Χρόνος ανάγνωσης: 8 λεπτά

ΑΡΧΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ Ι ΟΛΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΗΔΕΝ Ο
Η ΜΟΝΑΔΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ Ι ΤΟΥ ΕΝΟΣ

https://www.aitherikigrafi.gr/monada-i-dimiourgia-ellanion-arithmon

ΕΧΕΙ ΜΕΓΙΣΤΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ, ΟΛΑ ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΓΡΑΦΗΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΑ Ι, ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΥΜΒΟΛΙΚΗ ΜΟΡΦΟΠΟΙΗΣΗ (ΚΥΚΛΙΚΗ, ΤΕΤΡΑΓΩΝΗ, ΤΡΙΓΩΝΗ, ΡΟΜΒΟΥ ή ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΔΥΟ ή ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ, ΟΠΩΣ ΚΥΚΛΟΥ ΜΕ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ, ΤΡΙΓΩΝΙΚΗΣ ΜΕ ΤΕΤΡΑΓΩΝΗΣ, ΡΟΜΒΟΥ ΜΕ ΚΥΚΛΙΚΗΣ Κ.Ο.Κ.) ΟΛΑ, ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΣΧΗΜΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΓΥΡΩ ΜΑΣ ή ΤΟ ΑΠΟΤΥΠΩΝΟΥΜΕ ΣΕ ΓΡΑΦΗ, ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΥΤΗΝ ΜΟΝΑΔΑ Ι, ΤΟ ΕΝΑ 1, ΤΟ Ι ΙΩΤΑ.

ΟΛΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΑ Ι. ΑΥΤΗ Η ΓΡΑΜΜΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΙΤΙΑ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ, ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΣΧΗΜΑ, ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΑΝΑΠΤΥΞΗ, ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΑΠΟΤΥΠΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΕΚΔΗΛΩΝΕΤΑΙ, ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΣΥΜΒΟΛΟ ΓΡΑΦΗΣ, ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΑΡΙΘΜΟ, ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΠΡΑΞΗ ΠΟΥ ΕΚΔΗΛΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΧΑΡΤΗ, ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟ ΤΗΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑΣ ΤΗΣ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ αλφα ΚΑΙ ΤΟΥ ωμεΓΑ.

Αρχη ΚΑΙ ΒΑΣΗ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΑΔΑ Ι, ΤΟ ΕΝΑ 1.

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΥΠΑΡΧΕΙ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ. ΑΥΤΗ Η ΜΟΝΑΔΑ Ι, ΤΟ ιωτΑ, ΤΟ ΕΝΑ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΤΟΝ 0 ΚΥΚΛΟ, ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΑΚΡΕΣ ΤΗΣ. Η ΜΟΝΑΔΑ ΚΑΜΠΥΛΩΣΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΤΗΣ, ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΙΣ ΑΚΡΕΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΤΗΣ ΣΕ 0 ΚΥΚΛΟ, Ο ΟΛΟΤΗΤΑ, ΙΔΙΟΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ Ο ΕΑΥΤΟΣ ΤΗΣ. Ο 0 ΚΥΚΛΟΣ ΜΟΝΑΔΑ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ Ο ΟΜΙΚΡΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΤΟ 0 ΜΗΔΕΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ.

Η ΜΟΝΑΔΑ Ι, Η ΟΛΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΥΠΑΡΧΕΙ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ 1 ΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ Ι ΙωΤΑ Ι ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΡΑΦΙΚΗ ΣΥΜΒΟΛΙΚΗ ΑΠΟΤΥΠΩΣΗ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΠΟΤΥΠΩΣΗΣ.

ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ Η ΜΟΝΑΔΑ Ι, ΩΣ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΗ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΤΑ Ι ΙωΤΑ ΚΑΙ Η Ι ΜΟΝΑΔΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΠΑΝΤΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΤΗΣ ΣΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΔΙΝΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΤΑ Ι ΙωΤΑ ΜΟΝΑΔΕΣ ΟΛΟΤΗΤΕΣ, ΩΣΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ Ι ΙωΤΑ ΜΟΝΑΔΕΣ, ΣΤΙΣ ΑΠΕΙΡΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

ΟΠΩΣ ΤΟ 1 ΕΝΑ ΣΤΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, ΕΧΕΙ ΑΠΕΙΡΕΣ ΑΝΑΠΤΥΞΕΙΣ, ΔΙΧΩΣ ΤΕΛΟΣ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΦΘΕΡΟ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΜΕ ΑΠΕΙΡΗ ΑΦΘΟΝΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ ΑΠΕΙΡΑ ΣΤΟΝ ΑΠΕΙΡΟ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟ, ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΕΙΡΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΑΥΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ. ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ, ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΑ Ι ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΤΟ Ο ΟΜΙΚΡΟΝ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΟ 0 ΜΗΔΕΝ, ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ.

ΕΑΝ ΤΟ Ο ΜΗΔΕΝ, ΤΟ Ο ΟΜΙΚΡΟΝ, ΤΟ ΑΝΟΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΝΤΩΣΕΙΣ, ΕΙΝΑΙ Η Ι ΜΟΝΑΔΑ.

ΕΤΣΙ, ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΑ Ι ΚΑΙ ΤΟ Ο ΜΗΔΕΝ, ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΑΡΧΙΚΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ, ΩΣ ΤΟ ΔΙΔΥΜΟ, ΙΔΙΟ, ΤΑΥΤΟΣΗΜΟ, ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΣΧΗΜΑ Ο Ι, ΑΛΛΑ ΙΔΙΟ 1 Ο. ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΙΔΙΑ ΣΧΗΜΑΤΑ, ΠΟΥ ΤΟ 1 ΕΝΑ, Η Ι ΜΟΝΑΔΑ, ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΕΙ ΚΑΙ ΔΙΝΕΙ ΚΥΚΛΙΚΟ ΣΧΗΜΑ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΗΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ Ι Ο, ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΙΤΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ.

ΑΠΟ ΤΗΝ Ι ΜΟΝΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ 0 ΚΥΚΛΟ ΤΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΑΜΕΘΕΚΤΗ ΝΟΗΣΗ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ:

1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 0

ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΝΑΛΛΑΓΕΣ ΚΑΙ ΣΧΗΜΑΤΟΜΟΡΦΕΣ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΑΥΤΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ, ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ Ι ΜΟΝΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ΤΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ Ο ΜΗΔΕΝ, Ο ΟΜΙΚΡΟΝ ΚΥΚΛΟΣ. ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΕΣ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΤΥΠΩΣΕΙΣ ΠΡΟΚΥΠΤΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΟΛΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΒΑΣΗΣ ΤΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ Ι ΚΑΙ ΤΟΥ Ο ΚΥΚΛΟΥ ΤΗΣ ΑΡΧΙΚΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ.

ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΤΟ ΕΝΑ Ι ΜΟΝΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ Ο ΜΗΔΕΝ, ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΗ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.

ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΑ 1 ΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ 0 ΜΗΔΕΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ: 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

ΑΡΑ, ΠΡΩΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΟΥ 1 ΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥ 0 ΜΗΔΕΝ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ 2 ΔΥΟ. ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΚΑΙ ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ: 2 ΔΥΟ ΟΛΟΤΗΤΕΣ, ΤΟ ΕΝΑ Ι ΚΑΙ ΤΟ ΜΗΔΕΝ Ο, ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΑΝ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΤΟ 2 ΔΥΟ. Ο ΑΡΙΘΜΟΣ 2 ΔΥΟ ΜΙΛΑ ΚΑΙ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΥΠΑΡΞΗ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣ ΤΟΥ: ΤΟ 1 ΕΝΑ, Ι ΜΟΝΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ 0 ΜΗΔΕΝ, ΠΟΥ ΟΙ ΔΥΟ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 2 ΔΥΟ. ΤΟ 2 ΔΥΟ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΜΟΝΑΔΑ Ι ΚΑΙ ΣΤΟ 0 ΜΗΔΕΝ ΚΑΙ ΤΟ 2 ΔΥΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΟΥ 1 ΕΝΟΣ, Ι ΜΟΝΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ 0 ΜΗΔΕΝ, ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ 1 ΕΝΟΣ. ΑΡΑ, ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ Ι ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ΜΗΔΕΝ Ο ΟΛΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΙΔΙΑ Ι Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΤΟΥΣ, ΤΟ 2 ΔΥΟ.

ΤΟ 3 ΤΡΙΑ ΦΩΝΑΖΕΙ ΚΑΙ ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ 1 ΕΝΑ, ΤΟ 0 ΜΗΔΕΝ ΚΑΙ ΤΟ 2 ΔΥΟ. ΑΡΑ ΑΠΟ ΤΟ 1, Ο, 2 ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΤΟ 3 ΤΡΙΑ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ. ΑΡΑ ΤΟ 3 ΤΡΙΑ, ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ Η 1 ΜΟΝΑΔΑ, ΤΟ 0 ΜΗΔΕΝ ΚΑΙ ΤΟ 2 ΔΥΟ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΑΔΑ Ι ΚΑΙ ΤΟ ΜΗΔΕΝ Ο, ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ, ΤΟ 3 ΤΡΙΑ ΕΙΝΑΙ 1 ΕΝΑ, ΜΙΑ Ι ΜΟΝΑΔΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΙΣ ΟΜΟΚΕΝΤΡΟΙ ΚΥΚΛΟΙ ΜΕ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ, Ο ΕΝΑΣ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟΝ, ΩΣ ΜΟΝΑΔΑ.

ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΩΡΙΣΕΙ ΤΟΥΣ 3 ΤΡΕΙΣ ΟΜΟΚΕΝΤΡΟΥΣ, ΙΔΙΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΒΑΣΗ ΤΗΣ
ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ!

ΕΠΕΙΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΤΟ 4 ΤΕΣΣΕΡΑ, ΠΟΥ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΤΡΙΑΔΑ ΟΛΟΤΗΤΑ 1, Ο, 2, 3. ΤΟ 4 ΤΕΣΣΕΡΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΡΙΤΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΑ Ι ΚΑΙ ΤΟ ΜΗΔΕΝ Ο, ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΤΡΙΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ. ΤΟ 4 ΤΕΣΣΕΡΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΤΡΙΑΔΑ ΜΟΝΑΔΑ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΤΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ Ι ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΥΚΛΟΥ ΜΗΔΕΝ Ο. ΤΟ 4 ΤΕΣΣΕΡΑ ΔΗΛΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΤΗΣ ΚΑΙ ΚΑΘΙΣΤΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΠΕΙΡΗ ΚΑΙ ΓΕΩΜΕΤΡΗΜΕΝΗ, Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΙΑΔΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ. ΕΝΩ ΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΑΡΙΘΜΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 4 ΤΕΣΣΕΡΑ, ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΡΙΤΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ.

ΤΟ 5 ΠΕΝΤΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΑ Ι ΤΡΙΑΔΑ ΟΛΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟ 4 ΤΕΣΣΕΡΑ. ΔΗΛΩΝΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ, ΜΕΤΑ ΤΟ 4 ΤΕΣΣΕΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΙΑΔΑ ΟΛΟΤΗΤΑ ΜΟΝΑΔΑ, ΜΕΤΡΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΤΡΙΑΔΑ 3 (ΟΛΟΤΗΤΑ), ΤΟ 4 ΤΕΣΣΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΤΟΥ, ΤΟ 5 ΠΕΝΤΕ Η ΝΕΑ Ι ΜΟΝΑΔΑ. ΟΜΩΣ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ, ΤΟ ΠΕΝΤΕ 5, Η ΜΟΝΑΔΑ 5 ΠΕΝΤΕ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕΤΡΗΣΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΤΟΥ ΩΣ ΝΕΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ, ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟ ΑΚΥΡΩΝΕ.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕΙ ΑΛΛΟΣ, ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ. ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟΚΛΗΤΑ Ο ΙΔΙΟΣ, ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΛΗΘΗ, ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ.

ΕΤΣΙ ΤΟ 5 ΠΕΝΤΕ, ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΤΟ 4 ΤΕΣΣΕΡΑ. ΤΟ 5 ΠΕΝΤΕ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΑΡΙΘΜΟΣ, ΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΤΟΥ. ΤΟ ΠΕΝΤΕ 5 ΕΙΝΑΙ Ο 4 ΤΕΤΑΡΤΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΕΝΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ.

ΤΟ 6 ΕΞΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΤΡΙΑΔΑ ΟΛΟΤΗΤΑ ΜΟΝΑΔΑ Ι, ΤΟ 4 ΤΕΣΣΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟ 5 ΠΕΝΤΕ, ΕΧΟΝΤΑΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ, ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ, ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΩΝ ΟΝΤΟΤΗΤΩΝ, ΟΛΟΤΗΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ ΚΑΙ ΔΗΛΩΝΕΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ. ΤΟ ΕΞΙ 6, ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ 5 ΠΕΝΤΕ, ΤΟΥ 4 ΤΕΣΣΕΡΑ, ΤΟΥ 3 ΤΡΙΑ, ΤΟΥ 2 ΔΥΟ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΡΙΑΔΟΣ ΜΟΝΑΔΟΣ, ΚΑΙ ΚΑΤΕΧΕΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ. ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 6 ΕΞΙ, Η 5 ΠΕΜΠΤΗ ΘΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΤΟΥ.

ΜΕΤΑ ΤΟ 6 ΕΞΙ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΤΟ 7 ΕΦΤΑ, ΠΟΥ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ, ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΕΙ Ο,ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟ. ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ Ι ΜΟΝΑΔΑ ΤΡΙΑΔΑ, ΤΟ 4 ΤΕΣΣΕΡΑ, ΤΟ 5 ΠΕΝΤΕ ΚΑΙ ΤΟ 6 ΕΞΙ. ΕΤΣΙ, ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΤΟ ΕΞΙ 6 ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΟΥ ΣΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟ. ΤΟ 7 ΕΦΤΑ ΚΑΤΕΧΕΙ ΤΗΝ 6 ΕΚΤΗ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ.

ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΩΣ Ο ΚΑΘΕ ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΤΟΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ, ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ, ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ.

ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ, ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΟ 7 ΕΦΤΑ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ 6 ΕΞΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, Ο,ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟ.

ΤΟ 7 ΕΦΤΑ, ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΚΤΗ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΚΟΣΜΙΚΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ 8 ΟΧΤΩ, ΠΟΥ ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΤΟ ΑΠΕΙΡΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΑΠΕΙΡΟ ΣΤΗΝ ΑΠΟΤΥΠΩΣΗ ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΛΩΝ ΜΑΣ. ΤΟ 8 ΟΧΤΩ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΤΟ ΣΤΕΡΕΩΜΑ, ΤΗΝ ΚΟΛΩΝΑ, ΤΟ 7 ΕΦΤΑ, ΑΛΛΑ ΔΕΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΙΣ ΑΠΕΙΡΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΕΙΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟ, ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ.

ΤΟ 8 ΟΧΤΩ ΚΑΤΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΗ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ ΤΗΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ αω ΤΗΣ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ 1 ΕΝΑ, Ι ΙωΤΑ. ΤΟ 8 ΟΧΤΩ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΤΟΥ ΥΠΑΡΞΗ.

ΤΟ 9 ΕΝΝΕΑ εινΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ Η ΑΙΤΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΙΤΙΑΤΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΩΝ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΑ 1, ΤΟ 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9. ΤΟ 9 ΕΝΝΕΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΤΟ 8 ΟΧΤΩ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ, ΚΑΤΑ ΣΕΙΡΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, ΑΡΙΘΜΟΥΣ. ΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟ, ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ, ΚΑΝΟΝΕΣ ΚΑΙ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ. ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΤΟ 9 ΕΝΝΕΑ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΤΟ 8 ΟΧΤΩ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΕΙΡΟ, ΑΛΛΑ ΞΕΠΕΡΝΑΕΙ ΤΟ ΑΠΕΙΡΟ ΚΑΙ ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟ 9 ΕΝΝΕΑ, ΔΗΛΑΔΗ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, ΧΑΛΙΝΑΓΩΓΕΙ ΤΟ ΑΠΕΙΡΟ, ΠΑΤΑΕΙ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΑΠΕΙΡΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΝΤΑΣΣΕΙ ΣΤΗΝ 9 ΕΝΝΕΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΕΙΡΟ, ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΑΠΕΙΡΟ, ΠΕΙΡΟ ΚΑΙ ΠΥΡΟ. ΤΟ 9 ΕΝΝΕΑ ΚΑΤΕΧΕΙ ΤΗΝ ΟΓΔΟΗ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ.

ΜΑΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΠΕΙΡΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ, ΟΤΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝ ΝΕΑ 9 ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΟΛΑ, ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΝΝΕΑ, ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΝΝΕΑ 9 ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ 8 ΟΓΔΟΗ ΑΠΕΙΡΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ. ΔΗΛΩΝΕΙ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ, ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΚΑΙ ΣΩΣΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΛΙΞΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΕΝ ΝΕΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. 

ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΕΝ ΝΕΑ 9 ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ. ΒΕΒΑΙΩΣ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΚΑΙ ΠΕΔΙΑ, ΑΡΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΝ ΝΕΑ 9 ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΝΝΕΑ 9 ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΚΑΙ ΠΕΔΙΑ ΔΙΑΣΤΑΤΙΚΑ, ΠΟΛΥΔΙΑΣΤΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥΔΙΑΣΤΑΣΙΚΑ.

ΕΤΣΙ, ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ 9 ΕΝΝΕΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΚΑΙ ΟΓΔΟΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, ΘΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ 9 ΕΝΑΤΟ ΑΡΙΘΜΟ, ΤΟ 0 ΜΗΔΕΝ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΑ ΟΛΟΤΗΤΑ Ο ΜΗΔΕΝ ΤΗΣ ΑΡΧΙΚΗΣ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ι, 1 ΕΝΑ.

ΑΡΑ ΤΟ 0 ΜΗΔΕΝ, Η ΟΛΟΤΗΤΑ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ Ο,ΤΙ ΠΡΟΣΤΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΘΟΡΙΣΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΙ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ, ΟΠΟΥ Η ΑΜΕΘΕΚΤΗ ΝΟΗΣΗ ΤΩΝ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΟΛΗΣ ΣΧΕΔΙΑΣΗΣ ΤΩΝ ΚΩΔΙΚΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ ΚΑΙ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΤΟΥΣ, ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΣΤΑ ΒΑΘΗ, ΣΤΑ ΑΠΕΙΡΑ ΠΕΡΑΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ αΛΦα ΚΑΙ ΤΟΥ ωμεΓΑ.

ΤΩΡΑ, ΤΟ 0 ΜΗΔΕΝ, ΩΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ ΚΑΙ ΩΣ ΟΛΟΤΗΤΑ ΜΟΝΑΔΑ Ο, ΚΑΤΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΝΩΤΑΤΗ ΘΕΣΗ ΣΤΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ, ΤΗΝ 9 ΕΝΑΤΗ. ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΗΔΕΝ Ο ΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ, ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΟΛΗ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΩΝ, ΑΛΗΘΙΝΩΝ, ΜΟΝΑΔΙΚΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ.

ΤΟ ΜΗΔΕΝ Ο, ΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΜΟΝΑΔΑ Ο, ΤΗΝ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΤΟ 1 ΕΝΑ, Ο ΕΝΑΣ, Η ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΗ Ι ΜΟΝΑΔΑ, Η ΠΡΩΤΗ Ι, ΚΑΘΩΣ ΑΥΤΗ Η ΜΟΝΑΔΑ Ι ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΤΗΣ Ι ΣΕ ΚΥΚΛΟ Ο, ΜΗΔΕΝ Ο, ΟΜΙΚΡΟΝ Ο ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ Ι ΜΟΝΑΔΑ. ΑΥΤΗ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ Ι ΣΕ ΚΥΚΛΟ
Ο ΜΟΝΑΔΑ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΡΧΙΚΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΤΗΣ Ι, ΗΤΑΝ Η ΑΙΤΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΩΝ, ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΩΝ ΑΙΤΙΑΤΩΝ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ, ΚΑΘΕ ΠΡΑΞΗΣ, ΕΞΙΣΩΣΗΣ, ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗΣ, ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΘΕΣΗΣ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ, ΣΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΣΤΟ ΟΛΟΝ, ΣΕ ΚΑΘΕ ΟΛΟΤΗΤΑ, ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ.

ΑΡΑ, ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΗΔΕΝ Ο, ΤΟΝ ΕΝΑΤΟ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΡΙΘΜΟ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 0 ΜΗΔΕΝ, ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΑΔΑ Ι, ΤΟ 1 ΕΝΑ, ΤΟ ΠΡΩΤΟ, ΤΟ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΟ 1 ΕΝΑ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ 10 ΔΕΚΑΤΗ ΘΕΣΗ, ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΙΔΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΑΠΟ ΤΟ 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 0 ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΜΟΝΑΔΑΣ Ι ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΠΡΟΥΠΗΡΧΕ ΩΣ ΜΟΝΑΔΑ Ι. ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΝΑΝ, ΤΟ ΕΝΑ 1, ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΑ Ι, ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ.

ΕΤΣΙ, ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ ΚΑΤΑ ΣΕΙΡΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΕ ΓΡΑΜΜΙΚΟ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ:

2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 0, 1

ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ, ΟΛΑ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΜΗ, ΔΟΜΗΣΗ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥΣ. ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΤΟΥΣ, ΩΣ ΜΙΑ ΟΛΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ, ΚΑΙ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΠΟΣΠΑΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΟΛΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ, ΟΡΑΤΟΥ ΚΑΙ ΑΟΡΑΤΟΥ, ΥΛΙΚΟΥ ΚΑΙ ΑΥΛΟΥ.

Η ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ αλφα ΚΑΙ ΤΟ ωμεΓΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΙΚΟ ΒΙΟ ΤΟΥ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ.

ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΓΝΩΡΙΖΕΣ ΠΟΤΕ ΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΣΟΥ, ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΣΟΥ, ΑΛΛΑ ΑΠΛΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ, ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ?? ΠΟΙΟΣ ΣΕ ΕΦΕΡΕ ΣΤΗΝ ΖΩΗ?? ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ?? ΠΩΣ ΘΑ ΣΕ ΠΡΟΣΦΩΝΟΥΝ?? ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΘΕΜΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ???

Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΛΛΗΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΡΦΑΝΟΣ ΟΥΤΕ ΦΥΤΡΩΣΕ ΟΥΤΕ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΡΟΙΟΝ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ, ΔΙΟΤΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΥΧΗ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΕΦΕΥΡΕΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ, ΟΥΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΙΟΝ ΕΞΕΛΙΞΗΣ ΚΑΠΟΙΑΣ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ, ΟΥΤΕ ΕΙΝΑΙ ΕΞΕΛΙΣΣΟΜΕΝΟΣ ΑΠΟΓΟΝΟΣ ΤΟΥ ΠΙΘΗΚΟΥ Ή ΤΩΝ ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΩΝ, ΟΥΤΕ ΠΕΙΡΑΜΑ ΚΑΠΟΙΟΥ ΔΗΘΕΝ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΛΛΑ ΨΕΥΔΗ ΚΑΙ ΔΙΔΑΧΕΣ ΤΩΝ ΣΚΟΤΕΙΝΩΝ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΩΝ ΔΟΓΜΑΤΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ. ΟΥΤΕ ΠΟΤΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΚΑΠΟΙΑ ΓΛΩΣΣΑ, ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΟΦΟΡΑ, ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΣΤΗΝ ΓΑΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΓΑΙΑ. ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΕΤΟΙΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ.

ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΓΡΑΦΗΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΑΠΟΤΥΠΩΣΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ.

ΟΛΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΤΟ ΚΟΣΜΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ α αλφα ΚΑΙ ΤΟΥ ω ωμεγα.

Χρόνος ανάγνωσης: 8 λεπτά
Πηγή url: www.e-synews.gr

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Διαδώστε αυτή τη σελίδα, Κοινοποίησε, αντίγραψε την

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ