Χρόνος ανάγνωσης: 4 λεπτά
ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΔΑΝΕΙΖΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ - ΤΟ ΚΑΡΤΕΛ ΣΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟΥ
ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΔΑΝΕΙΖΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ – ΤΟ ΚΑΡΤΕΛ ΣΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟΥ

ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΔΑΝΕΙΖΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ – ΤΟ ΚΑΡΤΕΛ ΣΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟΥ

ΘΑ ΚΑΝΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ 4399/2016 – ΦΕΚ 117 Α/22-6-2016 ΜΑΖΙ ΜΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΟΜΟΙΩΣΗ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΜΕΝΗ ΣΤΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΔΕΙΞΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΑΔΙΚΙΑ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ.

ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΝΑ ΣΟΥ ΧΟΡΗΓΟΥΝ ΩΣ ΔΑΝΕΙΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΤΟΚΟ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΧΡΗΜΑΤΑ; Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑΙ.

ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΩΣ ΠΡΟΦΑΣΗ ΤΗΝ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ, ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΙΣ ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΣΕ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΚΑΚΟ, ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΟΦΕΛΟΣ ΣΟΥ. ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΕΑΝ ΕΙΣΑΙ ΤΡΑΠΕΖΑ.

Ο ΝΟΜΟΣ 4399/2016 ΕΙΝΑΙ Ο ΝΕΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΣ ΝΟΜΟΣ. ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΓΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ, ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ “ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ” ΟΠΩΣ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΘΕΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ.

ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΗΓΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΕΩΣ 50% ΣΕ ΜΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΞΕΙ ΠΛΟΥΤΟ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΘΑ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ.

Η ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ 50% ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ 50% ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΩΣ ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ.

ΑΥΤΟ ΕΠΙΤΥΓΧΑΝΕΤΑΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ. Ή ΕΧΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΩΣ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΟ Ή ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΣΗ, Ή ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ ΥΛΙΚΩΝ ΤΗΣ ΕΠΕΝΔΥΣΗΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΣΒΕΣΕΙ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΟΥ ΕΠΕΝΔΥΤΗ ΣΕ ΣΥΜΦΩΝΗΜΕΝΟ ΧΡΟΝΟ, Ή ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΤΑΦΕΥΓΕΙ ΣΕ ΔΑΝΕΙΣΜΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ.

ΟΛΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΕΠΕΝΔΥΣΗ. ΠΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΕΓΚΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΑΕΙ Η ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ. ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ Ο ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΜΕ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΣΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΝΑΛΟΓΕΙ ΚΑΙ ΨΑΧΝΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΙ. Ο ΝΟΜΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΔΙΝΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΦΟΣΟΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΠΕΡΑΤΩΘΕΙ ΤΟ 50% ΤΗΣ ΣΥΝΟΛΙΚΗΣ ΕΠΕΝΔΥΣΗΣ, ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 50% ΤΗΣ ΣΥΝΟΛΙΚΗΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗΣ ΩΣ ΜΙΑ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΗ.

ΕΔΩ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΡΑΔΟΞΑ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 20.

Άρθρο 20
Καταβολή ενισχύσεων

2.Επιχορήγηση
α. Ποσό που ανέρχεται μέχρι το πενήντα τοις εκατό (50%) της εγκεκριμένης επιχορήγησης μπορεί κατόπιν σχετικού αιτήματος να καταβάλλεται στον δικαιούχο μετά την πιστοποίηση από το αρμόδιο όργανο ελέγχου της υλοποίησης του 50% του συνολικού κόστους του επενδυτικού σχεδίου.

δ. Η επιχορήγηση καταβάλλεται απευθείας μέσω ηλεκτρονικής πληρωμής σε τραπεζικό λογαριασμό του φορέα του επενδυτικού σχεδίου και δεν επιτρέπεται η εκχώρησή της σε τρίτους.

Κατ’ εξαίρεση είναι δυνατή η εκχώρηση της απαίτησης του ποσού της επιχορήγησης σε Τραπεζικά Ιδρύματα για την παροχή βραχυπρόθεσμου δανείου ισόποσου της εκχωρούμενης επιχορήγησης, που χρησιμοποιείται για την υλοποίηση του επενδυτικού σχεδίου.

Στις περιπτώσεις αυτές η καταβολή της επιχορήγησης γίνεται απευθείας στην Τράπεζα με την οποία έχει υπογραφεί η σύμβαση εκχώρησης της απαίτησης, εφόσον κάθε φορά έχει αναληφθεί ισόποσο τουλάχιστον της καταβαλλόμενης επιχορήγησης τμήμα του βραχυπρόθεσμου αυτού δανείου.

ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ Η ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ ΔΕΛΤΑ (Δ) ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 20; ΟΤΙ Η ΠΗΓΗ ΤΗΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΣΤΟ 50% ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΠΕΡΑΤΩΘΕΙ ΤΟ 50% ΤΗΣ ΕΠΕΝΔΥΣΗΣ, ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΧΡΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟ, ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΩΣ ΕΓΓΥΗΣΗ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΩΣ ΔΑΝΕΙΟ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ.

ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΔΑΝΕΙΣΤΕΙ Ο ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΠΛΕΟΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΦΟΣΟΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΠΕΡΑΤΩΣΕΙ ΤΟ ΝΟΜΙΜΟ ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΗΣ ΕΠΕΝΔΥΣΗΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΤΑΜΕΙΟ.

ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΟΡΘΗ ΣΚΕΨΗ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΔΙΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΕΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ Ο ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΞΕΙ ΠΛΟΥΤΟ, ΑΛΛΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΛΑΘΟΣ ΤΡΟΠΟ.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΜΗΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ-ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΝΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΣΤΕ ΕΝΑ ΚΑΡΤΕΛ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΝΗΚΟΥΝ. ΚΙ ΑΝ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΕΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΜΕΣΑ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ; ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΣΤΟ ΜΝΗΜΑ ΤΗΣ;

ΓΙΑΤΙ Ο ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ ΙΣΩΣ ΝΑ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ ΤΟΥ, ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΓΑΪΤΑΝΑΚΙ. ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΑΠΛΗ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΔΙΑΤΑΞΗ, ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΓΕΜΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ. ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΟΛΟΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΙΟΝΙΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΣΕ ΜΙΑ ΣΚΑΚΙΕΡΑ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΙΝ. ΕΤΣΙ ΠΛΕΟΝ ΩΣ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΑ ΠΙΟΝΙΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΧΡΗΣΗ.

ΕΝ ΤΕΛΕΙ, ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΑΤΑΦΟΡΗ ΑΔΙΚΙΑ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ ΚΑΡΤΕΛ. ΔΙΟΤΙ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΕΥΝΟΪΚΗΣ ΡΥΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ, ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟΚΟ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΩΣ ΔΑΝΕΙΟ. ΤΟΣΗ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΠΙΑ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΕΔΩ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΦΤΑΣΕΙ, ΜΟΝΟ ΩΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΕΙ.

ΚΑΙ ΕΧΩ ΜΙΑ ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΑΙΔΙΑ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΑΛΟΓΟ ΔΑΝΕΙΣΜΟ ΜΕ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΔΟΛΛΑΡΙΑ ΩΣ ΕΓΓΥΗΣΗ, ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ; Ή ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ; ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ;

ΠΑΡΑΤΙΘΕΤΑΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΟ ΦΕΚ 117Α/2016

ΤΟ ΦΕΚ 117Α/2016 ν.4399/2016

Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΚΑΡΤΕΛ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΒΡΑΧΥΟΝΕΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΖΩΗ, ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΝΟΜΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΗΣ ΜΑΦΙΑΣ ΤΟΥΣ.
ΜΕΛΕΤΗΣΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΗΡΘΕ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΣΟΥ

ΗΡΘΕ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

 ΜΕΛΕΤΗΣΤΕ ΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΑΞΙΑΚΟ

https://www.aitherikigrafi.gr/ellanio-axiako

 ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΥΝΘΗΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ

ΟΙ 12 ΑΞΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΑΞΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ

ΟΙ 18 ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΑΞΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ

ΟΙ 3 ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟΙ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΑΞΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ

ΓΙΑ ΔΙΚΑΙΟΤΕΡΗ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΑΞΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ 33 ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΩΝ ΣΥΝ 2 ΝΟΜΩΝ

Η ΓΝΩΣΗ ΔΙΔΕΤΑΙ ΑΠΛΟΧΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ https://www.aitherikigrafi.gr

ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ – ΚΑΛΕΣΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ 

Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΠΗΓΗ: ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΕΡΙΦΥΛΗ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ  https://erifylh.blogspot.com

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ :

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ»

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ – ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ. – ΕΙΣΑΓΓ. ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΑΡ….

Χρόνος ανάγνωσης: 4 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 4 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ