Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά
ΠΡΑΞΗ Ή ΑΔΡΑΝΕΙΑ; ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ Η ΕΠΙΛΟΓΗ;
ΠΡΑΞΗ Ή ΑΔΡΑΝΕΙΑ; ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ Η ΕΠΙΛΟΓΗ;

Η Ελένη Νιάρχου, υποψήφια βουλευτής της ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ, στην εκπομπή «ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ … Ε.ΣΥ.;», με τον Κώστα Κανελλόπουλο.

ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΣΕ Ο,ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΓΥΡΩ ΜΑΣ ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΡΑΤΤΑΜΕ: ΝΑ ΜΕΝΟΥΜΕ ΑΜΕΤΟΧΟΙ Ή ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΕ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ & ΑΠΕΡΓΙΕΣ. ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ.

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΓΙΑΤΙ ΑΦΗΣΑΜΕ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΛΟΓΟ. ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΜΟΡΦΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ ΚΡΥΒΕΙ ΠΙΣΩ ΕΝΑ ΚΙΝΗΜΑ, ΕΝΑΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗ, ΕΝΑΝ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΟΥ ΟΛΗ ΤΟΥΣ Η ΔΡΑΣΗ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΠΟΥ ΟΡΓΑΝΩΣΑΝ.

ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΝ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ Ή ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ Ή ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΟΥΝ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΟΙ “ΣΩΤΗΡΕΣ” – ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ; ΩΣ ΔΕΙΓΜΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΓΕΝΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ. ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΤΙ; ΠΟΙΟ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ;

ΠΑΛΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΜΑΣ; ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ;

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΜΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ.

Η ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΞΕΙ ΠΟΣΟ ΕΥΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΑΝ ΕΝΩΘΟΥΜΕ.

Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΜΕ ΣΧΕΔΙΟ-ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΑΠΟ ΤΟ 2015, ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΛΟΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΛΟΥΜΑΣΤΕ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΗΝΗ.
ARVE

ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ.

ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΑ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΑΡ. ΠΡΩΤ. 6199/ 04-09-2015

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ - ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ - Ε.ΣΥ. - ΕΙΣΑΓΓ. ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΑΡ. ΠΡΩΤ. 6199/ 04-09-2015

Το πρόγραμμα που αναπτύσσεται κατωτέρω είναι στηριγμένο επάνω στις οικονομικές προσφορές του Αρτέμη Σώρρα προς την Κυρίαρχη Ελληνική Δημοκρατία καθώς επίσης και στο πρόγραμμα των 2,3 τρις Ευρώ το οποίο έχει κατατεθεί στα Ταμεία Κληρονομικών Κεφαλαίων των αυτοχθόνων κυρίαρχων Ελλήνων. Αυτές οι προσφορές και τα αποθεματικά που είναι στην διάθεση των Ελλήνων θα περιέλθουν στα χέρια μας όταν τους θεσμούς του κράτους μας τους αναλάβει ο Πολιτικός Φορέας «Ελλήνων Συνέλευσις – Ε.ΣΥ.».

Προγραμματικές δηλώσεις Ελλήνων Συνέλευσις:
https://www.dropbox.com/s/pln8t496h3ro6ix/ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ-ΔΗΛΩΣΕΙΣ-ΕΣΥ-25-10-2015.pdf?dl=0

Ιδρυτική διακήρυξη Ελλήνων Συνέλευσις:
https://www.dropbox.com/s/vyaw1vtv3m8y11p/ΔΙΑΚHΡYΞΗ-ΕΣΥ-ΤΕΛΙΚΟ.pdf?dl=0

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

 

 

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ