Χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό

7ο ΜΕΡΟΣ: ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ Ε.ΣΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΣΤΟ «ΡΕΘΕΜΝΟ»

ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΣΤΟ ΡΕΘΕΜΝΟ.

ΡΕΘΕΜΝΟΣ

Μ’ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΣΟΥ ΚΑΙ ΛΕΣ «ΕΔΩ ΚΑΙ 2 ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΠΡΩΤΗ Η ΚΡΙΣΗ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΣΤΙΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ»!!

ΚΑΙ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΡΕ ΡΕΘΕΜΝΟ;  ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ;  ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ; ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ;

ΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ, ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ, ΠΡΩΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ. 

Ο ΑΡΤΕΜΗΣ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΚΙΝΗΘΗΚΕ ΝΟΜΙΚΑ, ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΚΤΕΛΕΣΕ, ΚΑΤΑΛΗΞΑΜΕ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ.

ΓΙΑ ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΤΟ ΟΠΑΔΙΚΟ.  ΟΠΑΔΟΙ, ΟΠΑΔΟΙ, ΟΠΑΔΟΙ!!  ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΡΑΓΜΑΤΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΒΑΘΙΑ.  ΓΙΑΤΙ ΜΑΘΑΤΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΣΤΕ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ 5ΕΥΡΑΚΙ, ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΣΤΕ ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ ΘΕΣΟΥΛΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΒΑΡΕΣΕΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΛΑΜΑΚΙ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΙΑΝΟΙΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ.. ΝΑ ΗΓΗΘΟΥΝ, ΣΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΓΕΝΟΣ ΚΑΙ ΔΗ ΣΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΓΕΝΟΣ.

ΜΑ ΕΦΟΣΟΝ ΚΑΝΕΝΑΣ ΘΕΣΜΟΣ – ΚΑΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΩΡΑ- ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.

ΦΤΑΣΑΜΕ Σ’ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ, ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ, ΦΤΑΣΑΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΗΓΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ, ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΣ ΤΕΛΙΚΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ. 

ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΜΑΣ.. ΚΑΙ ΜΗΝ ΘΙΓΕΣΤΕ.  ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΕΣΤΕ ΩΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ. ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ.  ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΤΕ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΙΤΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΕΝΤΟΛΕΣ.

https://www.youtube.com/watch?v=Zc549pkg05M

Χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό

Πηγή url: www.e-synews.gr

 

 

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ