Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΕΚ ΣΥΣΤΑΣΗΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΣΕ ΣΩΜΑ. ΕΔΩ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΩΣ Η SINGULAR LOGIC (ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΒΡΑΪΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΜΕΤΡΑΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣ ΣΟΥ ΕΛΛΗΝΑ) ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΤΗΣ ΠΑΛΙ…

Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΣ!!! ΕΙΠΕΣ ΚΑΤΙ;

ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΣΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΠΟΥ ΕΙΣΠΡΑΤΤΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣ!!!

ΠΑΤΑΝΕ ΣΤΗΝ ΑΓΝΟΙΑ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΜΗ ΕΝΑΣΧΟΛΗΣΗ ΣΟΥ ΜΕ ΤΑ ΚΟΙΝΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΣΟΥ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ.

ΚΑΝΕΝΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΧΕΜΕΝΑ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΠΕΙ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΧΕΣΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΕΣΥ. ΟΛΟΙ ΟΙ “ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ” ΨΗΦΙΣΑΝΕ ΝΑ ΔΩΘΕΙ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΜΙΑ ΣΥΜΜΟΡΙΑ.

ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ; ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ; ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ ΗΠΕΙΡΟ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗ ΕΛΛΗΝΑ!! ΠΟΣΟ ΘΑ ΚΑΘΕΣΑΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΣ; ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΟΡΘΙΟ!! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΤΙ ΣΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙΣ ΝΑ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΤΕΙΣ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.

Η ΤΙΜΗ ΜΟΥ ΚΑΙ Ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΜΟΥ ΤΕΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΑΠΕΙΡΟ ΔΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΛΕΜΑΡΧΟ (ΑΡΧΕΙ ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ) ΜΑΣ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΔΙΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΑΠΛΟΧΕΡΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ.

ΠΟΥ ΑΦΥΠΝΙΣΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΓΝΩΣΗ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΕΠΙΚΥΡΩΜΕΝΑ ΣΥΝΟΔΕΥΟΜΕΝΑ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΜΑΘΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΦΕΚ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΔΕΙΞΕ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 1500 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ…ΤΕΡΑΣΤΙΑ Η ΤΙΜΗ ΜΟΥ ΚΑΙ Ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΜΟΥ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΤΩΝ ΜΗΤΕΡΩΝ ΕΛΛΑΣ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ.

ΗΜΑΣΤΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ…

ΟΛΑ ΕΔΩ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ…ΔΥΝΑΜΙΣ ΦΩΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ…

ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ…

Athanasios Gkiolmas

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

 

 

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ