Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΙΝΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΕΝΕΡΓΕΙ ΜΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΜΠΙΠΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ, ΧΩΡΙΣ ΕΙΔΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΗΝΩΜΕΝΟΥ ΕΘΝΟΥΣ.

ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΕΧΕΙ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΔΙΚΑΖΕΙ ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΕΠΙΠΤΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ.

ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΚΑΘΟΡΙΖΕΤΑΙ ΩΣ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ, ΟΠΩΣ ΦΟΝΟΣ Ή ΣΟΒΑΡΗ ΒΛΑΒΗ, ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ (ΣΩΜΑΤΙΚΑ Ή ΨΥΧΙΚΑ), Κ.Α., ΠΟΥ ΔΙΑΠΡΑΤΟΝΤΑΙ ΜΕ ΠΡΟΘΕΣΗ ΤΗ ΜΕΡΙΚΗ Η ΟΛΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΕΝΟΣ ΕΘΝΟΥΣ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 2 ΤΗΣ “ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ“ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 6 ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΚΥΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ,(3003/ΦΕΚ ΑΡ. 75/8 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2002).

ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ, (ΝΟΜΟΣ 3003/ΦΕΚ ΑΡ. 75/8 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2002) ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΣΚΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ, ΟΤΑΝ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΙ  ΑΔΥΝΑΤΕΙ Ή ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΙΚΑΣΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΕΓΚΛΗΜΑ Ή ΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΡΟΘΥΜΟΙ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΝ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗΣ, Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΕΧΕΙ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΑΣΥΛΙΑ ΑΠΟ ΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΥΣ, ΜΕ ΝΟΜΟΥΣΟΠΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ.

Η ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΧΕΙ ΥΠΟΠΕΣΕΙ ΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ, ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙ ΣΦΕΤΕΡΙΣΤΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΡΥΣΟ ΠΟΥ ΜΑΖΕΨΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΥΓΑΤΡΙΚΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΝ ΔΩΣΕΙ ΠΙΣΩ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, (ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΗΣ ΦΤΩΧΙΑΣ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ), ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ ΤΗΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΩΣΕ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΝΗΣΙΕΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ, ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΣΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΗΣ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ, ΜΕ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΧΑΖΑΡΙΚΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΡΟΘΥΜΟΙ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΝ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΥΤΗΣ. ΣΗΜΕΙΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΝΩ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ, Η ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΨΕΥΔΩΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΠΕΙΣΕΙ ΜΕ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΩΝ ΜΜΕ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΕΙ, ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 1932. ΣΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΠΙΚΟΥΡΕΙ ΚΑΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ.

Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΔΙΚΗ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ. ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΔΥΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ:

1) ΣΤΑ ΤΕΛΗ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΤΟΥ 2012, Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΚΑΝΑΛΙΟΥ 9 ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΒΑΓΓΕΛΗ ΜΠΕΧΤΣΗ ΔΗΛΩΣΕ:

“ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ (ΜΗΝΥΣΗ) ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΜΕ ΣΕ ΔΙΕΘΝΗ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ, ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΗΔΗ ΑΠΟΤΑΝΘΕΙ. ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΩΣ ΝΑ ΚΙΝΗΘΟΥΜΕ. ΕΧΟΥΜΕ ΓΝΩΣΗ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΝΟΜΟΛΟΓΙΑ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΝΟΜΟΙ, ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΔΕΝ ΤΗΡΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΑΞΕΙ. ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ, ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΑΞΟΥΜΕ ΤΑ ΔΕΟΝΤΑ, ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ“.
ARVE

2) ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ ΤΟΥ 2015, Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟΥ SPACE ΔΗΛΩΣΕ:

“ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΗΔΗ ΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΜΗΝΥΣΗ, ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ. ΜΙΑ ΜΗΝΥΣΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΙΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΛΕΙΔΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΣ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ. ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΚΛΕΙΔΩΝΩ ΜΕ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΔΟΛΑΡΙΑ, ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΘΑ ΤΗΝ ΚΛΕΙΔΩΣΩ ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ. ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΩΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΜΕ ΕΝΑΝ ΠΛΟΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΠΗΛΕΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΑΙ ΑΜΑ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΖΩΗ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΦΥΣΙΚΗ ΖΩΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΑ ΧΑΖΑΡΟΠΑΙΔΑ, ΤΑ ΕΒΡΑΙΟΠΑΙΔΑ. ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΞΕΚΑΘΑΡΟΙ“
ARVE

ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝΕ ΚΛΕΙΔΩΣΕΙ! ΜΕΝΕΙ Η ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΣΑΦ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΙΣΧΥΟΣ ΚΑΙ ΕΝΤΑΣΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΜΕ ΠΑΤΑΓΟ ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΑΖΑΡΟΕΒΡΑΙΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ.

ΉΔΗ ΟΙ ΧΑΖΑΡΟΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΜΕ ΠΡΩΤΟ ΤΟΝ ΓΙΟΥΝΓΚΕΡ ΤΟ ΕΡΙΞΑΝ ΣΤΟ ΠΙΟΤΟ, (ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΣΕ ΤΙ ΑΛΛΟ), ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΤΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
ARVE

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΑΚΕΔΩΝ

ΠΗΓΗ: https://alexandrosmakedon13.blogspot.com/2018/07/blog-post_13.html?spref=fb&m=1&fbclid=IwAR078SSAL4_Lm48zJOBrLETu7C5kqyc2-A09g9N0-e2OeLMCLvAJk-zMq1w

 

Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

 

 

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ