Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΟΤΙ ΤΟ ΥΠΕΡΤΑΜΕΙΟ ΑΣΚΗΣΕ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΚΑΤΑ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΤΑΞΗ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΠΡΟΣ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΩΝ.

«ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΠΡΟΤΙΘΕΤΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΑΚΡΟΑΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΥ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗ ΤΩΝ ΜΝΗΜΕΙΩΝ. ΤΟ ΔΣ ΤΗΣ ΕΕΣΥΠ, ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ «ΘΕΣΜΟΥΣ», ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ ΘΕΩΡΕΙ ΗΔΗ «ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ» ΤΟΥ ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΠΟΥ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΤΗΚΑΝ» ΤΟΝΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ Ο ΣΕΑ.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΝΚΟΙΝΩΣΗ Ο ΣΕΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ΟΤΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΟΘΕΙ Ο ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΜΕ ΤΑ 2.329 ΑΚΙΝΗΤΑ ΠΟΥ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΥΠ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ, ΥΠΑΓΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 196 ΤΟΥ Ν. 4389/2016 ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΕΘΟΥΝ ΥΠΟ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ.

ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ Ο ΣΕΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΟΤΙ «ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΩΘΗΘΕΙ Η ΘΕΣΜΙΚΗ ΚΑΤΟΧΥΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΞΑΙΡΕΣΗΣ ΤΩΝ ΜΝΗΜΕΙΩΝ ΜΕ ΤΑ ΣΥΝΑΡΜΟΔΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ, ΥΠ.ΠΟ.Α ΚΑΙ ΥΠ.ΟΙΚ., ΝΑ ΕΚΔΙΔΟΥΝ ΑΝΤΙΚΡΟΥΟΜΕΝΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ Η ΜΗ Υ.Α. ΡΗΤΗΣ ΕΞΑΙΡΕΣΗΣ ΤΩΝ ΤΑΥΤΙΣΜΕΝΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗ, ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΖΕΤΑΙ ΑΝ Η ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΘΑ ΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΦΛΕΓΟΝ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΩΝ ΜΝΗΜΕΙΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΚΤΗΡΙΩΝ».

ΟΙ ΈΛΛΗΝΕΣ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟΙ ΚΑΤΑΛΟΓΙΖΟΥΝ ΔΙΓΛΩΣΣΙΑ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΘΩΣ, ΟΠΩΣ ΣΗΜΕΙΩΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ, «ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΜΗΝΕΣ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΕ ΠΟΛΛΑΚΙΣ ΟΤΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΒΑΙΝΕΙ ΠΡΟΣ «ΕΠΙΛΥΣΗ», ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΘΕΣΗ Η ΚΝΩΣΟΣ, Η ΣΠΙΝΑΛΟΓΚΑ, ΤΟ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, Ο ΛΕΥΚΟΣ ΠΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ 2.329 ΑΚΙΝΗΤΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΣΤΟ «ΥΠΕΡΤΑΜΕΙΟ», ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΝΑ ΕΝΝΟΗΘΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΕΡΙ «ΛΑΘΟΥΣ».

ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟΙ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΝΟΜΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞ ΤΥΠΟΥ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΕΑ ΕΧΕΙ ΩΣ ΕΞΗΣ:

ΣΤΙΣ 22 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2019 ΕΚΔΙΚΑΖΕΤΑΙ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ Η ΑΙΤΗΣΗ ΑΚΥΡΩΣΗΣ ΤΗΣ 86/18.6.2018 ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ (ΦΕΚ 2317/Τ.Β’/19.6.2018) ΚΑΙ ΤΗΣ ΥΠ.ΑΡ. 0004586 ΕΞ2018/19.6.2018 Υ.Α. ΤΟΥ ΥΠ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΕΡΙ «ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗΣ ΚΑΤ’ ΑΡΘΡΑ 196 ΠΑΡ. 6 ΚΑΙ 209 ΤΟΥ Ν. 4389/2016, ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΣΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ «ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΥ Α.Ε.» (ΦΕΚ 2320/Τ.Β’/19.6.2018) ΠΟΥ ΚΑΤΕΘΕΣΕ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΩΝ, ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΠΑΤΡΕΩΝ ΚΑΙ ΣΠΑΡΤΗΣ. Η ΑΙΤΗΣΗ ΑΚΥΡΩΣΗΣ ΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗΣ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ, ΜΝΗΜΕΙΩΝ, ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΜΟΥΣΕΙΩΝ ΚΑΙ ΕΝ ΓΕΝΕΙ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΜΑΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (ΕΤ.Α.Δ.-Α.Ε.) ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΑΥΤΗΣ ΣΤΟ «ΥΠΕΡΤΑΜΕΙΟ».

ΕΝΩ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΗ ΟΤΙ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΤΩΝ 10.119 ΑΚΙΝΗΤΩΝ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΕΤΑΒΙΒΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΤ.Α.Δ.-Α.Ε., ΒΑΣΕΙ ΤΗΣ ΣΧΕΤΙΚΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΕΜΒΛΗΜΑΤΙΚΑ ΜΝΗΜΕΙΑ, ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ ΚΑΙ ΜΟΥΣΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΥΠ.ΠΟ.Α., ΣΤΙΣ 22/11/2018, ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΩΝ 10.119 ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΔΙΑΒΙΒΑΣΤΕΙ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ Ο ΣΧΕΤΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ 2.329 ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΠΟΥ ΥΠΑΓΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 196 ΤΟΥ Ν. 4389/2016, ΩΣΤΟΣΟ:
Α) ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΟΘΕΙ, ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ Σ.Ε.Α. Ο ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΜΝΗΜΕΙΩΝ ΚΑΙ
Β) ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΩΘΗΘΕΙ Η ΘΕΣΜΙΚΗ ΚΑΤΟΧΥΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΞΑΙΡΕΣΗΣ ΤΩΝ ΜΝΗΜΕΙΩΝ ΜΕ ΤΑ ΣΥΝΑΡΜΟΔΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ, ΥΠ.ΠΟ.Α ΚΑΙ ΥΠ.ΟΙΚ., ΝΑ ΕΚΔΙΔΟΥΝ ΑΝΤΙΚΡΟΥΟΜΕΝΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ Η ΜΗ Υ.Α. ΡΗΤΗΣ ΕΞΑΙΡΕΣΗΣ ΤΩΝ ΤΑΥΤΙΣΜΕΝΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗ, ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΖΕΤΑΙ ΑΝ Η ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΘΑ ΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΦΛΕΓΟΝ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΩΝ ΜΝΗΜΕΙΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΚΤΗΡΙΩΝ. 

ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΜΗΝΕΣ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΕ ΠΟΛΛΑΚΙΣ ΟΤΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΒΑΙΝΕΙ ΠΡΟΣ «ΕΠΙΛΥΣΗ», ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΘΕΣΗ Η ΚΝΩΣΟΣ, Η ΣΠΙΝΑΛΟΓΚΑ, ΤΟ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, Ο ΛΕΥΚΟΣ ΠΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ 2.329 ΑΚΙΝΗΤΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΣΤΟ «ΥΠΕΡΤΑΜΕΙΟ», ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΝΑ ΕΝΝΟΗΘΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΕΡΙ «ΛΑΘΟΥΣ». ΜΟΛΙΣ ΧΤΕΣ, ΟΜΩΣ, ΥΠΗΡΞΕ ΜΙΑ ΕΞΕΛΙΞΗ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ Η ΔΙΓΛΩΣΣΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΟΧΙ ΑΠΛΩΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΕΣΤΩΣ: ΤΟ «ΥΠΕΡΤΑΜΕΙΟ» (ΕΕΣΥΠ) ΑΣΚΗΣΕ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΤΟΥ ΣΕΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΗΜΑΡΧΩΝ ΣΠΑΡΤΗΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΕΩΝ. ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΠΡΟΤΙΘΕΤΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΑΚΡΟΑΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΥ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗ ΤΩΝ ΜΝΗΜΕΙΩΝ! ΤΟ ΔΣ ΤΗΣ ΕΕΣΥΠ, ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ «ΘΕΣΜΟΥΣ», ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ ΘΕΩΡΕΙ ΗΔΗ «ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ» ΤΟΥ ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΠΟΥ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΤΗΚΑΝ.

ΚΑΠΟΥ ΕΔΩ, ΟΜΩΣ, ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ. ΌΠΩΣ ΕΠΙΣΗΜΑΝΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ, Η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΜΝΗΜΕΙΩΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΥΠΟΥΡΓΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ, ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΠΟΦΕΥΓΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ. ΑΣ ΠΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ: ΘΕΛΟΥΝ Η ΟΧΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΣΤΟ ΥΠΕΡΤΑΜΕΙΟ; ΕΓΕΙΡΕΙ ΤΟ ΥΠΕΡΤΑΜΕΙΟ ΑΞΙΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ 2.329 ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ; ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΤΟ ΣΤΕ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗΣ ΤΩΝ ΜΝΗΜΕΙΩΝ; ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ; ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΥΠΠΟΑ Η ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΥΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ Η ΣΙΩΠΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΥΠΕΡΤΑΜΕΙΟΥ;

ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΠΛΗΡΟΥΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΥ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ, ΜΝΗΜΕΙΩΝ ΚΑΙ ΜΟΥΣΕΙΩΝ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΤΩΝ 10.119 ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΠΟΥ ΜΕΤΑΒΙΒΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΤ.Α.Δ -Α.Ε. ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΕΚΔΟΣΗ ΣΧΕΤΙΚΗΣ ΥΠΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗΣ ΕΞΑΙΡΕΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗ ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ (ΚΥΡΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ) ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΧΩΡΟΥ ΑΥΤΩΝ Η ΜΕΡΟΥΣ ΤΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΜΠΙΠΤΟΥΝ ΣΤΙΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΥ 4 ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 196 ΤΟΥ Ν. 4389/2016 ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΤ.ΑΔ.- Α.Ε. ΚΑΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΥΝΑΦΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ Η ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΣΤΟ ΔΙΗΝΕΚΕΣ, Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΩΝ ΕΜΜΕΝΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΑ ΣΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΑΚΥΡΩΣΗΣ ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΙΚΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ.

ΠΗΓΗ: http://sfairika.gr/site/%cf%84%ce%bf-%cf%85%cf%80%ce%b5%cf%81%cf%84%ce%b1%ce%bc%ce%b5%ce%af%ce%bf-%ce%b6%ce%b7%cf%84%ce%ac%ce%b5%ce%b9-%cf%80%ce%ac%ce%bb%ce%b9-%cf%8c%ce%bb%ce%b1-%cf%84%ce%b1-%ce%bc%ce%bd%ce%b7%ce%bc%ce%b5/?fbclid=IwAR2LN4zqBeVt7-5ix2InZXbtHk4P68TITbc93LWVXu3uhCA3ehGXp3w0WBM

Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

 

 

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ