Πέμπτη, 30 Νοεμβρίου, 2023
ΑρχικήΚοινωνίαΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΛΑΪΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ

ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΛΑΪΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ

Χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό
ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΛΑΪΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ
ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΛΑΪΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ

ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΛΑΪΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ

Ο ΜΑΤΖΑΡΗΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΝΟΜΟΥ ΠΕΛΛΑΣ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΝΟΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΥΠΑΙΘΡΙΟ ΕΜΠΟΡΙΟ.

ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΜΕΤΑΞΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΩΝ ΤΩΝ ΛΑΪΚΩΝ ΑΓΟΡΩΝ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΤΕΣΤΗ ΣΑΦΕΣ ΟΤΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΓΝΟΩΝΤΑΣ ΠΛΗΡΩΣ ΤΟΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΡΟΛΟ ΤΩΝ ΛΑΪΚΩΝ ΑΓΟΡΩΝ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΣΤΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥΣ, ΠΑΡΑΧΩΡΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΣΕ ΙΔΙΩΤΕΣ.

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΗΝ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΛΑΪΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ ΘΕΣΕΩΝ ΣΕ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΗΨΗ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ. ΦΤΑΝΕΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΜΟΡΙΟΔΟΤΕΙ ΤΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ ΣΠΟΥΔΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ ΜΙΑΣ ΘΕΣΗΣ ΣΕ ΛΑΪΚΗ ΑΓΟΡΑ.

Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΔΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΓΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ «ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ». ΤΟ ΜΟΝΟΠΩΛΕΙΟ ΤΩΝ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΑΦΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ Η ΑΝΙΣΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΘΕΣΗ.

Ο Αριστείδης Ματζάρης, υποψήφιος βουλευτής της ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ, στην εκπομπή “ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ … Ε.ΣΥ.;”, με την Μαρίνα Κυριακοπούλου.
ARVE

ΠΗΓΗ: esy-peiraiws3.blogspot.com

Έλα να διοικήσεις Ε.ΣΥ.! Όλοι οι άλλοι απέτυχαν!: Αναγγελία της ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ»

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ – ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ. – ΕΙΣΑΓΓ. ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΑΡ. ΠΡΩΤ. 6199/ 04-09-2015

Χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό

Πηγή url: www.e-synews.gr

 

 

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΑΝΑΓΝΩΣΜΕΝΑ

ΠΟΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ