Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

ΕΔΩ ΓΕΛΑΜΕ. ΤΑ ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΣΤΟ ΣΚΟΤΟΣ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΡΙΞΕΙ ΣΤΑ ΤΑΧΥΔΑΚΤΥΛΟΥΡΓΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΑΣΠΡΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΦΩΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΣΚΟΤΟΣ ΤΗΣ ΑΒΥΣΣΟΥ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΠΕΙΡΕΙ ΓΥΡΩ ΤΟΥΣ.

 ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ, ΣΕΛΙΔΑ 124 ΚΑΙ ΠΙΝΑΚΑ 4.7 (ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΗΓΗΣΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ).
 
Η ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΟΜΩΣ ΜΕ ΤΑ 600ΔΙΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΚΟΛΠΑ. ΑΛΛΑ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΣΠΡΟ ΟΠΟΤΕ… ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΦΤΑΙΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΧΑΛΑΣΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ, ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ…. ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΣΤΡΑΦΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ;
 
ΠΡΟΣΕΞΤΕ (ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΑΤΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΓΕΛΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΕΣ ΤΟΥΣ ΟΙ ΣΑΥΡΕΣ) ΠΟΥ ΕΝΩ ΣΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ 4.7 ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΡΑ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ, ΣΤΟ ΕΠΕΞΗΓΗΜΑΤΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΑ ΞΑΝΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟΦΕΥΓΕΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΛΕΞΗΣ “ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ” ΟΛΟΓΡΑΦΩΣ (ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΛΕΞΗ) ΝΑ ΤΗΝ ΔΕΙ Ο ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΛΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΛΙΑ ΥΠΝΩΣΗ ΟΠΟΤΕ Η ΠΡΩΤΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΩΝ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΣΕΞΕΙ ΟΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΕ 541 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΛΛΑ ΣΕ 541 ΚΟΜΜΑ ΚΑΤΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ:
“Οι δαπάνες για εξόφληση βραχυπρόθεσμων τίτλων του Ελληνικού Δημοσίου, οι οποίες από το 2011 έως το 2013 περιλαμβάνουν μόνο έντοκα γραμμάτια ιδιωτικού τομέα, ενώ από το 2014 περιλαμβάνουν και repos, εκτιμάται ότι το 2017 θα διαμορφωθούν σε 541.100 εκατ. ευρώ, έναντι 531.263 εκατ. ευρώ το 2016 (πίνακας 4.7).
Σημειώνεται ότι οι δαπάνες εξόφλησης εντόκων γραμματίων και repos αφορούν τις συνολικές ετήσιες εξοφλήσεις οι οποίες αναχρηματοδοτούνται με νέες αντίστοιχες εκδόσεις, δεδομένου ότι τόσο το υφιστάμενο συνολικό ύψος των ΕΓΕΔ όσο και το υφιστάμενο υπόλοιπο των repos δεν ξεπερνούν, έκαστο, τα 15.000 εκατ. ευρώ.”
 

ΟΛΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΞΗΓΕΙ ΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΠΑΡΑΛΟΓΟ. ΑΘΡΟΙΖΟΥΝ ΕΝΤΟΚΑ ΓΡΑΜΜΑΤΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΚΑΙ ΡΕΠΟΣ ΚΑΙ ΒΓΑΖΟΥΝ 600ΔΙΣ (ΔΟΛΑΡΙΑ) ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΑΝΑΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝΤΑΙ… ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΚΡΑΤΙΚΟ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΑΘΡΟΙΣΜΑΤΑ ΠΛΑΣΜΑΤΙΚΑ ΕΚΤΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΙΑΣ, ΕΚΤΟΣ ΑΛΗΘΟΥΣ ΑΠΟΤΥΠΩΣΗΣ, ΕΚΤΟΣ ΛΟΓΙΚΗΣ ΕΝ ΤΕΛΗ; ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΑΝΕΣ ΟΤΙ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΗ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ 600ΔΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΕΥΓΟΥΝ ΣΕ ΑΝΤΙΝΟΗΣΕΙΣ ΤΥΠΟΥ “ΑΘΡΟΙΖΩ ΡΕΠΟΣ ΠΟΥ ΑΝΑΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝΤΑΙ”. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΙΣΧΡΟ ΤΟ ΠΡΑΤΤΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ, ΔΗΛΑΔΗ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΕΚΔΙΔΟΥΝ ΕΝΑ ΡΕΠΟΣ 15ΔΙΣ (ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΣΟ) ΑΝΑΚΥΚΛΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΩΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 40 ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟ 2015 ΑΘΡΟΙΖΕΙ 600ΔΙΣ.

 ΔΗΛΑΔΗ, ΑΝ ΒΓΑΛΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΜΟΥ ΕΝΑ ΔΙΕΥΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΞΑΝΑΒΑΛΩ, ΟΤΑΝ ΤΟ ΞΑΝΑΒΓΑΛΩ ΘΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΤΕΤΡΑΕΥΡΟ. ΟΠΟΤΕ ΑΝ ΒΑΛΩ-ΒΓΑΛΩ ΤΟ ΔΙΕΥΡΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ 1000 ΦΟΡΕΣ ΘΑ ΕΧΩ 2000 ΕΥΡΩ. ΡΕ ΠΟΣΗ ΠΛΑΚΑ ΣΠΑΝΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΗΚΟΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ…
 

ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ, ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΡΙΞΕΙ ΣΤΑ ΜΑΓΙΚΑ ΠΛΕΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΥΨΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΟΥΣ. ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΤΑΧΥΔΑΚΤΥΛΟΥΡΓΟΙ ΤΗΣ ΚΑΚΙΑΣ ΩΡΑΣ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ 600ΔΙΣ ΕΣΟΔΑ ΚΑΙ 600ΔΙΣ ΕΞΟΔΑ ΕΠΕΙΔΗ ΠΑΙΡΝΟΥΝ 15ΔΙΣ ΔΑΝΕΙΚΑ ΤΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ, ΤΑ ΞΑΝΑΒΑΖΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ, ΤΑ ΞΑΝΑΒΓΑΖΟΥΝ, 40 ΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΑΘΡΟΙΖΟΥΝ ΤΟ ΠΟΣΟ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΣΤΟΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΟΤΙ ΕΒΓΑΛΑΝ ΚΑΙ ΞΑΝΑΕΒΑΛΑΝ 600ΔΙΣ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΠΟΥ ΣΗΜΕΙΩΤΕΟΝ ΑΝ ΤΑ ΕΡΙΧΝΑΝ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΦΤΩΧΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΣΗΜΕΡΑ ΟΥΤΕ ΜΙΣΟΣ. ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΑΚΟΥΡΓΟΙ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ “ΠΙΟ-ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ-ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ” ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ ΚΑΙ ΔΙΧΩΣ ΔΙΚΗ ΑΡΑ ΔΙΧΩΣ ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΤΩΝ 600ΔΙΣ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΕΜΑΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΦΑΝΕΡΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΩΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑΧΥΔΑΚΤΥΛΟΥΡΓΙΚΑ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΣΤΕΛΝΟΥΝ Ο,ΤΙ ΠΙΟ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΦΕΡΤΟΥΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΤΖΟΡΤΖ ΣΒΑΡΤΖ (ΣΟΡΟΣ) “ΑΝΤΙΦΑ” (ΠΟΥ ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΩΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΜΕΝΟΥΝ ΔΙΑΡΚΩΣ ΑΣΥΛΛΗΠΤΟΙ, ΤΑΧΑ ΜΟΥ ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΠΑΡΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ) ΝΑ ΒΙΑΙΟΠΡΑΓΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΥΓΚΡΟΤΗΘΕΙ ΣΕ ΦΟΡΕΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΕ ΟΝΟΜΑ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ” ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ” ΠΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΜΩΝΥΜΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΚΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΒΙΑ ΚΑΜΙΑΣ ΜΟΡΦΗΣ ΠΟΥΘΕΝΑ.

ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ

Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

 

 

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ