Χρόνος ανάγνωσης: 6 λεπτά

Η ΕΚΦΡΑΣΗ «ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ» ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΕΛΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΟ ΝΟΜΙΜΟ ΤΡΟΠΟ

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: 1-4-2018

 

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ:  ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ.

ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.  ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ, ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΟΛΙΟΤΗΤΑ, ΤΟ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ», ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΝΟΜΙΜΕΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ, «ΟΠΑΔΟΥΣ» ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ.

ΕΠΕΙΔΗ, ΜΕ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΠΙΑ, ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ, ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΟΛΕΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ, ΟΤΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΖΩΑ, ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΑ.  ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΖΩΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΞΕΡΕΤΕ, ΟΤΙ ΤΑ ΖΩΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΤΙΘΑΣΑ.  ΕΙΤΕ ΜΕΡΙΚΑ ΘΕΛΟΥΝ ΔΕΣΙΜΟ, ΕΙΤΕ ΜΕΡΙΚΑ ΘΕΛΟΥΝ, ΜΕ ΜΙΑ ΒΙΤΣΑ, ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙΣ ΣΤΗ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥΣ.

ΜΕ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ, ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΤΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ, ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ, ΣΑΪΤ, ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ,  ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΕΩΣ ΖΩΑ, ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ, ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΤΡΑ,  ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΤΑΞΗ.

ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΗ, Η ΑΗΔΙΑ, ΜΕ ΤΟ «ΟΠΑΔΟΙ» ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ, ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΑΔΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΖΩΑΔΙΑ ΕΙΝΑΙ,  ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ, ΕΠΙΣΗΜΟΣ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ.., ΟΛΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ, ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΟΙ, ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ, ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΔΙΚΑΙΑ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ, ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΜΑΣ, ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΜΑΣ, ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟΥΣ ΜΑΣ,  ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ, ΠΟΥ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ:  Η ΔΟΜΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΠΟΥ ΑΠΟΡΡΕΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ, ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΑ, ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΛΕΝΕ «ΟΠΑΔΟΥΣ», ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΟΜΑΔΑ. 

ΕΠΕΙΔΗ ΛΟΙΠΟΝ, ΕΧΟΥΝ ΑΠΥΘΜΕΝΟ ΘΡΑΣΟΣ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ.  ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ.  ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΞΕΦΥΓΑΝ ΚΑΙ ΠΗΓΑΝ ΣΕ ΘΕΣΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ.  ΚΑΙ ΚΟΙΤΑ ΤΩΡΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΑ ΤΙ ΛΕΝΕ;;!!

Ε, ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΕΣΥ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΑΗΔΙΑ!!

ΓΙ’ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΛΟΓΟ ΛΟΙΠΟΝ, ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΠΟΥ ΠΡΟΣΒΑΛΛΟΝΤΑΙ, ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΑ.. , ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΤΩΡΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΖΩΟ, ΝΑ ΤΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ, ΝΑ ΤΟΥ ΤΑ ΔΙΝΕΙΣ ΟΛΑ, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ,  ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ , ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΓΡΑΦΕΙΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΙΚΑ ΣΑΣ, ΜΕ ΑΦΜ, ΜΕ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ, ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ.  ΤΟ ΚΑΘΕ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΟΠΟΥ ΘΕΛΕΙ, ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΑ ΝΑ ΛΕΝΕ, «ΟΠΑΔΟΙ»!!

ΛΟΙΠΟΝ.  ΘΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΠΑΔΟΙ.  ΟΠΑΔΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΩΡΑ.  ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΙ ΜΟΥ ΟΠΑΔΟΙ.   ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ ΟΠΑΔΟΙ ΑΥΤΟΙ,  ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ,  ΤΑ ΟΠΟΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΟΠΑΔΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΟΥ .  ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ.

ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΟΜΩΣ, ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΕΝΑ ΤΕΡΜΑ. 

ΕΙΣΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΕΠΕΙΔΗ ΣΑΣ ΠΡΟΣΒΑΛΛΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΑ.   ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΜΕ ΔΕΔΟΜΕΝΟ, ΟΤΙ ΤΑ ΠΡΟΣΒΑΛΛΩ.   ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΒΟΛΗ, ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΣ.  ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΤΗΚΑΝ ΣΤΗ ΘΕΣΗ, ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ.  ΜΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΝΑ ΛΕΣ «ΟΠΑΔΟΙ»;;!!  ΟΠΑΔΟΣ;;  ΜΑ ΓΙΝΕΤΑΙ;;  ΜΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.  ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ.  ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΑ.

Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ, Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.  ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΑΥΤΟ, ΜΕ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΠΟΥ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.  ΑΥΤΟΝΟΜΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ, ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΟΥΣ, «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ», ΜΕ ΕΝΑ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΕΙΟ, ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ.  ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.  ΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ;;  ΠΟΣΟ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΖΩΟ;; ΑΦΟΥ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΖΩΟ.  ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ.  ΑΦΟΥ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΖΩΟ. 

ΤΩΡΑ ΠΩΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΑ, ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ Σ’ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΡΩΤΗΜΑ, ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΤΟΥΣ.  ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΑ, ΣΕ ΤΙ ΘΕΣΕΙΣ ΤΑ ΕΙΧΕΣ;;!!  ΚΑΙ ΤΑ ΑΚΟΥΓΕΣ!!  ΚΑΙ ΣΕ ΕΚΑΝΑΝ ΖΩΟ ΚΑΙ ΣΕΝΑ.  ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΕΣΥ, ΤΗ ΘΕΣΗ ΣΟΥ.  ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ, ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΖΩΑ, ΟΠΟΤΕ ΕΜΕΙΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΙΝΗΘΟΥΜΕ.

Η ΜΟΝΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΙ ΩΣ ΑΝΡΘΩΠΟΙ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ, ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΖΩΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ.  ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΡΙΖΟΥΜΕ.  ΕΝΑ ΖΩΟ, ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ;;; ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ, ΕΝΑ ΖΩΟ;;!!

ΑΡΑ ΕΣΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΤΟΝΙΖΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΖΩΟ,  Ή ΝΑ ΤΟ ΔΕΣΕΙΣ,  Ή ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΕΙΣ ΣΕ ΜΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ, ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ, ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙ,  ΑΛΛΙΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΖΩΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΕΙΣ ΚΑΠΟΥ.   ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΜΟΝΩΣΕΙΣ.  ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΖΩΟ, ΣΥΝΕΧΕΙΑ;;

ΩΣΤΟΣΟ ΛΟΙΠΟΝ, Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ : ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΜΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗ, ΠΟΛΙΤΕΣ, ΚΑΙ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ,  ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ, ΤΑ ΣΑΪΤ..,   ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ.  ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ, ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΣΑΪΤ.  ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΣΑΪΤ;;  ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ ΣΑΪΤ ΝΑ ΤΟ ΕΧΕΙ Ο.., ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ;;!!  ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΑ ΣΑΪΤ.  ΝΑ ΤΟΥ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΜΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ.   ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΤΕ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΑ ΜΑΣ, ΝΑ ΤΟΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΤΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ, ΜΑΣ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ, ΟΤΑΝ ΛΕΤΕ «ΟΠΑΔΟΥΣ».   ΜΑΣ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ.

ΚΑΤ’ ΑΡΧΑΣ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑΣ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ, ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΑΜΙΓΩΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ,  ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ.   ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΩΣ ΖΩΑ….  ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΨΕΤΕ ΜΕΣΑ:  ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΩΣ ΖΩΑ,  ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΤΕ «ΟΠΑΔΟΥΣ»!!  ΕΞΗΓΗΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΛΕΞΗ «ΟΠΑΔΟΣ»,  ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΟΥΜΕ,  ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΛΕΞΙΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.  ΕΞΗΓΗΣΤΕ ΜΑΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ «Ο ΟΠΑΔΟΣ».  ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ.  ΤΗΝ ΑΚΟΥΜΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ,  ΑΛΛΑ ΕΞΗΓΗΣΤΕ ΜΑΣ ΕΣΕΙΣ.  ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ.

ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΕΘΝΟΣ, ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ, ΥΠΟΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ,  ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ, ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΜΑΣ,  ΣΑΣ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΟΛΑ, ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ: ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ, ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΤΗ ΛΕΞΗ.., ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΩΣ «ΟΠΑΔΟΥΣ», ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΥΠΟΒΑΛΟΥΜΕ ΜΗΝΥΣΗ.  ΑΥΤΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ.

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ.. ΟΥΤΕ ΕΞΩΔΙΚΟ, ΕΠΙΣΤΟΛΗ.  ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΕΞΗΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΛΕΜΕ ΤΑ ΕΞΗΣ:  ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙΤΕ,  ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΣΑΪΤ,  ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΕΧΕΙ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ, ΩΣ «ΟΠΑΔΟΙ» ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ.

Ε, ΑΥΤΗ Η ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ,  ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ.  ΔΕΝ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ.  ΔΕΝ ΜΕ ΛΕΕΙ ΕΜΕΝΑ ΟΠΑΔΟ, ΔΙΚΟ ΣΑΣ.  ΛΕΕΙ ΕΣΑΣ ΟΠΑΔΟΥΣ.  ΚΑΙ ΕΔΩ ΘΑ ΘΥΜΩΣΕΤΕ ΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ.  ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΠΑΔΟΣ;;  ΚΑΙ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΠΑΔΟΣ;;  ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΗΓΗΣΟΥΝ.  ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΠΟΔΩΣΩ, ΤΗΝ ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤΗΣ ΛΕΞΗΣ.  ΑΣ ΕΡΜΗΝΕΥΣΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΑ.  ΑΝΑΘΕΜΑ ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ.  ΟΧΙ ΟΤΙ ΜΕ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ Η ΛΕΞΗ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ, ΟΠΩΣ ΤΟ ΘΕΤΟΥΝ, ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ. ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝ ΠΟΛΙΤΕΣ.  ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΥΜΩΣΕΤΕ.  ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΘΕΙΤΕ,  ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙ.  ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ.  ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ;  ΔΕΝ ΜΕ ΛΕΕΙ ΕΜΕΝΑ ΟΠΑΔΟ;  ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΛΕΕΙ «ΣΩΡΡΑ»,  ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ.  ΕΣΑΣ, ΣΑΣ ΛΕΕΙ «ΟΠΑΔΟΥΣ»!!

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΘΥΜΩΣΕΤΕ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ, ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΩΣ «ΟΠΑΔΟΥΣ», ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΟΠΑΔΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΟΥ.  ΕΙΣΤΕ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ.  ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΑ, ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΗΓΗΣΟΥΝ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΠΑΔΟΣ,  ΓΙ΄ΑΥΤΟΥΣ,  ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ.  ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΑΜΟΡΦΩΤΟΙ, ΚΑΤΑ ΚΟΣΜΟΝ, ΟΠΩΣ ΤΟ ΛΕΝΕ ΤΑ ΖΩΑ.  ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΑ ΛΟΙΠΟΝ,  ΑΣ ΜΑΣ ΕΞΗΓΗΣΟΥΝ, ΚΑΙ ΩΣΤΟΣΟ ΕΜΕΙΣ,  ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΜΑΣ.

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ,  ΣΑΣ ΛΕΩ:  ΕΠΙΣΤΟΛΗ, Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΒΓΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ, ΣΕ ΠΟΙΟ ΣΑΪΤ.  ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΣΑΪΤ ΕΧΟΥΝ ΒΓΕΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ..,  ΜΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ.  ΜΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗ, ΜΑΛΛΟΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ, ΟΤΙ ΠΗΓΕ Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΕΙ ΤΗ ΛΕΞΗ «ΟΠΑΔΟΣ»,  Ή ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ, ΣΕ ΓΕΓΟΝΟΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.., (ΤΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΕ ΒΕΒΑΙΑ) ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ, ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ.., ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΕΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ, Ή ΣΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ,  Ή ΣΕ ΕΜΑΣ,  Ή ΣΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΜΑΣ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΖΗΤΑΤΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ,  ΝΑ ΤΑ ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΕ ΜΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΛΕΝΕ,  Ή ΜΑΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΟΥΝ,  Ή ΜΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ, ΠΩΣ ΘΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ,  ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΘΕΜΑ,  ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΑΣ.  ΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΠΑΙΞΑΤΕ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΣΕ ΕΜΑΣ, ΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΠΑΙΞΑΤΕ ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ, ΤΟ ΟΡΘΟ.  ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ, ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΑΣ.  ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΑΣ,  ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΟΥΜΕ.  ΩΣΤΟΣΟ ΟΜΩΣ, ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ, ΑΝ ΞΑΝΑΕΙΠΩΘΕΙ, ΟΤΙ ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΕΙ ΩΣ «ΟΠΑΔΟΥΣ»,  ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΗΓΗΣΕΤΕ, ΩΣΤΟΣΟ ΤΩΡΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ, ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΑΤΕ.

ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΚΑΙ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ.  ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΑΙΤ, ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ.  ΟΙ ΤΟΠΙΚΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ, ΟΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ.  ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΑ ΖΩΑ.  ΑΦΟΥ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΖΩΑ.  ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ.  ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΛΥΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ.  ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΛΥΣΟΥΜΕ ΜΕ ΕΝΑΝ ΠΟΛΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΙΑ, ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ.

ΑΥΤΑ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΟΥΝ. 

ΠΡΟΣΒΑΛΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ.  ΜΗΝ ΤΟ ΑΝΕΧΕΣΑΙ ΑΛΛΟ, ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ ΕΛΛΗΝΑ.  ΦΤΑΝΕΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΜΟΥ, ΜΕ ΤΑ ΖΩΑ.  ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΤΑ ΖΩΑ ΣΤΗ ΣΕΙΡΑ,  Ή ΣΕ ΣΤΑΥΛΟ ΝΑ ΜΠΟΥΝ, Ή ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΤΑ ΖΩΑ.  ΑΦΗΝΕΙΣ ΤΑ ΖΩΑ ΤΩΡΑ, ΜΕΣΑ ΣΤ’ ΑΥΤΙΑ ΣΟΥ ΣΥΝΕΧΕΙΑ;;  ΤΑ ΑΦΗΝΕΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ!!  ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΦΗΣΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΤΩΡΑ.  ΟΤΙ ΑΔΙΚΟ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΛΙΩΣΤΟ.

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ.  ΕΚΤΕΛΕΣΕ.

ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΞΑΝΑΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ.  ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΔΕΧΤΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ.

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ.  ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ.

ΕΚΤΕΛΕΣΤΕ.  ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΩΡΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΠΡΑΞΕΙΣ.  ΔΕΝ ΛΕΝΕ.  ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΑΞΕΙΣ.  ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ, ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΗ ΖΩΗ, ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ,  ΣΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ.

…………………………………………………………………………………

ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ:  ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΤΣΑΛΙΔΟΥ

ΟΜΑΔΑ ΚΛΕΙΩ




ARVE

ΠΗΓΗ

Χρόνος ανάγνωσης: 6 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

 

 

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 6 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ