Χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό
ΚΑΛΕΣΜΑ ΑΦΓΑΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΣΥΛΟΥ.
ΚΑΛΕΣΜΑ ΑΦΓΑΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΣΥΛΟΥ.
ΚΑΛΕΣΜΑ ΑΦΓΑΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΡΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΣΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ ΤΩΝ ΑΦΓΑΝΩΝ ΑΙΤΟΥΝΤΩΝ ΑΣΥΛΟΥ ΜΕΣΩ ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΗΣ ΚΑΜΠΑΝΙΑΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΣΥΛΟΥ.
 ΕΝΩ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΤΙ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΠΕΡΑΣΤΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΦΥΛΑΣΣΕΙ ΜΕ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΤΡΟΠΟ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΤΡΕΠΕΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΕΣ ΡΟΕΣ.
ΑΙΤΟΥΝΤΕΣ ΑΣΥΛΟΥ ΔΙΕΘΝΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΗΚΟΟΙ ΤΡΙΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΙΣΕΛΘΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΜΕ ΝΟΜΙΜΕΣ ΔΙΑΤΥΠΩΣΕΙΣ.
ΛΑΜΒΑΝΩΝΤΑΣ ΘΕΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΙΝΕΤΑΙ ΑΔΕΙΑ ΔΙΑΜΟΝΗΣ ΤΡΙΩΝ ΕΤΩΝ ΜΕ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΕΥΕΡΓΕΤΙΚΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΦΟΡΟΥΣ.
Η ΛΥΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟΥ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΟΧΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.
ΑΝΑΛΥΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΣΟΥΝΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΣΑΜΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΦΩΝΗ ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΗ ΤΕΖΑΡΗ.
ΤΣΟΥΝΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΝΟΜΟΥ ΣΑΜΟΥ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:
eMail: ts.giannis@hotmail.gr
Τηλ: 6974824649ARVE

 

Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

Η ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ ΜΑΣ Η ΕΛΕΦΘΕΡΙΑ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ

ΘΥΜΗΣΟΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ

https://www.artemis-sorras.gr

ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ

https://www.aitherikigrafi.gr

ΙΕΡΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ

https://kosmotheasi.com

Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΛΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ

ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!!!

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ

ΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΑΣ ΝΑ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΤΟΥΝ ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΝΘΡΩΠΟΚΕΝΤΡΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΟΧΗΜΑ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΦΘΕΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΤΩΝ ΜΗΤΕΡΩΝ ΕΛΛΑΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ.

ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΟΥΝΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΝΟΜΟΥ ΣΑΜΟΥ

Ε.ΣΥ ΕΥΔΗΛΟΥ ΤΗΛ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 22750 31317

ΣΕΛΙΔΑ TWITTER https://twitter.com/TsounosIoannis

ΚΑΝΑΛΙ YOUTUBE https://www.youtube.com/channel/UCNUl1GeK_Dlv5ZHPfF-BCpg

ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOΚ https://www.facebook.com/%CE%A4%CF%83%CE%BF%CF%8D%CE%BD%CE%BF%CF%82-%CE%99%CF%89%CE%AC%CE%BD%CE%BD%CE%B7%CF%82-%CE%A5%CF%80%CE%BF%CF%88%CE%AE%CF%86%CE%B9%CE%BF%CF%82-%CE%92%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%B5%CF%85%CF%84%CE%AE%CF%82-%CE%9D%CE%BF%CE%BC%CE%BF%CF%8D-%CE%A3%CE%AC%CE%BC%CE%BF%CF%85-422218785032786

Χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό

Πηγή url: www.e-synews.gr

 

 

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ