Χρόνος ανάγνωσης: 18 λεπτά

ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ Ο ΠΛΟΥΤΟΣ ΚΑΙ ΑΙΤΙΑ ΠΟΛΕΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΛΑΝΙΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ 27-11-2017

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΜΟΥ ΑΠΕΙΡΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΤΙΜΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΙΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ! ΕΧΕΙ ΕΝΑΝ ΑΡΚΕΤΑ ΜΕΓΑΛΟ ΑΡΙΘΜΟ ΠΟΛΕΜΙΣΤΩΝ ΟΡΚΙΣΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΜΗ, ΑΞΙΩΝ ΤΕΚΝΩΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ Η ΜΑΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ! ΩΡΙΜΑΖΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ.

ΒΕΒΑΙΑ Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΠΟΤΕ ΣΕ ΕΜΑΣ. ΠΡΕΠΕΙ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΣΑΣ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΠΑΝΤΑ ΑΝΟΙΧΤΑ! ΝΑ ΑΚΟΥΤΕ ΜΕΝ ΝΑ ΚΑΥΤΗΡΙΑΖΕΤΕ ΔΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΑΤΤΕΤΕ ΜΗΝ ΞΕΧΝΩΝΤΑΣ ΠΟΤΕ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΩΑ ΟΥΣΙΑ ΣΑΣ!

ΒΕΒΑΙΑ ΠΟΛΛΟΙ ΘΑ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ. ΕΓΩ ΘΑ ΤΟ ΔΕΧΤΩ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΤΟ ΕΙΠΑΝ ΑΥΤΟΙ. ΚΙ ΕΓΩ ΗΡΘΑ ΜΕ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΝΑ ΛΥΣΩ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ.

ΕΙΔΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟ 2012 ΟΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ! ΕΓΩ ΕΒΑΛΑ 600 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΟ 2012 ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΚΙ ΑΛΛΑ. Η ΑΝΑΤΟΛΗ ΗΤΑΝ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΗ ΜΕ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΑΝ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ, ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑΝ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ. ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ.

ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΛΟΥΤΟ. ΜΕΤΑ ΗΡΘΑΝ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΜΕΙΑ. ΚΟΙΤΑΤΕ ΠΟΣΟ ΠΛΟΥΤΟ ΕΧΕΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ! ΤΕΛΙΚΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΗΝ ΓΗ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΛΟΥΤΟ ΚΙ ΟΧΙ ΤΑ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ-ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΝΕ ΚΡΑΤΗ, ΑΛΛΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΗΝ ΓΑΙΑ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΛΟΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΦΟΡΟΙ, ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΠΙΕΣΕΙΣ, ΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΑ ΠΟΥ ΔΥΝΑΣΤΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ.

ΒΕΒΑΙΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΟΤΙ ΠΟΛΛΟΙ ΆΝΘΡΩΠΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΔΟΠΙΣΤΟΙ. ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΥΠΕΡΑΝΩ ΧΡΗΜΑΤΩΝ.

ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΒΑΣΗ,

Η «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΟΛΑ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ, ΟΙ ΑΥΤΟΝΟΜΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ…

ΚΑΙ ΞΑΝΑΛΕΩ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΓΗΣ ΠΟΥ ΑΥΤΟΝΟΜΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕ ΟΡΚΙΣΜΕΝΑ ΣΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΒΑΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΥΡΗΝΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. ΑΥΤΟΝΟΜΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΜΕ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΔΙΟΙΚΟΥΜΕΝΟΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ Ε.ΣΥ ΠΟΥ Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ Ε.ΣΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ. ΚΑΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΤΩ.

ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΠΟΛΕΜΗΘΗΚΑ ΓΙΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΑ, ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΕΔΩΣΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ.

ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΗ Η ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ.

ΑΝ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΠΛΑ ΤΗΝ ΠΕΡΝΑΕΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΩΜΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ.

ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΜΕΣΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΕΩ ΜΕΣΑ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΟΥΣ, ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΣ, ΔΟΛΙΟΥΣ ΚΑΙ ΨΕΥΤΕΣ. ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΩ ΣΤΗΝ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ. ΛΕΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΟΥ ΛΙΓΟΙ ΤΑ ΠΡΟΣΕΞΑΤΕ.

ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ Ε.ΣΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗΛΕΝΔΕΤΟ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΥΤΟ ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΑΔΙΚΟ ΧΩΡΟ ΔΗΛΩΝΩ ΚΑΙ ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΤΡΑΠΕΖΑ ΜΕ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΝΟΜΙΣΜΑ. ΔΗΛΩΝΩ ΜΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ.

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΛΕΞΕΙΣ-ΚΛΕΙΔΙΑ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΛΟΙΠΟΝ.

ΑΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΗΚΑ… ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΗΚΑ…ΚΥΝΗΓΗΘΗΚΑ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΗΘΗΚΑ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ.

ΕΝ ΓΕΝΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΟ ΑΝΑΦΕΡΩ ΟΤΙ ΚΑΙ ΤΑ 49.000 ΕΡΓΑ ΑΠΟ ΤΑ 2,3 ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΜΕ ΕΞΕΤΑΣΗ DNA– ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΠΟΥ ΕΒΑΛΑ TO DNA ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΕΒΑΛΑ. ΚΙ ΟΛΑ ΤΑ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΦΕΡΟΥΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ!

ΑΥΤΑ ΠΟΝΕΣΑΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΑ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΟΠΟΥ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΛΕΕΙ ΜΕΣΑ. ΕΙΔΑΜΕ ΟΤΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΟΥ ΚΑΤΑΤΙΘΕΤΑΙ ΜΑΖΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΗ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΕ ΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΑΞΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΟΜΟΙ.

ΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΟΝΕΣΕ ΚΑΙ ΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΙΤΙΑ ΠΟΛΕΜΟΥ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΗ ΑΙΤΙΑ ΠΟΛΕΜΟΥ!

Ο ΠΛΟΥΤΟΣ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΟΥ ΖΩ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!

ΠΟΤΕ ΑΛΛΟΤΕ ΔΕΝ ΚΤΥΠΗΘΗΚΑΝ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΣΕ ΜΙΑ ΤΟΣΗ ΜΙΚΡΗ ΧΩΡΑ ΟΠΩΣ Η ΕΛΛΑΔΑ. 180 ΓΡΑΦΕΙΑ!

ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΣΟ ΔΥΝΑΤΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΣΑΣ ΠΟΛΕΜΑΝΕ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΠΟΛΕΜΑΝΕ ΕΜΕΝΑ; ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΙ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟ ΚΑΙ ΠΩΣ ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΟΡΓΑΝΩΘΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ Η ΟΠΟΙΑ ΠΡΕΠΙΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΗΝ ΡΟΗ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥ ΠΟΤΑΜΟΥ.

Ο ΣΤΟΧΟΣ ΚΑΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ. ΔΕΝ ΘΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΠΑΡΕΙΣ ΠΟΤΕ ΚΙ ΟΥΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΤΟ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ.

Ο ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΘΑ ΒΡΩ ΤΡΟΠΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΩ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΑ ΚΙ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΑ ΣΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΣΚΟΠΟ.

ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΘΑ ΜΑΣ ΒΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΜΟΥ ΒΑΖΟΥΝ ΤΡΙΚΛΟΠΟΔΙΕΣ ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΡΟΠΟΥΣ.

ΑΡΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΡΟΠΟΥΣ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΣΑΣ ΝΑ ΔΙΝΕΤΕ ΜΑΧΕΣ ΜΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΧΑΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΟΧΙ ΝΑ ΤΣΑΚΩΘΕΙΤΕ ΜΕΤΑΞΗ Ή ΝΑ ΠΕΙΣΕΤΕ ΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΑΛΛΑ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΕΝΩΣΕΤΕ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΣΚΟΠΟΥ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΜΑΣ ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΛΛΑΝΙΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ.

Η ΕΛΛΑΝΙΑ ΕΝΤΟΛΗ ΔΕΝ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΟΥ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΟΥ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ. ΟΙ ΕΛΛΑΝΙΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΣΟΥ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ! ΝΑΙ Ο ΠΛΟΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΝΙΑ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΣΟΥ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙΣ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΣΟΥ.

ΤΏΡΑ ΣΗΜΕΡΑ ΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΙ ΛΕΝΕ «ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ» ΝΑΙ… ΔΕΝ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΥ ΤΡΩΣ ΠΙΝΕΙΣ ΚΙΝΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΥΝΗΓΑΕΙ Η ΕΦΟΡΙΑ, ΟΙ ΦΟΡΟΙ, ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, Η ΔΕΗ, ΤΟ ΟΤΕ, ΣΕ ΚΥΝΗΓΑΝΕ ΟΛΕΣ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΕΦΑΛΙΚΟΙ ΦΟΡΟΙ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΑΡΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ Ν Α ΕΙΣΑΙ ΥΠΕΡΑΝΩ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΑΛΛΑ ΜΕΡΙΚΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.

ΑΛΛΟΣ ΠΟΥΛΑΕΙ ΚΑΡΒΟΥΝΟ ΑΛΛΟΣ ΤΗΝ ΚΑΦΤΟΥΛΑ ΑΛΛΟΣ ΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ, ΑΛΛΟΣ ΝΕΡΑ ΑΛΛΟΣ ΤΑ ΚΕΡΑΤΑ ΤΟΥ. ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΥΠΕΡΑΝΩ ΧΡΗΜΑΤΩΝ; ΤΙ ΥΠΕΡΑΝΩ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΕΙΣΑΙ; ΚΟΠΡΙΤΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΠΙΣΤΟΣ ΕΙΣΑΙ! ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΕ ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΝΑ ΒΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΓΥΡΙΖΕΙΣ ΓΥΡΩ-ΓΥΡΩ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΕΣΑΙ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ. ΤΟΥΣ ΒΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΣΟΥ ΠΟΥΛΑΝΕ, ΤΟΥΣ ΒΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΣΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΝΕ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΛΗΡΩΤΟΥΣ ΚΑΙ… »ΣΥΝΕΛΛΗΝΑΣ ΗΜΟΥΝ» ΤΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑΣ ΗΣΟΥΝ;

ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΑΠΟ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΩ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΚΙ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ ΘΑ ΕΙΔΑΤΕ ΟΤΙ ΕΝΩ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΥΝΗΓΑΝΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΙΑΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΔΕΝ ΒΓΗΚΕ ΕΝΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ Ή ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ Ή ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ Ή ΕΝΑΣ ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΕΓΚΑΘΕΤΟΣ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΣ –ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΕΓΚΑΘΕΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ- ΝΑ ΠΕΙ: «ΤΙ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΡΕ; ΤΙ ΛΕΕΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ;» ΑΚΟΜΑ ΛΕΩ ΟΤΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΕΛΧΕ ΚΙ ΟΧΙ ΜΕΛΧΙΣΕΔΕΚ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΒΑΣΙΛΙΑ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΣΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΩΣ ΒΑΣΙΛΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΕΙ. ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΣΙΑ. ΚΑΙ ΘΑ ΕΞΕΤΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΩΣ ΤΑ ΠΗΡΑΤΕ.

ΑΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΒΑΣΙΛΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΓΗ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΒΑΣΙΛΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ.

ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΙ ΟΛΟΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΚΛΗΤΟΙ. ΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΙΕΡΕΙΣ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΚΛΗΤΟΙ. ΑΥΤΟΚΛΗΤΟΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ‘ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ’

ΠΩΣ ΕΙΠΕ Ο ΑΒΡΑΑΜ «ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΘΕΟΣ ΚΙ ΕΓΩ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ» ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΥΤΟΙ. ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ, ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΙΡΕΣΕΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΤΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΚΛΗΤΑ

ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΛΗΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΕΣ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ. Η ΛΕΞΗ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΑΓΓΑΝΕΙΑ ΕΦΕΥΡΕΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΑΤΩΝ. Ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΚΛΗΤΟΣ. ΛΕΣ ΕΣΥ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ. Ε, ΩΡΑΙΑ.. ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΣΟΥΣ ΤΡΕΛΟΥΣ ΣΤΟ ΔΑΦΝΙ. ΠΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ!

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΚΛΗΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Η ΛΕΞΗ «ΑΥΤΟ- ΚΡΑΤΟΡΑΣ» Ο ΙΔΙΟΣ ΚΛΗΘΗΚΕ. Ο ΙΔΙΟΣ! ΚΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΤΥΠΑΝΕ ΠΑΛΑΜΑΚΙΑ ΣΤΟΝ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΙ Ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ ΕΠΙ ΒΥΖΑΝΤΙΟΥ ΉΤΑΝ ΥΠΟΔΕΕΣΤΕΡΟΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ. Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΗΤΑΝ ΑΝΩΤΕΡΟΣ. ΨΕΥΤΙΚΟΣ ΜΕΝ ΑΛΛΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΟΥΣ ΛΕΩ. ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΚΛΗΤΟΙ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.

ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΚΙ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΕΙΔΑΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ;

ΓΙΑΤΙ;

ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΚΟΥΜΠΑΝΕ; ΩΡΑΙΑ! ΕΚΑΤΣΑ ΚΑΙ ΕΓΡΑΨΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙ-ΑΞΙΕΣ! ΕΙΔΑΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΟΙ ΑΝΤΙ-ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ Ο Κ. ΣΩΡΡΑΣ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΓΙΓΝΕΣΘΑΙ; ΤΙ ΛΕΕΙ Ο Κ. ΣΩΡΡΑΣ;»

ΑΝ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΤΙΣ ΑΝΤΙ-ΑΞΙΕΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΙΣ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΠΡΟΣΒΟΛΕΣ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΕΠΙ 5000 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΣΚΟΤΟΣ ΣΤΗΝ ΓΑΙΑ.

ΟΠΩΣ ΤΟ ΓΡΑΦΩ ΑΠΕΞΩ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΣΒΛΗΘΗΚΕ ΚΑΝΕΝΑΣ! ΩΡΑΙΑ! ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΓΚΑΘΕΤΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΝΥΞΗ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ; ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΘΑ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΤΟΥ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ ΜΕΣΑ… ΑΠΑΝΤΗΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ.

ΕΙΔΑΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΣΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΩΝ ΑΞΙΩΝ, ΤΩΝ ΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ. ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΚΥΨΑΝΕ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΓΚΑΘΕΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΤΩ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝ ΜΗΝ ΤΟ ΒΑΛΛΟΥΝ ΜΕ ΑΝΤΙΝΟΗΣΗ.

ΒΛΕΠΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΣΙΩΠΗΛΑ ΤΙ ΣΕ ΚΥΝΗΓΑΕΙ;

ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΑΥΡΙΟ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ;

ΠΟΙΟΣ ΝΟΜΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΔΥΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟΣ; ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΘΙΣΕΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΟΥ; ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΑΝ ΑΥΤΟ ΣΒΗΣΕΙ. ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ! ΣΑΦΩΣ ΘΑ ΖΗΣΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ Ο,ΤΙ ΖΕΙ ΤΩΡΑ. ΘΑ ΞΕΑΓΧΩΘΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥ, ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΜΑΓΕΙΑΣ ΜΑΓΓΑΝΕΙΑΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΕΡΑΤΑ… ΘΑ ΖΕΙ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ… ΣΑΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ…ΔΕΝ ΘΑ ΕΝΟΧΛΕΙΤΑΙ..ΘΑ ΖΕΙ ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΟΠΩΣ ΖΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ… ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΛΟΥΤΟ.. .ΘΑ ΕΧΕΙ ΔΙΑΝΕΜΗΤΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΘΑ ΕΧΕΙ ΔΙΟΡΘΩΤΙΚΗ ΚΙ ΟΧΙ ΤΙΜΩΡΗΤΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ. ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΤΙΜΩΡΟ ΤΟΥ ΜΕΣΑΙΩΝΑ ΚΑΙ ΒΑΛΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΟΚΟΥΝ.

ΑΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟ ΝΟΗΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ. ΤΟ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ. ΓΙΑΤΙ Ο ΠΛΟΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟΣ ΠΟΛΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ 600 ΔΙΣ.

ΤΑ 600 ΔΙΣ ΑΝ ΚΑΙ ΠΗΡΑΤΕ ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΛΑΝΕ ΣΤΟΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ 2018. ΚΑΙ; ΤΑ ΕΒΑΛΑΝ ΣΤΟΝ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ 2018. ΚΑΙ ΤΟ 2017 ΤΑ ΕΒΑΛΑΝ ΚΑΙ ΤΟ 2016 ΤΑ ΕΒΑΛΑΝ ΚΑΙ ΤΟ 2015 ΤΑ ΕΒΑΛΑΝ. ΟΠΩΣ ΘΑ ΤΑ ΒΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ 2019 ΚΑΙ ΤΟ 2020.. ΟΣΟ ΖΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕΣΑΙ ΚΑΙ ΤΡΩΓΕΣΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ Ή ΜΕ ΤΟΝ ΒΡΩΜΙΑΡΗ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ Ή ΜΕ ΤΟΝ.. ΆΛΛΟΝ ΒΡΩΜΙΑΡΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΘΕ ΒΡΩΜΙΑΡΗ Ή ΜΕ ΤΟ ΚΑΘΕ ΠΑΛΙΟΣΚΥΛΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΟΥ ΓΑΒΓΙΖΕΙ. Ή ΔΩΣΤΟΥ ΜΙΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΝΑ ΤΟΥ ΣΠΑΣΕΙΣ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ Ή ΒΑΛΤΟΥ ΕΝΑ ΦΙΜΩΤΡΟ Ή ΔΙΩΞΤΟ. ΤΙ ΚΑΘΕΣΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΚΟΥΣ; ΝΑ ΣΟΥ ΣΠΑΣΕΙ ΤΑ ΝΕΥΡΑ; ΠΟΣΟ ΘΑ ΚΑΘΕΣΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΜΩΡΕ;

ΕΝΤΑΞΕΙ.. ΑΣΕ ΤΑ 600 ΔΙΣ. ΩΡΑΙΑ.. ΔΕΝ ΤΑ ΘΕΛΕΤΕ, ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΩ ΕΓΩ. ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΓΩ ΤΑ ΕΒΑΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΣ ΜΑΖΕΥΤΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΟΥΝ «ΚΥΡΙΕ ΣΩΡΡΑ ΔΕΝ ΤΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΜΕΙΑ». ΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΜΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΑ. ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΚΥΝΗΓΑΤΕ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΜΕΙΑ; ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΣΑΣ; ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ; ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΦΟΡΟΙ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΔΥΝΑΣΤΕΙΑ Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΣΚΛΑΒΙΑ ΜΕ ΤΟΣΟ ΠΛΟΥΤΟ… ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΡΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ; ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ…

ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΤΟ ΘΕΜΑ. ΒΓΗΚΑΝ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΕΒΑΣΤΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ. ΒΓΗΚΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΗ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΕΔΩΣΑ ΟΛΑ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΜΟΥ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑΤΙ ΖΗΤΗΣΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΝΟΜΙΜΟΙ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΝ ΕΓΓΡΑΦΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΓΩ ΗΜΟΥΝ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ ΚΑΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ.

«ΑΔΙΑΦΙΛΟΝΙΚΗΤΟΣ ΝΟΜΕΑΣ ΚΑΤΟΧΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΟΥ Κ. ΣΩΡΡΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΡΕΩΣΤΙΚΑ ΟΜΟΛΟΓΑ»

ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΜΠΕΡΔΕΥΕΙ Η ΚΑΘΕ ΦΡΑΣΗ. ΧΡΕΩΣΤΙΚΟ ΟΜΟΛΟΓΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ. ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΟΥ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ Ο,ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ. ΝΑ ΤΑ ΚΟΨΩ ΟΜΟΛΟΓΟ ΝΑ ΤΑ ΚΟΨΩ ΕΠΙΤΑΓΕΣ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΩ ΙΒΟΕ… Ο,ΤΙ ΘΕΛΩ ΤΟ ΚΑΝΩ ΜΕ ΒΑΣΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ. ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΩ ΠΑΡΑΝΟΜΑ.

ΜΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΔΙΟΤΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΝΟΜΙΣΜΑΤΑ ΚΑΘΕ ΧΩΡΑΣ. ΕΤΣΙ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ. ΠΩΣ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΜΟΛΟΓΟ. ΠΩΣ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΒΓΑΖΕΙ ΕΝΑ ΧΡΗΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΑΛΛΑΓΜΑΤΙΚΗ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΠΑΝΩ ΓΡΑΦΕΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΣΤΙΣ ΔΡΑΧΜΕΣ –ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΥΡΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΙΝΑΙ, ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΕΥΡΩ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟ. Η ΔΡΑΧΜΗ ΗΤΑΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΠΑΛΙ ΓΙΑΤΙ ΕΊΧΑΜΕ ΗΔΗ ΣΚΛΑΒΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΘΩΝΑ, ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΕΞΗΓΗΣΕΙ. ΟΠΩΣ ΚΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΟΜΩΣ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΚΡΥΣΜΑ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙ «ΠΛΗΡΩΤΕΑ ΕΠΙ ΤΗ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙ» ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΕΙ ΜΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΜΑΤΙΚΗ. ΑΡΑ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΑΝΤΙ ΤΗΣ ΕΓΓΥΗΣΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΙΣΩ ΤΟΥ. ΕΤΣΙ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ. ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΜΑΓΙΚΟ ΡΑΒΔΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ Ή ΕΊΝΑΙ ΤΊΠΟΤΑ ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΒΓΑΖΟΥΝ; ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΚΡΥΣΜΑ. ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ.

ΣΑΦΩΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΑΠΑΤΕΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΙ ΑΥΤΟ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΦΟΥΣΚΩΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΟΠΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΤΙΚΡΥΣΜΑ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΕ ΑΛΛΟ ΗΧΗΤΙΚΟ.

ΟΜΩΣ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ ΑΠΛΟΧΕΡΑ ΣΕ ΕΣΑΣ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΟΤΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΜΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΑΦΟΡΟΥΝ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.

ΔΥΣΤΥΧΩΣ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΣΚΛΗΡΟΣ, ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΡΙΘΜΟ ΑΝΘΡΩΠΩΝ. ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ.

ΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΟΙ ΚΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ. ΚΑΙ ΙΤΑΛΙΑ ΚΑΙ Η ΓΑΛΛΙΑ.. ΟΛΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ. ΑΝ ΣΠΑΣΟΥΝ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΘΑ ΣΠΑΣΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΟΠΟΤΕ ΑΝ ΣΠΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΝΤΟΜΙΝΟ ΠΑΝΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΘΥΜΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΕΙΡΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣ ΕΛΙΤ.

ΘΑ ΤΑ ΚΥΝΗΓΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΔΕΙΡΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΝΤΟΒΟΛΑ. ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΝΑΤΕ ΑΥΤΟ!

ΑΡΑ, ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΑΣ ΠΙΕΖΕΙ. ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΣΑΣ ΠΙΕΖΟΥΝ. ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΒΑΛΑΜΕ ΟΡΚΟΥΣ… ΕΒΑΛΑ ΟΡΚΟΥΣ.. ΔΕΝ ΒΑΛΑΜΕ! ΕΒΑΛΑ! ΑΛΛΑ ΛΕΩ ΒΑΛΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΝΙΩΘΕΤΕ ΜΟΝΑΞΙΑ.. ΟΥΤΕ ΕΓΩ.. ΑΛΛΑ ΕΒΑΛΑ ΟΡΚΟ ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑΝ. ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ.

ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΤΟ ΘΕΜΑ. ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΣΑ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΥΠΟΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ ΝΑ ΠΡΟΚΥΠΤΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΟΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ 600 ΔΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΥΝΗΓΙ ΤΟΣΗ ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΝΤΡΑ.

ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ!

ΟΜΩΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΗΘΕΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΣΕΙ… ΕΙΔΑΤΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟΣΕΣ ΕΞΟΡΜΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΦΤΕΙ.. ΣΟΥ ΣΠΑΝΕ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΑΡΑ ΔΕΝ ΜΑΣΑΣ. ΣΕ ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΟΛΗ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΟΛΕΣ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΡΕΥΝΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΣΠΑΝΕ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΑΙ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ. ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟΣΕΣ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΕΚΕΙ. ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ. ΚΙ Ο,ΤΙ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΘΑ ΤΟ ΔΙΚΑΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ. ΚΑΝΤΕ ΤΙΣ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΙ ΑΣΤΕΣ.

ΑΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ. ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΡΕΧΕΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΟΛΕΜΟΥ. ΟΜΩΣ ΘΑ ΠΩ ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΞΟΥΝ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΕΠΙ 4 ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΕΠΙ 4 ΚΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΚΤΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗ ΘΑ ΤΟΝ ΚΤΙΣΟΥΝ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΕΠΙ 4. ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΠΟΥ ΠΡΟΔΩΣΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΗΓΑΝ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΧΑΛΙΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΤΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΤΟΥΣ Ο ΕΑΥΤΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΠΟΤΕ ΕΑΥΤΟ ΜΑΖΙ ΜΑΣ. ΕΝΩ Ο ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ. ΤΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΑΝΑΠΑΡΑΞΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΟΥΤΕ Ο ΕΑΥΤΟΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΟΡΚΙΣΤΗΚΕ ΣΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΣΚΟΠΟ.

ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΕΤΕ ΜΑΖΕΥΤΕΙ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΜΑΖΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΕΣ ΕΣΤΙΕΣ, ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ.

ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΕΙΤΕ 2-3 ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΔΡΑΣΗ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΟΜΟΡΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ. ΜΗΝ ΚΑΘΕΣΤΕ ΑΠΟΜΟΝΩΜΕΝΟΙ ΣΕ ΕΝΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΟ ΙΔΙΟ. ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΝΙΩΘΩ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΟΥ. ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΝΙΩΣΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ!

ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΑΝΤΟΥ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΜΕΓΑΛΗ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΑΠΟ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΑΣ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΕΤΕ ΣΕ ΜΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΝΑ ΞΕΣΠΑΣΟΥΝ ΝΑ ΞΕΣΠΑΘΩΣΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΑ ΦΩΝΑΞΟΥΝ. ΠΑΡΤΕ ΤΟΥΣ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΜΕ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΚΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΕΙΠΩΘΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΑΞΙΑΚΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΚΙ ΟΤΑΝ ΤΑ ΕΙΠΑ, ΑΠΛΑ ΤΑ ΕΙΔΑΤΕ ΣΤΟ FACEBOOK. ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΗΚΑΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΑΤΕ.

ΕΦΤΑΣΑ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΩ ΣΕ ΑΦΙΣΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ Ε.ΣΥ. ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΤΕ ΝΑ ΤΑ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΜΙΛΑΜΕ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙ. ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΑ ΚΟΙΤΑΕΙ ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙ. ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΤΕ ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ… ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΟ ΑΞΙΑΚΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΟΥΤΕ ΝΑ ΑΠΑΙΤΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΑΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΤΕ. ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΤΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΑΤΕ.

ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΚΑΤΑΝΟΗΣΑΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΚΑΣΤΕΣ ΕΠΙΠΕΔΑ ΚΑΙ ΝΟΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΤΕ ΝΑ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΕΠΙΚΛΗΣΕΩΝ Ή ΤΩΝ ΙΣΤΟΡΙΚΩΝ ΙΕΡΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΣΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ.

ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΤΗΝ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΧΑΖΑΡΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΕΙΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΓΑΜΕΜΝΟΝΑΣ Ή Ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ Ή ΤΙ ΕΚΑΝΕ… Ή ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΑΣΟΝΑΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΙΑΣΟΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΖΕΙΣΟΝ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ… ΝΑ ΣΟΥ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΑΘΛΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΓΕΛΟΙΑ ΑΘΛΙΑ ΒΙΒΛΙΑ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΑΝΟΗΤΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΚΑΘΕ ΒΡΩΜΙΑΡΗΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΒΡΩΜΙΑΡΗΣ.. ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΓΡΑΨΕΣ ΑΜΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ; ΔΗΛΑΔΗ ΑΜΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΟ ΚΑΘΕ ΤΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ; ΜΕ ΔΙΑΤΑΓΗ ΕΓΡΑΨΕΣ; ΓΙΑ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ; ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΗ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΙΑΣΟΝΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΓΟΝΑΥΤΙΚΗ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΗΔΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΣ ΤΟΣΕΣ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ;

ΜΑ ΔΕΝ ΤΡΕΛΑΙΝΕΤΕ Η ΠΑΤΡΩΑ ΟΥΣΙΑ ΣΑΣ; ΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΚΩΘΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΣΑΣ; ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΡΑΣΕΙ; ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ; ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ;

ΚΙ ΕΡΧΟΜΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΕΡΝΑΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!

ΠΟΙΟΣ ΘΥΜΩΝΕΙ ΜΕ ΜΕΝΑ; ΘΑ ΜΕ ΠΕΙΣ ΔΩΔΕΚΑΘΕΪΣΤΗ; ΘΑ ΜΕ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙΣ ΕΜΕΝΑ ΓΙΑ ΔΩΔΕΚΑΘΕΙΣΤΗ. ΟΛΑ ΤΑ ΣΙΧΑΜΕΝΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΜΙΑΣΜΑΤΙΚΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΕΧΟΥΝ ΦΤΙΑΞΕΙ ΜΙΑ ΔΩΔΕΚΑΔΑ. ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΝΤΑΛΑΚΙΑ ΔΩΔΕΚΑΔΑ ΤΑ ΠΟΥΛΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΙΑΤΑ ΔΩΔΕΚΑΔΑ ΤΑ ΠΟΥΛΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΦΛΥΤΖΑΝΙΑ ΔΩΔΕΚΑΔΑ ΤΑ ΠΟΥΛΑΝΕ. ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙΣ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΕΣΥ; ΔΩΔΕΚΑΘΕΟ; ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΘΕΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ! ΚΑΘΕ ΗΡΩΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΟΣΜΟΘΕΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΘΕΟΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΥΝΑΤΟΣ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΟΣ ΔΥΝΑΤΟΣ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΟΣ ΚΙ ΟΧΙ ΓΡΗΓΟΡΟΣ ΜΟΝΟ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΟΡΑΤΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΟΡΑΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ. ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΟΙ ΘΕΟΙ! Η ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΙΑ Η ΕΛΛΑΝΙΑ ΣΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΓΑΛΑΞΙΕΣ ΣΕ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΛΑΝΗΤΩΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΘΕΟΙ ΚΑΙ ΗΜΙΘΕΟΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΕΡΓΟ ΚΑΙ ΗΡΩΕΣ. ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ; ΤΙΠΟΤΑ ΑΓΙΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΦΤΙΑΞΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΥΝΑΤΕ ΚΟΚΚΑΛΑ ΚΑΙ ΣΚΗΝΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΑΓΙΟΝΑΡΕΣ, ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ… ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΡΟΣΚΥΝΑΤΕ…ΑΓΕΛΑΔΕΣ..ΚΑΤΣΙΚΕΣ..ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ; ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΣΜΟΘΕΑΣΗ; ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ; ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ;

ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ; ΟΤΙ ΦΥΤΡΩΣΕ ΕΝΑΣ ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΚΑΠΟΥ ΚΑΙ ΗΡΘΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΖΩΑ ΚΑΙ ΕΖΗΣΑΝ; Ή ΟΤΙ ΓΙΝΑΜΕ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΩΝ; ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΥΣ; ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ.

ΑΡΑ ΜΑΣ ΚΥΝΗΓΟΥΝ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ;

ΕΙΔΑΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΤΩΝ ΕΠΙΚΛΗΣΕΩΝ; ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΕΝΑΣ ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΣΤΗΣ ΝΑ ΠΕΙ ‘ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ. Ο ΣΩΡΡΑΣ ΛΕΕΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ» ΒΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΚΥΝΗΓΟΥΝ ΑΛΛΑ ΕΙΔΕΣ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΝΑ ΠΕΙ «ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΗΦΑΙΣΤΟΥ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗ». Ή ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ Ή ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ.. Ή ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΈΤΣΙ Ή ΤΟ ΆΛΛΟ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΕΤΣΙ… ΓΙΑΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ; ΠΟΥ ΑΝΑΠΑΡΑΓΟΥΝ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΧΑΖΑΡΟΥ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ.

ΑΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ . ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΤΙ ΘΑ ΓΡΑΨΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΙ ΘΑ ΠΩ; ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΜΗΝΩΑ.

Η ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΜΗΝΩΑ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΑΡΑΚΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΣΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΒΙΩΝΕΙΣ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ Η ΓΑΙΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙΣ ΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΙΕΡΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΚΡΥΒΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΜΦΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΙΕΡΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ Κ ΑΙ ΘΑ ΤΟ ΛΕΣ ΘΑ ΣΥΝΤΟΝΙΖΕΣΑΙ ΣΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΣΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΜΕ ΕΝΑΝ ΜΗΝΩΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ. Ο ΠΑΝΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΚΛΗΤΟΣ. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΟΡΙΣΤΕΙ. ΟΧΙ ΟΠΩΣ Ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ.

ΑΣ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΑΡΑΚΙ Ο ΜΗΝΩΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ Ε.ΣΥ. ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΕΙΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΒΑΘΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΩ ΟΤΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ .. ΝΑ ΜΗΝ ΘΥΜΩΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ. ΝΑ ΧΑΙΡΕΤΑΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΠΑΡΑΠΕΡΑ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΑΛΛΟΣ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ. ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΑΜΑ ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΕΝΑΝ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟ ΝΑ ΝΙΩΣΕΙΣ ΒΛΑΚΑΣ; ΔΗΛΑΔΗ; ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΕΙΣ. ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑΝ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΟ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΓΡΗΓΟΡΟΣ. ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑΝ ΒΟΔΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΒΟΔΙ ΣΧΕΔΟΝ ΚΟΠΡΙΑ ΤΟΥ.

ΑΡΑ ΜΗΝ ΘΥΜΩΝΕΤΕ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΙΟ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΑΣ ΤΡΑΒΗΞΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΕΛΙΞΟΥΝ. ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΥΑΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΤΡΑΒΗΞΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥΣ. ΟΧΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΑΝΕΒΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ.

ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΑΡΑΚΙ Η ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΜΗΝΩΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΛΥΕΤΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΓΙΑΤΙ ΛΕΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ.

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙΣ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΛΕΞΗ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΝΟΗΜΑΤΑ ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑ. ΑΝ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΑΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΝΝΟΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΡΟΤΑΣΗ Ή ΛΕΞΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ.

ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΩ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΗΝΩΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΙΣΤΟΡΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΜΥΘΕΥΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΣΕ ΠΟΙΑ ΘΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΘΕΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΔΕΝ ΕΤΥΧΕ ΕΧΕΙ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ. ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ. ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΨΕΥΤΙΚΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΠΟΥ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΕΙ ΨΕΥΤΙΚΑ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΣΤΟΝ ΨΕΥΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ ΚΙ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕΣΑ.

ΚΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΠΙΚΛΗΣΕΙΣ ΤΙΣ ΛΕΣ ΕΠΙΚΛΗΣΕΙΣ; ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ; ΠΕΣΤΕ ΤΙΣ ΙΕΡΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΛΕΣ ΕΠΙΚΛΗΣΗ. ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΗΝ ΠΕΙΣ ΚΑΠΟΥ… ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΤΗΝ ΠΕΙΣ; ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ! ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ; ΕΣΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ; ΟΤΑΝ ΚΑΘΟΝΤΑΙ 12-30 ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΜΙΑ ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΛΕΝΕ; ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ; ΕΣΥ ΤΙ ΕΙΣΑΙ; ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ; ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ Ο ΙΔΙΟΣ;

ΑΡΑ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ; ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΗΛΕΦΩΝΑ. ΟΛΑ ΤΑ ΚΥΤΤΑΡΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΟΡΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΝ ΑΚΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΟΝΟΥΝΤΑΙ. ΟΛΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΧΑΖΑΡΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΗΝ ΤΩΡΑ. ΤΩΡΑ ΑΥΤΟΙ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΜΙΛΑΣ!

ΕΤΣΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΜΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ ΜΑΣ ΚΥΝΗΓΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΙΚΑΝΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ ΠΟΛΕΜΙΣΤΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙ, ΕΧΟΥΝ ΝΟΗΣΕΙ, ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΓΝΩΜΗ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΓΝΩΣΗ ΠΩΣ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΓΝΩΜΗ; ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΟΙΝΩΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΤΑΛΑΜΠΑΔΕΥΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ. ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟ ΝΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΕΙΣ.

ΤΟ ΝΑ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΣΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΛΗ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΓΗ ΚΙ ΟΧΙ «ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡΑΝΩ ΧΡΗΜΑΤΩΝ..» ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙΣ.. ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΥΠΕΡΑΝΩ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΕΛΑ ΦΕΡΕ ΜΑΣ Ο,ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΣΤΗΝ Ε.ΣΥ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙΣ ΓΡΑΦΕΙΑ. ΕΛΑ ΚΑΝΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΔΩΡΕΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΑΝΩ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΙΔΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΔΩΡΕΑ!

ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ… ΑΠΕΝΑΝΤΙΑΣ ΕΙΔΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΠΙΑΝΕ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΒΟΗΘΑΝΕ ΤΗΝ Ε.ΣΥ ΜΕ ΜΕΓΑΛΑ ΠΟΣΑ ΚΑΙ ΜΙΚΡΑ ΠΟΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΓΡΑΦΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΟΗΘΑΝΕ ΟΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ! ΚΙ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΜΑΪΜΟΥΔΙΤΣΕΣ ‘ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡΑΝΩ ΧΡΗΜΑΤΩΝ» ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΩ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΙ «ΥΠΕΡΑΝΩ ΧΡΗΜΑΤΩΝ..» ΜΕ ΑΛΛΟΝ ΤΡΟΠΟ, ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΙΔΑ ΟΜΩΣ… ΑΦΟΥ ΕΙΣΑΙ ΥΠΕΡΑΝΩ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΕΛΑ ΕΔΩ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ.. ΕΛΑ ΕΔΩ ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕ 10 ΓΡΑΦΕΙΑ…. ΜΗΝ ΤΑ ΔΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ Ε.ΣΥ. ΑΝΟΙΞΕ 10 ΓΡΑΦΕΙΑ ΕΞΟΠΛΙΣΕ ΑΛΛΑ 10 ΓΡΑΦΕΙΑ Ή 30 ΑΝΟΙΞΕ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ, ΒΓΑΛΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΙΛΙΑ, ΒΓΑΛΕ 10 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΦΥΛΛΑΔΙΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΣΕ ΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΛΟΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ Ε.ΣΥ.! ΔΙΚΟΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ!

ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ; ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ; ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ; ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ! ΘΕΛΕΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ, ΘΕΛΕΙΣ ΝΟΗΤΙΚΟ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΟΜΗ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΘΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.

ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΟΠΛΑ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΤΕ Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟ, Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΔΟΓΜΑΤΙΚΟ, ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΧΡΩΜΑΤΙΚΟ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΝΙΩΘΕΤΕ ΜΕΙΟΝΕΚΤΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΤΕ ΕΝΑΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΛΟΥΤΟ ΚΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΟΠΛΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΤΕ. ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ. ΕΧΕΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!

ΜΕΝΕΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΕΝΩΣΕΤΕ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΔΙΑΚΥΒΕΥΜΑ. ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ ΚΤΥΠΑΕΙ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ. ΟΤΑΝ ΕΝΩΘΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΟΛΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΘΑ ΥΠΑΚΟΥΣΕΙ.

ΟΛΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΣΟΥ. ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΤΥΠΑΝΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ ΜΕ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ, ΜΕ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΕΣ ΜΕ ΠΟΙΝΕΣ ΜΕ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΦΥΛΑΚΙΣΕΙΣ ΜΕ ΨΕΥΤΙΚΑ ΕΝΤΑΛΜΑΤΑ… ΤΑ ΛΕΩ ΨΕΥΤΙΚΑ ΕΝΩ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΙΚΑ.. ΜΕ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ… ΕΤΑΙΡΕΙΑ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ Η ΑΜΕΡΙΚΗ, Η ΓΑΛΛΙΑ, Η ΙΤΑΛΙΑ, Η ΑΓΓΛΙΑ…

ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΡΑΤΙΚΟ. ΠΟΙΟΣ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΜΩΡΕ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ; ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑΝ ΤΙΠΟΤΑ. ΓΙΑΤΙ ΗΞΕΡΕΣ ΕΣΥ ΟΤΙ ΗΣΟΥΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΜΑ ΔΕΝ ΣΤΟ ΕΛΕΓΑ; ΗΞΕΡΕΣ ΕΣΥ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ UCC1; ΗΞΕΡΕΣ ΕΣΥ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ; Ή ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ Ή ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ; Ή ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ; ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟ ΜΙΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ. ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ! ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ!

ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΠΑΝΤΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ ΧΟΛΥΓΟΥΝΤ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΚΑΙ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΑ ΟΤΑΝ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΣΤΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ ΟΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΑΝΟΥΝ. ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΟΛΟΣ Ο ΟΗΕ ΕΧΕΙ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ. ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΚΟ Η ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ.

ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η Ε.ΣΥ. ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΟΡΕΑΣ. ΚΑΙ Ο ΦΟΡΕΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗ ΕΙΝΑΙ. ΜΗΝ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ… ΦΟΡΕΑΣ ΜΕΝ ΜΕ ΝΟΜΟΥΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ ΔΕ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΚΟ. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΟΡΕΑΣ.

ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΕΧΕΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΠΛΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΧΡΗΜΑ ΠΛΟΥΤΟ ΝΟΗΣΗ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙ ΚΙ ΟΥΤΕ ΤΟ ΚΑΝΕΙ. ΟΙ ΠΑΠΑΓΑΛΟΙ ΟΛΟ ΓΙΑ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΜΙΛΑΝΕ. ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΜΕΙΑ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ. ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ; ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΦΕΥΓΟΥΝ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΗ; ΘΑ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ. ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΟΜΩΣ; ΕΧΕΙΣ ΤΙΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ. Η ΒΟΥΛΗ ΕΧΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΗΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΙΛΑΝΕ ΕΙΝΑΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΚΙ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ. Η ΒΟΥΛΗ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΗΔΗ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ. Η ΕΦΟΡΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΜΕΝ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΤΟΝ ΦΟΡΟ ΣΟΥ 5 ΤΡΙΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΒΑΛΑ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΣΤΗ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΔΙΚΑΣΕΙ ΔΙΑΤΑΓΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΑ ΤΑ 5,5 ΤΡΙΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟ ΑΠΟ ΤΑ 27 ΔΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ 672 ΔΙΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΩΡΑΣ! ΒΕΒΑΙΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.. ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΕΣΤΕ… ΟΛΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΚΑΘΕΤΑΙ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΗ! ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΤΟΛΗ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΠΟΥ ΣΕ ΑΛΛΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΘΑ ΣΑΣ ΕΞΗΓΗΣΩ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΚΑΝΩ.

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΤΟΝ ΑΠΕΙΡΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΜΟΥ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΜΟΥ ΕΧΕΤΕ ΝΟΗΣΗ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΡΟΠΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΑΛΛΑ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΣΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙ. ΖΕΙΣ ΟΤΑΝ ΠΑΣ ΣΕ ΜΙΑ ΔΡΑΣΗ, ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΕΞΩ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟΝ ΑΕΡΑ ΣΟΥ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΝΑ ΖΥΜΩΘΕΙΣ.

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΧΕΤΕ ΦΤΙΑΞΕΙ ΕΝΑ ΑΞΙΟ ΣΩΜΑ ΤΗΣ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΜΥΑΛΑ ΑΞΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΟΣΑΣΤΑΝ ΠΟΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΤΕ ΕΤΣΙ! ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΑΞΙΑ ΜΥΑΛΑ! ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΤΕ ΜΕΣΑ! ΝΑ ΕΡΓΑΣΤΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΜΑΣ.

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ! ΕΧΕΤΕ ΑΠΕΙΡΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΤΙΜΗ ΜΟΥ!

………………………………………………………………………………

ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ: ΕΛΕΝΑ ΑΛΕΞΙΟΥ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΠΛΑΤΩΝ ΠΙΣΑΤΙΔΗΣ

ΟΜΑΔΑ ΚΛΕΙΩ
ARVE

ΠΗΓΗ

Χρόνος ανάγνωσης: 18 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

 

 

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 18 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ