Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΘΑΜΜΕΝΑ
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ – ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΘΑΜΜΕΝΑ

Η Σμαράγδη Μαρία Παπαδάκη, υποψήφια βουλευτής της ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ, στην εκπομπή «ΩΡΑ ΔΡΑΣΗΣ», με την Ασημίνα Τσιριγώτη.

ΣΕ ΜΙΑ ΑΠΟΙΚΙΑ ΧΡΕΟΥΣ , ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΔΗΛΩΣΕΙ ΟΙ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΙ , ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟ ΘΑΨΙΜΟ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΚΕΡΔΟΥΣ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΤΟΥΣ.

ΜΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΘΡΑΣΥΤΗΤΑ ΚΑΙ ΥΒΡΗ, Η ΕΦΟΡΕΙΑ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ ΝΗΣΩΝ , ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΤΗΝ ΕΠΙΧΩΜΑΤΩΣΗ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ. Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΩΝ ΘΗΣΑΥΡΩΝ, Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΕΡΩΤΑΤΑΙ , ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΟΚΟΥΝ. ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΘΑΜΜΕΝΑ ΛΟΙΠΟΝ.

Ο ΔΙΚΑΙΟΣ ΚΑΙΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ. Ο ΔΙΚΑΙΟΣ ΚΑΙΡΟΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ. ΟΛΑ ΘΑ ΑΝΑΔΕΙΧΘΟΥΝ ΟΠΩΣ ΑΡΜΟΖΕΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥΣ , ΜΕ ΑΠΕΙΡΟ ΣΕΒΑΣΜΟ, ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΕΝΩΜΕΝΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΖΕΥΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ.

ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΓΙΑ ΟΤΙ ΑΣΧΗΜΟ ΕΠΡΑΞΑΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ. ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ,ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ, ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ. ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ, ΝΑ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΝΟΜΙΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΡΙΖΙΚΑ ΜΑΣ. ΕΩΣ ΟΤΟΥ Η ΠΑΤΡΙΣ, ΤΟ ΛΙΚΝΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ,ΞΑΝΑΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΑΔΙΚΑ ΤΗΣ ΑΠΕΣΠΑΣΑΝ , ΚΑΡΠΩΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΣΤΕΡΗΣΑΝ , ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΑΠΟ ΠΑΝΤΑ, ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ.
ARVE

ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ.

ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΑ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΑΡ. ΠΡΩΤ. 6199/ 04-09-2015

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ - ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ - Ε.ΣΥ. - ΕΙΣΑΓΓ. ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΑΡ. ΠΡΩΤ. 6199/ 04-09-2015

Το πρόγραμμα που αναπτύσσεται κατωτέρω είναι στηριγμένο επάνω στις οικονομικές προσφορές του Αρτέμη Σώρρα προς την Κυρίαρχη Ελληνική Δημοκρατία καθώς επίσης και στο πρόγραμμα των 2,3 τρις Ευρώ το οποίο έχει κατατεθεί στα Ταμεία Κληρονομικών Κεφαλαίων των αυτοχθόνων κυρίαρχων Ελλήνων. Αυτές οι προσφορές και τα αποθεματικά που είναι στην διάθεση των Ελλήνων θα περιέλθουν στα χέρια μας όταν τους θεσμούς του κράτους μας τους αναλάβει ο Πολιτικός Φορέας «Ελλήνων Συνέλευσις – Ε.ΣΥ.».

Προγραμματικές δηλώσεις Ελλήνων Συνέλευσις:
https://www.dropbox.com/s/pln8t496h3ro6ix/ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ-ΔΗΛΩΣΕΙΣ-ΕΣΥ-25-10-2015.pdf?dl=0

Ιδρυτική διακήρυξη Ελλήνων Συνέλευσις:
https://www.dropbox.com/s/vyaw1vtv3m8y11p/ΔΙΑΚHΡYΞΗ-ΕΣΥ-ΤΕΛΙΚΟ.pdf?dl=0

ΚΕΦΑΛΑΙΟ Ε
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

1.0 ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

1.1. Αναβάθμιση της υπηρεσίας σε όλα τα επίπεδα και στελέχωση με προσωπικό με ελληνικό DNA και με όρκο για την υπηρεσίας τους προς την Πολιτεία.
1.2. Η αναβαθμισμένη υπηρεσία θα κάνει έλεγχο όλων των αρχαιολογικών περιοχών που έχουν βρεθεί και έχουν καλυφθεί σκοπίμως με δόλο ώστε να μη φανερώνεται και αναδεικνύεται το Ελληνικό Μεγαλείο.
1.3. Θα συσταθεί επιτροπή η οποία θα αναδείξει όλους τους αρχαιολογικούς χώρους σε έναν αρχαιολογικό χάρτη ( υπολογίζεται ότι είναι πάνω από 30.000 ) και θα αναλάβει να τους καθαρίσει, να τους αναδείξει και να τους αναβιώσει. Αυτό σημαίνει, για οτιδήποτε έχει κτιστεί πάνω σε αρχαιολογικό τόπο, ναό ή βωμό αυτομάτως κατεδαφίζεται ώστε να αποκαλυφθεί η αρχαία κληρονομιά μας.
1.4. Σε ολόκληρο τον Ελλαδικό χώρο ηπειρωτικό ή νησιωτικό, υπάρχουν ολόκληρες πόλεις θαμμένες πάνω στις οποίες βρίσκονται καινούρια κτίσματα όλων των ειδών.
1.5. Στον εκτός Ελλαδικού χώρο θα απαιτηθούν, για οτιδήποτε είναι Ελληνικό, τα πνευματικά και κληρονομικά δικαιώματα του Έθνους μας.
1.6. Καθήκον του Υπουργείου Πολιτισμού είναι να εντάσσει και να ενσωματώνει στο Έθνος μας κάθε άνθρωπο και κάθε έργο ανθρώπου που ανήκει στο Γένος μας.
1.7. Θα διατεθούν όσα κεφάλαια χρειαστούν για την αποκατάσταση και αναβίωση της γλώσσας μας, των εθίμων μας, των επιστημών μας και των τεχνολογιών μας .
1.8. Θα αποκατασταθεί η ιστορία μας.
1.9. Θα κατασκευαστούν Μουσεία, όσα χρειαστούν για να φιλοξενούν, τα τεχνουργήματα των προγόνων μας.
1.10. Θα γίνει μέσω του Ο.Η.Ε. η αναγνώριση των πνευματικών δικαιωμάτων σε ότι ανήκει στο Έθνος μας.
1.11. Η πολιτεία θα οικοδομήσει και θα οργανώσει τα μνημεία αγάλματα καθώς και τις περιοχές ιστορικής αξίας των πιο σημαντικών και κρίσιμων γεγονότων όλης της Ελληνικής ιστορίας που είναι σημαντικά για το Έθνος της Ελλάδος αλλά και για τον Ελληνισμό στο Παγκόσμιο στερέωμα θα διοργανώσει, σχεδιάσει και αποκαλύψει και θα εδραιώσει την οργάνωση που θα καθιερώσει την διδαχή της νεοελληνικής γλώσσας καθώς και της αρχαίας ελληνικής γλώσσας, που θα διακλαδωθεί σε όλες τις χώρες της Ευρώπης και του Κόσμου γενικότερα και την περαιτέρω καθιέρωση αυτών των οργανώσεων με Μαθητευομένους Έλληνες και Φιλέλληνες, να επαναφέρει, να αναδιοργανώσει και να υπερασπιστεί την Ορθοδοξία της Ελληνικής γλώσσας στο παγκόσμιο στερέωμα, την Ορθοδοξία της Ελληνικής ιστορίας παγκοσμίως, συμπεριλαμβανομένων αυτών των επιτροπών Ελλήνων & Φιλελλήνων που θα εγκατασταθούν σε κάθε πρωτεύουσα του εξωτερικού και που θα διδάσκουν, ενημερώσουν και να «εκπολιτίσουν» όλα τα μη Ελληνικά νομοθετικά σώματα όπου θα διατηρούν, ενισχύουν και θα υπερασπίζονται τη «Διαφώτιση και την πηγή της διαφώτισης» που ονομάζεται Ελλάς, Έλληνες και Ελληνισμός στην αιωνιότητα, οδεύοντας προς το μέλλον.

Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

 

 

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ