Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά
Με τα «λευκά λεωφορεία» των τζιχαντιστών μεταφέρονται μετανάστες και πρόσφυγες στον Έβρο
Με τα «λευκά λεωφορεία» των τζιχαντιστών μεταφέρονται μετανάστες και πρόσφυγες στον Έβρο

Με τα «λευκά λεωφορεία» των τζιχαντιστών (MIT) μεταφέρονται μετανάστες και “πρόσφυγες” στον Έβρο

Τα ίδια «λευκά λεωφορεία» της τουρκικής MIT (υπηρεσίας πληροφοριών) που μετέφεραν τους τζιχαντιστές στη Συρία, μεταφέρουν από το πρωί της Παρασκευής τους εισβολείς και μετανάστες στον Έβρο. Όπου εκεί χρησιμοποιούν την συνήθεια των τρομοκρατών της Μέσης Ανατολής να βάζουν μπροστά για βιτρίνα – μάσκα γυναίκες και παιδιά.

Το TRIBUNE είχε δημοσιεύσει πριν δύο χρόνια εικόνες με τουρκικά «λευκά λεωφορεία» να μεταφέρουν τζιχαντιστές της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος στα σύνορα με τη Συρία.

Οι συγκεκριμένοι τρομοκράτες είχαν στρατολογηθεί από το τουρκικό κράτος και τις τουρκικές μυστικές υπηρεσίες. [ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΔΩ].

Στις 25 Ιουνίου 2018 το καθεστώς Ερντογάν χρησιμοποίησε ξανά λευκά λεωφορεία για να μεταφέρει τζιχαντιστές να τον ψηφίσουν στα εκλογικά κέντρα [ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΔΩ].

Τότε στο TRIBUNE γράφανε: «Βίντεο που ανάρτησαν μιντιακοί ακτιβιστές στο διαδίκτυο δείχνει τζιχαντιστές από τη Συρία, μισθοφόρους του τουρκικού καθεστώτος, να μεταφέρονται σε εκλογικά κέντρα για να ψηφίσουν στις τουρκικές εκλογές.

»Οι τζιχαντιστές είναι επιβιβασμένοι σε ένα από τα πολλά λευκά λεωφορεία που χρησιμοποιεί η τουρκική υπηρεσία πληροφοριών, η MIT, για να μεταφέρει τους τρομοκράτες «διακριτικά» στο εσωτερικό της Τουρκίας.

»Βεβαίως είναι τόσο… Τούρκοι που όλα τα λεωφορεία της MIT είναι βαμμένα λευκά, με αποτέλεσμα να γίνονται αμέσως αντιληπτά.

»Έτσι, μόλις ένα λευκό λεωφορείο γεμάτο μισθοφόρους έφτασε έξω από ένα εκλογικό τμήμα, για να ψηφίσουν οι τζιχαντιστές τον πολυχρονεμένο εργοδότη τους σουλτάνο, έγιναν αμέσως αντιληπτοί από εκλογικούς αντιπροσώπους άλλων κομμάτων, που έσπευσαν να τους εμποδίσουν να κατέβουν».

Από την Παρασκευή το πρωί η τουρκική υπηρεσία πληροφοριών MIT μεταφέρει πρόσφυγες και μετανάστες από την Κωνσταντινούπολη και άλλες περιοχές της Τουρκίας στον Έβρο [ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ].

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΗΝ ΜΑΡΙONΕΤΑ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΕΝΤΟΡΑ ΤΗΣ

ΜΑΖΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ 5-10-2019

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ…

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ

Παρουσίαση της Ατζέντας Αντικατάστασης Πληθυσμών του ΟΗΕ (ΕΣΑΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΑΝ;;;)

Γιατί δρομολογείται η αντικατάσταση των πληθυσμών;

Tο 96% του συνόλου των ΜΜΕ του πλανήτη ανήκει σε 6 εβραϊκές εταιρείες!!!

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά
Πηγή url: www.e-synews.gr

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Διαδώστε αυτή τη σελίδα, Κοινοποίησε, αντίγραψε την

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ