Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

ΑΡΘΡΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΣΤΑ Α.Ε.Ι.

ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΜΩΣ ΑΦΟΡΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ “ΒΓΑΙΝΟΥΝ” ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΑ Α.Ε.Ι.

ΔΙΟΤΙ ΤΟ ¨ΕΜΠΑ¨ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΕΥΚΟΛΟ.

ΜΕ ΤΟ “ΕΒΓΑ” ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΟΙ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ!

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΑΣ ΝΕΟΙ ΑΠΟΦΟΙΤΟΙ, ΤΕΛΕΙΟΦΟΙΤΟΙ, ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΙ, ΕΠΙ ΠΤΥΧΙΩ, ΓΙΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ, ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΙ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟΥ, ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ………..

ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ ΑΝΟΙΓΟΝΤΑΙ ΔΡΟΜΟΙ ΠΟΛΛΟΙ!

ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.  ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ, ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΗΠΕΙΡΟ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΧΩΡΑ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΠΟΛΗ Η” ΧΩΡΙΟ ΘΕΛΕΤΕ.    ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΧΕΤΙΚΗ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΠΟΥΔΑΣΑΤΕ  Η” ΟΧΙ.  ΟΡΕΞΗ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΘΑΥΜΑΤΑ.

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΝΑ ΕΡΓΑΣΤΕΙΤΕ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΠΟΥΔΑΣΑΤΕ.  ΕΑΝ ΠΡΩΤΑ ΕΧΕΤΕ ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΩΝΗ.   Η” ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟ ΤΙΜΗΜΑ  ΓΙΑ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΚΑΠΟΥ.    ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΑΝΑΛΟΓΟ ΤΙΜΗΜΑ. ΟΧΙ ΑΞΙΑ.   ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΙΔΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ.

ΦΡΟΝΤΙΣΕ Η ΚΟΜΜΑΤΟΚΡΑΤΙΑ= ΠΕΛΑΤΟΚΡΑΤΙΑ= ΡΟΥΣΦΕΤΟΛΟΓΙΑ 

ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ Η ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ.

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΟΜΩΣ ΝΑ ΕΡΓΑΣΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ ΑΣΧΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕΛΕΤΑΓΑΤΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΑ ΘΡΑΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΑ.  ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ.  ΠΛΗΝ ΤΟΥ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥ.   –   ΚΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ.    ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΙΔΑΝΙΚΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΚΑΙ  ΑΝΑΛΟΓΟΣ ΣΟΒΑΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΣ.

ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ.   ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΗΔΗ . ΚΑΙ  ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟ  ΠΑΡΟΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ.-  ΕΙΝΑΙ ΔΗΛΑΔΗ ΟΠΩΣ ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΣΑΣ ΕΞΑΣΚΗΣΗ ΤΕΛΕΙΩΝΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΑΣ.-    ΠΟΥ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.(ΕΚΤΟΣ ΤΟΝ ΡΟΥΦΙΑΝΟ ΕΙΠΑΜΕ) .  ΟΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ  ΓΙΑ  ΝΑ ΣΥΜΒΑΛΛΕΤΕ ΜΕ  ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΣΑΣ  ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΑΛΛΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΠΟΥ ΞΕΡΕΤΕ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ!  ΜΙΑ ΕΥΝΟΜΟΥΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΕ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΑΦΘΟΝΙΑ …

ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ!

 ΑΥΤΟΣ Ο ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ – ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ  Ο ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ- ΕΙΝΑΙ Η “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ”.

Η ΥΠΕΡΟΧΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ!.

ΠΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΕΛΛΗΝΕΣ. ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΣΕΒΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΞΙΟΠΟΙΕΙ.

ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΡΑΜΑ ΑΠΟΛΥΤΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΙΜΟ ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ .    ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΙΝΗΤΗΡΙΑ ΔΥΝΑΜΙΣ. ΟΤΑΝ ΒΕΒΑΙΩΣ Η ΧΡΗΣΗ  ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ.

ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΞΙΕΣ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΧΑΝΕΤΑΙ ΠΡΟΚΑΛΩΝΤΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΚΑΙ ΕΡΕΙΠΙΑ.

ΟΠΩΣ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΑ ΠΟΣΑ..  ΜΟΝΟ ΤΟ 10 % ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ  ΑΛΩΒΗΤΟΙ.

ΤΟ 90%  ΧΑΝΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ  ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΣΑΝ  ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΑΘΑΙΝΟΥΝ ΨΥΧΟΠΑΘΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ…

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ ΝΕΟΙ ΚΑΙ ΝΕΕΣ …ΕΣΕΙΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΤΕ ΠΟΙΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΕΣΑΣ!

ΕΛΕΝΗ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ