Χρόνος ανάγνωσης: 4 λεπτά
ΑΥΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΕΠΙ ΧΡΟΝΙΑ (ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ). ΣΩΦΡΟΝΙΣΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΒΟΥΤΗΓΜΕΝΟ ΣΤΟ ΑΙΜΑ
ΑΥΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΕΠΙ ΧΡΟΝΙΑ. ΣΩΦΡΟΝΙΣΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΒΟΥΤΗΓΜΕΝΟ ΣΤΟ ΑΙΜΑ

ΑΥΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΕΠΙ ΧΡΟΝΙΑ (ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ). ΣΩΦΡΟΝΙΣΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΒΟΥΤΗΓΜΕΝΟ ΣΤΟ ΑΙΜΑ.

ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΦΥΡΙΖΟΥΝ ΑΔΙΑΦΟΡΑ. ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΞΑΝΑ ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΡΠΑΧΤΗ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ. ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΩΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΟΞΥΝΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕΤΑΒΙΒΑΖΟΝΤΑΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΕ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΟΥΣ. ΠΟΥ ΤΟ ΜΠΑΛΑΚΙ ΤΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΚΑΤΑΛΗΓΕΙ ΣΤΟΝ ΦΥΛΑΚΑ, ΠΟΥ ΧΩΡΙΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ, ΧΩΡΙΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ, ΧΩΡΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ. ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΒΙΑ. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΜΕΣΟΥΣ ΚΑΙ ΕΜΜΕΣΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥΣ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΓΟΝΑΤΙΣΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΙΣ ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ ΥΠΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΑΝΘΡΩΠΩΝ.

ΘΥΜΑΤΑ ΧΩΡΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΔΙΑΦΥΓΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΤΗΝ ΑΚΡΑΤΗ ΒΙΑ ΤΩΝ ΒΙΑΙΩΝ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙ ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΜΟΥ ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΦΡΟΥΡΩΝ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΟΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΔΑΙΔΑΛΩΔΕΙΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΝΕΕΣ ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΔΙΑΡΚΟΥΣ ΙΣΧΥΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΛΗΓΟΥΝ ΠΟΤΕ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΕΝΕΙ Ο ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΟΣ ΜΕΣΩ ΞΕΘΩΡΙΑΣΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΣΥΓΧΡΟΝΙΣΤΩΝ ΔΙΑΤΑΓΩΝ ΕΚΘΕΤΟΣ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ.

ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΜΕΝΟΥΝ ΑΦΩΝΟΙ ΚΑΙ ΑΠΡΑΓΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΙΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΒΑΡΒΑΡΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΘΑ ΚΟΥΒΑΛΗΣΟΥΝ ΛΥΓΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Ο,ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΣΥΧΝΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΨΥΧΙΑΤΡΟ.

ΤΡΑΓΙΚΕΣ ΦΥΣΙΟΓΝΩΜΙΕΣ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ, ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΑΜΟΙΒΟΝΤΑΙ ΑΝΕΠΑΡΚΩΣ ΣΕ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΑΝΕΠΑΡΚΕΣ. ΒΟΥΒΟ ΚΑΤΑΘΛΙΠΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΜΙΑΣ ΨΥΧΟΡΑΓΟΥΣΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΤΙΑΝΘΡΩΠΟΙ.

 
ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΙΔΕΑ ΑΠΟ ΦΥΛΑΚΕΣ ΕΧΟΥΝ ΑΦΗΣΕΙ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΚΡΑΤΗΣΗΣ ΕΡΜΑΙΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ. ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΙΣΟΒΙΤΕΣ ΕΙΤΕ ΦΥΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΕΧΟΥΝ ΕΝΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΑΠΕΝΔΩΣΟΥΝ. ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΞΕΦΥΓΟΥΝ (ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ) ΑΦΟΥ ΤΟ ΕΝΣΤΙΚΤΟ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΗΘΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ.
ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΝΑ ΞΗΛΩΣΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙ ΑΞΙΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΤΟ ΣΩΦΡΟΝΙΣΤΙΚΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΕΝ ΔΙΚΑΙΩ ΑΡΑ ΚΑΙ ΣΩΦΡΟΝΙΣΤΙΚΑ.

Η ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΥΜΜΕΝΟ ΔΙΕΘΝΗ ΝΟΜΙΚΟ ΤΙΤΛΟ “HELLENIC REPUBLIC” ΟΥΤΕ ΔΙΑΝΝΟΕΙΤΑΙ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΕΙΣ ΤΑ ΕΞ ΩΝ ΣΥΝΕΤΕΘΕΙ. ΤΙΣ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΕΣ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΕΣ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΕΠΩΝΥΜΕΣ ΣΕΣΗΜΑΣΜΕΝΕΣ ΦΥΣΙΟΓΝΩΜΙΕΣ ΓΝΩΣΤΕΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΟΥ ΔΡΟΥΝ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΣΕ ΑΓΑΣΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΣΥΝΤΗΡΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ. ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΑΞΟΝΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΕΙ ΜΟΝΟΝ ΣΕ ΕΝΑ ΡΗΤΟ: “ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΝΟΜΟΘΕΤΕΣ, ΔΙΚΑΣΤΕΣ, ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΟΥΣ, ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ“.

ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΛΑΣ ΦΑΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ. ΠΑΡΕ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΑΔΕΛΦΕ, ΘΑ ΤΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΣ ΑΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΑΙ ΝΑ ΖΕΙΣ.

ΤΟ ΜΟΝΟΝ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΠΛΗΡΩΜΕΝΩΝ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ “ΕΝΩΜΕΝΗ ΕΥΡΩΠΗ”. (ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Κ.Τ. ΤΩΝ ΙΔΙΩΤΩΝ “ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ”). ΜΕ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΓΓΛΙΚΟΥ (ΝΑΥΤΙΚΟΥ, ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ) ΔΙΚΑΙΟΥ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΠΡΟΒΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΕΣ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΚΑΤΑ ΟΠΟΙΟΥ ΔΙΑΤΑΧΘΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΚΕΨΗ.
ΣΕ ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΕΣ ΦΥΛΑΞΕΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΣΕ ΕΚΤΟΣ ΡΕΑΛΙΣΜΟΥ ΘΕΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΑΠΟ ΑΠΑΙΔΕΥΤΟΥΣ ΑΓΝΩΜΟΝΕΣ ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΟΥΣ. ΣΤΟΥΣ ΠΑΝΤΟΤΕ ΑΔΙΚΗΜΕΝΟΥΣ ΚΑΤΩΤΕΡΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΚΑΤΩΤΕΡΩΝ ΘΕΩΝ. ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΖΗΤΟΥΝ ΤΟ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΑΔΥΝΑΤΟ. ΑΝΕΦΑΡΜΟΣΤΑ ΟΛΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΧΑΟΣ ΠΑΡΑΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΡΟΥΟΜΕΝΩΝ ΕΚΤΟΣ ΚΑΘΕ ΕΝΝΟΙΑΣ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ. ΠΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΠΑΝΗΛΙΘΙΟΥΣ ΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΟΥΝ ΕΑΥΤΟΥΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ.
 
Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΘΑ ΞΗΛΩΣΕΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ, ΑΝΤΙΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ, ΣΥΝΕΠΕΣΤΑΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΞΑΙΡΕΘΟΥΝ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΚΡΑΤΗΣΗΣ. ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΕΛΟΥΝ ΑΠΛΑ ΓΚΡΕΜΙΣΜΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑΧΤΙΣΙΜΟ. ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΜΟΛΥΣΜΕΝΟ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΕΚΛΙΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΑΝΕΠΑΡΚΕΣΤΑΤΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ (ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ) ΜΕ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΤΟ ΟΛΙΚΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ.

ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΑΤΕΘΟΥΝ ΜΟΝΟΝ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΦΑΓΟΠΟΤΙ ΣΤΙΣ ΣΤΟΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΛΟΙΠΕΣ ΣΚΟΥΛΗΚΟΤΡΥΠΕΣ. ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΘΑ ΟΔΗΓΗΘΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ ΠΟΥ ΒΓΗΚΑΝ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΔΥΟΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.

 

ΟΤΑΝ ΟΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΚΩΔΕΙΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΣ, ΞΗΛΩΝΕΙΣ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΚΑΙ ΠΑΝΩ. ΟΧΙ ΤΟΥΣ ΤΕΡΜΑ ΚΑΤΩ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΚΒΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΒΡΟΥΝΕ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ ΠΑΡΑΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΑΝΕΦΑΡΜΟΣΤΕΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΥΧΟΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ Η ΜΟΝΙΜΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΙΣΟΔΥΝΑΜΗ ΜΕ ΠΟΙΝΗ ΣΤΗΝ ΜΟΡΦΗ ΝΕΩΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΩΝ ΔΙΑΤΑΓΩΝ ΕΠΙΚΑΛΟΥΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΦΑΣΙΖΟΜΕΝΟΙ ΑΝΑΧΡΟΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΜΙΑΣ ΑΛΛΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΠΟΥ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΤΗΡΟΥΝΤΑΙ ΛΟΓΩ ΑΝΑΧΡΟΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ. ΑΠΑΙΔΕΥΤΟΙ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΙ ΠΑΝΤΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΣΚΗΣΕΙ ΠΟΤΕ, ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΟΝΤΑΣ ΝΟΜΙΚΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΙΣΤΙΚΑ ΤΗΝ ΘΕΣΟΥΛΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.

ΜΟΝΗ ΜΟΝΙΜΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΦΕΡΕΙ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.

ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΑΝΙΚΑΝΩΝ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΣΥΝΤΗΡΟΥΝ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΡΑΓΙΚΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ. ΠΟΥ ΘΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΑΝΑ ΤΑΚΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΚΥΚΛΟ, ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΚΑΙ ΑΜΕΣΗ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΑ ΑΥΣΤΗΡΟΤΗΤΑ ΟΧΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΕΙ ΑΛΛΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΔΙΟΙΚΕΙ. ΤΗΡΩΝΤΑΣ ΠΛΗΡΩΣ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ.

ΧΩΡΙΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΚΗΣ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΤΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΤΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟ. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΑΡΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ, ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ.

ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΟΙ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟΝ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ. Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΜΗΚΟΣ ΚΑΙ ΠΛΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ, ΚΑΙ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥΣ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗ.
ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΕΠΙΔΙΩΧΘΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ ΔΙΕΘΝΗΣ ΛΥΣΗ (ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ – Ή ΗΝΩΜΕΝΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΗ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΣΙΑ) ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΟΣΩΝ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΝ ΣΕ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΑΦΘΟΝΙΑΣ. ΚΑΘΟΤΙ ΘΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ ΠΛΗΡΩΣ ΤΟ ΑΙΤΙΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑΣ ΑΠΟ ΑΝΑΓΚΗ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ (ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΕΥΣΤΑΘΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ). ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΩΝ ΦΥΛΑΚΩΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΠΛΗΡΩΣ ΑΠΟ ΤΟ 2015.

 

ΗΡΘΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΠΟΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΠΟΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΠΟΝΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΑΠΟ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΑΛΛΩΝ.

 
ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΗΡΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΑΝΗΛΙΚΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΝΑ ΔΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΙ ΒΙΩΝΟΥΝ ΤΟΣΟ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΩΝ ΦΥΛΑΚΩΝ ΟΣΟ ΚΑΙ ΟΙ ΕΙΡΗΝΙΚΟΙ ΜΗ ΒΙΑΙΟΙ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΙ (Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ) ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΠΕΜΠΛΑΚΟΥΝ ΑΠΟ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ (ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΕΞΑΛΛΟΥ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΙΝΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΟΥΝ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ).
 
ΣΗΜΕΙΩΣΤΕ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΦΥΛΑΚΗ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ (ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ) ΚΡΑΤΟΥ(ΣΑΝ) ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟ, ΧΩΡΙΣ ΔΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕ ΕΩΛΕΣ ΠΑΡΑΛΟΓΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ, ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ. ΤΟΝ ΝΟΜΙΜΑ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ, ΤΟΥ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ. ΤΟΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ ΤΗΝ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΤΟΣΟ ΣΕ ΜΟΡΦΗ ΥΛΙΚΗ (ΑΠΕΙΡΟ ΑΦΘΟΝΟ ΧΡΗΜΑ) ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΛΗ (ΑΠΕΙΡΗ ΑΦΘΟΝΗ ΓΝΩΣΗ) ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.
Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΧΕ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ ΑΜΕΣΑ. Η ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΔΙΚΗ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΡΑΤΗΣΗΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΠΑΝΘΡΩΠΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΑΝ ΚΑΘΕ ΕΝΝΟΙΑΣ ΔΙΚΑΙΟΥ ΚΑΙ ΙΣΟΔΥΝΑΜΕΙ ΜΕ ΕΠΙΜΟΝΗ ΕΚΦΡΑΣΗ ΜΙΣΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΑΡΚΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΦΟΝΟΥ ΜΕΤΑ ΔΟΛΟΥ ΚΑΤΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΟΥ ΩΦΕΛΗΣΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΗ ΠΡΟΘΕΣΗ ΜΕΤΑ ΞΕΚΑΘΑΡΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΝΑ ΩΦΕΛΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ.
 
ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ (2/4/2019)