Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΗΣ ΔΕΚΑΡΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ Ν’ ΑΝΤΕΞΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.

Πρόσεξες αδερφέ μου ότι οι ΤΡΑΠΕΖΕΣ προσπαθούν να επιδείξουν ένα πιο ανθρώπινο πρόσωπο μετά την πρόσφατη πύρινη τραγωδία;

Αλλά και πριν από τη μεγάλη φωτιά προσπαθούσαν με κάθε τρόπο να περάσουν μια διαφορετική εικόνα από την πραγματική, για τον ΡΟΛΟ που παίζουν στην κοινωνία.

Άλλοτε χρησιμοποιώντας ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΙΕΡΑΡΧΕΣ να κόπτονται και να κλαίγονται για λογαριασμό των τραπεζών (δες το σχετικό βίντεο εδώ)

https://www.facebook.com/133844090819055/videos/176577839879013/UzpfSTEwNDY1NjEzNzQ6MTAyMTQyMDU1MTkxMDU3MTE/

Και άλλοτε χρησιμοποιώντας δημοσιογραφίσκους που γράφουν ΑΡΘΡΑ ΤΗΣ ΔΕΚΑΡΑΣ. Ένα τέτοιο είναι το άρθρο ενός Γιώργου Παναγόπουλου με τίτλο “Δεν χρειάζονται νέες τράπεζες αλλά καθαρές διαδικασίες” που δημοσιεύτηκε στις 19/7/2018 στην ιστοσελίδα eleftheria online. gr

https://www.eleftheriaonline.gr/…/161005-den-xreiazontai-ne…

Στο κείμενο που ακολουθεί, θα διαβάσεις το σχόλιο που έγραψα κάτω από το κατευθυνόμενο “άρθρο” του Παναγόπουλου χτες το βράδυ.

Όπως το περίμενα, σήμερα το πρωί το ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΣΒΗΣΤΕΙ!

Βλέπεις οι διάφοροι Παναγόπουλοι και τα αφεντικά τους, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ να αντιμετωπίσουν τις ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.

Μπορούν όμως να ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ τους ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ που τους έχουν στερήσει την ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙ ΣΕ ΥΠΗΚΟΟΥΣ… με τα capital controls και με άλλα ΠΟΛΛΑ, που ΔΕΝ είναι ΝΟΜΙΜΑ…

Εδώ αδερφέ μου διαβάζεις το σχόλιο μου που ΣΒΗΣΤΗΚΕ:

“ΚΥΡΙΕ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΕ

ΕΠΕΙΔΗ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΟΥ ΝΟΜΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ Δ. ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ, ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΟΤΙ:

ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΙΣΧΥΡΙΖΕΣΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΕΙΣ (ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ) ΓΙΑ ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΨΕΥΔΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ, ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑ ΚΑΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ. ΔΙΟΤΙ:

1. H ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ 67650/2013 ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΟΤΙ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΔΟΛΑΡΙΑ ΠΟΥ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΡΚΤΑ ΚΑΙ Ο ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΣ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΟΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΦΜ 0000931106. (ΔΩΣΕ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΣΤΟ GOOGLE).

ΥΠAΡΧΕΙ ΚΑΙ ΔΕYΤΕΡΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚH ΑΠOΦΑΣΗ, Η 107367/2017 ΠΟΥ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΚΑΙ ΕΝΙΣΧYΕΙ ΤΗΝ 1Η.

2. ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ 6341/14-7-2012, ΟΙ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΕΧΟΥΝ ΑΚΥΡΩΘΕΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΣΕ ΧΡΕΩΣΤΙΚΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΝΟΜΙΚΗ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΙΣΧΥ ΧΡΕΟΓΡΑΦΟΥ – ΑΞΙΟΓΡΑΦΟΥ, ΔΗΛΑΔΗ ΕΧΟΥΝ ΑΞΙΑ ΟΜΟΛΟΓΟΥ.

Η ΑΞΙΑ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΕΧΕΙ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΣΤΟ ΠΟΣΟΝ ΤΩΝ 678 ΔΙΣ ΕΚΑΣΤΗ (ΜΟΝΟΝ ΤΟ ΠΑΘΗΤΙΚΟ), ΣΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ 30/03/2012 (ΒΛΕΠΕ ΕΓΓΡΑΦΟ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ 1053901 ΕΞ 2012 1991), ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΔΩΡΕΑ 4 ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ, ΣΕ ΔΥΟ ΜΚΟ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ Ο ΙΔΙΟΣ, ΚΑΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ ΣΤΗΝ Γ’ ΔΟΥ ΠΑΤΡΩΝ ΜΕ ΑΡ.ΠΡΩΤ. 20459/25/08/2011.

ΜΕ ΤΟ 21321/13-10-2011 ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΔΟΥ Γ’ ΠΑΤΡΩΝ, ΕΠΕΒΛΗΘΗ ΣΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΦΟΡΟΣ 27 ΔΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΩΡΕΑ.

ΑΥΤΑ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΜΕΤΟΧΗ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ, ΚΥΡΙΕ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΕ…

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ “ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΑΠΟ ΚΑΠΟΥ ΝΑ ΠΙΑΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΤΡΕΧΟΥΝ ΠΙΣΩ ΤΟΥ ΜΗΠΩΣ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΘΑΥΜΑ”, ΕΧΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΑ ΕΞΗΣ:

ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΕΠΙΔΙΔΟΝΤΑΙ ΕΞΩΔΙΚΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΟΦΕΙΛΩΝ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΕΠΕΙΔΗ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΘΕΣΗΣ ΜΟΥ ΚΑΛΩΣ ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΚΑ Μ-Η Α-Ν-Τ-Ι-Μ-Ε-Τ-Ω-Π-Η-Σ-Ι-Μ-Ο, ΠΡΟΚΑΛΩ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΝ, ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΔΩΣΕΙ/ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΤΗΝ ΕΞΩΔΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ, ΕΧΕΙ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΤΙΣ ΝΟΜΙΜΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ.

ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ, ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ ΚΥΡΙΕ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΕ…

ΑΝΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙΣ ΤΙΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ ΜΕ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ, ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΝΟΜΙΖΕΙΣ.

ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΡΟΣΕΦΕΡΕΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ.

ΤΩΡΑ, ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΔΕΟΝ ΓΕΝΕΣΘΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ, ΕΧΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΠΑΡΑ ΕΝΑ ΦΕΡΕΦΩΝΟ ΤΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ.

ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ!”

YAGOS METAXAS 8.8.2018

Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά
Πηγή url: www.e-synews.gr

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Διαδώστε αυτή τη σελίδα, Κοινοποίησε, αντίγραψε την

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ