Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

ΚΑΙΓΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ

ΚΑΙΓΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ
ΚΑΙΓΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ

Η ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Α’ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΜΑΡΙΑ ΝΤΑΣΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ “ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ” ΜΕ ΤΟΝ ΕΥΑΓΓΕΛΟ ΙΟΡΔΑΝΙΔΗ ΣΤΟ ΑΡΓΩ WEB TV. ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΘΡΗΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΔΑΣΙΚΟΥ ΜΑΣ ΠΛΟΥΤΟΥ ΑΠΟ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΕΣ ΦΟΝΙΚΕΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ; ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ; ΟΙ ΦΥΣΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΩΝ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ. ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΟΦΕΛΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ. ΔΕΝ ΑΠΟΔΙΔΟΝΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΥΘΥΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΞΕΙ ΑΔΙΚΟ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΡΑΘΥΡΑΚΙΑ ΣΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΡΑΒΑΝΕ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΟΙ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΞΕΧΝΙΟΥΝΤΑΙ . ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΓΙΑ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΑΛΥΨΕΙΣ. ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ, ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΣ, ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΙΜΩΡΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΘΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΧΩΡΟΤΑΞΙΚΩΝ ΕΠΕΜΒΑΣΕΩΝ. ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΤΙΜΗΘΟΥΝ ΟΙ ΖΩΕΣ ΠΟΥ ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΑΜΕΛΕΙΕΣ; Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΝΕΡΓΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΕΙ 49.000 ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ ΕΡΓΑ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΡΡΟΦΗΘΟΥΝ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΤΩΝ 2,3 ΤΡΙΣ ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΕΣΜΕΥΤΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΝΟΜΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ. Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ ΣΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΟΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑΣ ΝΑ ΤΙΣ ΜΕΛΕΤΗΣΕΙ. ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΚΑΠΟΙΑ- ΠΛΗΡΕΣ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΟ ΚΑΙ ΧΩΡΟΤΑΞΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ, ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΔΥΟ ΝΕΩΝ ΠΑΡΑΛΛΗΛΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΝΔΕΟΥΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ, ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΙΟΔΙΩΝ, ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΙΟ ΑΠΟΜΑΚΡΥΣΜΕΝΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΟΥ ΟΔΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΑΡΤΗΡΙΕΣ Κ.Α. Η ΔΗΛΩΣΗ-ΕΝΤΟΛΗ-ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΥΨΙΣΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΙΔΩΤΙΚΟ ΧΡΕΟΣ ΚΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΩΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ.
ARVE

ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ 6199/2015 ΣΥΝΕΠΩΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΨΗΦΟΘΗΡΙΑ.

 

21.0 ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

 

21.1. Το γήινο περιβάλλον λειτουργεί κάτω από συνθήκες νομοτέλειας οι οποίες αποδίδουν στα ανθρώπινα όντα έναν τεράστιο σεβασμό που δίνει τη δυνατότητα στο ανθρώπινο γένος να διαβιώνει στις πιο άριστες συνθήκες. Ότι είναι χρήσιμο στον άνθρωπο παρέχεται σε πλήρη αφθονία. Το νερό, το οξυγόνο, οι καρποί της γης μας, τα πολύτιμα στοιχεία που βρίσκονται μέσα στην γη μας, η κάλυψη των αναγκών σε ενέργεια, η κάλυψη της αισθητικής προσφέρονται αφειδώς από το περιβάλλον μας.

21.2.    Είναι αυτονόητο εφόσον το αντιλαμβανόμαστε να τρέφουμε και να εκδηλώνουμε με πλήρη αμοιβαιότητα τον σεβασμό μας προς το περιβάλλον μας. Ο απόλυτος σεβασμός προς το περιβάλλον μας αρχίζει με την επαφή που χρειάζεται ο άνθρωπος να έχει με αυτό. Οι περιγραφές της γραμματείας μας είναι ότι οι άνθρωποι ήταν στο παρελθόν σε μεγάλη επαφή μαζί του σεβόμενοι τα θεία δώρα. Όταν διάβαιναν ποταμό έπρεπε πρώτα να καθαριστούν και το διάβαιναν πάντα καθαροί.

21.3. Τα μνημεία που μας άφησαν είναι απόλυτα προσαρμοσμένα στο περιβάλλον της φύσης. Όπως οι μυκηναϊκοί τάφοι, οι πυραμίδες, οι ναοί και οι κατοικίες.

21.4. Η Ελλήνων Πολιτεία θα αποδίδει το σεβασμό της προς το περιβάλλον με την αρμόζουσα επαφή του ανθρώπου με αυτό. Στις σύγχρονες συνθήκες ότι κατασκευάζεται και δημιουργείται θα γίνεται με απόλυτο σεβασμό προς το περιβάλλον.

21.5. Οι οικισμοί θα είναι προσαρμοσμένοι και με σεβασμό στο περιβάλλον με όλα τα γεωγραφικά χαρακτηριστικά της περιοχής.

21.6. Απώτερος σκοπός είναι η σταδιακή αποσυμφόρηση των αστικών κέντρων και η ενδυνάμωση της περιφέρειας καταργώντας σχεδόν την διαβίωση του ανθρώπου σε μεγαλουπόλεις με φυλακές ψυχών και σωμάτων.

21.7. Ο άνθρωπος θα ξαναμάθει να αντιλαμβάνεται το περιβάλλον του, τι υπάρχει γύρω του, τι συμβαίνει γύρω του, τα συμπαντικά δρώμενα και θα συμμετέχει σε αυτά σαν αναπόσπαστο τμήμα τους.

21.8. Η ενέργεια έχει δοθεί στους ανθρώπους ως θείο δώρο και θα πρέπει να ενσωματώνεται στη δομή της πολιτειακής δράσης με αποδοτικούς πρωτοποριακούς τρόπους.

21.9. Η ενέργεια θα παύσει να είναι στοιχείο εκμετάλλευσης και πλουτισμού των επικυρίαρχων και θα παρασχεθούν από την Ελλήνων Πολιτεία προς τους πολίτες ενέργειες απόλυτα συμβατές με το περιβάλλον σε τιμές που να αντιπροσωπεύουν μόνο το κόστος των εγκαταστάσεων διανομής.

21.10. Όπως επίσης και το νερό ως θείο δώρο θα διανέμεται στους πολίτες μόνο με το κόστος διαχείρισης και μεταφοράς του (συντήρηση δικτύου διανομής).

21.11. Σε αυτό το περιβάλλον ο άνθρωπος θα τρέφεται μόνο με τους αυθεντικούς καρπούς της γης που έχουν δοθεί γι’ αυτόν και όχι μεταλλαγμένα, τροποποιημένα, κακοποιημένα με χημικές διαδικασίες τρόφιμα και παράγωγα τροφίμων.

21.12. Σεβασμός στο περιβάλλον σημαίνει την απόλυτη ταύτιση του ανθρώπου με το περιβάλλον.

 

ΘΥΜΗΣΟΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ

Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ