Χρόνος ανάγνωσης: 4 λεπτά

ΝΕΡΟ ΤΟ ΑΛΦΑ ΚΑΙ ΤΟ ΩΜΕΓΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ

ΝΕΡΟ ΤΟ ΑΛΦΑ ΚΑΙ ΤΟ ΩΜΕΓΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ
ΝΕΡΟ ΤΟ ΑΛΦΑ ΚΑΙ ΤΟ ΩΜΕΓΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ

Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Β’ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΧΑΡΙΤΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ “Ο ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ” ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΠΟΛΥΜΕΡΗ ΣΤΟ ΑΡΓΩ WEB TV https://www.facebook.com/webtvargo.

ΥΨΙΣΤΟ ΑΓΑΘΟ ΤΟ ΝΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΚΥΡΙΩΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 60% ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΝΕΡΟ ΑΛΛΑ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΜΑΣ ΟΠΩΣ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΝΕΥΜΟΝΕΣ ΥΠΑΡΧΕΙ 85% ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΜΑΣ 90%. ΕΙΝΑΙ ΖΩΤΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΔΙΟΤΙ ΚΑΘΕ ΚΥΤΤΑΡΟ ΜΑΣ (ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 100 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΜΑΣ ) ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΟΥΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΤΟΥΣ ΝΕΡΟ. ΕΑΝ ΔΕΝ ΠΙΝΟΥΜΕ ΑΡΚΕΤΟ ΝΕΡΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ ΧΡΟΝΙΑ ΑΦΥΔΑΤΩΣΗ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ ΟΠΩΣ Π.Χ. ΚΑΡΔΙΑΓΓΕΙΑΚΑ ΝΟΣΗΜΑΤΑ, ΕΛΛΕΙΨΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ. ΟΥΡΟΛΟΙΜΩΞΕΙΣ, ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ. ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΛΟΙΠΟΝ Η ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΑΛΛΑ ΕΠΙΣΗΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΟΠΟΥ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΤΩΝ ΥΔΑΤΩΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΒΑΡΕΑ ΜΕΤΑΛΛΑ , ΧΗΜΙΚΑ Κ.Α. ΔΗΛΗΤΗΡΙΑ ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ (ΟΠΟΤΕ Η ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ).

Η ΜΟΛΥΝΣΗ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΞΙΝΗ ΒΡΟΧΗ, ΑΠΟΒΛΗΤΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΩΝ, ΑΠΟΒΛΗΤΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ, ΛΙΠΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΧΗΜΙΚΑ ΑΠΟ ΑΓΡΟΤΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ. ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΑΝΕΦΕΡΑ ΑΛΛΑ ΚΩΦΕΥΟΥΝ. ΑΥΤΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΘΟΥΝ ΔΙΟΤΙ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΖΩΗ. ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΠΙΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΕΛΛΕΙΨΗ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ, ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΑΠ΄ΟΤΙ Η ΖΩΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ. ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ. Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΡΩΤΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ. ΟΤΑΝ ΘΑ ΜΑΣ ΤΙΜΗΣΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΘΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΜΑΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙΜΕΝΕΣ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΠΟΥ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΜΑΣ ΕΔΕΙΞΕ. ΘΑ ΤΟΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΟΥΜΕ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ. ΕΝΩ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΔΛΔ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ. ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙΣ ΕΛΛΗΝΑ ΜΕΤΑΞΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΚΑΙ ΧΡΕΟΥΣ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ.

ΠΗΓΗ

ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ 6199/2015 ΣΥΝΕΠΩΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΨΗΦΟΘΗΡΙΑ.

 

13.0 ΥΓΕΙΑ

 

Η υγεία είναι υποχρέωση για δωρεάν παροχή της Πολιτείας προς τους πολίτες της και πρωταρχικός τομέας για την Ελλήνων Πολιτεία. Η Πολιτεία θα προχωρήσει σε τεράστιες επενδύσεις για μία ολιστική κάλυψη των αναγκών υγείας των πολιτών.

13.1. Θα προχωρήσει σε νοσοκομειακές εγκαταστάσεις που θα σέβονται την προσωπικότητα του κάθε Έλληνα Πολίτη για τις πιο ιδανικές συνθήκες παραμονής εντός αυτών.

13.2. Τα νοσοκομεία αυτά θα καλύπτονται πλήρως από το πιο εξειδικευμένο ιατρικό, νοσηλευτικό και υποστηρικτικό προσωπικό.

13.3. Τα νοσοκομεία θα κατασκευαστούν σε περιβάλλον τέτοιο που να προάγεται η αισθητική των πολιτών σε ύψιστο βαθμό.

13.4. Είναι προγραμματισμένο να γίνει ένα κεντρικό εργοστάσιο που θα φέρει την ευθύνη έναντι της Πολιτείας με απεριόριστη δυναμική δημιουργίας και άλλων περιφερειακών εργοστασίων τα οποία θα κατασκευάζουν φάρμακα με τα καλύτερα αποτελέσματα για τους ασθενείς.

13.5. Τα φάρμακα αυτά έκτος από φυσικής προέλευσης, που είναι το ιδανικότερο, θα είναι μίξη φυσικής και τεχνικής φαρμακολογίας με τις λιγότερες αντενδείξεις.

13.6.  Εκτός από την λεγόμενη κλασσική ιατρική θα ενισχυθούν μέγιστα οι εναλλακτικές θεραπείες σε αντίστοιχα ιδανικές εγκαταστάσεις για ιαματική θεραπεία, για υδροθεραπεία, φυτοθεραπεία, αρωματοθεραπεία κλπ.

13.7. Το κύριο μέλημα της Πολιτείας είναι οι πολίτες της να διαβιώνουν σε ένα περιβάλλον το οποίο να προάγει την υγεία με διατροφή ελληνική- μεσογειακή, με νερό όπως μας το προσφέρει η μητέρα φύση και με καθαρό αέρα.

13.8.    Θα δημιουργηθούν ειδικά κέντρα απεξάρτησης και αποτοξίνωσης και επανένταξης στην υγιή λειτουργία της πολιτείας για εξαρτημένα άτομα,

13.9.    Θα δημιουργηθούν ειδικά κέντρα περίθαλψης – θεραπευτηρίων για ψυχολογικές ασθένειες με υποστηρικτικά κέντρα που θα παρέχουν εξάσκηση πνεύματος και σώματος με σκοπό την ενεργή λειτουργία του ατόμου στην Ελλήνων Πολιτεία.

13.10. Η Ελλήνων Πολιτεία θα χρηματοδοτήσει με ότι ποσά χρειάζονται για το άνοιγμα των τεράστιων Ελλάνιων θεραπευτικών Τεχνικών. Έτσι θα αναβιώσουν τα θεραπευτήρια σε σύγχρονα Ασκληπιεία στην σωστή τους βάση.

 

11.0 ΝΕΡΟ

 

11.1. Το νερό εδόθη με αφθονία στον άνθρωπο από τους Δημιουργούςτου πλανήτη. Ο άνθρωπος πρέπει να σέβεται αυτό το θείο δώρο, πρέπει να σέβεται απόλυτα τα ποτάμια, τις λίμνες, τις πηγές, τα ρυάκια, τις θάλασσες να μην τα μολύνει και να ενεργεί όπως φροντίζει να μην μολύνεται ο εαυτός του.

11.2. Όπου απαιτούνται διεργασίες παραγωγικές με νερό θα τοποθετούνται για την απόλυτη καθαριότητα του νερού οι πιο τεχνολογικά άρτιοι βιολογικοί καθαρισμοί.

11.3. Καθαρισμός όλων των υδάτων θα γίνουν από την Πολιτεία μας από συχνότητες αποστατικές που με αυτές τώρα δηλητηριάζουν το νερό.

11.4. Το νερό θα πάρει πάλι τη μορφή, την κρυστάλλωση, τις θείες ιδιότητες, τις ενέργειες και τα ιχνοστοιχεία που νομοτελειακά μεταφέρει γιατί έτσι μόνο προορίζεται για τον άνθρωπο.

11.5. Το νερό είναι θείο δώρο. Δεν το παράγει κανένας. Έτσι δεν θα μπορεί ποτέ να πωλείται. Το κόστος κατανάλωσης, η οποία πρέπει να γίνεται πάντα με σεβασμό, είναι το κόστος της κατασκευής και συντήρησης του δικτύου διανομής.

11.6. Το νερό μπορεί να πωλείται μόνο ως συνιστώσα τελικού επεξεργασμένου προϊόντος.

11.7. Θα γίνει ειδική επεξεργασία του θαλάσσιου νερού ούτως ώστε να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα λειψυδρίας που αντιμετωπίζουν αρκετά νησιά και μέρη της ηπειρωτικής Ελλάδος.

11.8. Θα διορθωθεί το δίκτυο μεταφοράς νερού σε όλες τις αγροτικές, παραμεθόριες περιοχές, αστικά κέντρα κτλ ούτως ώστε να υπάρχει ισορροπημένη κάλυψη και συνεχής παροχή νερού που να καλύπτει όλες τις ανάγκες.

 

Ε.ΣΥ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 2312 315162 , MAIL: esuelkordeliou@gmail.com

 

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – YOUTUBE

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

 

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

Χρόνος ανάγνωσης: 4 λεπτά
Πηγή url: www.e-synews.gr

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Διαδώστε αυτή τη σελίδα, Κοινοποίησε, αντίγραψε την

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ