Χρόνος ανάγνωσης: 7 λεπτά

ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΠΟΥ ΔΙΔΑΣΚΕΤΕ ΣΤΙΣ ΝΕΕΣ ΓΕΝΕΕΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ 26.3.2018

Η ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΜΑΣ

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΜΟΥ HΔΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΜΙΑ ΨΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΤΑΓΗ ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΓΡΑΨΕ ΑΝ ΟΧΙ ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΦΕΡΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ. ΠΛΑΣΤΑ ΒΕΒΑΙΑ ΦΩΤΟΤΥΠΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΕ ΜΙΑ ΕΠΙΤΑΓΗ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΕΠΑΝΩ 600 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΜΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ Η ΟΠΟΙΑ ΑΥΤΗ ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ ΛΥΚΕΙΟΥ ΩΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΨΕΥΤΙΚΟ. ΟΤΙ ΕΠΑΝΩ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΨΕΥΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΒΛΑΚΕΙΑ ΕΝΑ ΓΡΑΜΜΑΤΙΟ ΕΙΣΠΡΑΞΗΣ. ΤΟ ΓΡΑΜΜΑΤΙΟ ΕΙΣΠΡΑΞΗΣ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝ ΧΡΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΓΡΑΜΜΑΤΙΟ ΕΙΣΠΡΑΞΗΣ ΑΠΟ ΜΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ Η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΑΡΧΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝΕ ΔΟΜΗΣΕΙ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΑΣ Η ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ “ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ”.

ΑΥΤΗ Η ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ ΟΜΩΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΟΧΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΓΧΕΙΡΗΜΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΟΛΟΝ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΕΧΕΙ ΚΥΟΦΟΡΗΣΕΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ. ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΩΡΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΚΑΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΝΤΟΒΟΛΑ.

ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΝ ΟΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΙΔΑΧΤΗΚΕ ΣΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΦΕΡΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΣΤΟ

ΑΥΤΟ ΤΟ ΖΩΟ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΓΡΑΨΕ ΕΝΩ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΕΙ ΚΑΚΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΑΔΙΚΟ ΑΛΛΑ ΒΕΒΑΙΩΣ ΠΗΓΕ ΝΑ ΠΑΡΑΞΕΙ ΕΝΑ ΑΔΙΚΟ. ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΟΜΩΣ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΛΟ. ΑΥΡΙΟ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΤΕ ΒΕΒΑΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΙΔΑΧΤΕΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΠΟ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ. ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ ΤΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΑΝ ΕΧΕΙ ΔΙΔΑΧΤΕΙ ΚΑΙ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΕΧΕΙ ΔΙΔΑΧΤΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΜΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΙΔΑΧΤΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΟΡΦΩΜΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΞΗΓΗΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΦΕΡΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΣΤΟ ΓΙΑΤΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΗΛΕΥΤΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΝ ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΝΕΟ ΑΙΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΕΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΑΛΑΒΕΤΕ ΕΣΕΙΣ. ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΙΚΗ ΑΥΤΗ Η ΕΠΙΤΑΓΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΜΕ ΨΕΥΤΙΚΑ ΤΕΤΟΙΑ ΧΑΡΤΙΑ ΝΑ ΦΙΜΩΣΟΥΝ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ. ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ. ΕΙΣΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΧΕΙ ΔΙΔΑΧΤΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ.

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΞΥΠΝΑ ΚΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΧΑΡΑΓΜΕΝΑ. ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΑΖΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ. ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΞΥΠΝΑ ΚΑΙ ΟΣΟ ΝΕΟΤΕΡΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΣΟ ΕΞΥΠΝΟΤΕΡΟΣ ΕΙΝΑΙ. ΟΣΟ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΦΙΓΓΟΥΝ ΤΑ ΕΜΦΥΤΕΥΜΑΤΑ ΣΦΙΓΓΟΥΝ ΟΙ ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΤΑ ΔΕΣΜΑ ΤΟΥ ΤΟ ΣΦΙΓΓΕΙ Η ΙΔΙΑ Η ΖΩΗ. ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΜΕΛΑ ΣΤΙΣ ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΝΙΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ; ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΡΕ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ; ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ; ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕ 600 ΤΟ ΜΗΝΑ; ΤΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΚΕΡΑΤΑ; ΤΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ; ΤΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΟΨΕΙ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΤΟΥ ΕΚΟΨΕΣ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ ΕΚΟΨΕΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΤΟΝ ΕΧΕΙΣ ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΧΕΙΣ ΒΑΛΕΙ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ. ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΥΣΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΚΕΪ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο,ΤΙ ΚΕΡΑΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΝΤΥΝΕΤΑΙ ΣΑΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΚΟΥΠΙΔΟΝΤΕΝΕΚΕ ΚΑΙ ΤΑ ΦΟΡΕΣΕ. ΚΑΙ ΟΣΟ ΠΙΟ ΑΠΛΥΤΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΣΚΟΥΡΙΑΣΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΠΙΟ TRENDY ΕΙΝΑΙ COOL. COOL ΕΤΣΙ ΛΕΝΕ. ΛΕΕΙ COOL ΕΙΝΑΙ COOL ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΗΔΙΕΣ ΤΙΣ ΧΑΖΑΡΙΚΕΣ ΡΕ ΑΝΩΜΑΛΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟΚΟΣΜΑ ΕΧΕΤΕ ΦΕΡΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ. ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΟΜΩΣ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥΣ ΕΞΥΠΝΑΔΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΧΑΡΑΓΜΕΝΑ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΡΑΓΜΕΝΑ ΔΕ ΛΕΩ ΑΛΛΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΕΥΦΟΡΟ ΕΔΑΦΟΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.

ΕΧΕΙ ΩΡΙΜΑΣΕΙ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΠΟΥ ΠΑΛΙΑ ΣΑΣ ΕΛΕΓΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΙΡΑΞΕΤΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΩΡΙΜΑΣΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΕΒΑΣΤΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΙ. ΣΗΜΕΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ “ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΕΤΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ. ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΤΕ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΤΕ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ. ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΕΤΕ ΤΗΝ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ. ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ”.

ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΗΔΗ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΟΙ ΝΕΟΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝΕ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΟΥΝ ΝΑ ΟΝΕΙΡΕΥΤΟΥΝ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΙΔΕΑ. ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΛΕΩΦΟΡΟ. ΝΕΟ ΑΙΜΑ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΜΠΕΙ ΝΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ ΠΡΙΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΠΡΟΔΙΔΕΙ ΠΡΙΝ ΣΚΑΛΩΣΕΙ. ΝΑ ΜΗΝ ΣΚΑΛΩΣΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ. ΝΑ ΜΗΝ ΣΚΕΛΕΤΩΘΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ. ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΚΟ ΑΠΟ Ο,ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΝΕΟ ΑΙΜΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΑΣ. ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΠΡΟΛΑΒΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΝΕΟΛΑΙΑ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΝΕΟΛΑΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΞΙΟΤΕΡΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΣΚΗΠΤΡΟ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΩΝ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ. ΓΙΑΤΙ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΝΕΟΛΑΙΑ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΟΙ ΝΕΟΙ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΝ ΤΑ ΣΚΗΠΤΡΑ. ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ. ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΘΑ ΕΠΕΝΔΥΣΟΥΜΕ.

ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΔΙΔΑΞΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΟΡΦΩΜΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ

ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΑ ΠΟΥ ΝΟΜΙΣΑΝ ΟΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΑΔΙΚΟ ΠΟΥ ΒΕΒΑΙΩΣ ΕΚΑΝΑΝ. ΟΜΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΚΑΤΑ ΚΟΣΜΟΝ ΚΑΛΟ. ΘΑ ΜΑΣ ΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΝΕΟΙ. ΑΜΟΛΥΘΕΙΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ. ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΕΧΕΙ ΔΙΔΑΧΤΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΟΡΦΩΜΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΦΕΡΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΦΕΡΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ. ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΜΠΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΥΤΗ Η ΕΠΙΤΑΓΗ ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΣΤΗ. ΒΕΒΑΙΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΣΤΗ ΑΛΛΑ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΤΟ ΜΟΝΟ ΥΠΑΡΚΤΟ ΤΟ ΜΟΝΟ ΟΡΘΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΧΤΕΙ ΠΕΡΙΤΡΑΝΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΒΟΥΛΗ ΟΧΙ ΜΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΙΣΤΟ ΟΧΙ ΜΕ Ο.Η.Ε. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ. ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΤΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΕΚΑΝΕ.

Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΝΟΡΑ ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΙΑΟΛΟΙ ΠΟΛΕΜΑΝΕ ΜΑΖΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΕΣΥ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ

ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΜΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΤΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΥΝΑΜΗ ΕΧΕΙΣ. ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΕΙΤΕ ΟΛΟΙ. ΝΑ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΤΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ. ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΟΝΑΕΙ. ΑΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΔΕΙΓΜΑ ΤΟΣΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ ΦΟΒΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΠΙΑΣΕΙ ΠΟΤΕ. ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΦΟΒΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ. ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΔΩ ΠΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΝΗΠΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΑΝ ΤΟ ΒΑΛΕΙΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ. ΑΝ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙΣ ΕΝΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙ ΕΝΟΣ ΜΩΡΟΥ ΘΑ ΤΟ ΦΑΕΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΠΙΑΣΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΤΟΥ. ΤΟΣΟ ΜΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ.

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΟΝΑΕΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΚΗΝΗ. ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΥΤΑ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ ΣΚΗΝΗΣ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΒΛΕΠΕΤΕ. ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΩΡΑ. ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΟΥΤΕ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΝ. ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΟΥΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ. ΚΙ ΑΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΘΑ ΤΑ ΚΥΝΗΓΗΣΟΥΝ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ. ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΑΥΤΑ. ΑΣ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΝΟΡΑ ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝΕ ΣΥΝΟΡΑ. ΕΔΩ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΙΑΟΛΟΙ ΠΟΛΕΜΑΝΕ ΕΔΩ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΕΣΥ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙΣ. ΕΝΩΣΟΥ ΤΩΡΑ. Ο ΠΟΝΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ. ΑΥΤΗ Η ΚΙΝΗΣΗ ΔΕΙΧΝΕΙ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΝΙΚΗ ΣΟΥ. ΤΟ ΟΤΙ ΣΧΕΔΟΝ ΕΧΕΙΣ ΝΙΚΗΣΕΙ. ΜΕΝΕΙ ΝΟΝΟ ΛΙΓΟ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΕΣΥ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙΣ ΓΡΗΓΟΡΑ.

ΟΣΟ ΕΣΥ ΘΑ ΞΕΘΑΡΡΕΥΕΙΣ ΘΑ ΣΕ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΘΑΡΡΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ

ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΝΑ ΦΩΝΑΞΕΙΣ. ΝΑ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΣΕΙΣ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙΣ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΟΥ. ΝΑ ΑΓΡΙΕΨΕΙΣ ΝΑ ΘΥΜΩΣΕΙΣ. ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΣΟΥ. ΝΑ ΠΑΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΩΝΑΞΕΙΣ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ. ΝΑ ΞΕΒΡΑΚΩΣΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ Ο,ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ. ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΠΑΝΤΟΥ ΝΑ ΣΕ ΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΣΟΥ. ΝΑ ΔΕΙΞΕΙΣ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΣΟΥ. ΟΣΟ ΕΣΥ ΘΑ ΞΕΘΑΡΡΕΥΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΣΟΥ ΟΛΟΙ ΘΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΘΑΡΡΟΣ. ΕΤΣΙ ΜΟΝΟ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ. ΚΑΝΤΟ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΛΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΤΑΓΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ. ΟΛΑ ΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΓΥΡΩ ΣΟΥ. ΤΙ ΑΛΛΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ; ΚΟΙΤΑ ΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ;

ΚΟΙΤΑ ΤΙ ΦΤΙΑΞΑΝΕ; ΜΙΑ ΨΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΤΑΓΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΤΟ ΠΛΑΣΤΟ ΜΕ ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ. ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ. ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ; ΕΝΑ ΤΥΠΟΓΡΑΦΗΜΕΝΟ ΚΕΡΑΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΛΕΕΙ ΓΡΑΜΜΑΤΙΟ ΕΙΣΠΡΑΞΗΣ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΨΕΥΤΙΚΟ; ΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ. ΑΡΑ ΕΔΕΙΞΕΣ ΣΤΟΝ ΜΑΘΗΤΗ ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ;

ΝΑ ΔΕΙΞΕΙΣ ΣΤΟΝ ΜΑΘΗΤΗ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΑ ΑΛΗΘΙΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙΣ ΤΟΥ ΜΑΘΗΤΗ ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΝΑ ΤΟΥ ΔΕΙΞΕΙΣ ΤΟ ΟΜΟΛΟΓΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΤΕΘΗΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙΣ ΤΟΥ ΜΑΘΗΤΗ ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΝΑ ΤΟΥ ΔΕΙΞΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΜΕΤΟΧΗΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΛΗΘΕΙΑ. ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΤΙ ΑΛΗΘΙΝΟ ΠΑΡΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΤΟΥ ΤΟΥ ΜΑΘΗΤΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΟΥ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙΣ ΡΕ ΖΩΝΤΟΒΟΛΑ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΜΑΘΗΤΗΣ ΕΧΕΙ 115 ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ 189 ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΤΟΥ ΔΕΙΧΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΘΕΙ ΚΟΚΟΜΠΛΟΚΟ. ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ. ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ ΣΤΙΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΛΕΙΩΣΕΙ ΖΩΝΤΟΒΟΛΑ ΟΛΑ ΠΟΥ ΚΑΘΕΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΤΕ ΗΛΙΘΙΑ. ΩΣΤΟΣΟ ΟΜΩΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ.

Ο,ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ

ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΙΣ ΕΠΑΛΞΕΙΣ ΟΛΟΙ. ΜΠΕΙΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΜΠΕΙΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ. ΠΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΥΝΤΡΙΨΤΕ ΚΑΘΕ ΑΔΙΚΟ. ΔΙΑΛΥΣΤΕ ΚΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕ ΚΑΘΕ ΑΔΙΚΟ. ΦΤΑΝΕΙ ΔΕΝ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΙΠΟΤΑ. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ. Ο,ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ. Η ΩΡΑ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ. ΕΝΩΣΟΥ!!!

ΕΝΩΣΟΥ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ. ΘΑ ΣΕ ΦΟΒΗΘΟΥΝΕ ΟΛΟΙ. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΑΤΑΚΙΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΓΥΑΛΙ ΔΕΝ ΔΙΑΝΟΕΙΣΑΙ ΤΙ ΤΡΕΜΟΥΛΟ ΕΧΟΥΝ. ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΕΚΠΟΜΠΗ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ ΜΕ ΕΞΙΤΑΡΕΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΒΑΛΩ ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΑ ΠΟΥ ΕΣΥ ΤΑ ΛΕΣ ΕΛΙΤ ΝΑ ΣΥΡΘΟΥΝΕ ΝΑ ΓΟΝΑΤΙΣΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ. ΟΡΚΙΣΤΗΚΑ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ. ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΣΤΗ ΣΕΙΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΟΝΑΤΙΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕΡΝΟΝΤΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΣΕΝΑ. ΕΛΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ. ΕΓΩ ΜΠΟΡΩ!!! ΕΝΩΣΟΥ ΜΟΝΟ. ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΝΩΘΕΙΣ ΕΓΩ ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΑ ΘΑ ΤΑ ΒΑΛΩ ΝΑ ΣΥΡΘΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ. ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΙΤ ΕΙΝΑΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ.

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ. ΕΚΤΕΛΕΣΕ ΠΡΑΞΕ ΚΑΝΕ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΟΥ ΤΩΡΑ. ΕΝΩΣΟΥ ΜΟΝΟ. ΜΟΝΟ ΕΝΩΣΟΥ.

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ.

…………………………………………………………………………………

ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ: ΔΡΟΣΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΠΛΑΤΩΝ ΠΙΣΑΤΙΔΗΣ

ΟΜΑΔΑ: ΚΛΕΙΩ

ΠΗΓΗ

Χρόνος ανάγνωσης: 7 λεπτά
Πηγή url: www.e-synews.gr

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Διαδώστε αυτή τη σελίδα, Κοινοποίησε, αντίγραψε την

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ