Χρόνος ανάγνωσης: 4 λεπτά

ΕΑΝ ΦΟΒΗΘΕΙΣ ΤΟ ΑΠΕΙΡΟ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΣΟΥ ΕΙΣΑΙ ΝΕΚΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΙΡΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΟΥ

ΕΑΝ ΦΟΒΗΘΕΙΣ ΤΟ ΑΠΕΙΡΟ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΕΚΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΙΡΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΟΥ
ΕΑΝ ΦΟΒΗΘΕΙΣ ΤΟ ΑΠΕΙΡΟ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΕΚΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΙΡΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΟΥ

ΕΑΝ ΦΟΒΗΘΕΙΣ ΤΟ ΑΠΕΙΡΟ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΣΟΥ, ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΑΠΕΙΡΗ ΑΘΑΝΑΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ, ΣΤΗΝ ΑΠΕΙΡΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΟΥ, ΤΟΤΕ ΕΙΣΑΙ ΕΚΤΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ. ΕΙΣΑΙ ΝΕΚΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΙΡΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΖΕΙΣ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΣΕ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΨΕΥΤΙΚΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟ ΧΩΡΟΧΡΟΝΟ, ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΣ ΜΕ ΕΜΜΟΝΕΣ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΧΩΡΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΕΙΡΑ ΔΩΡΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΤΥΧΗ ΔΥΝΑΣΤΕΥΤΙΚΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΑΝΑΜΟΝΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΟΥΤΕ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ, ΟΥΤΕ ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ, ΟΥΤΕ ΠΟΙΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗΣΗ ΣΟΥ, ΣΤΑΜΑΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ, ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΤΗΣ ΑΠΕΙΡΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΟΥ. ΝΕΚΡΟΣ ΕΝ ΖΩΗ ΣΕ ΑΝΑΚΥΚΛΩΜΕΝΟ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ, ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΠΑΝΤΑ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΨΕΥΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ, ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΗΘΙΝΟ ΤΗΣ ΑΠΕΙΡΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, ΖΩΝΤΑΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ, ΜΕ ΑΠΕΙΡΗ ΚΑΤΑΠΤΩΣΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΣΤΕΡΗΣΗ ΟΛΩΝ
ΤΩΝ ΔΩΡΩΝ, ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΣΟΥ ΠΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΑΠΕΙΡΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΟΥ. ΖΕΙΣ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟ ΜΕ ΤΟΣΗ ΕΝΤΑΣΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΘΥΖΗΣΗΣ, ΟΣΗ ΕΧΕΙ ΔΥΝΑΜΗ Η ΑΠΕΙΡΗ ΑΝΕΛΙΞΗ ΣΟΥ ΣΤΟ ΑΠΕΙΡΟ ΤΟΥ ΑΠΕΙΡΟΥ ΠΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΤΗΚΕΣ ΚΑΙ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΘΗΚΕΣ ΣΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΟΛΟΥ.

ΜΕ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΩ ΤΩΝ 27 ΣΥΜΒΟΛΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΘΕΙΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΥΝΘΕΤΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΕΙΡΗ ΔΟΜΗ ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΙωΤΑ ΜΕ ΑΡΡΗΚΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΟΡΚΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΕΣ, ΟΠΩΣ ΔΙΚΑΙΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΤΑΝΕΜΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΠΕΙΡΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΟΥΝΤΑΙ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΜΕ ΑΠΕΙΡΗ ΙΣΟΔΥΝΑΜΙΑ, ΙΣΟΚΡΑΤΙΑ, ΜΕ ΑΠΕΙΡΗ ΙΣΟΝΟΜΙΑ, ΜΕ ΑΠΕΙΡΗ ΙΣΟΚΑΤΑΝΟΜΗ, ΜΕ ΑΠΕΙΡΗ ΙΣΟΑΣΦΑΛΕΙΑ, ΜΕ ΑΠΕΙΡΗ ΙΣΟΥΠΑΡΞΗ, ΜΕ ΑΠΕΙΡΗ ΙΣΟΖΥΓΙΑ ΜΕ ΑΠΕΙΡΗ ΙΣΟΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΜΕ ΑΠΕΙΡΗ ΙΣΟΓΡΑΜΜΗΣΗ, ΜΕ ΑΠΕΙΡΗ ΙΣΟΕΥΘΥΓΡΑΜΜΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΗΓΗ, ΜΕ ΑΠΕΙΡΗ ΙΣΟΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ, ΜΕ ΑΠΕΙΡΗ ΙΣΟΑΦΘΟΝΙΑ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΗ, ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟ ΙΔΙΟ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ. ΔΙΟΤΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΗΣ. ΑΥΤΑ ΣΥΝΘΕΤΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΙΣ Η ΠΑΡΕΚΛΗΣΕΙΣ. ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΑΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΠΕΔΙΑ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΙΩΤΑ ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΠΕΙΡΗ ΑΦΘΟΝΙΑ.

ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΔΟΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΤΗΣ, ΜΑΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ΙΩΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΩΤΑ, ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΤΟ ΙΩΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ, ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΕΙΡΗ ΑΦΘΟΝΙΑ ΤΗΣ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΙΩΤΑ ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΣΕΙΡΑΣ. ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙΣ ΕΣΥ, ΙΩΤΑ ΑΝΘΡΩΠΕ ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΜΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΣΜΟΙ ΚΑΤΩ, ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΙΔΙΟΥ, ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΝΙΟΥ, ΤΟΥ ΝΕΤΡΟΝΙΟΥ, ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΟΥ, ΤΟΥ ΑΤΟΜΟΥ, ΤΟΥ ΜΟΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΥΤΤΑΡΟΥ. ΜΕΤΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΤΟ ΟΛΙΚΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ, ΤΟ ΜΟΝΟΚΥΤΤΑΡΟ ΟΠΟΥ ΘΑ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΖΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΤΟΥ 4 ΦΟΡΕΣ ΕΠΙ ΤΕΣΣΕΡΑ 4 ΚΑΙ ΟΛΟ ΣΤΗΝ ΤΕΤΡΑΚΙΣ (ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΑΩ) ΓΙΑ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙΣ ΕΣΥ ΙΩΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΑΝΘΡΩΠΕ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙΣ ΑΠΟ
ΚΑΤΩ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΑΝΩ, ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΑΤΩ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΠΕΙΡΗ ΑΦΘΟΝΙΑ (ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΛΛΟΙΩΣ. ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ) ΣΕ ΥΛΙΚΑ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ, ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΙΩΤΑ (ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ), ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΗΛΙΑΚΟ ΣΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΝΤΑΣΣΕΤΑΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΙΩΤΑ.

ΤΟ ΗΛΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΙΩΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΕΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΟΜΗ, ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΩΔΙΚΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΚΟΙΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΙΩΤΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ. ΤΟ ΗΛΙΑΚΟ ΣΟΥ ΙΩΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΤΑΣΣΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΙΩΤΑ ΓΑΛΑΞΙΑ ΣΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΙΩΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΕ ΑΠΕΙΡΗ ΑΦΘΟΝΙΑ ΚΑΙ Ο ΙΩΤΑ ΓΑΛΑΞΙΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΟΥ ΙΩΤΑ ΣΥΜΠΑΝ, ΠΡΕΠΕΙ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΚΩΔΙΚΑ, ΝΑ ΕΝΤΑΣΣΕΤΑΙ ΣΤΟ ΟΛΙΚΟ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΙΩΤΑ. ΟΠΩΣ ΤΑ ΙΩΤΑ ΚΥΤΤΑΡΑ ΣΟΥ ΕΝΤΑΣΣΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΙΩΤΑ ΤΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΥΠΑΡΞΗΣ ΣΟΥ. ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΣΟΥ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟ ΣΟΥ ΙΩΤΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΙΩΤΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΣΟΥ, ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΩΤΑ (ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ) ΤΟΥ ΙΩΤΑ ΚΟΣΜΟΣ, ΟΠΟΥ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΣΥΜΠΑΝΤΑ ΙΩΤΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΟ ΙΩΤΑ (ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ) ΚΟΣΜΟΣ ΕΝΑΣ ΚΟΣΜΟΣ.

ARVE Error: need id and provider
ΕΚΔΟΘΗΚΕ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗΣ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΟΛΙΚΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΑΞΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ 33 ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΩΝ ΣΥΝ ΔΥΟ ΝΟΜΩΝ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΥΨΙΣΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΔΙΚΑΙΟΥ ΠΟΥ Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΓΡΑΨΕ, ΓΕΙΩΣΕ ΚΑΙ ΧΑΡΑΞΕ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.ΙΕΡΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΗΛ: 2168009810 ΚΙΝ: 6909969698
www.kosmotheasi.com
ARVE Error: need id and provider
ΕΝΑ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΜΥΗΣΗΣ ΣΤΗ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΗΡΘΕ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ.
ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΕΝΟΤΗΤΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ, ΤΟΥ ΣΚΟΠΟΥ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.

ΜΥΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΡΑΤΟΥΝ ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΕΙ ΠΟΤΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΗΘΑΡΓΟ ΤΗΣ ΑΜΑΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΥΣ.

ΜΕΛΕΤΩΝΤΑΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ, ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΟΛΙΚΟ ΠΑΡΩΝ ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΔΙΟΤΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΩΝ ΟΠΟΥ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΠΑΝΙΕΡΟΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ ΘΕΙΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ ΑΛΦΑ.
ΙΕΡΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ
ΤΗΛ:2168009810
ΚΙΝ: 6909969698
www.kosmotheasi.com
ARVE Error: need id and provider
ΤΩΡΑ ΕΧΕΙΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΙΕΡΟ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟ ΕΠΟΣ, ΠΟΥ Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΜΕ ΣΟΦΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΗ ΤΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΟΘΕΤΗΣΗ ΑΠΕΥΘΥΝΕΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΙΑ ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΧΘΕΙ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΗ, ΜΑΘΑΙΝΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΔΟΜΕΙΤΑΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΕΡΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΙΣΟΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΤΗΣ ΙΣΟΔΥΝΑΜΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΡΕΤΗΣ.
ΟΛΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑΣ.
ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΕΠΟΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣ ΤΗΝ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑ ΤΟΥΣ.
ΙΕΡΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ
ΤΗΛ:2168009810
ΚΙΝ: 6909969698
www.kosmotheasi.com
ARVE Error: need id and provider
Ο ΙΕΡΟΣ ΚΩΔΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΚΑΙ Η ΔΟΜΗ Η ΣΥΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΑ
Η ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΟΥ ΦΕΡΕΙ ΜΑΚΡΙΝΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ, ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΛΗΘΙΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

ΟΛΑ ΟΜΩΣ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΜΦΑΝΗ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΟΙΝΗ ΘΕΑΣΗ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΟΣΜΟΘΕΑΣΗ

ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕΣΩ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗΣ ΔΙΑΣΠΑΣΗΣ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΕΙΟ
ΙΕΡΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ
ΤΗΛ:2168009810
ΚΙΝ: 6909969698

www.kosmotheasi.com

 

Ε.ΣΥ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 2312 315162 , MAIL: esuelkordeliou@gmail.com

 

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – YOUTUBE

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

 

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

 

ΘΥΜΗΣΟΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ

Χρόνος ανάγνωσης: 4 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 4 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ