Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

ΠΟΣΑ ΚΙΛΑ ΑΠΑΝΘΡΩΠΙΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΡΥΒΕΙ ΜΙΑ ΣΤΟΛΗ; ΠΟΣΟΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟ;

 ΜΗΠΩΣ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΡΟΤΙΜΑ ΤΟΥΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΗΣ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΗ ΓΝΩΡΙΖΕΙ; ΟΠΟΤΕ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΕΙ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΣΚΕΠΤΕΤΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΑΚΑΤΕΨΕΙ;
ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΔΑΗΣ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΣ Ο ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΓΚΛΟΠ ΙΣΩΣ ΔΕΝ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΕΝΑΝ ΝΕΟ ΑΛΛΑ ΕΝΑΝ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΕΙΛΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΜΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ; ΕΧΕΙ ΙΔΕΑ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΑ ΕΥΘΡΑΥΣΤΑ ΑΓΓΕΙΑ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΕΝΟΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ ΤΟΝ ΦΕΡΝΕΙ ΜΕ ΕΝΑ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ; Ή ΜΗΠΩΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΔΙΑΝΟΗΘΕΙ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΖΕΙ ΜΙΑ Ή ΚΑΙ ΔΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΣΧΑΤΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ ΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΜΕ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΟΣΟ ΠΟΤΕ; ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΕΣΤΩ ΜΗΠΩΣ ΣΕ ΤΙ ΔΥΣΚΟΛΗ ΘΕΣΗ ΕΦΕΡΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ;
 
Ο ΑΠΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΝΣΤΟΛΟΣ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΔΕΝ ΒΡΗΚΕ ΚΑΝ ΛΟΓΟ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΥΤΟΣΥΓΚΡΑΤΗΘΕΙ. ΑΠΡΟΚΛΗΤΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΔΥΣΑΝΑΛΟΓΑ ΚΑΙ ΜΕ ΒΙΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΑΠΕΙΛΗΣΕ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΗΤΑΝ ΣΕ ΘΕΣΗ ΑΚΑΛΥΠΤΟΣ ΚΑΙ ΑΟΠΛΟΣ ΝΑ ΑΠΕΙΛΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΝΟΠΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΛΥΜΜΕΝΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ. ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΟΥΤΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΤΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΑΝΟΧΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΥΡΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ, ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΝΑ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕΙ ΔΙΟΤΙ ΕΙΤΕ ΕΚΤΕΛΕΣΕ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΑΥΤΟΒΟΥΛΩΣ ΕΙΤΕ ΕΚΤΕΛΕΣΕ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΔΙΑΤΑΓΗ.

ΔΕΝ ΤΟ ΕΠΡΑΞΑΝ, ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΕΣΠΕΥΣΑΝ ΝΑ ΣΗΚΩΣΟΥΝ ΟΠΛΟ (ΤΟ ΓΚΛΟΠ ΕΙΝΑΙ ΜΗ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΟΠΛΟ ΥΠΟ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ) ΣΥΜΠΡΑΤΟΝΤΑΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ, ΔΙΑΠΡΑΤΤΟΝΤΑΣ ΣΥΝΕΝΟΧΗ. ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΝΑ ΧΤΥΠΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΚΑΘΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΝ ΑΛΗΘΙΝΟ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΕΨΑΧΝΕ ΑΠΛΑ ΚΑΤΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ (23″-25″ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ). ΕΚΤΟΣ ΕΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΠΡΟΒΟΚΑΡΟΥΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΟΥΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΡΙΤΟΥΣ ΜΗ ΔΙΑΝΟΩΝΤΑΣ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΧΤΥΠΑ Ο ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΠΙΣΩ ΤΟΥΣ… ΠΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΟΤΑΝ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΑΡΑΛΟΓΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ; ΑΣ ΕΝΤΟΠΙΣΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΤΗΣ.

ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΟΤΙ ΟΙ ΕΝΣΤΟΛΟΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ.
Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ ΝΑ ΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΕΝΤΕΛΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΕΛΕΙ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΡΟΣ ΑΥΤΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ.
 
ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΣΤΟΛΟΙ. ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΙΜΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΕΠΕΙΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ.
 
ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ ΠΟΥ ΔΕΧΘΗΚΕ ΚΑΤΑΦΑΝΩΣ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΗ ΕΠΙΘΕΣΗ (ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΕΝΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΓΚΡΑΤΗΣΕ ΩΣ ΟΦΕΙΛΕ ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΑΝΤΙΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΣΠΕΥΣΑΝ ΝΑ ΣΥΝΔΡΑΜΜΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΣΚΟΠΟ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟ) ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΖΗΤΗΜΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΝΟΡΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΕΞΕΤΑΣΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ.
 

ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΟΡΙΖΕΙ ΤΟΣΟ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ. ΑΥΤΟ ΟΣΟΙ ΕΝΣΤΟΛΟΙ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΘΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΝ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ.

ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΠΩΣ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΕΝΤΕΛΕΙ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΑΣ ΛΑΒΟΥΝ ΣΤΟ ΕΞΗΣ ΥΠΟΨΗ ΟΤΙ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ, ΑΡΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ, ΣΥΝΕΠΩΣ ΟΤΑΝ ΤΙΘΕΤΑΙ ΖΗΤΗΜΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΕΘΝΟΥΣ, ΤΟΤΕ ΘΕΣΜΟΙ, ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΟΜΟΙ ΕΠΟΝΤΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΥΔΕΜΙΑ ΕΞΑΙΡΕΣΗ.

ΑΡΑ ΟΥΔΕΙΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΑΥΤΟΒΟΥΛΩΣ ΑΠΟΦΑΣΗ Ή ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΔΙΑΤΑΓΗ Η ΟΠΟΙΑ ΤΟΝ ΘΕΤΕΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΟΥ, ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΖΕΙ.

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΟΠΩΣ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΘΗΚΟΝ, ΙΕΡΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑ, ΑΠΕΙΡΗ ΑΥΤΟΠΕΙΘΑΡΧΙΑ, ΑΠΕΙΡΗ ΕΥΘΥΝΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΟΡΙΣΕ ΦΡΟΥΡΟ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ ΚΑΙ ΑΞΙΩΝ ΤΟΥ. ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΑ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΑΥΤΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ Η ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΧΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ, ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΤΗΣ ΘΕΣΕΩΣ ΠΟΥ ΤΙΜΗΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΑΖΗΜΙΩΤΟ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙ.

Μιλτιάδης Αναστασιάδης

Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά
Πηγή url: www.e-synews.gr

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Διαδώστε αυτή τη σελίδα, Κοινοποίησε, αντίγραψε την

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

 

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.