Χρόνος ανάγνωσης: 6 λεπτά

ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΧΙΛΙΕΤΙΕΣ ΤΩΡΑ ΚΑΤΟΙΚΟΕΔΡΕΥΑΝ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΤΕΙΧΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΕΩΝ-ΚΡΑΤΩΝ ΣΕ ΠΕΡΙΟΠΤΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΧΕ ΕΠΙΣΗΜΑΝΕΙ Ο ΕΛΛΗΝ ΜΑΚΕΔΩΝ ΒΑΣΙΛΕΥΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΩΜΕΓΑΣ, ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΞΑΛΛΟΥ ΕΙΧΕ ΕΠΙΔΟΘΕΙ ΣΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΤΩΝ ΕΓΧΩΡΙΩΝ ΣΟΦΙΣΤΩΝ ΤΩΝ ΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΟΛΕΩΝ ΠΡΙΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΕΡΣΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ.

ΜΕ ΜΙΑ ΕΚΦΡΑΣΗ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ, ΜΕ ΜΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΗΤΤΗΜΕΝΟΥ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΧΘΗΚΕ ΜΕ ΟΡΟΥΣ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΕΙΣΒΟΛΕΑ ΠΟΥ ΖΗΤΑ ΟΧΙ ΑΠΛΩΣ ΓΗ ΚΑΙ ΥΔΩΡ ΑΛΛΑ ΝΑ ΟΙΚΕΙΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΑΜΥΝΟΜΕΝΟΥ, ΕΝΟΣ ΕΙΣΒΟΛΕΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΕΛΠΙΔΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ, Ο ΑΜΥΝΟΜΕΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ ΜΕ ΕΥΝΟΙΚΟΥΣ ΟΡΟΥΣ: «Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΥΝΑΤΗ ΓΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑ». ΤΑΔΕ ΕΦΗ Ο ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΛΗΣ ΞΕΚΙΝΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 01/02/2019. ΔΕΚΑ ΛΕΠΤΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΗΤΤΗΜΕΝΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΕ ΑΛΥΤΡΩΤΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΑΝΟΤΑΝ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΣΕ ΕΝΑΝ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΠΤΩΣΗ ΕΙΤΕ ΕΘΝΙΚΩΣ ΕΙΤΕ ΔΙΕΘΝΩΣ ΕΑΝ ΔΕΝ ΥΠΟΧΩΡΟΥΣΑΜΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΧΙΛΙΟΣΤΟ, ΥΠΟΧΩΡΗΣΑΜΕ ΕΚΠΛΗΣΣΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΟ ΕΠΙΤΙΘΕΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΠΙΤΡΕΨΑΜΕ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΝΑ ΛΑΒΕΙ.

ΑΝΑΦΕΡΕΙ Ο ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΛΗΣ ΟΣΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΦΕΡΕΙ ΛΟΓΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟ ΕΝΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΛΛΟ ΣΕ ΒΑΘΜΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΣΟΒΑΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΑ. ΟΜΩΣ ΕΝ ΤΕΛΗ ΑΝΑΓΚΑΖΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΩΣ ΛΟΓΟ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΛΟΓΟ, ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ Η ΠΟΛΥΔΟΓΜΑΤΙΚΗ ΠΟΛΥΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΠΟΛΥΧΡΩΜΑΤΙΚΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΧΩΡΙΣ ΥΠΑΡΚΤΟ ΦΕΚ ΣΥΣΤΑΣΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΑ ΘΕΣΜΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΨΕΥΔΟΣ, ΤΟ ΛΟΓΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΛΟΓΟ, ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΑΔΙΚΟ.

ΑΝΑΦΕΡΕΙ Ο ΑΝΘΕΛΛΗΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΟΤΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΑΝΕΥ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΟΝΟΜΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ «ΠΡΩΗΝ ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ» ΟΝΟΜΑΖΟΝΤΑΝ ΣΚΕΤΟ «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ», ΔΗΛΑΔΗ ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΕ ΩΣ ΑΝΥΠΕΡΒΛΗΤΟ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΟΙ ΠΡΩΗΝ ΕΠΙΣΗΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΠΕΤΡΕΠΑΝ ΑΤΥΠΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΑΥΤΟΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΒΟΡΕΙΩΝ ΓΕΙΤΟΝΩΝ ΜΑΣ ΩΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΟΛΙΑ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΟΝΟΜΑΣΙΑΣ ΑΠΟ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΕΩΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΑΛΛΩΝ ΛΑΩΝ, ΟΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΚΕΡΔΟΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΑΜΕ ΑΥΤΟΒΟΥΛΩΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΠΛΕΟΝ ΩΣ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΟ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΒΟΡΕΙΟΙ. ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ Ο ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΠΕΡΗΦΑΝΕΥΟΜΕΝΟΣ ΟΤΙ ΜΕΤΕΤΡΕΨΑΝ ΤΟΝ ΤΟΠΙΚΟ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΕ ΔΙΕΘΝΗ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟ ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ. ΑΠΟΚΑΛΕΣΕ ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ, ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ.

ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΝΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΟΙ ΒΟΡΕΙΟΙ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΞΗΛΩΝΟΥΝ ΠΑΛΙΕΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ, ΟΜΟΛΟΓΩΝΤΑΣ ΟΜΩΣ ΕΤΣΙ ΤΟ ΤΡΑΓΙΚΟ, ΠΩΣ ΨΗΦΙΣΑΝ ΩΣ ΝΟΜΟ ΜΙΑ ΔΙΑΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΟΥ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗΡΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ. ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΟ ΑΛΥΤΡΩΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ΘΑ ΞΗΛΩΣΟΥΝ, ΓΕΝΙΚΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ. ΨΗΦΙΣΑΜΕ ΝΟΜΟ ΕΜΕΙΣ. Ο ΙΣΧΥΡΟΣ ΑΜΥΝΟΜΕΝΟΣ ΠΗΡΕ ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΙΣΧΥΡΟ ΕΠΙΤΙΘΕΜΕΝΟ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΝΟΜΟ ΤΟΥ ΑΜΥΝΟΜΕΝΟΥ ΤΗΝ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΤΟΥ ΕΠΙΤΙΘΕΜΕΝΟΥ. ΑΥΤΟΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟΤΗΤΑ ΘΑ ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕΙ ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΘΕΙ ΩΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑ. Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΩΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ.

ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΟΤΙ Η ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΝΟΤΙΑ ΣΛΑΒΙΚΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΡΑ ΔΕΝ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΩΝ, ΟΠΟΤΕ ΑΦΟΥ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΘΗΚΑΝ ΤΟΥΣ ΔΩΣΑΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΣΤΟ ΕΞΗΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΣΛΑΒΟΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΚΟΡΥΦΩΜΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΝΟΗΣΗΣ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΘΑΡΡΩ ΚΑΙ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΘΑ ΑΠΟΡΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΠΩΣ ΤΟ ΕΠΡΑΞΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟΣΟ ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΑ. ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΥΟΜΕΝΟΙ ΜΑΓΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΑ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΔΑΣΚΑΛΟ, ΚΑΝΟΥΝ ΜΑΓΙΚΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΘΕΑΜΩΝ ΚΟΙΝΟ ΤΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΑΔΙΑΦΟΡΩΝΤΑΣ ΠΛΕΟΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΚΙΣΤΟ ΘΕΑΜΑ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Η ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ.

ΠΕΡΗΦΑΝΕΥΕΤΑΙ ΤΟΝΙΖΟΝΤΑΣ ΠΩΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΑΝ Ο,ΤΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 25 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ… ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΠΑΡΣΗ ΕΩΣ ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΠΡΟΤΙΘΕΝΤΑΙ ΝΑ ΞΕΚΑΒΑΛΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΕΡΒΕΡΟ ΟΠΟΤΕ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΔΥΟ ΠΡΩΤΑ ΛΕΠΤΑ. ΚΑΙ ΜΕΝΟΥΝ ΑΛΛΑ ΟΚΤΩ ΛΕΠΤΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΑΝΤΙΝΟΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΑΛΗΘΕΙΑΣ…

ΥΠΟΧΡΕΩΣΑΜΕ ΛΕΕΙ Ο ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΚΗ ΧΩΡΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΘΕΙ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ «ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» ΑΛΛΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟΥΣ ΧΑΡΤΕΣ ΤΗΣ, ΤΑ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΥΣΕΙ ΤΑ ΑΛΥΤΡΩΤΙΚΑ ΤΗΣ ΣΧΕΔΙΑ. ΔΗΛΑΔΗ ΜΕΓΑΛΟ ΝΤΑΛΚΑ ΦΟΡΤΩΣΑΜΕ ΣΤΟΥΣ ΓΕΙΤΟΝΕΣ. ΤΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΩΡΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΤΑ ΑΛΥΤΡΩΤΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΤΑ ΥΛΟΠΟΙΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ;

ΣΤΑΜΑΤΑ ΛΕΕΙ Η ΚΑΠΗΛΕΙΑ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ 100% ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΑΝΟΙΓΕΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ, ΤΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ. ΔΗΛΑΔΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ Η ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΟΧΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΟΥΜΕ, ΔΙΟΤΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ ΟΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΛΑΒΟΙ. ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟ;

ΜΑΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΔΡΟΜΟ ΕΙΡΗΝΗΣ, ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΧΑΜΕ ΠΟΛΕΜΟ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΟΛΟ ΤΟ ΖΟΡΙ ΤΟ ΤΡΑΒΟΥΣΑΝ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ, ΤΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΠΟΥ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΑΙΖΑΜΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΦΕΡΝΑΝ ΩΣ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΜΠΟΛΙΚΗ ΠΡΕΖΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ, ΤΟΥΜΠΑΝΟ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕ ΣΤΟ ΕΞΗΣ ΕΠΙΣΗΜΑ ΩΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ, ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΗΔΗ. ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΤΟΝ ΟΡΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΠΟΥ ΠΛΕΟΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΓΕΙΤΟΝΕΣ, ΑΦΟΥ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΧΕΙ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΝΑ ΛΥΣΕΙ ΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ ΖΗΤΗΜΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΑΣ Ο,ΤΙ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΦΕΡΕΙ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΟΙ ΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕΝΟΙ ΑΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΑΧΑ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ.

ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΛΕΙΨΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΟΤΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΥΤΗ ΔΕΣΜΕΥΕΙ ΔΙΕΘΝΩΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΗ ΑΝΑΣΤΡΕΨΙΜΗ. ΦΡΟΝΤΙΣΑΝ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΝ ΜΕ ΔΙΕΘΝΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΑΣΤΡΑΦΕΙ ΜΙΑ ΤΡΑΓΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΠΙΤΗΔΕΥΜΕΝΩΝ ΠΑΡΑΛΕΙΨΕΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΕΩΣ ΟΤΟΥ ΩΡΙΜΑΣΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΥΠΟ ΤΗΝ ΜΟΡΦΗ ΔΟΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΓΗ ΚΑΙ ΥΔΩΡ, ΕΚΚΙΝΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΔΟΛΙΩΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΗ ΑΓΝΟΙΑ ΤΩΝ ΣΥΓΧΡΟΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΥΠΗΚΟΩΝ ΟΤΙ ΤΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΕΠΑΝΩ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΟΜΗΘΗΚΕ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Η Ε.Κ.Τ. ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΠΑΤΗΤΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΩΜΕΓΑ Ή ΚΟΙΝΩΣ ΓΝΩΣΤΟΣ ΩΣ ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΧΑΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΕ ΥΠΟΛΟΓΙΣΙΜΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΣΕ ΧΡΥΣΟ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗΣ ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ, Η ΟΠΟΙΑ ΟΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ ΠΟΤΕ, ΚΑΘΟΤΙ ΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΣΑΘΡΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΔΥΤΙΚΟ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ) ΜΟΝΤΕΛΟ.

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΛΕΣ ΤΟΥΣ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΑΝΑΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΣΕ ΔΙΕΘΝΕΣ ΕΠΙΠΕΔΟ ΜΟΛΙΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΟΥΝ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΓΙΑ ΕΚΑΣΤΗ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΑΡΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΜΕΝΟΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΡΑΞΟΥΝ. ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΛΑΒΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ, ΚΑΘΟΤΙ ΟΛΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΜΕΝΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ ΤΟ ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ.

ΕΠΕΙΤΑ Ο ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΑΣ ΤΡΩΕΙ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΑΙΑ ΟΥΣΙΑ ΠΑΡΑΠΛΑΝΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΘΕΑΤΗ ΑΚΡΟΑΤΗ ΤΟΥ ΜΕ ΔΗΘΕΝ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΟΜΕΝΩΝ, ΟΠΟΥ ΕΝΑΣ ΤΑΧΑ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΖΕΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΜΕΤΑΞΥ ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ ΠΟΥ ΜΑΛΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΙΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΑΡΠΑΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ. ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΕΞΑΛΛΟΥ ΟΤΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕ Ο,ΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΟΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ, ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ, ΕΝΑ ΣΥΝΑΦΙ ΠΟΛΥΧΡΩΜΟ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΚΟΜΜΑΤΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΧΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΣΕ ΔΟΓΜΑΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΧΡΩΜΑΤΑ. ΠΑΡΕΑ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΑΡΣΗ, ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΤΟΝ ΦΘΟΝΟ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΤΗΝ ΑΠΛΗΣΤΙΑ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΔΟΚΑ ΟΤΙ ΘΑ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΤΕΙ ΤΟ ΚΥΒΕΡΝΩΝ ΚΟΜΜΑ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2023. ΠΟΣΟ ΠΑΡΑΔΟΞΟ ΝΑ ΤΑ ΛΕΕΙ ΑΥΤΑ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΟΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΣΕ ΑΙΘΟΥΣΑ ΠΟΛΗΣ 80000 ΚΑΤΟΙΚΩΝ (ΣΕΡΡΕΣ) ΠΟΥ ΜΑΖΕΨΕ ΝΑ ΤΟΝ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΧΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 80 ΑΤΟΜΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΙ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ. ΒΕΒΑΙΑ, ΕΔΩ ΤΟΥ ΒΡΙΣΚΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΔΙΚΙΟ: ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΤΟΜΑΤΕΣ ΚΑΙ ΑΦΘΟΝΑ ΑΥΓΑ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΡΙΣΚΑΡΙΖΕ ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ…. ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΚΑΛΩΣ ΝΑ ΟΡΙΣΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΤΟΥΣ 80.

ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΔΕΝ ΠΑΡΕΛΕΙΨΕ ΝΑ ΕΙΡΩΝΕΥΤΕΙ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΟΠΩΣ ΣΥΝΗΘΙΖΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΧΑΣΜΟ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΜΟΝΟΝ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. ΑΥΤΑ ΔΗΛΩΣΕ Ο «ΦΙΛΟΣ» ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΩΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΟΥ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΟΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΒΟΥΛΗ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΤΟΥ 2015 ΑΓΝΟΩΝΤΑΣ ΕΠΙΔΕΙΚΤΙΚΑ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΙΣΧΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ ΤΟΥ 2015 ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΑΦΕΣΤΑΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΩΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΔΕΧΟΤΑΝ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΠΛΑΝΗΣ ΤΩΝ ΜΜΕ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ ΚΑΙ ΝΤΟΠΙΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΤΑΓΩΝ ΚΑΙ ΑΥΛΙΚΩΝ. Η ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΟΡΩΝ ΚΑΙ ΕΝΝΟΙΩΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΚΑΝΟΝΑΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΟΦΙΣΤΙΚΟ ΕΚΤΡΩΜΑ ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ.

ΟΠΟΙΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΥΝΔΕΤΑ ΚΑΙ ΑΤΑΚΤΑ, ΠΛΑΝΑΤΑΙ ΟΙΚΤΡΑ, ΔΙΟΤΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΧΕΙ ΓΡΑΦΕΙ ΜΕ ΩΜΗ ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΗ ΒΙΑ ΚΑΙ ΑΦΘΟΝΟ ΑΙΜΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΑΝ ΚΑΙ ΠΡΟΔΩΣΑΝ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΖΗΣΑΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΕΖΗΣΑΝ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΤΟ ΠΡΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΤΟΥΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΕΜΕΙΝΑΝ ΜΟΝΟΝ ΩΣ ΥΛΙΚΟ ΠΟΥ ΕΜΠΝΕΕΙ ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΠΟ ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑΤΑ ΕΩΣ ΑΝΕΠΙΣΗΜΑ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΙΣΤΟΡΙΟΓΡΑΦΗΜΑΤΑ, ΣΥΧΝΑ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΩΣ ΑΛΗΘΗ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΨΕΥΤΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΠΟΥ ΑΠΟΖΗΤΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΟΦΑΝΕΙΑ ΠΟΥ ΤΗΣ ΛΕΙΠΕΙ.

ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΔΩΣΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΧΑΡΟΣ ΝΑ ΠΙΟΥΝ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΟ, ΚΑΘΟΤΙ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΑΛΚΟΟΛΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑΡΚΟΜΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΞΗΓΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΚΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΟΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΜΜΕ.
ARVE

ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ

Χρόνος ανάγνωσης: 6 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

 

 

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 6 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΜΕ ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΡΑΜΟΛΙ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΥ ΞΥΛΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΩΡΑΙΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ ΤΟΥ ΑΠΥΘΜΕΝΟΥ ΞΕΠΕΣΜΟΥ ΤΗΣ ΞΕΦΤΙΛΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΟΛΑ ΜΑΖΙ ΤΑ ΕΒΡΑΙΟΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΟΥ ΑΤΥΧΟΥ ΕΛΛΗΝΑ (ΑΝ ΚΑΙ ΤΥΧΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ) ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑΝΕΙΜΕΙ ΤΟΣΟ ΓΕΝΝΑΙΟΔΩΡΑ ΣΕ ΤΟΥΤΗ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΜΑΣ ΓΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.