Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

ΜΕΡΟΣ 22-Β15 ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ Ε.ΣΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΤΟ ΜΑΝΤΑΤΑ.GR & LIFO.GR

ΜΑΝΤΑΤΑ.GR ΚΑΙ LIFO.GR

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΛΟΣΚΑΣ: ΜΑΝΤΑΤΑ.GR ΚΑΙ LIFO.GR ΚΑΙ ΔΥΟ ΕΝΑ ΚΟΙΝΟ ΑΡΘΡΟ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ Ο ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ.

“ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΟΣ ΜΕ ΒΑΡΙΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΙΣΟΒΙΑ”.

ΦΡΟΝΤΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΝΤΑΤΑ.GR ΕΓΚΥΡΑ SITES ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ!  ΝΑ ΔΙΚΑΖΕΤΕ ΚΙΟΛΑΣ!!!

ΒΡΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΕΧΕΤΕ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ;

ΑΛΛΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΣΑΣ ΤΟ ΚΑΤΑΠΤYΣΤΟ ΓΡΑΦΕΤΕ ΤΟ ΕΞΗΣ: «….ΜΕ ΕΞΩΔΙΚΟ ΣΥΜΨΗΦΙΣΜΟ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ ΤΟΥΣ…» ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ Ο ΝΙΚΟΣ «ΤΑ ΠΕΡΙΦΗΜΑ 600 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ».

ΡΕ ΖΩΑ ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ; ΟΤΙ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΦΗΜΑ; ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΑΘΕΤΕΙ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ; ΟΧΙ ΤΑ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!!!

 ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

ΚΑΛΑ ΡΕ ΖΩΑ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΠΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ;

ΡΕ ΖΩΑ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑΤΕ ΠΟΤΕ; ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΑ ΕΧΕΙ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΑΥΤΑ;

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΧΡΗΣΗ Ο ΙΔΙΟΣ.

ΡΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΟΥ ΜΑΝΤΑΤΑ.GR ΚΑΙ LIFO.GR ΚΑΙ Η ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΑΣ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΩ ΛΙΓΟ… ΔΕΝ ΕΙΔΑΤΕ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΠΟΤΕ ΟΤΙ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΥΠΩΜΕΜΑ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΕ ΦΥΛΛΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ (ΦΕΚ).. ΜΕ ΝΟΜΟ;  ΚΑΘΕ ΔΕΚΕΜΒΡΗ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 3 ΧΡΟΝΙΑ; ΚΑΙ ΤΟ 2015 ΚΑΙ ΤΟ 2016 ΚΑΙ ΤΟ 2017;

ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΩΣ ΠΙΣΤΩΤΙΚΑ ΕΣΟΔΑ;

ΚΑΛΑ ΡΕ ΖΩΑ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ;

ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΜΟΥ ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ ΜΕ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΨΑΞΙΜΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΔΩ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΗΡΘΕ ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΑΤΙ. ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ!

ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ!!

ΔΕΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΣ ΕΛΛΗΝΑ ΜΟΥ ΟΤΙ ΠΟΤΕ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΜΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΜΑΣ ΟΜΙΛΙΑ ΔΕΝ ΠΛΗΣΙΑΣΕ ΠΟΤΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ;

ΓΙΑΤΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΟΥ ΟΜΙΛΙΑ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΡΩΤΗΣΟΥΝ Ο,ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ.

ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΟΥΣ ΟΜΙΛΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΑ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΤΡΕΧΟΥΝ ΤΡΕΧΟΝΤΑΣ;

ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΜΟΥ, ΑΝΘΡΩΠΕ…ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ; ΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΕ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝΕ; ΧΩΡΙΣ ΓΝΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΝΟΗΣΗ; ΜΑΝΤΑΤΑ.GR ΚΑΙ LIFO.GR ΚΑΤΑΓΡΑΦΤΗΚΕ.

ΝΙΚΟΣ ΜΕΝΕΓΗΣ: ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΩΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΟΥΝ ΕΣΕΝΑ.

ΕΣΕΝΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ!!! ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!!

ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΟ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ Σ’ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΘΕΣΜΙΚΗ ΘΕΣΗ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ  ΑΠΟΤΥΠΩΣΕΙ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ.

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΙ ΔΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΑΠΟΤΥΠΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΦΟΒΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ

https://www.youtube.com/watch?v=uYslZmbNaW8