Χρόνος ανάγνωσης: 6 λεπτά

Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΠΑΝΤΑ ΕΚΛΕΓΕΤΑΙ ΔΕΝ ΔΙΟΡΙΖΕΤΑΙ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ 6/6/2018

Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΕΚΛΕΓΕΤΑΙ ΔΕΝ ΔΙΟΡΙΖΕΤΑΙ

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΑΙΡΟΝΤΑΙ ΣΕ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΜΙΛΟΥΝ «ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΞΟΥΝ ΤΟ Φ.Ε.Κ. ΔΙΟΡΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ». ΝΑ ΤΟ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΜΗΝ ΞΑΝΑ ΠΕΙΤΕ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥ. ΔΙΟΡΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ. Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΔΕΝ ΔΙΟΡΙΣΕΤΑΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΕΚΛΕΓΕΤΑΙ ΑΡΑ ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΚΛΟΓΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΟΡΙΣΜΟ. ΑΥΤΟ ΝΑ ΤΟ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΕΤΣΙ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΚΡΕΜΑΣΤΟΥΝ ΣΕ ΛΕΞΕΙΣ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΚΑΘΗΣΟΥΝ ΣΕ ΛΕΞΕΙΣ. ΝΑ ΤΟ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΕΚΛΕΓΕΤΑΙ ΔΕΝ ΔΙΟΡΙΖΕΤΑΙ. ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΚΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΟΤΑΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ ΔΙΟΡΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ. ΚΑΚΩΣ ΔΙΟΤΙ ΣΤΟΝ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΣΜΟ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΙΟΡΙΖΟΥΜΕ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΥΓΟΥΜΕ ΣΕ ΠΕΝΤΕ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΜΙΑ ΚΑΘΑΡΗ ΙΣΟΣΥΓΙΑ ΚΑΙ ΙΣΗΓΟΡΙΑ ΔΗΛΑΔΗ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΝΤΕ ΙΔΙΟΥΣ ΚΑΛΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΕΝΤΕ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΚΕΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΕΚΛΟΓΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ Η ΚΥΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΒΕΒΑΙΑ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΔΙΟΡΙΖΕΙ ΑΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΔΙΟΡΙΖΕΙ. ΔΙΟΡΙΖΕΤΑΙ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΕ ΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΘΕΣΗ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ. Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΣ ΑΡΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑ ΔΩ ΠΟΥΘΕΝΑ ΓΡΑΜΜΕΝΟ «ΔΕΙΧΤΕ ΜΑΣ ΤΟ Φ.Ε.Κ. ΤΟΥ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥ ΣΑΣ». ΠΟΙΟΝ ΔΙΟΡΙΣΜΟ ΡΕ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ; ΔΙΟΡΙΖΕΤΑΙ Ο ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΤΟΝ ΔΙΟΡΙΖΕΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΦΟΣΟΝ ΔΕ ΠΑΡΕΙ ΚΡΗΤΗΡΙΑ ΟΤΙ ΤΑ ΚΡΗΤΗΡΙΑ ΑΥΤΑ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΖΗΤΑΕΙ ΜΕ ΤΑ ΚΡΗΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Ο ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΕΙ Ο ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ Ή Ο ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ. ΔΕΝ ΔΙΟΡΙΖΕΤΑΙ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΕΚΛΕΓΕΤΑΙ. ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΚΛΟΓΗ ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΔΙΟΡΙΖΕΙ; ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ ΤΟΤΕ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΑΥΡΗ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΗ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑ. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΟΡΙΣΜΟΣ.

ΟΙ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΝΟΜΟΣ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ Η ΒΟΥΛΗ ΣΥΣΤΑΘΕΙ ΣΕ ΣΩΜΑ

ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΝΤΥΟΝ ΝΟΜΟΣΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕΤΑ ΔΙΟΡΙΖΕΙ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΟΠΟΥ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΟ ΔΕΧΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΛΕΓΞΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΧΕΤΑΙ. ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΕΣ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΕΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ ΑΡΑ ΔΙΟΡΙΣΜΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΕ ΕΚΛΟΓΗ. ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΑΘΑΡΗ ΕΚΛΟΓΗ ΟΠΟΥ Η ΕΚΛΟΓΗ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΟΣ. ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΝΑ ΤΟ ΠΩ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΥΤΟΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΝΟΜΟ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ. ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΝΟΜΟΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΣΤΑΘΕΙ Η ΒΟΥΛΗ ΣΕ ΣΩΜΑ. ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Φ.Ε.Κ. ΣΥΣΤΑΣΗΣ ΣΕ ΣΩΜΑ ΕΝΑ ΣΩΜΑ ΓΙΑΤΙ ΕΝΑ ΣΩΜΑ ΨΗΦΙΖΕΙ. Η ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ Ο ΤΑΔΕ ΝΟΜΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΒΟΥΛΗ ΣΕ ΣΩΜΑ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΝΟΜΟ. ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΒΓΑΖΕΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ 300 ΝΟΜΟΥΣ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ. ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΟΝ ΔΙΟΡΙΣΜΟ; ΜΗΝ ΞΑΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΖΗΤΑΤΕ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΛΕΓΕΜΕΝΟΙ.

ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 2 ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ. Η ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗ. Η ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΣΕ Φ.Ε.Κ. ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΙΣΧΥ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΙ ΜΕ ΟΜΟΜΑΣΤΙΚΗ ΨΗΦΟΡΟΡΙΑ ΛΕΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΩΡΑΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ; ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΝ 230 240 ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΕΚ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ Φ.Ε.Κ.. ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΜΕ 250 ΜΕ 235 ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ; ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΕΔΡΟ. ΟΡΚΙΣΤΗΚΕ ΛΕΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ε ΚΑΙ; ΠΟΥ ΟΡΚΙΣΤΗΚΕ; ΣΤΟΝ ΙΕΡΩΝΗΜΟ; ΣΤΟΝ ΓΙΑΧΒΕ; ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ; ΚΑΙ ΤΙ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ; ΚΑΙ ΤΙ ΟΡΚΟ ΕΔΩΣΕ ΚΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ ΑΝΤΕ ΕΔΩ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΝΟΜΟΣ !!!!! ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΟΡΚΙΖΕΤΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΕΝΤΑΞΕΙ. Ε ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΨΗΦΙΖΕΤΕ; Ε ΤΟΤΕ ΤΙ ΨΗΦΙΣΕ Η ΒΟΥΛΗ; ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΒΟΥΛΗ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΕ; ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ Μ.Μ.Ε. ΜΑΣ ΕΛΕΓΑΝ ΜΕ 220 ΨΗΦΟΥΣ ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ Ο ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΠΑΥΛΟΥΠΟΥΛΟΣ. ΜΑ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΗΤΑΝ. ΠΟΥ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΔΗΛΩΝΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ 2 ΚΑΙ 3 ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΟΠΟΤΕ ΕΧΟΥΜΕ ΕΚΛΟΓΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΡΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΔΥΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΚΛΟΓΗ;;; ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΚΛΟΓΗ ΟΠΟΤΕ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΕΡΕΣΕΙ ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟΝ. ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΟΜΩΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Φ.Ε.Κ.. ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Φ.Ε.Κ..

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΜΕ 1000 ΨΗΦΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΗΝ ΒΟΥΛΗ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΝΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

ΟΤΙ ΣΥΣΤΗΘΗΚΕ Η ΒΟΥΛΗ ΣΕ ΣΩΜΑ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΕΣ Η ΒΟΥΛΗ ΣΥΣΤΗΝΕΤΑΙ ΣΕ ΣΩΜΑ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΜΕ ΤΟΣΟΥΣ ΣΤΑΥΡΟΥΣ ΜΕ ΤΟΣΣ ΕΔΡΕΣ ΠΗΡΑΝΕ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΑΥΤΟΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ. ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ 50 ΕΔΡΕΣ. ΜΑ ΟΤΑΝ ΧΑΡΙΖΟΥΝΕ 50 ΕΔΡΕΣ ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΑΚΑ ΟΤΑΝ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΜΕ 500 ΣΤΑΥΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ 1000 ΕΕ;;;;;; ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΕΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ;;; ΕΜ ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΟΣΜΟ;; ΕΙΔΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΟΙΝΟ;;; ΚΑΙ ΑΜΑ ΒΑΛΕΙΣ ΤΗΝ ΤΕΤΡΑΣΤΑΥΡΙΑ 4 ΣΤΑΥΡΟΥΣ ΚΑΙ 3 ΣΤΑΥΡΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΘΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΕΝΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΕ 5000 ΑΤΟΜΑ ΟΤΑΝ ΣΥΝΤΟΝΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΣΤΑΥΡΟΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΕΝΑ ΔΗΛΑΔΗ Ο ΚΑΘΕ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ 4 ΣΤΑΥΡΟΥΣ ΟΤΑΝ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΚΛΑΔΙΚΕΣ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ ΜΕ 5000 ΑΤΟΜΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ Ο ΙΔΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΝΑ ΒΓΟΥΝΕ 4 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΤΟΜΑ. ΔΕΝ ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΒΑΘΙΑ. ΑΣ ΠΑΜΕ ΟΜΩΣ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΩΡΑ. ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΟΡΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ. Η ΕΚΛΟΓΗ ΕΙΝΑΙ ΕΚΛΟΓΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΟΡΙΣΜΟΣ. Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΙΟΡΙΖΕΙ ΚΑΚΩΣ ΚΑΛΩΣ ΘΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ  ΚΑΛΑ ΒΡΕΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΩΡΑ ΤΟ ΣΥΣΤΑΣΗ ΣΕ ΣΩΜΑ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΤΕ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΠΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ ΜΑΣ ΔΙΑΛΥΣΑΤΕ ΚΑΙ ΟΤΙ ΝΟΜΟ ΕΧΕΤΕ ΒΓΛΑΕΙ ΔΕΝ ΙΧΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΜΕ.

ΟΤΑΝ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΝ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΜΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΥΓΚΙΟΥΛΑΡ ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΣΤΑ Μ.Μ.Ε. ΤΟΤΕ ΟΙ ΦΥΚΑΛΕΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΑ ΤΑΡΤΑΡΑ.

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΔΙΟΡΘΩΤΙΚΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΞΑ ΣΥΜΒΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ. Η ΕΚΛΟΓΗ ΕΙΝΑΙ ΕΚΛΟΓΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΛΑΪΚΗ ΕΝΤΟΛΗ. ΔΕΝ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΛΑΪΚΗ ΕΝΤΟΛΗ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ; ΩΡΑΙΑ ΠΟΥΝΤΗ;;; ΣΟΥ ΕΔΩΣΕ Ο ΛΑΟΣ ΛΑΪΚΗ ΕΝΤΟΛΗ ΠΟΙΟΣ ΛΑΟΣ; ΛΟΙΠΟΝ, Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΤΑΔΕ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΕΔΩΣΕ ΛΑΪΚΗ ΕΝΟΤΛΗ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ, ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΠΕΤΡΙΔΗ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ Η ΛΑΪΚΗ ΕΝΤΟΛΗ 10.000 ΣΤΑΥΡΟΥΣ, 5000, 7000, 8000, 9000, 3000, 2000 ΚΑΝΕΝΑ, ΦΕΡΤΟ!!! ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΟ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΣΟΥΣ ΣΤΑΥΡΟΥΣ ΠΗΓΕ. ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΠΟΥ ΤΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ. ΟΤΑΝ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΝ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΜΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΥΓΚΙΟΥΛΑΡ ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΣΤΑ Μ.Μ.Ε. ΤΟΤΕ ΟΙ ΦΥΚΑΛΕΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΑ ΤΑΡΤΑΡΑ. ΤΟ ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΞΕΡΩ ΕΓΩ ΚΑΛΑ ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ.

ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΕ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΣ ΕΣΥ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΠΛΟΥΤΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΒΟΥΛΗ ΣΥΝΤΑΓΜΑ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΠΟΛΙΤΗΣ.

ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΚΑΝΩ ΕΓΩ ΓΙΑΤΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ Ο ΙΔΙΟΣ. ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΑΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΣΟΙ ΓΝΩΡΙΣΕΤΕ ΝΑ ΒΓΕΙΤΕ ΝΑ ΨΑΞΕΤΕ ΤΑ Φ.Ε.Κ. ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΝΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΑΝΟΙΧΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΣΑ ΓΡΑΑΦΕΙΑ ΕΧΟΥΝ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΕΛΥΣΙΣ ΣΤΗΣΤΕ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΒΓΑΛΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΥΤΟ ΛΕΕΙ ΤΟ Φ.Ε.Κ. ΑΥΤΟ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ . ΔΕΝ ΕΓΙΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΜΑΖΕΥΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ. ΑΝ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗ ΚΑΙ ΑΝ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΤΙΣ ΔΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ ΤΟ ΤΙ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ; ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ; ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ Ο ΕΝΕΡΓΟΣ ΕΙΝΑΙ. ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ. ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ Η ΚΕΝΤΕΡΙΚΗ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΠΛΟΥΤΟΣ ΧΩΡΙΣ ΕΣΕΝΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΟΥΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΛΙΤΚΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΒΟΥΛΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΓΑΜΟΔΟΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕΣ ΕΣΥ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΑΥΤΑ. ΑΥΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΠΕΙΔΗ ΕΣΥ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΣΥ ΤΟΥΣ ΤΑ ΕΔΩΣΕΣ. ΕΛΑΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΤΩΡΑ ΛΟΙΠΟΝ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΒΓΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΝΑ ΒΓΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΤΕ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ Φ.Ε.Κ. ΒΓΑΛΤΕ ΤΑ Φ.Ε.Κ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΒΓΑΛΤΕ ΤΟ ΑΦΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΕΙΤΕ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΘΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ. ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ  ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΧΑΡΑΚΩΘΕΙ ΤΟΣΟ ΒΑΘΙΑ ΑΛΛΑ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ. ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΝΑ ΕΙΧΕΣ ΕΝΑΝ ΑΔΕΡΦΟ ΝΑ ΗΤΑΝ ΨΗΛΟΧΑΖΟΥΛΗΣ ΟΤΙ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΡΦΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ.

ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΡΕ ΤΟΣΟ ΦΙΛΙΚΟΙ ΜΕ ΤΑ ΖΩΑ ΣΑΣ. ΠΟΝΑΕΙ ΤΟ ΣΚΥΛΑΚΙ ΣΑΣ ΠΟΝΑΕΙ ΤΟ ΠΟΔΑΡΑΚΙ ΤΟΥ ΤΡΕΧΕΤΕ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΟΝ ΕΧΕΤΕ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΟΝ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΣΟΥ ΤΟΝ ΓΡΑΦΕΙΣ ΣΤΑ ΠΑΛΙΑ ΣΟΥ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ. ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΤΟ ΦΥΤΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΣΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΕΙΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ!!!!!! ΒΑΛΤΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΤΕ.

ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΘΙΝΗ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΣΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ

ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ. ΔΥΝΑΜΗ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕΣ; ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΟΣΗ ΘΕΛΕΙΣ. ΘΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΝΤΟ ΤΩΡΑ. Η ΔΥΝΑΜΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΝΩ ΑΠΛΟΧΕΡΑ. ΔΕΝ ΔΙΟΙΚΩ ΕΓΩ ΟΥΤΕ Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΟΥΤΕ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΒΕΒΑΙΩΣ ΒΑΣΗ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΑΔΑ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΙΝΗΤΗΡΙΑ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ  ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΘΙΝΗ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΣΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ. ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕ. ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΚΟΥΤΕ ΤΑ ΗΧΗΤΙΚΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΑ ΕΚΤΕΛΕΙΤΕ. ΕΚΤΕΛΕΣΤΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΟΛΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕ ΠΡΑΞΕ ΤΩΡΑ.

ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ: ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΔΡΟΣΟΥ

ΟΜΑΔΑ: ΚΛΕΙΩ
ARVE

ΠΗΓΗ

Χρόνος ανάγνωσης: 6 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

 

 

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 6 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

1 ΣΧΟΛΙΟ

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.