Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΟΙ ΟΛΟΤΗΤΕΣ ΙΣΟΠΟΛΙΤΕΙΑ – ΙΣΟΔΥΝΑΜΙΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ.

σ.24 ΄΄ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΚΑΙ ΒΙΩΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΓΑΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΤΕΜΗ ΣΗΜΕΡΑ, ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΠΟΛΥΠΛΕΥΡΗ ΑΝΙΣΟΤΗΤΑ, ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΣΤΑΔΙΑ ΣΤΗΝ ΑΔΙΚΗ ΙΕΡΑΡΧΙΑ ΤΗΣ, ΛΕΣ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΛΛΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΛΛΟΙ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ, ΟΠΟΥ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ, ΑΛΛΑ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΛΑΝΗΤΗ,

ΣΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΗΛΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΓΑΛΑΞΙΑ, ΣΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΣΥΜΠΑΝ, ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΟΣΜΟ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΑ ΤΗΣ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΠΑΝΙΕΡΗΣ ΘΕΙΑΣ 9 ΕΝΝΕΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ αλφα ΚΑΙ ΤΟΥ ωμεγα.

ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΛΑΝΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΑΤΩΝ, ΠΟΥ ΑΝΤΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΛΑΝΗ ΤΟΥΣ, ΤΗΝ ΠΙΣΤΕΨΑΝ. ΕΚΤΟΤΕ, ΚΑΤΑΣΤΡΑΤΗΓΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΟ ΠΕΔΙΟ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥΣ, ΜΑΚΡΙΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΜΑΚΡΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΣΤΙΑ ΚΑΙ ΠΗΓΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥΣ.

ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΦΟΒΟΥ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ, ΟΠΟΥ Ο ΦΟΒΟΣ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΑ ΤΙΣ ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ ΤΟΥΣ ΣΠΕΡΝΟΥΝ ΦΟΒΟ ΣΥΝΕΧΩΣ, ΟΛΕΘΡΟ ΚΑΙ ΑΦΑΝΙΣΜΟ, ΜΕ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ ΚΕΡΔΟΣ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ, ΠΛΟΥΤΟ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΒΙΟΥ.

Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΟΜΩΣ, ΕΧΕΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ. ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΤΑ ΕΚΛΕΨΑΝ ΟΛΑ. ΤΩΡΑ ΤΙ ΘΑ ΚΛΕΨΟΥΝ? ΚΑΙ ΕΔΩ, ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΠΑΡΑΝΟΙΑ, Η ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΤΗΣ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ. ΔΙΟΤΙ ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΡΙΑ, ΤΑ ΖΩΑ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ, ΤΟ ΕΝΑ ΕΚΛΕΨΕ ΤΟ ΑΛΛΟ, ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΑ ΖΩΑ. ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ.

ΕΧΟΥΝ ΑΠΑΡΝΗΘΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥΣ. ΑΡΑ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ. ΜΟΝΟ ΝΑ ΚΛΕΒΟΥΝ, ΝΑ ΑΛΛΟΙΩΝΟΥΝ, ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΜΕ ΔΟΛΙΕΣ ΓΕΛΟΙΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ. ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ, ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΒΓΑΖΕ ΠΟΥΘΕΝΑ. ΕΞΑΦΑΝΙΖΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ.

ΕΤΣΙ, ΜΕ ΣΚΕΨΗ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΗ, ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΝΕΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ ΦΘΟΡΑΣ, ΚΛΟΠΗΣ, ΔΟΛΙΟΤΗΤΑΣ, ΑΛΛΟΙΩΣΗΣ, ΠΑΡΑΚΜΗΣ, ΚΑΤΑΠΤΩΣΗΣ, ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΑΝ ΝΕΕΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΩΣΤΕ ΚΑΘΕ ΤΑΚΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΝΑ ΠΤΩΧΕΥΟΥΝ, ΝΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ, ΝΑ ΑΦΑΝΙΖΟΥΝ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΣΥΝΟΛΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΩΣΤΕ ΠΑΝΤΑ Η ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ Ο ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟΣ ΒΙΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΔΙΑΡΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΟΝ ΨΕΥΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΟΛΙΚΗΣ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥΣ.

ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΑΝ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ, ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΑ ΑΝΤΙΘΕΣΗΣ ΚΑΙ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΦΡΙΚΤΗΣ ΑΝΙΣΟΤΗΤΑΣ, «ΠΛΟΥΤΟΣ-ΦΤΩΧΕΙΑ» ΚΑΙ ΧΩΡΙΣΑΝ, ΔΙΑΙΡΕΣΑΝ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ, ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΤΙΠΟΔΕΣ, ΟΠΟΥ ΠΟΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΤΗΤΑ, ΣΥΜΜΕΤΡΙΑ ΚΑΙ ΣΥΓΚΛΙΣΕΙΣ.

ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΑΝ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΛΛΑΞΑΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΝΤΟΜΑ, ΕΡΠΕΤΑ, ΨΑΡΙΑ, ΖΩΑ, ΦΥΤΑ, ΠΤΗΝΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΑΝ ΠΟΛΛΑ ΑΣΤΑΘΗ ΠΛΑΣΜΑΤΑ, ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΝΟΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΛΑΝΗ ΤΟΥΣ, ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΕΤΑΛΛΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΓΕΝΕΤΙΚΕΣ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ. ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΑΝ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΝΑ ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ, ΣΑΡΚΙΚΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ, ΟΠΟΥ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ.

ΑΝΑΜΕΙΞΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ ΑΦΟΔΕΥΜΑΤΑ, ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥ. ΟΠΟΥ ΤΩΡΑ, ΟΥΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ, ΟΥΤΕ ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΙΝΑΙ, ΟΥΤΕ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΕΧΕΙ. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ, ΟΥΤΕ ΙΣΟΠΟΛΙΤΕΙΑ ΕΧΕΙ, ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΟΔΥΝΑΜΙΑ ΤΟΥ ΕΧΕΙ. ΚΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΠΑΝΙΕΡΗ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ Η ΙΔΙΑ Η ΦΥΛΑΚΗ ΤΟΥ, Η ΙΔΙΑ Η ΑΙΧΜΑΛΩΣΙΑ ΤΟΥ.

ΟΠΩΣ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΑ ΖΩΑ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΔΟΥΛΟΥΣ ΤΟΥΣ, ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΠΙΑ, ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥΣ, ΓΙΑ ΤΑ ΕΛΕΦΘΕΡΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥΣ.
ΠΟΣΟ ΟΞΥΜΩΡΟ ΕΙΝΑΙ! ΠΟΣΟ ΔΙΧΑΣΜΕΝΟ, ΠΟΣΟ ΠΑΡΑΝΟΙΚΟ!

ΟΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΙΕΡΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑ ΤΟΥ, ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ, ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ «ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ» ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΩΣ ΕΠΙΚΑΛΟΥΝΤΑΙ, ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΙΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΟΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΠΑΝΙΕΡΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΙΣΟΔΥΝΑΜΙΑ ΤΟΥΣ, ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΘΕΜΕΛΙΟ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑΣ ΤΟΥΣ.

ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΚΟΜΗ ΑΛΗΘΙΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΙΣΧΡΗ ΤΡΙΣΑΘΛΙΑ ΔΟΛΙΑ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ. ΕΙΝΑΙ Η ΟΛΙΚΗ ΚΑΤΑΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΩΣ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΙΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΝΑ ΕΠΕΜΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΒΡΩΜΙΚΟ ΜΙΑΡΟ ΜΙΑΣΜΑΤΙΚΟ ΒΟΘΡΟ, ΣΤΟ ΚΕΝΟ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΟΙΞΕΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΒΟΥΛΗΣΗ ΤΟΥΣ.

ΔΙΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΤΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΒΟΥΛΗΣΗ ΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝ, ΑΥΤΟ ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ.

ΕΑΝ Η ΒΟΥΛΗΣΗ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΤΟΥΣ ΘΕΣΗ, ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑΖΕΙ. ΣΤΗΝ ΕΛΕΦΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΛΛΑΞΟΥΝ, ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΡΕΨΟΥΝ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΒΙΩΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΛΗΘΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΤΟΥΣ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥΣ.΄΄

……………….Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΜΑΣ!!!!!!

ΣΥΓΓΕΛΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ 

ΟΙ ΟΛΟΤΗΤΕΣ ΙΣΟΠΟΛΙΤΕΙΑ ΙΣΟΔΥΝΑΜΙΑ
ARVE

ΤΩΡΑ ΕΧΕΙΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΙΕΡΟ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟ ΕΠΟΣ, ΠΟΥ Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΜΕ ΣΟΦΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΗ ΤΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΟΘΕΤΗΣΗ ΑΠΕΥΘΥΝΕΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΙΑ ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΧΘΕΙ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΗ, ΜΑΘΑΙΝΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΔΟΜΕΙΤΑΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΕΡΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΙΣΟΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΤΗΣ ΙΣΟΔΥΝΑΜΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΡΕΤΗΣ.
ΟΛΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑΣ.
ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΕΠΟΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣ ΤΗΝ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑ ΤΟΥΣ.

ΙΕΡΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ
ΤΗΛ:2168009810
ΚΙΝ: 6909969698
www.kosmotheasi.com

Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

 

 

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ