Χρόνος ανάγνωσης: 4 λεπτά

ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΤΕ Μ.Κ.Ο ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΙΡΕΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΕΤΕ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΕ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΝΟΜΙΚΟ ΚΑΙ ΘΕΣΜΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ

ΒΑΣΙΖΟΜΕΝΟΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΑΓΝΟΙΑ ΝΟΜΟΥ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΦΡΟΝΤΙΣΑΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΗ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ ΚΑΙ ΧΕΙΡΑΓΩΓΟΥΜΕΝΗ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ.

ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΑΤΕ ΟΜΩΣ ΟΤΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΦΕΡΕΙ ΤΟ ΚΩΔΙΚΟ ΟΝΟΜΑ ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ
ΔΗΛΑΔΗ ΝΟΗΜΟΝΑ ΟΝΤΑ ΜΕ ΝΟΗΣΗ ΚΑΙ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΤΕ ΠΟΤΕ ΔΙΟΤΙ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑΣ ΣΑΣ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΑΦΑΙΡΕΘΕΙ ΑΥΤΗ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ Η ΟΠΟΙΑ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΜΟΝΟ ΟΣΟ ΒΡΙΣΚΕΣΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΙΣΟΖΥΓΙΑΣ ΤΗΣ ΔΟΜΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΟΜΗΣΗΣ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΝΟΜΟΥΣ ΟΡΚΟΥΣ ΑΠΑΡΑΒΑΤΟΥΣ.

ΑΥΤΑ ΤΑ ΝΟΗΜΟΝΑ ΟΝΤΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΥΠΟΛΟΓΙΖΑΤΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ Μ.Κ.Ο ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΝΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΝΟΜΙΚΟ ΚΑΙ ΘΕΣΜΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΨΗΦΗΣΑΤΕ ΑΛΛΑ ΜΕ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ (ΜΕ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΤΟΥ ΔΙΑ) Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΗΣ:

ΟΙ Μ.Κ.Ο ΠΟΥ ΕΝΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΑΛΛΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ Η ΟΠΟΙΑ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΠΛΗΡΩΣ.

ΟΙ Μ.Κ.Ο. Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ Μ.Κ.Ο ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ

ΔΕΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΑΛΛΑ ΦΕΡΕΙ ΕΛΛΑΝΙΕΣ ΨΥΧΕΣ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΤΟ ΟΛΟΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΔΗΛΑΔΗ ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΩΣ ΟΛΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΚΙ Ε.ΣΥ. (ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΤΩΡΑ) ΓΙΑ ΝΑ ΒΙΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙ.

Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΜΑΣ ΓΑΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΤΕΜΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΙΚΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΚΑΤΟΙΚΟΥΜΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΟΙΚΟΣ ΜΑΣ ΧΩΡΑΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΔΗΛΑΔΗ ΟΛΑ ΤΑ ΝΟΗΜΟΝΑ ΟΝΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΩΔΙΚΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ «ΕΛΛΗΝ» ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΟΛΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΛΕΦΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΩΣ ΜΟΝΑΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΛΟΝ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΟΛΙΚΟ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΑΠΑΡΤΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΟΛΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΑΤΟΜΙΚΟΥ ΑΤΟΜΟΥ.

ΑΥΤΗ Η ΕΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΤΡΟΜΑΖΕ ΚΑΙ ΤΡΟΜΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΝΑ ΔΙΑΙΡΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΕΣ ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ Μ.Κ.Ο. ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΟΥΝ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΟΣΜΙΞΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ ΣΠΕΡΜΑΤΑ ΣΕ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΜΙΓΩΣ ΟΜΟΙΟΓΕΝΕΙΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΙ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΙΕΡΗ ΜΑΣ ΧΩΡΑ ΕΛΛΑΣ.

ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ
ΔΙΟΤΙ ΕΛΛΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ

ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΚΑΤΟΙΚΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΩΣ ΞΕΧΑΣΑΝ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ Η ΝΟΜΙΣΑΝ ΟΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΣΤΙΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΕΩΡΗΣΑΝ
ΟΤΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΕΝΝΟΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ .

ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΧΟΥΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΠΑΝΤΟΤΕ ΜΕ ΔΟΓΜΑΤΙΚΕΣ ΡΙΖΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΕΝΤΡΑ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΑΙΜΑΤΟΧΥΣΙΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΤΗΡΩΝΤΑΣ ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΠΛΗΓΕΣ ΣΕ ΟΜΟΡΕΣ ΧΩΡΕΣ ΩΣΤΕ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΕΝΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ.

ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΙΑΡΑ ΕΚΠΤΩΤΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΓΙΑ ΤΙΣ Μ.Κ.Ο ΠΟΥ ΜΕΤΑΚΙΝΟΥΝ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥΣ ΔΕΞΙΑ ΚΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΦΑΝΕΡΑ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΙΟ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ ΘΡΑΣΟΣ.

ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΑΝ ΟΜΩΣ ΤΟΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ ΑΝΘΡΩΠΟ.

ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΑΝ ΟΤΙ Η ΙΔΙΑ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΙΧΕ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΔΙΚΛΕΙΔΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΤΕΛΕΙΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΟΠΟΤΕ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ Η ΑΝΑΓΚΗ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΚΑΙ Ο ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΓΕΙΩΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΖΗΤΗΣΑΝ ΩΣ ΑΝΑΓΚΗ.

ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΒΗ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ.

Ο ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΕΧΕΙ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΚΑΙ ΔΟΥΛΟΙ ΤΟΥ.

ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ Ο ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΝΟΜΙΚΟ ΚΑΙ ΘΕΣΜΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ Μ.Κ.Ο Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΕΝΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ Η ΠΡΩΤΗ Μ.Κ.Ο ΛΟΓΙΚΟ ΗΤΑΝ ΣΕ ΕΝΑΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΕΜΑΤΟ ΜΕ ΝΟΗΜΟΝΑ ΟΝΤΑ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΓΕΜΙΣΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΜΕ ΙΔΙΟΥΣ ΑΥΤΟΝΟΜΟΥΣ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ ΣΕ ΕΝΑ ΣΩΜΑ ΕΝΑΝ ΝΟΥ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΟΛΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΜΟΝΑΔΑ ΕΝΑ «ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ».

ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΚΕΡΜΑΤΙΣΑΝ ΒΙΑΣΑΝ ΚΑΙ ΜΟΛΥΝΑΝ ΤΟΝ ΟΙΚΟ ΜΑΣ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΑΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΤΕΜΗ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΔΙΑ ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΡΚΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙ ΤΟ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΓΥΡΩ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ.

Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΝΟΗΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΞΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΝ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ.

ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΓΝΩΣΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΔΙΟΤΙ ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ Ο ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΝΩΘΗΚΕ ΝΙΚΗΣΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.

ΟΙ Μ.Κ.Ο. ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΝΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΤΕΜΗ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ «Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ».

ΠΟΛΕΜΑΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΑ Η ΝΟΗΣΗ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ

ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΧΡΗΜΑ (ΠΟΥ ΚΙ ΑΥΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ) ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΙΑ ΘΕΤΟΥΜΕ ΕΛΛΑΝΙΕΣ ΨΥΧΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΑΠΕΙΡΕΣ ΟΡΚΙΣΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑΓΜΕΝΕΣ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΝΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥΣ

ΔΗΛΑΔΗ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΝΙΚΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΑΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΤΕΜΗ
ΤΟΝ ΟΙΚΟ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ «ΕΛ ΛΑΣ».

Η ΜΑΧΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΣΗ

Η ΝΙΚΗ ΔΕΔΟΜΕΝΗ

ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ
= = = = = = = = = = = = = =
ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 16-01-2020

ΠΗΓΗ : nea-ellhnwn-e-sy-ellhnwv-syneleysis.blogspot.com

Χρόνος ανάγνωσης: 4 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

 

 

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 4 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ