούν ειδικές υποδομές όπου οι ερευνητές θα μπορούν να υλοποιούν με άνεση τις έρευνες/-πειράματα καινοτομικά. Αξιοποίηση των αποτελεσμάτων.
6.2. Θα δημιουργηθούν ειδικά σχολεία για παιδιά με υψηλά νοητικά επίπεδα ούτως ώστε να αναπτύξουν ορθά τις δυνατότητες τους.
6.3. Θα εγκατασταθούν καινοτόμα προγράμματα και σοβαρά δίκτυα σε όλα τα τριτοβάθμια εκπαιδευτικά ιδρύματα στην Ελλάδα, έτσι ώστε με τα ειδικά προγράμματα να μπορέσουν να χρηματοδοτηθούν οι νέες καινοτομίες, δημιουργίες, τεχνολογίες και άλλες εξελίξιμες μορφές προϊόντων, έτσι ώστε τα παραγόμενα προϊόντα να διατίθενται αμέσως στο εμπόριο για περαιτέρω αμοιβαίο όφελος του εκπαιδευτικού προγράμματος, τους μαθητές που φοιτούν, τους καθηγητές που διδάσκουν και κατ’ επέκταση της Ελλάδος, των Ελλήνων και του Ελληνισμού γενικότερα, με τέτοιο τρόπο ώστε μέχρι το δέκα (10 %) τοις εκατό των δικαιωμάτων να επιστρέφει πίσω στο ίδρυμα/ σχολείο από όλες τις εμπορικές δραστηριότητες που θα προωθηθούν με τα νέα προϊόντα και τις τεχνολογίες και έτσι αυτά τα σχολεία/ ιδρύματα να δημιουργούν δικούς τους μηχανισμούς αυτοχρηματοδότησης για να λειτουργούν απρόσκοπτα.
6.4. Θα συσταθεί ειδική επιτροπή άμεσων αδειοδοτήσεων για επενδύσεις ειδικά σε καινοτόμες τεχνολογίες ώστε να ωφεληθεί άμεσα όλη η κοινωνία.

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

 

 

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ