Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ "ΑΝΤΙΟ"
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ “ΑΝΤΙΟ”
Η Σμαράγδη Μαρία Παπαδάκη, υποψήφια βουλευτής της ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ, στην εκπομπή «ΩΡΑ ΔΡΑΣΗΣ», με την Ασημίνα Τσιριγώτη.
ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ, ΛΕΕΙ Ο ΛΑΟΣ, ΕΧΟΥΝ ΚΟΝΤΑ ΠΟΔΑΡΙΑ. ΕΤΣΙ ΚΑΙ Ο κος ΘΕΟΧΑΡΗΣ, ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ, ΠΛΕΟΝ ΔΙΑΨΕΥΔΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ.
Η ΜΕΓΑΛΗ ΤΟΥ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΒΥΘΙΖΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΚΥΡΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΩΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΧΤΕΣ ΤΟΥ, ..ΤΟΥΡ ΟΠΕΡΕΙΤΟΡ ..ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΜΕ ΑΚΥΡΩΣΕΙΣ , ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΦΙΞΕΙΣ.
ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ,ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ. ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΨΑΝ, ΚΟΡΟΙΔΕΨΑΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ, ΜΟΙΡΑΖΟΝΤΑΣ ΤΑΧΑ ΛΟΓΩ ΚΡΙΣΗΣ ΨΙΧΟΥΛΑ , ΕΝΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΤΟΥ ΣΥΝΑΦΙΟΥ ΤΟΥΣ ΑΠΕΚΤΗΣΑΝ ΜΕΓΑΛΑ ΠΟΣΑ . Η ΚΑΘΟΔΟΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΩΝ ΠΟΥ ΤΑΧΑ ΚΑΝΟΝΙΣΕ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΕΛΙΚΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ .
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΙΓΡΑΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΑΝΑΛΓΗΣΙΑ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.
ΜΗΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ. ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ , ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ.
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΠΙΣΩ. ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ .
ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΕΝΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΝΕΙ ΝΟΜΙΜΑ ΤΗΝ ΛΥΣΗ, ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΥ ΤΟΝ ΦΟΡΕΑ , ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ .ARVE

ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ.

ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΑ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΑΡ. ΠΡΩΤ. 6199/ 04-09-2015

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ - ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ - Ε.ΣΥ. - ΕΙΣΑΓΓ. ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΑΡ. ΠΡΩΤ. 6199/ 04-09-2015

Το πρόγραμμα που αναπτύσσεται κατωτέρω είναι στηριγμένο επάνω στις οικονομικές προσφορές του Αρτέμη Σώρρα προς την Κυρίαρχη Ελληνική Δημοκρατία καθώς επίσης και στο πρόγραμμα των 2,3 τρις Ευρώ το οποίο έχει κατατεθεί στα Ταμεία Κληρονομικών Κεφαλαίων των αυτοχθόνων κυρίαρχων Ελλήνων. Αυτές οι προσφορές και τα αποθεματικά που είναι στην διάθεση των Ελλήνων θα περιέλθουν στα χέρια μας όταν τους θεσμούς του κράτους μας τους αναλάβει ο Πολιτικός Φορέας «Ελλήνων Συνέλευσις – Ε.ΣΥ.».

Προγραμματικές δηλώσεις Ελλήνων Συνέλευσις:
https://www.dropbox.com/s/pln8t496h3ro6ix/ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ-ΔΗΛΩΣΕΙΣ-ΕΣΥ-25-10-2015.pdf?dl=0

Ιδρυτική διακήρυξη Ελλήνων Συνέλευσις:
https://www.dropbox.com/s/vyaw1vtv3m8y11p/ΔΙΑΚHΡYΞΗ-ΕΣΥ-ΤΕΛΙΚΟ.pdf?dl=0

12.0 ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Βρισκόμαστε σε έναν χώρο που είναι η καθέδρα των Θεών και για μας τους ανθρώπους θείο δώρο με τον Απολλώνιο Ήλιο να λάμπει εδώ.
Με τον Ποσειδώνα να έχει μεγαλουργήσει με το υδάτινο στοιχείο που περιβάλλει τις τεράστιες ακτογραμμές μας. Πραγματικά όλοι οι άνθρωποι στον υπόλοιπο πλανήτη γαία, έχουν όνειρο να επισκεφτούν την Ελλάδα.
12.1. Έχουν προγραμματιστεί ιλιγγιώδεις επενδύσεις για χειμερινό και θερινό τουρισμό.
12.2. Θα δοθεί η ευκαιρία στον καθένα που θέλει να επισκεφτεί την Ελλάδα να το πραγματώσει.
12.3. Αυτό σημαίνει τεράστιες υποδομές, ένα τεράστιο δαιδαλώδες οδικό δίκτυο στην Ηπειρωτική και Νησιωτική Ελλάδα με μεγάλους αυτοκινητόδρομους, με συνδέσεις μεταξύ τους, με παράλληλη σύνδεση αυτών με αμαξοστοιχίες υψηλών ταχυτήτων και μεγίστης ασφάλειας καθώς και με άμεση σύνδεση των ανωτέρω με τα λιμάνια και τα αεροδρόμια.
12.4. Όλες οι πόλεις και οι κωμοπόλεις θα εξυπηρετούνται σε όλη την έκταση τους με άμεση πρόσβαση από οικολογικούς συρμούς πόλεων.
12.5. Στη χώρα της θάλασσας θα κατασκευαστούν τεράστιες μαρίνες, υπερσύγχρονες, για να δέχονται επισκέπτες από όλο τον πλανήτη και με επανδρωμένες τις γύρω περιοχές για τις αναγκαίες υποστηρικτικές υπηρεσίες.
12.6. Θα ανοιχθούν χιλιάδες παραδείσιες τοποθεσίες για φιλοξενία των επισκεπτών σε ορεινές και σε παραθαλάσσιες περιοχές ολόκληρης της Ελλάδας, πάντοτε με σεβασμό προς το φυσικό περιβάλλον.
12.7. Αυτές οι εγκαταστάσεις θα είναι ενταγμένες απόλυτα στο φυσικό περιβάλλον ούτως ώστε θα αποτελούν πρότυπα διαβίωσης των ανθρώπων, όπως αυτόνομες κατοικίες με οργάνωση κωμόπολης ή χωριού.
12.8. Όλες οι τοποθεσίες θα έχουν την καλύτερη επισκεψιμότητα και προσβασιμότητα με τα κατάλληλα μεταφορικά μέσα, οδικά, αεροπορικά, ακτοπλοϊκά κλπ.
12.9. Θα προάγεται ο ελληνικός τρόπος διατροφής, που είναι ο καταλληλότερος και υγιεινότερος για τον άνθρωπο.
12.10. Ο κάθε επισκέπτης θα υπογράφει δήλωση δέσμευσης για την τήρηση των προϋποθέσεων και κανόνων που απαραίτητα πρέπει να τηρούνται με απόλυτη ακρίβεια καθ’ όλη την διάρκεια της παραμονής του στον Ελλαδικό χώρο, όπως τον απόλυτο σεβασμό του φυσικού Ελληνικού Περιβάλλοντος, την εναρμόνιση του στους νόμους της Πολιτείας καθώς και τον απόλυτο σεβασμό των δρώμενων από τους ιθαγενής αυτόχθονες Έλληνες επί ποινής αυστηρής τιμωρίας όπως η απέλαση του με απαγόρευση την επαν’ είσοδο του στην χώρα μας δια παντός.
12.11. Θα προβάλλεται η διαβίωση του ανθρώπου σε ένα φυσικό καθαρά Ελληνικό περιβάλλον. Η υψηλοτάτη ποιότητα εξυπηρέτησης και προσφοράς προϊόντων που θα παρέχονται θα είναι το κίνητρο της ανταμοιβής του παραγόμενου έργου.
12.12. Ο τουρισμός θα είναι το μέσο επίδειξης και γνωστοποίησης της ταυτότητας της χώρας μας παγκοσμίως.
12.13. Θα γίνει παγκόσμια διαφήμιση μέσω του τουρισμού ότι η Ελλάς είναι παγκόσμια πολιτική, οικονομική, πολιτιστική δύναμη.

Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

 

 

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ