Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 14 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2019 Η ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ www.skai.gr ΕΚΑΝΕ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΕΝΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΟΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΤΙ ΘΑ ΙΔΡΥΘΕΙ ΜΙΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΚΟΙΝΟΤΙΚΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ. ΟΜΩΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΕΓΕΙΡΟΝΤΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΤΙΚΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΟΡΟ “ΚΟΙΝΟΤΙΚΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ” ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΕΥΡΑΛΓΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ.

ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΜΕΤΑΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΚΡΑΤΗ-ΜΕΛΗ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΤΕΙ ΟΜΩΣ ΑΝ ΘΑ ΘΕΩΡΗΘΟΥΝ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ “ΠΡΟΣΚΕΚΛΗΜΕΝΟΙ” ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΤΟΥ ΜΑΡΟΚΟΥ ΑΠΟ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ ΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΦΡΙΚΗΣ.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΗ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΚΑΤΑΡΓΕΙ ΟΥΣΙΩΔΩΣ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΓΗΓΕΝΩΝ ΠΛΗΘΥΣΜΩΝ ΚΑΘΕ ΧΩΡΑΣ, ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΑΙΔΡΟΤΗΤΑ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΗΓΗΘΕΙ Η ΣΧΕΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΗΣ ΙΔΡΥΣΗΣ ΤΗΣ ΕΝ ΛΟΓΩ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ.

ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ “ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ” ΠΙΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΣΕΛΘΟΥΝ ΣΕ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ ΘΑ “ΕΝΤΑΧΘΟΥΝ” ΣΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΗΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΧΩΡΑΣ, ΘΑ ΣΥΓΚΑΤΑΛΕΓΟΝΤΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ “ΚΟΙΝΟΤΙΚΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ”;

ΑΡΑ, ΚΑΤΑ ΕΠΕΚΤΑΣΗ, ΘΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ;

ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΚΤΥΛΙΣΣΕΤΑΙ ΑΥΤΗ Η ΤΡΑΓΕΛΑΦΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ, ΜΕ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ, ΣΕ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΙΑΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ Η “ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ” ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΟΥ ΜΑΡΟΚΟΥ. ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑ Ο ΛΑΘΡΕΠΟΙΚΟΣ ΘΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΓΗΓΕΝΗ ΠΟΛΙΤΗ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΧΩΡΑΣ.

ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΘΕΣΜΟΙ ΝΑ “ΜΠΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΟΠΟ” ΝΑ ΙΔΡΥΣΟΥΝ ΠΑΛΙ ΜΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ, ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ, ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΣΑ ΕΡΓΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ;

ΤΟΥΣ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ, ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΙ ΑΞΙΟΜΑΤΟΥΧΟΙ ΚΑΘΕ ΧΩΡΑΣ ΚΤΛ. ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΨΕΥΤΙΚΟ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΜΕΜΠΤΟ.

ΕΝ ΚΑΤΑΚΛΕΙΔΙ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ, ΑΥΤΗ Η ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΙ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ.

ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΑ ΕΠΩΦΕΛΗΘΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΙΚΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ. ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΣΤΑ ΑΡΜΟΔΙΑ ΟΡΓΑΝΑ ΝΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΑΞΟΥΝ ΤΑ ΔΕΟΝΤΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΝΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΖΑΛΙΖΟΥΝ ΜΕ ΑΧΡΗΣΤΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΑΧΡΗΣΤΕΣ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΔΥΝΑΣΤΕΥΣΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.

ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.