Χρόνος ανάγνωσης: 4 λεπτά

ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΤΟ ΝΕΡΟ ΣΗΜΕΡΑ;

ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΤΟ ΝΕΡΟ ΣΗΜΕΡΑ;
ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΤΟ ΝΕΡΟ ΣΗΜΕΡΑ;

Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Β’ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΧΑΡΙΤΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ “ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ Η ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ;” ΜΕ ΤΗΝ ΝΑΝΑ ΕΜΕΝΙΔΟΥ ΣΤΟ ΑΡΓΩ WEB TV https://www.facebook.com/webtvargo.

ΤΟ ΝΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΟ ΣΥΣΤΑΤΙΚΟ ΣΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΜΑΣ. ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ 60% ΑΠΟΤΕΛΟΥΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΝΕΡΟ. ΣΕ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΟΡΓΑΝΑ ΜΑΣ ΟΠΩΣ Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΝΕΥΜΟΝΕΣ ΤΟ ΝΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ 85% ΤΟ ΔΕ ΑΙΜΑ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ 90% . ΤΟ ΝΕΡΟ ΣΥΜΒΑΛΕΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΜΑΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΟ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΕ ΕΡΕΥΝΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΑ ΝΕΡΑ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΒΑΡΕΑ ΜΕΤΑΛΛΑ ΚΑΙ ΧΗΜΙΚΑ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΑΡΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΟΠΩΡΟΚΗΠΕΥΤΙΚΑ ΣΤΑ ΟΣΠΡΙΑ ΕΤΣΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΩΣ ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΑΡΥΝΕΤΑΙ ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΑ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΣ.

ΤΑ ΒΑΡΕΑ ΜΕΤΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΗ ΒΙΟΔΙΑΣΠΩΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΟΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΑΛΛΑ ΕΠΙΚΑΘΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΛΙΠΩΔΗ ΙΣΤΟ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΣΣΩΡΕΥΣΗ ΑΥΤΩΝ. ΤΑ ΒΑΡΕΑ ΜΕΤΑΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟΞΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΚΑΙ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΟΠΩΣ Ο ΥΔΡΑΡΓΥΡΟΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΒΛΑΒΕΣ ΣΤΟ ΝΕΥΡΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ Ο ΜΟΛΥΒΔΟΣ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΑ ΝΕΦΡΑ ΣΤΟ ΝΕΥΡΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΑΘΗΣΙΑΚΕΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ. ΤΟ ΚΑΔΜΙΟ ΣΥΣΣΩΡΕΥΕΤΑΙ ΣΤΟ ΗΠΑΡ ΣΤΑ ΝΕΦΡΑ ΣΠΛΗΝΑ ΚΑΙ ΘΥΡΟΕΙΔΗ ΑΔΕΝΑ ΚΑΙ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΥΠΟΠΤΟ ΓΙΑ ΚΑΡΚΙΝΟΓΕΝΕΣΕΙΣ Κ.Ο.Κ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ. ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΠΕΠΑΛΑΙΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΜΕ ΥΛΙΚΑ ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΡΥΝΟΥΝ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΤΟ ΝΕΡΟ. ΑΥΤΑ ΟΛΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ Η΄ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΛΕΙΣ Η΄ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ Η΄ ΑΝΙΚΑΝΟΙ Η΄ ΕΝΕΡΓΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΕ ΔΟΛΟ. ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ ΣΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡIΣΗ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΟΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ ΣΤΟ 13.7. (ΥΓΕΙΑ) «ΤΟ ΚΥΡΙΟ ΜΕΛΗΜΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΝΑ ΔΙΑΒΙΩΝΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΝΑ ΠΡΟΑΓΕΙ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΕ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ-ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗ , ΜΕ ΝΕΡΟ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΤΟ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ Η ΜΗΤΕΡΑ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΘΑΡΟ ΑΕΡΑ».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΘΑ ΥΛΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΠΟΥ ΜΟΝΟ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΩΣ ΕΘΝΟΣ. ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΕΠΙΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΕΛΛΕΙΨΗ ΡΕΥΣΤΟΤΗΤΑΣ ΕΜΕΙΣ ΕΠΙΚΑΛΟΥΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΜΑΣ. ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΙΠΟΤΑ, ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΛΟΙΠΟΝ Η ΜΟΝΗ ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΥΗΜΕΡΙΑ. ΕΠΙΣΚΕΨΟΥ ΕΝΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΚΑΙ ΓΙΝΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΝΕΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΚΑΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΘΑ ΠΑΡΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΡΜΟΖΕΙ ΩΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.

ΥΠ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΤΗΝ Β΄ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΧΑΡΙΤΟΠΟΥΛΟΣ ΤΗΛ 6944444036 E-MAIL: C.CHARITOPOULOS@GMAIL.COM

ΠΗΓΗ

ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ 6199/2015 ΣΥΝΕΠΩΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΨΗΦΟΘΗΡΙΑ.

 

13.0 ΥΓΕΙΑ

 

Η υγεία είναι υποχρέωση για δωρεάν παροχή της Πολιτείας προς τους πολίτες της και πρωταρχικός τομέας για την Ελλήνων Πολιτεία. Η Πολιτεία θα προχωρήσει σε τεράστιες επενδύσεις για μία ολιστική κάλυψη των αναγκών υγείας των πολιτών.

13.1. Θα προχωρήσει σε νοσοκομειακές εγκαταστάσεις που θα σέβονται την προσωπικότητα του κάθε Έλληνα Πολίτη για τις πιο ιδανικές συνθήκες παραμονής εντός αυτών.

13.2. Τα νοσοκομεία αυτά θα καλύπτονται πλήρως από το πιο εξειδικευμένο ιατρικό, νοσηλευτικό και υποστηρικτικό προσωπικό.

13.3. Τα νοσοκομεία θα κατασκευαστούν σε περιβάλλον τέτοιο που να προάγεται η αισθητική των πολιτών σε ύψιστο βαθμό.

13.4. Είναι προγραμματισμένο να γίνει ένα κεντρικό εργοστάσιο που θα φέρει την ευθύνη έναντι της Πολιτείας με απεριόριστη δυναμική δημιουργίας και άλλων περιφερειακών εργοστασίων τα οποία θα κατασκευάζουν φάρμακα με τα καλύτερα αποτελέσματα για τους ασθενείς.

13.5. Τα φάρμακα αυτά έκτος από φυσικής προέλευσης, που είναι το ιδανικότερο, θα είναι μίξη φυσικής και τεχνικής φαρμακολογίας με τις λιγότερες αντενδείξεις.

13.6.  Εκτός από την λεγόμενη κλασσική ιατρική θα ενισχυθούν μέγιστα οι εναλλακτικές θεραπείες σε αντίστοιχα ιδανικές εγκαταστάσεις για ιαματική θεραπεία, για υδροθεραπεία, φυτοθεραπεία, αρωματοθεραπεία κλπ.

13.7. Το κύριο μέλημα της Πολιτείας είναι οι πολίτες της να διαβιώνουν σε ένα περιβάλλον το οποίο να προάγει την υγεία με διατροφή ελληνική- μεσογειακή, με νερό όπως μας το προσφέρει η μητέρα φύση και με καθαρό αέρα.

13.8.    Θα δημιουργηθούν ειδικά κέντρα απεξάρτησης και αποτοξίνωσης και επανένταξης στην υγιή λειτουργία της πολιτείας για εξαρτημένα άτομα,

13.9.    Θα δημιουργηθούν ειδικά κέντρα περίθαλψης – θεραπευτηρίων για ψυχολογικές ασθένειες με υποστηρικτικά κέντρα που θα παρέχουν εξάσκηση πνεύματος και σώματος με σκοπό την ενεργή λειτουργία του ατόμου στην Ελλήνων Πολιτεία.

13.10. Η Ελλήνων Πολιτεία θα χρηματοδοτήσει με ότι ποσά χρειάζονται για το άνοιγμα των τεράστιων Ελλάνιων θεραπευτικών Τεχνικών. Έτσι θα αναβιώσουν τα θεραπευτήρια σε σύγχρονα Ασκληπιεία στην σωστή τους βάση.

 

11.0 ΝΕΡΟ

 

11.1. Το νερό εδόθη με αφθονία στον άνθρωπο από τους Δημιουργούςτου πλανήτη. Ο άνθρωπος πρέπει να σέβεται αυτό το θείο δώρο, πρέπει να σέβεται απόλυτα τα ποτάμια, τις λίμνες, τις πηγές, τα ρυάκια, τις θάλασσες να μην τα μολύνει και να ενεργεί όπως φροντίζει να μην μολύνεται ο εαυτός του.

11.2. Όπου απαιτούνται διεργασίες παραγωγικές με νερό θα τοποθετούνται για την απόλυτη καθαριότητα του νερού οι πιο τεχνολογικά άρτιοι βιολογικοί καθαρισμοί.

11.3. Καθαρισμός όλων των υδάτων θα γίνουν από την Πολιτεία μας από συχνότητες αποστατικές που με αυτές τώρα δηλητηριάζουν το νερό.

11.4. Το νερό θα πάρει πάλι τη μορφή, την κρυστάλλωση, τις θείες ιδιότητες, τις ενέργειες και τα ιχνοστοιχεία που νομοτελειακά μεταφέρει γιατί έτσι μόνο προορίζεται για τον άνθρωπο.

11.5. Το νερό είναι θείο δώρο. Δεν το παράγει κανένας. Έτσι δεν θα μπορεί ποτέ να πωλείται. Το κόστος κατανάλωσης, η οποία πρέπει να γίνεται πάντα με σεβασμό, είναι το κόστος της κατασκευής και συντήρησης του δικτύου διανομής.

11.6. Το νερό μπορεί να πωλείται μόνο ως συνιστώσα τελικού επεξεργασμένου προϊόντος.

11.7. Θα γίνει ειδική επεξεργασία του θαλάσσιου νερού ούτως ώστε να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα λειψυδρίας που αντιμετωπίζουν αρκετά νησιά και μέρη της ηπειρωτικής Ελλάδος.

11.8. Θα διορθωθεί το δίκτυο μεταφοράς νερού σε όλες τις αγροτικές, παραμεθόριες περιοχές, αστικά κέντρα κτλ ούτως ώστε να υπάρχει ισορροπημένη κάλυψη και συνεχής παροχή νερού που να καλύπτει όλες τις ανάγκες.

 

Ε.ΣΥ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 2312 315162 , MAIL: esuelkordeliou@gmail.com

 

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – YOUTUBE

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

 

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

Χρόνος ανάγνωσης: 4 λεπτά
Πηγή url: www.e-synews.gr

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Διαδώστε αυτή τη σελίδα, Κοινοποίησε, αντίγραψε την

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ