Χρόνος ανάγνωσης: 5 λεπτά
ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΜΥΣΤΗΣ
ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΜΥΣΤΗΣ

ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΜΥΣΤΗΣ

ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ, ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΔΙΣΚΟ, ΑΠΟΤΥΠΩΝΟΝΤΑΙ ΣΥΜΒΟΛΑ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΝΑ ΠΑΣ ΕΣΥ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΣ ΕΣΥ ΣΤΟΝ ΩΡΑΝΟΥΣ. ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΠΑΣ, ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΞΕΔΙΠΛΩΝΕΤΑΙ ΟΛΗ Η ΝΟΗΣΗ.

ΕΤΣΙ ΚΑΤΑΚΤΑΣ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΓΙΝΕΣΑΙ ΜΥΣΤΗΣ! ΜΥΣΤΗΣ ΓΙΝΕΣΑΙ, ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΤΑΚΤΑΣ. ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙΣ, ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΜΥΣΤΗΣ!

ΚΑΙ ΕΤΣΙ, ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ ΟΤΙ ΣΤΟΝ ΔΙΣΚΟ, ΕΣΩΚΛΕΙΟΝΤΑΙ 4 ΤΕΣΣΕΡΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΠΟΥ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΜΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ, ΤΩΝ ΕΠΙΠΕΔΩΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΜΕΡΩΝ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΤΟΥ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΛΙΝΑΓΩΓΗΣΕΙ ΤΑ 4 ΤΕΣΣΕΡΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ.

ΤΑ 4 ΤΕΣΣΕΡΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ, ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΠΕΙ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΩΜΑ, Η ΓΑΙΑ, ΔΗΛΑΔΗ Η ΥΛΗ, ΤΟ ΝΕΡΟ, ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, Ο ΑΕΡΑΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΤΗΤΑ. ΑΛΛΑ Ο ΑΕΡΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΔΙΔΥΜΟ, ΠΑΝΕ ΜΑΖΙ. ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝ ΤΗΝ ΠΩ ΦΩΤΙΑ, Η ΦΩΤΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ, ΘΕΛΕΙ ΑΕΡΑ, ΘΕΛΕΙ ΟΞΥΓΟΝΟ. ΑΝ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΤΑΠΩΣΕΙΣ, ΣΒΗΝΕΙ. ΔΕΝ ΖΕΙ.

ΑΡΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ, 2 ΔΥΟ ΔΙΔΥΜΑ. ΤΟ ΕΝΑ ΔΙΔΥΜΟ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΕΡΑ, Ο ΑΕΡΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΑΕΡΑ, Η ΦΩΤΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΑΡΑ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΕΡΑ.

ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΔΙΔΥΜΟ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΓΑΙΑ ΜΕ ΤΟ ΝΕΡΟ. ΧΩΡΙΣ ΝΕΡΟ, Η ΓΑΙΑ ΔΕΝ ΕΥΔΟΚΙΜΕΙ. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΓΑΙΑ, ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ. ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ, ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΔΙΔΥΜΟ, ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΕΡΑ, ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΔΙΔΥΜΟ, ΤΗΝ ΓΑΙΑ ΜΕ ΤΟ ΝΕΡΟ.  

ΕΙΝΑΙ 4 ΤΕΣΣΕΡΑ, ΑΛΛΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ 2 ΔΥΟ. ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΖΕΥΓΑΡΙ Ο ΑΕΡΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ Η ΓΑΙΑ ΜΕ ΤΟ ΝΕΡΟ.

138

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΑΕΡΑ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΩΤΙΑ. Ο ΑΕΡΑΣ ΤΡΟΦΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ. ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ, Η ΦΩΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΑΕΡΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΑΕΡΑ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΩΤΙΑ. ΣΩΣΤΑ?

ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΡΟ. ΝΑΙ ΜΕΝ, ΥΠΑΡΧΕΙ, ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΓΑΙΑ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΟΥ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ. ΑΡΑ, ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΣΤΗΝ ΓΑΙΑ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΣΤΕΚΕΤΑΙ ΕΠΑΝΩ ΤΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΡΟΦΟΔΟΤΕΙ Ή ΘΑ ΠΟΤΙΖΕΙ ΤΗΝ ΓΑΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΥΔΟΚΙΜΕΙ.

ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ, ΑΥΤΟ ΤΟ ΖΕΥΓΟΣ, ΤΑ ΔΥΟ 2 ΖΕΥΓΗ, ΤΑ 4 ΤΕΣΣΕΡΑ, ΟΛΑ ΟΜΩΣ, ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΥΛΗ, ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΧΟΥΝ ΥΛΗ. ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ Η ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΤΗΣ ΥΛΗΣ ΚΑΙ Η ΧΑΛΙΝΑΓΩΓΗΣΗ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ, ΣΕ ΦΕΡΝΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΤΗΣ ΥΛΗΣ. ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑ-ΣΠΑΩ, ΣΠΑΩ ΤΟΝ ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΥ, ΜΕ ΝΟΗΣΗ. 

ΜΠΟΡΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ, ΝΑ ΔΙΑΣΠΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΥΛΗ, ΝΑ ΤΗΝ ΧΑΡΑΞΕΙΣ, ΝΑ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΧΕΔΙΑ, ΑΓΑΛΜΑΤΑ, ΠΟΛΕΙΣ, ΝΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΕΙΣ ΒΡΑΧΟΥΣ, ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΟΜΩΣ ΑΥΤΑ, ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΟΥ ΟΦΕΛΟΣ? ΟΧΙ! ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!  

ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ, ΟΤΙ Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΜΥΗΣΗ, ΚΟΣΜΙΚΗ Ή ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΑΡΕΤΗ. ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΡΕΤΗ? ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ! ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΜΥΗΣΗ.

ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΗΣ ΑΡΕΤΗΣ, ΤΗΣ ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ ΛΟΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΝΟΗΣΗΣ. ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙ ΤΟ ΓΝΩΘΙ Σ’ ΕΑΥΤΟΝ, ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ. ΓΙΑΤΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΕΤΟΙΑ ΜΥΗΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΕΙΣ. ΑΡΑ, ΟΥΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΣ ΤΟΝ ΔΙΣΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ ΣΑΝ ΣΟΥΒΕΝΙΡ.  

ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΑΨΟΓΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΕΙΣ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΜΥΗΣΗ, ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΕΙΣ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ, ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ.  

ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΧΤΙΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΑΡΜΟΝΙΑ. ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ? ΧΩΡΙΣ ΑΡΜΟΝΙΑ? ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΗΦΑΙΣΤΟ? ΤΟΝ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ! ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΟΥ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ, ΘΑ ΠΩ, ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΙΣ ΘΕΙΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΘΟΥΝ, ΕΦΟΣΟΝ ΕΙΣΑΙ ΣΤΗΝ ΜΥΗΣΗ ΑΥΤΗΝ.  
ΒΕΒΑΙΩΣ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΕΛΕΦΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑ, ΑΝ ΣΥΜΒΕΙ. ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΛΕΦΘΕΡΩΣΕΙΣ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ. ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΟΥ ΤΑ ΣΥΓΚΡΑΤΟΥΝ. ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΕΛΕΦΘΕΡΩΣΕΙΣ ΟΜΩΣ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΕΛΕΦΘΕΡΩΝΕΙΣ ΤΗΝ ΝΟΗΣΗ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΣΠΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΥΛΗ ΜΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ, ΜΕ ΤΕΛΕΙΑ ΙΣΟΤΗΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ, ΑΤΟΜΩΝ, ΜΟΡΙΩΝ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΙΑΣΠΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΥΛΗ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΛΛΕΣ ΔΙΕΡΓΑΣΙΕΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΠΙΦΕΡΕΙΣ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΟΛΟΙ.  
ΑΡΑ Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ, ΘΕΛΟΝΤΑΣ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΔΙΑΣΠΑΣΗ, ΝΑ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΛΙΝΑΓΩΓΗΣΕΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΚΑΤΙ ΕΠΙ ΑΥΤΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΟ. ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΔΙΣΚΟ ΤΟΥ ΜΗΝΩΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ, ΕΦΟΣΟΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ.
Χρόνος ανάγνωσης: 5 λεπτά
Πηγή url: www.e-synews.gr

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Διαδώστε αυτή τη σελίδα, Κοινοποίησε, αντίγραψε την

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ