Χρόνος ανάγνωσης: 7 λεπτά

ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΔΕΝ ΦΥΛΑΚΙΖΕΤΑΙ ΠΟΤΕ

ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΔΕΝ ΦΥΛΑΚΙΖΕΤΑΙ ΠΟΤΕ
ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΔΕΝ ΦΥΛΑΚΙΖΕΤΑΙ ΠΟΤΕ

ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΟΛΑ ΕΜΟΙΑΖΑΝ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΚΕΙ ΟΠΟΥ ΟΛΑ ΟΔΗΓΟΥΣΑΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΙΕΡΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΕΛΛΑΣ, ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΠΤΩΧΕΥΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ, ΗΡΘΕ Ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΕΛΛΗΝ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΤΑ ΔΟΛΙΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ.

 ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΤΟ ΠΟΣΟ ΤΩΝ 600 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΚΑΙ ΚΛΕΙΔΩΣΕ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΧΘΡΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΕΘΝΟΥΣ.

 ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΤΗΝ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΚΑΙ ΕΔΩΣΕ ΤΟΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ. ΕΔΩΣΕ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ,ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ,ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΟΝ ΔΥΝΑΣΤΕΥΕΙ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΝΑ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ.

 ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΔΟΘΗΚΕ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΣΙΩΠΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ,ΔΕΧΟΜΕΝΟΣ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑΤΑ,ΕΚΕΙΝΟΣ ΑΡΝΗΘΗΚΕ,ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ!

 ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ.ΟΤΙ Ο ΕΛΛΗΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΛΟΥΤΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΜΕ ΔΟΛΟ ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΥΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΝΟΜΙΖΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΦΤΩΧΟΣ.ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΤΕΙ ΤΟΝ ΦΘΟΝΟ ΩΣ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ.

ΕΣΤΗΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ,ΤΟΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΑΝΘΡΩΠΟΚΕΝΤΡΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ,ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΔΙΟΙΚΕΙ,ΜΕ ΑΞΙΕΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ,ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΜΕΣΟΤΗΤΑΣ.ΘΥΜΙΣΕ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΘΕΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ,Ο ΕΛΛΗΝ,ΑΠΟΓΟΝΟΣ ΘΕΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝ,ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΗΡΩΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΟΡΙΖΕΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΚΟΣΜΗΜΑ ΤΩΝ ΚΟΣΜΩΝ.

ΘΥΜΙΣΕ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΟΥ,ΔΕΙΧΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΖΥΓΟ ΤΩΝ ΑΝΤΙΑΞΙΩΝ.ΜΑΣ ΘΥΜΙΣΕ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑ,ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ,ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟ.ΜΕ ΜΟΝΟ ΟΠΛΟ ΤΗΝ ΝΟΗΣΗ!

ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΔΕΝ ΦΥΛΑΚΙΖΕΤΑΙ ΠΟΤΕ
ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΔΕΝ ΦΥΛΑΚΙΖΕΤΑΙ ΠΟΤΕ

ΕΓΡΑΨΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΜΑΤΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ,ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΠΟΣΟ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΑΣ,ΠΟΣΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΜΑΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΕΙ,ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΜΑΣ.

ΔΕΝ ΔΙΑΧΩΡΙΣΕ ΠΟΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ,ΘΕΩΡΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΤΕΡΟΣ, ΕΙΠΕ ΟΜΩΣ:ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ,ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ,ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΕΙΝΕΙ ΟΡΘΙΟΣ,ΕΓΩ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ!

ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥ,ΩΣ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΕΙΓΜΑ ΑΝΔΡΕΙΑΣ,ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΙΑΣ,ΚΑΙ ΝΟΗΣΗΣ.

ΠΑΝΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΠΟΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΧΑΡΑΞΕ,ΠΑΝΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΕΛΛΑΝΙΕΣ ΑΞΙΕΣ ΟΠΟΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΩΣ ΠΗΓΗ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ,ΦΩΤΙΣΕ ΚΑΘΕ ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΓΩΝΙΑ ΤΩΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΖΟΥΣΑΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΖΥΓΟ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑΣ.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΙΝΑΙ ΑΦΙΕΡΟΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ,Ο ΟΠΟΙΟΣ ΗΡΘΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΤΟ ΘΕΙΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ. ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΒΙΩΣΕ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΑΔΙΚΟ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ,ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ.ΦΥΛΑΚΙΣΤΗΚΕ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΑΙ ΑΔΙΚΑ,ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ,ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ ΠΟΛΕΜΩΝΤΑΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ.ΕΔΕΙΞΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΗΓΕΤΗΣ,ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΟΔΟΣ ΤΗΣ ΑΡΕΤΗΣ Η ΟΠΟΙΑ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.

ΑΠΕΙΡΗ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΕΛΛΗΝ ΑΔΕΛΦΕ ΜΑΣ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ,ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΔΩΡΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΕΞΑΓΟΥΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΖΩΗΣ,ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΥΚΑΡΙΑ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΞΟΥΜΕ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΜΑΣ.

ΗΜΕΡΑ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΗΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ

20/11/2020

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

ΚΥΡΙΑΚΕΛΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

https://youtu.be/5SwneD0XUVw

ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ 6199/2015 ΣΥΝΕΠΩΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΨΗΦΟΘΗΡΙΑ.

ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α

ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ

Για την Ελληνική Κυρίαρχη Δημοκρατία έχουν κατατεθεί και κλειδωθεί τα ακόλουθα οικονομικά εργαλεία από τον Αρτέμη Σώρρα (*). Αυτά συνοδεύονται με σειρά αδιαμφισβήτητων και αδιαφιλονίκητων διαπιστευτηρίων και νομιμοποιητικών έγγραφων που επικυρώνουν την εγκυρότητα, γνησιότητα και ισχύ.

Έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες νομικές και πρακτικές ενέργειες βάσει της Ελληνικής αλλά και της Παγκόσμιας νομοθεσίας, προς κάθε κατεύθυνση και προς κάθε άμεσα ή και έμμεσα σχετικό φορέα και έχει δοθεί ο απαραίτητος χρόνος για τυχόν ενστάσεις, απορρίψεις, αμφισβητήσεις κ.ο.κ.

Σε καμία από τις προτάσεις και σε κανένα από τα κατατεθέντα εργαλεία δεν έχει γίνει ουδέποτε οποιαδήποτε απόρριψη ή άρνηση οιασδήποτε μορφής από οιονδήποτε φορέα.

Αφού παρήλθε ο χρόνος των ενστάσεων και δεν υπήρξε καμία άρνηση, αυτό υποχρεωτικώς συνεπάγεται σε αποδοχή και οι πράξεις θεωρούνται τελεσθείσες, χωρίς δικαίωμα παρεμβολής από οιονδήποτε φορέα, οποτεδήποτε και με οποιονδήποτε τρόπο.

Τα εργαλεία και ο πλούτος που περιέχουν είναι πλέον εκχωρηθείσα περιουσία υπέρ των Ελλήνων, της Ελλάδος και του εν γένει απανταχού Ελληνισμού.

Συνοπτικά έχουν τελεσθεί οι ακόλουθες πράξεις και έχουν κατατεθεί τα ακόλουθα ποσά που είναι έτοιμα προς εκταμίευση:

1.0.  ΠΟΣΟ  ΕΞΑΚΟΣΙΩΝ  ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ  ($  600.000.000.000)  ΔΟΛΑΡΙΩΝ

ΑΜΕΡΙΚΗΣ είναι κατατεθειμένα σε κηδεμονευόμενο λογαριασμό σε τράπεζα του εξωτερικού και τα οποία επικυρώθηκαν από όλους τους εμπλεκομένους φορείς (US Treasury, US Treasury Offset Payments, US department of Transportation, ΔΝΤ, ΕΕ, ΕΚΤ, ΤΤΕ, Άρειο Πάγο, Ελληνικά Δικαστήρια και πολλές άλλες χώρες του εξωτερικού). Κατατέθηκαν για την εξαγορά του Δημοσίου Χρέους και τη χρηματοδότηση των νέων αναγκών.

1.1. Επιτόκιο : 0 %, (0,5 % προσωρινό επιτόκιο μέχρι την εξαγορά των δανείων από τους δανειστές: και μετά θα μετατραπεί σε 0 %. Τα έσοδα από τους σχετικούς τόκους θα διατεθούν και πάλι σε ταμείο για την Ελλάδα),

1.2.  Αποπληρωμή : Μέχρι 100 χρόνια.

2.0. ΠΟΣΟ ΔΥΟ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΤΡΙΑΚΟΣΙΩΝ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΡΙΩΝ (Ε 2.300.000.000.000) ΕΥΡΩ έχει κατατεθεί ως αίτημα του Αρτέμη Σώρρα ο οποίος ενέργησε για λογαριασμό των Αυτοχθόνων Ελλήνων που ζουν στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό, δυνάμει του Αμετακλήτου- Αορίστου χρονικά και με Μεταθανάτια ισχύ και κληρονομικό δικαίωμα Συμβολαιογραφικού Πληρεξουσίου, όπως αυτό έχει ανατεθεί από διάφορους Δήμους αλλά και Εκκλησιαστικούς Φορείς στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό.

2.1.  ΠΡΟΤΑΣΗ ΟΠΩΣ  ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ:

Να ληφθούν κεφάλαια από τα παράγωγα του πλούτου των Ελληνικών Κληρονομικών Ταμείων Διεθνούς Εξασφάλισης, που διατηρούνται καταχωρημένα στους ειδικούς Θεσμικούς Μητρικούς και Παράλληλους «Υπερκαλυμμένους λογαριασμούς» (OVER BALANCED) ή/ και «Κύριους λογαριασμούς» (GLOBAL MASTER CASH AND CHIPS ACCOUNTS – GMC & CA), ή / και τους «Διεθνείς Συγκεντρωτικούς Λογαριασμούς», (INTERNATIONAL COMBINED COLLATERAL ACCOUNTS ), στην Τράπεζα Ελλάδος καθώς και σε όλες τις υπόλοιπες εμπορικές τράπεζες ή άλλους οργανισμούς με έδρα την Ελλάδα και το εξωτερικό και που ελέγχονται από την Τράπεζα Διεθνών Διακανονισμών (BIS – Bank of International Settlements), την Παγκόσμια Τράπεζα (World Bank), Federal Reserve και τις κεντρικές τράπεζες των χωρών δια μέσου των γκρίζων/ μαύρων οθονών (Επίπεδο υψίστης ασφαλείας). Τα κεφάλαια αυτά είναι Δικαιωματικά, κατά τις Διεθνείς Συνθήκες, νόμιμη ιδιοκτησία του Κυρίαρχου Ελληνικού Έθνους, όπως αλλιώς είναι γνωστό ως «η Παγκόσμια Διευκόλυνση του Χρέους» (Global Debt Facility), με απώτερο σκοπό να δομηθεί χρηματοδότηση προς όφελος του Έλληνα Πολίτη, για μια βιώσιμη αναδιάρθρωση και αναπτυξιακή πολιτική, εξασφαλίζοντας έτσι τη σταθερότητα, την ασφάλεια και την αναγέννηση του Ελληνισμού στην Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό.

Αφορά την κάθετη αειφόρο ανάπτυξη με έργα κοινωφελή και ανταποδοτικά μαζί με εξαγορά των κόκκινων δανείων επιχειρήσεων και νοικοκυριών για την Ελλάδα, Κύπρο και τον απανταχού Ελληνισμό.

2.2.  ΕΓΓΥΗΣΗ ΚΑΙ ΒΑΡΗ:

  • Αρτέμης Σώρρας δέσμευσε ως εγγύηση αντίστοιχη περιουσία από το δικό του χαρτοφυλάκιο ούτως ώστε να μην επιβαρυνθεί με

ΚΑΝΕΝΑ ΒΑΡΟΣ  ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ  ΛΑΟΣ .

2.3.  ΕΠΙΚΥΡΩΣΗ:

Το αίτημα κατατέθηκε και επικυρώθηκε στους αρμόδιους φορείς (Παγκόσμιος Ελεγκτικός μηχανισμός, «ALPHA OMEGA STATION»,

World Bank, Federal Reserve, ITC, Consolidated Credit Bank LTD, UN, EU, ECB, IMF, Ελληνική Δημοκρατία, Άρειος Πάγος, USA & Ρωσία).

3.0.  ΟΚΤΩ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ   ΤΗΣ   ΑΝΑΤΟΛΗΣ ,  ΕΝΑΝΤΙ  ΧΡΥΣΟΥ  ΚΑΙ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ,  Σ ΥΝΟΛΙΚΗΣ ΕΛΑΧΙΣΤΗΣ   ΑΞΙΑΣ   ΠΕΝΤΕ  ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ

ΠΕΝΤΑΚΟΣΙΩΝ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ (5.500.000.000.000) ΕΥΡΩ, οι οποίες έχουν μετατραπεί σε χρεωστικό ομόλογο με υποχρέωση της Εθνικής Τράπεζας, της Τράπεζας Ελλάδος και της Κεντρικής Τράπεζας της Ευρώπης. Η δωρεά αυτή φορολογήθηκε ήδη από το Ελληνικό Δημόσιο με φόρο ύψους Είκοσι επτά Δις. Ευρώ και το Υπουργείο Οικονομικών και το ΣΔΟΕ αρνήθηκαν να τα εισπράξουν.

3.1.  ΕΠΙΚΥΡΩΣΗ:

Δ.Ο.Υ. Πατρών, Ελληνικό Κοινοβούλιο, Υπ. Οικονομικών, Πρεσβεία Γαλλίας, Ελληνικό Χρηματιστήριο, Ελληνικά Δικαστήρια.

( * )   ΑΡΤΕΜΗΣ    ΣΩΡΡΑΣ  , διαθέτει ένα χαρτοφυλάκιο σημαντικών χρηματοοικονομικών εργαλειών, στο οποίο κάποια είναι ιδιοκτήτης και κάποια είναι νόμιμος δικαιούχος – διαχειριστής. Η διαχείριση αυτή προκύπτει από Ανέκκλητα πληρεξούσια, Αορίστου χρόνου, με Μεταθανάτια ισχύ και Κληρονομικό Δικαίωμα. Είναι ο μόνος δικαιούχος, μόνος αποφασίζων και μόνος υπογράφων. Όλες οι προτάσεις έχουν κατατεθεί ως φυσικό πρόσωπο ούτως ώστε να υπάρχει πλήρης διαφάνεια για όλες τις πράξεις, ενέργειες, συμβάσεις κ.ο.κ.

ΚΕΦΑΛΑΙΟ Β

ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ

ΕΡΕΥΝΕΣ , ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΕΣ

Για την μεταβατική περίοδο ευθύς μετά την ανάληψη της διακυβέρνησης από την “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ” θα υλοποιηθούν τα κάτωθι:

Είναι προγραμματισμένο από τώρα, συγκεκριμένα από την κατάθεση που έχει γίνει υπέρ της Κυρίαρχης Ελληνικής Δημοκρατίας (στους Έλληνες ιθαγενείς πολίτες) των 600 δις δολαρίων από τις 28/ 09/ 2012 ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΜΕΣΗ ΕΚΤΑΜΙΕΥΣΗ ΕΥΘΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ» ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΈΛΛΗΝΑ/ΔΑ ΠΟΛΙΤΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΣ/Η ΣΤΟΥΣ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΥΣ ΤΟ ΠΟΣΟΝ ΤΩΝ 20.000 ΕΥΡΩ ΩΣ ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΤΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΘΕΙ ΥΨΟΥΣ 2,3 ΤΡΙΣ ΕΥΡΩ.!!!

Θα συσταθούν ειδικές επιτροπές οι οποίες θα αναλάβουν να ερευνήσουν, στη συνέχεια θα γνωματεύσουν και θα δομήσουν εμπεριστατωμένες και στοιχειοθετημένες προτάσεις με αδιαμφισβήτητες αποδείξεις οι οποίες θα κατατεθούν προς συζήτηση, απόφαση και θεσμοθέτηση από τα κρατικά όργανα.

Ι. ΘΕΣΜΙΚΟ   ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ – ΒΟΥΛΗ

1.0     Επιτροπές Έρευνας και Ελέγχου

2.0     Επιτροπές που θα δομήσουν μελέτες επίλυσης των ξεχωριστών θεμάτων, Ανάπτυξης και Ανασυγκρότησης της Ελληνικής οικονομίας και τη χάραξη της πολιτικής και πολιτιστικής γεωστρατηγικής,

3.0     Επιτροπές Θεσμοθέτησης των εγκεκριμένων αποφάσεων

  • ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ ΣΩΜΑ

 1.0  Επιτροπές Δικαίου & Πειθαρχικού

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:

Ι. ΘΕΣΜΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ – ΒΟΥΛΗ

1.0 ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΥ ΥΠΕΥΘΥΝΕΣ ΣΤΟ ΝΑ ΠΡΟΒΟΥΝ ΣΤΑ ΚΑΤΩΘΙ:

1.1. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ:

1.2.1.     Η Επιτροπή Ελέγχου Δημοσίου χρέους: Θα προβεί σε μια ενδελεχή έρευνα, για τον έλεγχο την αξιολόγηση και τη δομή του δημοσίου χρέους σε βάθος χρόνου, τόσου ώστε να αποδειχτεί στο σύνολο η αλήθεια, με την επικουρία ομάδας παγκοσμίως αποδεκτών εμπειρογνωμόνων ελεγκτών. Ο έλεγχος θα περιλαμβάνει χωρίς να είναι περιοριστικό, το πως δημιουργήθηκε το Δημόσιο χρέος, ποιοί ήταν οι δανειστές, με τι συμβάσεις δεσμεύτηκε το κράτος και η τήρηση αυτών, ποιός γνωμάτευσε και αποφάσισε επ’ αυτών, θα πιστοποιηθεί εάν και εφόσον είναι απεχθές το χρέος, εάν τα χρήματα έφτασαν και πόσα έφτασαν στην Ελλάδα, πως τοκίστηκε το εκάστοτε δάνειο, ποιός διαχειρίστηκε τα χρήματα που λήφθηκαν, που επενδύθηκαν, η έκδοση/ ακύρωση των ομολόγων κ.ο.κ.

1.2.2.     Επιτροπή ελέγχου για τη διαχείριση δημόσιου χρήματος από εσωτερικά όργανα ή εξωτερικά καθώς και το ρόλο των συμβουλευτικών, ελεγκτικών εξωτερικών, ιδιωτικών ή και κρατικών συμβούλων.

1.2.3.      Επιτροπή ελέγχου για τη διαχείριση δημόσιας περιουσίας, γεωστρατηγικών περιουσιών, συμβάσεις (πώλησης, ενοικίασης, διαχείρισης, κατασκευής),

1.2.4.      Επιτροπή ελέγχου για όλα τα Δημόσια Ασφαλιστικά ταμεία και όλων των άλλων ταμείων άμεσα ή έμμεσα σχετικών με αυτά, φανερών ή μυστικών, χωρίς να είναι περιοριστικό στα προαναφερθέντα, για τους ισολογισμούς, τις συμβάσεις, διαχείριση, παράπλευρες πράξεις με χρήση των κεφαλαίων κ.ο.κ.

1.2.5.      Επιτροπή υπεύθυνη για τον έλεγχο των Τραπεζικών Ιδρυμάτων, λειτουργία, εγγυήσεις και βάρη, ,διαχείριση των κεφαλαίων και επενδύσεις που έγιναν απ’ αυτά, συγχωνεύσεις, κεφαλαιοποιήσεις και ανακεφαλαιοποιήσεις, η μετοχική σύνθεση σε όλα τα επίπεδα μέχρι το τελικό φυσικό πρόσωπο για το 100 % της δομής, περιουσιακό χαρτοφυλάκιο, χρηματοοικονομικά εργαλεία που έχουν εκδοθεί από τις τράπεζες και προς ποιες κατευθύνσεις, λειτουργία και συμβάσεις με δανειολήπτες.

1.2.6.      Έλεγχος για την λειτουργία, επενδύσεις, αξιολογήσεις, ενέργειες κτλ του Τ.Χ.Σ. , του ΤΑΙΠΕΔ καθώς και όλων των άλλων (τοπικών

  • εξωτερικών) ταμείων και φορέων που συστάθηκαν και που διαχειρίστηκαν Ελληνική Δημόσια περιουσία και όλων των σχετικών των εμπλεκομένων με αυτά.

1.2.7.      Έλεγχος οικονομικών καταστάσεων, υποχρεώσεων, περιουσιακών στοιχείων, έλεγχος ταμείων, δομή μισθολογίων, κτλ όλων των Περιφερειακών γραφείων, Νομαρχείων και Δήμων.

1.2.8.   Έλεγχος των εξοπλιστικών ταμείων και των ταμείων μυστικών κονδυλίων.

 

Ε.ΣΥ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 2312 315162 , MAIL: esuelkordeliou@gmail.com

ΡΑΔΙΟ ΑΡΓΩ:

http://www.radioargw.gr

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:
https://www.eurovouli.gr

 

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ FB:
https://www.facebook.com/esydpkm

 

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ YOUTUBE:
https://www.youtube.com/channel/UC-PnN267t69dLHsdgDdsUrw/videos

 

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:
https://www.e-synews.gr

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:
https://www.dropbox.com/s/pln8t496h3ro6ix/ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ-ΔΗΛΩΣΕΙΣ-ΕΣΥ-25-10-2015.pdf?dl=0

 

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:
https://www.dropbox.com/s/vyaw1vtv3m8y11p/ΔΙΑΚHΡYΞΗ-ΕΣΥ-ΤΕΛΙΚΟ.pdf?dl=0

Χρόνος ανάγνωσης: 7 λεπτά
Πηγή url: www.e-synews.gr

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Διαδώστε αυτή τη σελίδα, Κοινοποίησε, αντίγραψε την

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ