Χρόνος ανάγνωσης: 6 λεπτά

Ο,ΤΙ ΕΧΕΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ 27-1-2018

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΜΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΠΡΙΝ ΑΡΚΕΤΟ ΚΑΙΡΟ ΠΟΥ ΕΛΕΓΑΝ: « Ο ΣΩΡΡΑΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ 20.000 ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΤΕΙ». ΤΙ ΓΕΛΟΙΟΙ; ΤΙ ΓΕΛΟΙΟΙ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΑΝ ΤΟΤΕ;

ΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΜΑΣ, ΣΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΜΑΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΜΑΣ ΦΟΡΕΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΕΝΑΝΤΙ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΟΤΙ ΘΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΚΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ.

ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΕΒΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ, ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΘΑ ΔΙΑΘΕΣΕΙ 20.000 ΕΥΡΩ ΤΟ ΚΑΘΕ ΑΦΜ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΘΕΣΠΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.

Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΛΟΙ ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΜΑ ΔΟΓΜΑ ΧΡΩΜΑ. ΑΡΑ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΦΜ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΗΛΙΚΙΑΣ 20.000 ΕΥΡΩ ΤΟ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΦΜ. ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΘΑΡΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΟΜΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ, ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΜΕΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟ, ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ, ΔΕΝ ΛΕΜΕ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ, ΔΙΝΟΥΜΕ!! ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ 20.000 ΤΟ ΚΑΘΕ ΑΦΜ.

ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΤΟ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΟ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΜΟΝΟΙ, Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΓΓΥΗΘΟΥΜΕ Ο,ΤΙ ΛΕΜΕ, ΓΙΑΤΙ Ο,ΤΙ ΛΕΜΕ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΚΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ. ΤΑ 600 ΔΙΣ ΕΙΝΑΙ 3 ΦΟΡΕΣ ΣΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΚΑΙ ΜΕ ΨΗΦΙΣΜΕΝΟ ΝΟΜΟ. Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο 4507/2018΄. ΤΑ ΞΑΝΑΒΑΛΑΝ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΛΟΥΝ. ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΒΓΟΥΝ! ΜΠΗΚΑΝ!

ΑΝ ΤΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΟΥΝ ΠΟΥ ΤΑ ΠΗΓΑΝ! ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΝΑ ΠΑΝΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ! ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΙ ΕΧΟΥΝ; ΤΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ; ΟΥΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΕΧΟΥΝ! ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΝΑ ΣΕ ΔΥΝΑΣΤΕΥΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ.

ΑΡΑ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΠΟΛΙΤΕΣ. ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΟΡΚΙΣΜΕΝΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΝΙΑ ΦΥΛΗ ΟΙ ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΠΟΥ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΚΙ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΜΕΡΑΣ.

ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.

ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ 20.000!! ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΠΑΜΕ! ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΑ 20.000 ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟΛΟΓΟΙ ΝΑ ΜΑΣ ΜΗΝΥΣΕΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΑΞΑΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΘΕΣΑΜΕ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΨΑΜΕ.

ΑΡΑ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΜΙΑ ΛΑΙΜΗΤΟΜΟ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ ΜΑΣ ΒΑΛΕΙΣ ΕΝΑ ΠΙΣΤΟΛΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΕΧΩ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΕΒΑΛΑ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ ΚΑΝΕΝΟΣ ΑΛΛΟΥΝΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ!

ΣΗΜΕΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΕΙΣ 2 ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ 2 ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΜΕ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΜΕ ΚΑΝΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΜΕ ΚΑΝΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΟ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΚΑΛΩΜΕΝΟΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ; ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ. ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΟΛΟΙ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΑΣ. ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΤΕ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΝΑ ΠΝΙΞΕΤΕ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΣΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ!

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΚΑΙ 800 ΚΑΙ 1000 ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΨΗΦΟΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΠΑΜΨΗΦΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ.

ΑΥΤΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ!

ΤΩΡΑ ΒΕΒΑΙΑΣ ΔΗΛΩΝΩ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ 20.000 ΣΤΟ ΚΑΘΕ ΑΦΜ. ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ «ΤΟΥΣ ΑΓΟΡΑΖΕΙ»; ΤΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ; ΑΦΟΥ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ! ΠΩΣ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΩ ΚΑΤΙ ΔΙΚΟ ΣΑΣ; ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ. ΑΛΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΩ ΚΑΤΙ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΙ Η ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΒΑΣΕΙ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΩΝ ΚΑΙ ΑΞΙΩΝ. ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΕΧΕΙ 4 ΑΦΜ, ΕΧΕΙ ΜΑΝΑ ΠΑΤΕΡΑ ΑΔΕΡΦΟ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΦΜ ΝΑ ΜΕΤΡΗΣΕΤΕ 20.000. ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑΝ ΠΛΟΥΤΟ ΝΑ ΚΙΝΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΣΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΑΣΑΝΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΕΧΕΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΦΕΡΕΙ ΟΙ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑ ΜΗΔΕΝΟΣ ΕΞΑΙΡΟΥΜΕΝΟΥ.

ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ ΟΥΤΕ ΚΟΜΜΑ ΟΥΤΕ ΔΟΓΜΑ. ΟΛΑ ΜΑΖΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΣΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΜΑΣ.

ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΙΝΕΙ, ΔΗΛΑΔΗ ΕΣΕΙΣ! ΔΗΛΑΔΗ ΟΛΟΙ! ΟΛΟΙ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΟΜΑΣΤΕ. ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΑΝ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΕΧΩ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΚΙ ΕΧΩ ΔΕΣΜΕΥΤΕΙ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ. ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ. ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΚΕΙ.

ΑΡΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΝΩ! ΗΡΘΑ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΩ! ΗΡΘΑ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΟΛΟΙ. ΑΡΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΣΕ ΑΓΟΡΑΣΩ. ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΑΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.

ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ!

ΕΛΑ ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΙΣ! ΕΛΑ ΝΑ ΣΕ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ! ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ. ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΣΕ ΒΑΛΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟΠΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΨΑΧΝΕΙ ΨΗΦΟΥΣ ΑΠΟ ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ.

ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΔΕΝ ΒΑΖΕΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ. ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΦΤΩΧΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΛΕΙΠΟΥΝ ΣΤΑΥΡΟΙ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΔΩΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΣΤΑΥΡΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΑΙ Η SINGULAR LOGIC ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΨΕΥΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΚΙΣΟΥΝ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ!

ΑΡΧΗΓΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΔΕΝ ΒΑΖΕΙ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΒΑΛΕΤΕ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΨΗΦΙΣΤΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΕΚΛΕΓΕΙΤΕ ΕΣΑΣ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ ΘΑ ΨΗΦΙΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ.

ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΑ. ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΑΡΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΥΤΟ ΝΑ ΤΟ ΓΥΡΙΣΕΙ ΣΕ ΑΝΤΙΝΟΗΣΗ.

ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ 20 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΜΙΑ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΠΟΥ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΜΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΕΜΕΝΑ ΒΓΑΖΩ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΓΡΑΦΩ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ, ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΤΟ ΚΑΘΕ ΑΦΜ ΘΑ ΕΧΕΙ 20 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ.

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΤΖΙΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ ΟΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΣΑΝΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΑΓΟΡΑ. ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟ. ΑΡΑ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΤΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ; ΟΥΤΕ ΑΥΤΗ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ;

ΚΑΙ ΤΙ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ; ΤΗΣ Ν. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ; ΑΝ ΘΑ ΜΑΣ ΚΟΨΕΙ ΣΥΝΤΑΞΗ ΚΙ ΑΝ ΘΑ ΜΑΣ ΜΕΙΩΣΕΙ ΤΟΝ ΕΝΦΙΑ ΑΝ ΘΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ Ή ΘΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ Ή Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ; ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΨΗΦΙΣΕΙ ΤΟΣΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΔΙΑΤΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΦΕΚ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ;

ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ; ΣΑΣ ΚΑΛΩ ΟΛΟΥΣ! ΚΙ ΟΧΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΛΗΡΩΣΩ ΜΕ 20.000 ΑΦΟΥ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ! ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΤΕΙΤΕ ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΣΤΗΛΩΣΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΕΣ ΤΑ ΧΡΕΗ ΣΑΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΚΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ, ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΚΑΙ ΤΑ 20.000 ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΤΕΙΤΕ.

ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΟΛΑ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΑΤΑΜΑΤΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ. ΝΑ ΑΦΗΣΕΙΣ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΤΕΙΣ. ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΣΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΛΕΩΦΟΡΟ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΟΥ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΒΙΟ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΗΡΘΑΜΕ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ. ΗΡΘΑΜΕ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑΣ.

ΤΩΡΑ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ. ΘΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΔΟΜΗΘΕΙ Ο ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΜΕΝΕΙ ΜΟΝΟ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΟΥ, ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΟΥ.

ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΣΑΣ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΣΑΣ ΟΛΟΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ. ΟΛΟΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΕΝΑ Χ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ. ΕΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ! ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙΣ ΟΛΑ.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΑ! ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΣΟΥ! ΕΛΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣ. ΕΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΣΟΥ! ΚΙ ΟΣΟ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΕΞ’ΑΔΙΑΙΡΕΤΟΥ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ. Η ΧΩΡΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ. Ο ΠΛΟΥΤΟΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΕΙΣΠΡΑΞΕΤΕ. Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΠΡΑΞΟΥΜΕ.

Η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΡΕΜΕΤΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΟΛΩΝ! ΠΡΟΚΑΛΩ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΑΛΩ ΟΛΟΥΣ. ΟΛΟΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ. ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ. ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΣΕ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟ. ΣΕ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ 2-3 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΝΑ ΤΡΕΞΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΟΛΗ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΠΛΗΘΟΣ. ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΕΙ ΟΛΗ Η ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ Η ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ.

ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ. ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΤΕ ΤΑ ΣΧΗΜΑΤΑ. ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ. ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΑ.

ΕΛΑΤΕ, ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΘΑ ΣΑΣ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ! ΝΟΙΚΙΑΣΤΕ ΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΙ ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΣΑΣ.

ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΣΕ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ. ΕΛΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ!

ΚΑΛΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ, ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΚΑΛΩ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΑΝ ΔΙΟΙΚΗΣΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ. ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΩΡΑ. ΟΙ ΠΟΡΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΕΣ, ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΑΝ ΠΡΟΔΩΣΕΤΕ. ΟΣΟ ΘΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΣΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ.

ΟΤΑΝ ΘΑ ΞΕΦΥΓΕΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΘΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΑΣ.

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ!

…………………………………………………………………….

ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ: ΕΛΕΝΑ ΑΛΕΞΙΟΥ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΠΛΑΤΩΝ ΠΙΣΑΤΙΔΗΣ

ΟΜΑΔΑ ΚΛΕΙΩ

https://www.youtube.com/watch?v=BGtjXHFum74

ΠΗΓΗ

Χρόνος ανάγνωσης: 6 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

 

 

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 6 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ