Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά
ΓΕΝΝΗΣΗ
ΓΕΝΝΗΣΗ

ΓΕΝΝΗΣΗ

ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΓΑΛΑΞΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΗΡΙΔΑΝΟΣ. ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΡΙΔΑΝΟ, ΔΙΟΤΙ ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΘΕΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΗΜΙΘΕΟΙ, ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, 

ΝΑ ΞΕΓΕΝΝΗΣΟΥΝ! «Ο,ΤΙ ΑΚΟΥΤΕ!» ΝΑ ΞΕΓΕΝΝΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΓΑΛΑΞΙΑ! 

ΔΙΟΤΙ ΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΓΕΝΝΑΤΑΙ! ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΤΣΙ. ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΣΟΜΟΙΩΣΕΤΕ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΤΟΥ ΕΝΝΟΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΗ. ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΟΜΩΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ.

Η ΓΕΝΝΗΣΗ ΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ 9 ΕΝΝΕΑ ΜΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΞΕΓΕΝΝΑΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ Ή Η ΜΑΙΑ ΠΟΥ ΞΕΓΕΝΝΑΕΙ ΤΟ ΜΩΡΟ. ΕΤΣΙ ΓΕΝΝΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΡΑ, ΕΤΣΙ ΓΕΝΝΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΗΛΙΟΙ…

ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΝΝΗΘΟΥΝ, ΘΕΛΟΥΝ ΣΠΕΡΜΑ ΘΕΙΟ, ΣΠΕΡΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ! ΣΠΕΡΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΧΥΝΕΤΕ. ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΠΕΡΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ! ΕΣΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΜΙΑ «ΜΥΞΑ» ΠΟΥ ΚΡΕΜΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ, ΟΜΩΣ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΘΕΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΣΜΟΙΣΤΟΡΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΗΣ ΚΟΣΜΟΘΕΑΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ. Ή ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΧΩΡΙΣ ΤΙΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΠΕΡΜΑΤΟΣ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΙΣ «ΜΥΞΑΣ» ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΒΛΕΠΕΤΕ.

ΓΙΑ ΑΥΤΟ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΛΙΚΟ ΚΟΣΜΟ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ, Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ, ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΠΕΙ.

ΔΗΛΑΔΗ, ΤΟ ΣΠΕΡΜΑ ΤΟΥ ΑΡΡΕΝ ΜΕ ΤΟ ΩΑΡΙΟ ΤΗΣ ΘΥΛΗΣ, ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΝΔΕΘΟΥΝ, ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΙΑ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗ ΖΕΥΞΗ ΚΑΙ ΔΙΑΙΡΕΣΗ!

«ΝΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΑΣ, ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΚΑΤΑΦΡΟΝΕΙΤΕ ΚΑΙ ΛΕΤΕ ΚΑΘΕ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ!

Ο ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ!»

ΕΤΣΙ, ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΝΩΝΕΤΑΙ ΕΝΑ ΣΠΕΡΜΑΤΟΖΩΑΡΙΟ ΜΕ ΕΝΑ ΩΑΡΙΟ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ 36 ΤΡΙΑΝΤΑ ΕΞΙ ΩΡΕΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΝΩΘΟΥΝ,

«ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ 36 ΤΡΙΑΝΤΑ ΕΞΙ? ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΥΚΛΟΣ! ΓΙΑΤΙ 36 ΤΡΙΑΝΤΑ ΕΞΙ,
ΣΗΜΑΙΝΕΙ 9 ΕΝΝΕΑ!»

ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΙΑ ΕΚΡΗΞΗ!

«ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ! ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΟ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ, ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ!»

ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΙΑ ΕΚΡΗΞΗ ΠΟΥ ΙΣΟΔΥΝΑΜΕΙ, ΠΡΟΣΕΞΤΕ, ΙΣΟΔΥΝΑΜΕΙ ΜΕ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΒΟΜΒΕΣ!!! ΚΑΙ ΛΙΓΕΣ ΘΑ ΛΕΩ!!! ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΑΝΑΤΙΝΑΖΟΝΤΑΙ, ΚΟΒΟΝΤΑΙ ΣΕ 48 ΣΑΡΑΝΤΑ ΟΧΤΩ ΙΔΙΑ ΜΕΡΗ, ΕΝΩ ΕΧΟΥΝ ΕΝΩΘΕΙ! ΤΥΧΑΙΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ!

ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ? ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΕΡΜΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΩΑΡΙΟ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΣΟΥ??? ΟΧΙ! ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΟΣΜΙΚΗ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ, ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ…

ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ, ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΝΑ ΣΠΙΛΩΝΕΤΕ, ΝΑ ΒΕΒΗΛΩΝΕΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΕΝΑΣ

ΑΠΛΥΤΟΣ, ΜΙΑΡΟΣ, ΓΕΛΟΙΟΣ, ΕΝΑ ΖΩΟ,

«ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΔΕΡΝΩ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ

ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ»,

ΟΤΙ ΕΦΤΙΑΞΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΟΤΙ ΕΦΤΙΑΞΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ, ΕΦΤΙΑΞΕ ΤΟΥΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ, ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΜΕ ΤΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΕΝΑ ΠΑ΄Ι΄ΔΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΡΕΝ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ… ΣΑΣ ΕΙΠΑ, ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΖΩΑ!

ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ, ΑΦΟΥ ΑΝΑΤΙΝΑΧΘΕΙ, ΚΟΒΕΤΑΙ ΣΕ 48 ΣΑΡΑΝΤΑ ΟΧΤΩ ΙΔΙΑ ΤΕΜΑΧΙΑ. ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΟΣΩΜΑΤΑ! ΕΣΕΙΣ, ΘΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΩΣ ΣΑΡΚΙΟ. ΔΕΝ ΘΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΠΟΤΕ! ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ!

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΦΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΕΣ ΚΑΙ ΕΝΩΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΠΛΟΚΗ, ΜΑΙΑΝΔΡΟ, ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΜΑΙΑΝΔΡΟ ΠΛΕΚΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΣΤΑΣΗ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΤΟΥΣ. ΕΝΩ ΕΓΙΝΕ Η ΔΙΑΣΠΑΣΗ,

«ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΔΙΑ-ΣΠΑΣΗ, ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΔΙΑ Ο ΟΠΟΙΟΣ

ΔΙΑΣΠΑΤΑΙ»,

ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΕ 48 ΣΑΡΑΝΤΑ ΟΧΤΩ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΘΕΣΕΙΣ ΜΑΧΗΣ: 24 ΕΙΚΟΣΙ ΤΕΣΣΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΜΕΡΙΑ ΚΑΙ 24 ΕΙΚΟΣΙ ΤΕΣΣΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ. ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ, ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΟΣΜΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ, ΣΤΟ ΠΟΛΥ Ο ΟΜΙΚΡΟΝ, ΣΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΙΚΡΟ, ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ, ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ, ΟΠΩΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΚΑΘΕ ΕΝΩΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΙΡΕΣΗ,

«Η ΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΘΕ ΙΩΤΑ, ΕΙΤΕ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΙΤΕ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ. ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ Η ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΤΕ ΙΔΙΟ ΙΩΤΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ, ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΓΑΛΑΞΙΑ».

24 ΕΙΚΟΣΙ ΤΕΣΣΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΜΕΡΙΑ ΚΑΙ 24 ΕΙΚΟΣΙ ΤΕΣΣΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ, ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΕΝΩΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΜΑΙΑΝΔΡΟΣ ΠΛΕΞΗ, ΕΝΑ ΠΑΡΑ ΕΝΑ, ΕΝΑ ΠΑΡΑ ΕΝΑ ΚΑΙ ΟΥΤΩ ΚΑΘΕΞΗΣ. ΜΟΛΙΣ ΕΝΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ 48 ΣΑΡΑΝΤΑ ΟΧΤΩ, ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΣΥΜΠΑΝ! ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΔΟΜΗ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ, ΟΠΩΣ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ!

ΕΤΣΙ, ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ 2 ΔΥΟ ΙΩΤΑ ΜΕ 24 ΤΟ ΚΑΘΕ ΕΝΑ. 24 ΕΙΚΟΣΙ ΤΕΣΣΕΡΑ ΚΑΙ 24 ΕΙΚΟΣΙ ΤΕΣΣΕΡΑ, ΣΗΜΑΙΝΕΙ: 6 ΕΞΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΑΛΛΟ ΕΝΑ 6 ΕΞΙ. ΑΡΑ, ΕΡΧΟΝΤΑΙ 2 ΔΥΟ 6 ΕΞΑΡΙΑ:

2 + 4 = 6 ΕΞΙ ΚΑΙ 2 + 4 = 6 ΕΞΙ

ΚΑΙ ΕΝΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΙΑΝΔΡΟ ΠΛΟΚΗ, ΕΝΑ ΠΑΡΑ ΕΝΑ. ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΑΛΛΗ ΘΕΣΗ, ΕΧΟΥΜΕ ΥΒΡΙΔΙΑΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, ΕΧΟΥΜΕ ΜΟΓΓΟΛΙΚΗ ΣΤΑΣΗ, ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΝΔΡΟΜΟ DOWN ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΠΛΟΚΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΝΟΗΤΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΜΟΡΦΟΠΟΙΗΤΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΣΠΕΡΜΑΤΟΣ.

ΑΥΤΑ ΤΑ 48 ΣΑΡΑΝΤΑ ΟΧΤΩ ΜΑΖΙ, ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΘΕΤΟΥΝ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ ΙΩΤΑ 6 ΕΞΙ.

ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΕΝΑΣ ΓΑΛΑΞΙΑΣ? ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΟΤΑΝ ΑΝΑΛΥΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΕΙΡΙΟ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΜΗΤΡΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΟΥΡΑΝΙΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ, ΤΩΝ ΠΛΑΝΗΤΩΝ, ΤΩΝ ΗΛΙΩΝ.

ΠΩΣ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΗΛΙΟΣ? ΠΩΣ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΠΛΑΝΗΤΗΣ? ΠΩΣ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ?

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΜΗΝΩΑΣ Ο ΑΡΧΩΝ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ ΠΟΥ ΓΕΙΩΣΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ

ΠΗΓΗ: ΗΝΙΟΧΟΣ blogspot.com

Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά
Πηγή url: www.e-synews.gr

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Διαδώστε αυτή τη σελίδα, Κοινοποίησε, αντίγραψε την

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ