Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΕΙΣ ΟΤΑΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΙΔΙΔΕΙΣ ΝΟΜΙΜΑ ΣΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ «ΔΗΛΩΣΗ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ» (ΠΡΟΣ ΤΗΝ Δ.Ο.Υ.) ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝ ΑΥΤΟΧΘΩΝ ΙΘΑΓΕΝΗΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΚΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΜΕΛΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΚ ΤΩΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.

ΕΙΣΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩ.

(ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΕΛΟΣ ΕΝΟΣ ΣΩΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΞΙ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟ ΕΝΩ ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΝΕΚΡΟ)

ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΕΓΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ

ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ «ΔΗΛΩΣΗ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ» ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΕΧΟΥΝ ΔΗΛΩΣΕΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΗΔΗ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΔΗΛΑΔΗ ΑΡΧΟΥΝ:

1. ΤΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΤΟΥΣ
2. ΤΗΣ ΙΔΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥΣ
3. ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥΣ
4. ΤΗΣ ΟΝΤΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥΣ
5. ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΟΥΣ
6. ΤΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥΣ

ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΤΤΕΙ ΜΟΝΟ ΟΠΟΙΟΣ ΖΕΙ ΚΑΙ ΒΙΩΝΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ ΔΙΟΤΙ ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ ΕΧΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΧΑΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΤΟΥΣ.

ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ «ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ» ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΡΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΝΟΜΙΜΟΣ ΝΟΜΕΑΣ ΚΑΤΟΧΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΚΑΙ ΕΓΚΡΙΝΕΙ ΝΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΟΙ ΒΕΒΑΙΩΜΕΝΕΣ Η ΟΙ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΜΕΝΕΣ ΟΦΕΙΛΕΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΚΑΘΕ ΕΠΙΔΟΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ «ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ» ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΥΝΑΙΝΕΣΕΙ Η ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΡΡΙΨΕΙ ΕΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΧΤΕΙ ΔΟΛΟΣ.

Ο ΕΛΛΗΝ ΑΥΤΟΧΘΩΝ ΙΘΑΓΕΝΗΣ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΞΕΝΟΦΕΡΤΟ ΤΡΑΣΤ Η ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΗ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΚΑΙ ΝΟΗΜΩΝ ΕΦ ΟΣΟΝ ΕΠΕΛΕΞΕ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΔΩΣΕΙ ΤΗΝ «ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ» ΣΤΗΝ Δ.Ο.Υ. .

ΩΣ ΕΛΛΗΝ ΑΥΤΟΧΘΩΝ ΙΘΑΓΕΝΗΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩ ΚΑΙ ΖΕΙΣ ΚΑΙ ΒΙΩΝΕΙΣ ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΛΛΑΣ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΔΥΝΑΣΤΕΥΣΕΙ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΡΥΦΕΣ ΚΑΙ ΦΑΝΕΡΕΣ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΟΜΩΣ ΕΔΩΣΕΣ Ε.ΣΥ. ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ Ε.ΣΥ. ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΤΟ ΠΡΑΞΟΥΝ.

ΤΩΡΑ ΗΡΘΕΣ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΡΕΙΣ ΠΙΣΩ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ Ε.ΣΥ. ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΗΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΣΟΥ.

Η ΕΛΛΑΣ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΘΑ ΔΙΟΙΚΗΘΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩ ΚΑΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟΣΤΑΤΗ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣΦΡΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ.

ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝ ΑΥΤΟΧΘΩΝ ΙΘΑΓΕΝΗΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΖΕΙ ΚΑΙ ΒΙΩΝΕΙ ΜΕ ΤΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΑΞΙΑΚΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΤΕ ΑΜΕΣΑ ΑΝΑΚΛΗΤΟΣ ΔΙΟΤΙ Η ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΡΑΔΟΚΕΙ ΣΤΗΝ «ΕΠΟΜΕΝΗ ΓΩΝΙΑ».

ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΣΕ ΘΕΤΕΙ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ.

ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ
= = = = = = = = = = = = =
ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ – ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ. – ΕΙΣΑΓΓ. ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΑΡ. ΠΡΩΤ. 6199/ 04-09-2015

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ»

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ