Χρόνος ανάγνωσης: 6 λεπτά

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ  ΣΚΟΠΟΙ & ΣΤΟΧΟΙΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ – ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΩΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΙΣΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΙΣΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΣΕ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΡΥΘΜΙΖΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΞΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΚΑΝΟΝΩΝ ΚΑΙ ΑΡΧΩΝ, ΟΠΩΣ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΘΕΣΜΟΘΕΤΗΘΕΙ ΔΙΑ ΜΕΣΟΥ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΒΑΣΑΝΑ ΚΑΙ ΑΙΜΑΤΟΧΥΣΙΕΣ.

ΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ, ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΤΗΓΕΙΤΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΒΙΑΖΕΤΑΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΝΤΙΟΤΡΟΠΩΣ. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΕNΝEΑ (9) ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΣΥΝΕΧΗ ΧΡΟΝΙΑ (2009 – 2018), ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΘΥΜΑΤΑ ΜΙΑΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ Η ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΩΘΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΪΚΑ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟΔΕΧΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.

Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΠΗΓΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ, ΑΣΚΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ. ΒΑΣΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΛΗΨΗ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΜΕ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΣΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, Η ΚΑΠΟΙΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΟΥΣ, ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

 1. Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΔΟΘΕΙ ΑΠΟ ΤΑ «ΚΕΝΤΡΙΚΑ» ΚΑΙ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΙΣΧΥΕΙ, ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΑ ΤΩΝ Ε.ΣΥ. Ο ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ, ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙΤΑΙ, ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΤΑΙ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ. ΥΠΟ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ, ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΙΔΙΚΗ ΔΙΑΤΑΞΗ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ Η ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ. ΑΥΤΗ ΠΑΝΤΟΤΕ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΗ ΩΣ ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΔΙΑΤΑΞΗ ΑΠΟ ΤΑ «ΚΕΝΤΡΙΚΑ» ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΤΙΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΣΦΡΑΓΙΔΑ.
 2. ΣΚΟΠΟΙ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΛΗΡΩΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΑ ΜΕ ΤΑ «ΚΕΝΤΡΙΚΑ» ΓΙΑ:
  • ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΕΞΑΛΕΙΨΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗ ΧΑΡΑΞΗ ΚΑΙ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΣΤΑΘΕΡΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ, ΒΑΣΙΖΟΜΕΝΟ ΠΑΝΤΟΤΕ ΣΤΑ ΠΑΝΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΞΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ.
  • ΤΗ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗ ΤΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ, ΟΠΩΣ ΑΥΤΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΜΟΡΦΩΘΕΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΚΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ-ΠΟΛΙΤΙΚΟ-ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΟΘΕΤΗΘΕΙ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΜΕ ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΙΛΟΝΙΚΗΤΑ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ.
  • ΤΗ ΔΙΑ ΝΟΜΙΜΩΝ ΜΕΣΩΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ, ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ, ΑΠΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΙΔΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΩΝ.
  • ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΧΘΕΙ Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΑΚΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ, ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΩΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ, ΑΚΥΡΕΣ ΚΑΙ ΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΕΣ ΤΟΥ ΑΡΧΙΚΟΥ ΣΚΟΠΟΥ ΤΟΥΣ.
  • ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΘΟΥΝ ΜΕΛΕΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΘΡΩΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΞΑΛΕΙΨΗ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΘΕΣΜΟΘΕΤΗΣΗ ΙΣΟΣΚΕΛΩΝ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΩΝ.
  • ΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΟΘΕΤΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΘΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ, ΠΟΥ ΑΝΤΙΚΕΙΝΤΑΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.
  • ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΘΕΙ Η ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΕΧΟΥΝ ΥΛΟΠΟΙΗΘΕΙ, ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΑΚΙΝΗΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ, ΤΙΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΟ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΚΧΩΡΗΘΗΚΑΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ (ΤΑΙΠΕΔ), ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΕΙ ΕΚΧΩΡΗΘΕΙ Η ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ, ΒΑΣΕΙ ΤΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΕΨΕΩΝ ΤΩΝ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΩΝ ΠΛΑΙΣΙΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΟΠΩΣ ΑΥΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ. ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΘΕΙ Η ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΘΕΙ Η ΑΚΥΡΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΛΑΙΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ, ΠΡΟΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ.
  • ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΘΕΙ, Η ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΦΥΣΙΚΩΝ Η ΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΠΟΥ ΑΣΚΟΥΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ, ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.
  • ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΘΕΙ Η ΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΘΕΙ Η ΑΜΕΣΗ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΑΣΥΛΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΕΡΙ ΕΥΘΥΝΗΣ ΥΠΟΥΡΓΩΝ.
  • ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΘΕΙ Η ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ Η ΔΗΜΕΥΣΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΩΝ ΤΟΥΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ.
  • ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΘΕΙ Η ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΛΟΓΟΔΟΣΙΑΣ ΤΩΝ ΑΣΚΟΥΝΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ, ΚΑΤΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ, ΘΕΤΟΝΤΑΣ ΩΣ ΕΧΕΓΓΥΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΛΟΓΟΔΟΣΙΑΣ.
  • ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΘΕΙ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ «ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ» ΕΠΙ ΤΗΣ ΚΙΝΗΤΗΣ ΚΑΙ ΑΚΙΝΗΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ, ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΙΑΤΕΛΕΣΑΝΤΕΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥΣ, ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ, ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, ΓΕΝΙΚΟΥΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ, ΑΠΟ ΤΟ 1974 ΚΑΙ ΕΝΤΕΥΘΕΝ. ΜΕΧΡΙ ΔΕ, ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΗΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ, ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΕΜΠΛΟΚΗΣ, ΝΑ ΖΗΤΗΘΕΙ Η ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΩΝ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΚΙΝΗΤΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΩΝ ΤΟΥΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ.
  • ΝΑ ΖΗΤΗΘΕΙ Η ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΕΡΕΥΝΑΣ ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ, ΑΠΟ ΤΟ 1974 ΚΑΙ ΕΝΤΕΥΘΕΝ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΜΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ, ΑΣΤΙΚΩΝ Η ΠΟΙΝΙΚΩΝ ―ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΣΩΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΓΡΑΦΕΙ― ΕΥΘΥΝΩΝ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΜΕ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ ΤΙΜΩΡΙΑ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΙΘΟΥΝ ΕΝΟΧΟΙ.
  • ΝΑ ΔΗΛΩΘΕΙ Η ΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ, ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΘΕΙ Η ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΔΙΕΘΝΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΟΥ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΕΝΑ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ ΞΕΝΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ. ΝΑ ΖΗΤΗΘΕΙ Ο ΑΥΣΤΗΡΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΙΑΚΩΝ ΕΙΣΟΔΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.
  • ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΘΕΙ Η ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕ ΓΝΩΜΟΝΑ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ, ΟΠΩΣ ΑΥΤΟ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ, ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΔΑΦΙΚΗ ΑΚΕΡΑΙΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ, ΤΗΝ EΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΥΣΤΗΡΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΖΩΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.
  • ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΘΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΗΘΕΙ Ο ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΘΕΙ Η ΗΓΕΤΙΚΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ, ΣΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ, ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ, ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ.
  • ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΘΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ, ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ, ΑΡΧΑΙΟΣ ΝΑΟΣ, ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΝΗΜΕΙΑ, ΑΡΧΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ, ΑΡΧΑΙΕΣ ΓΡΑΦΕΣ, ΠΡΩΤΟΤΥΠΑ ΚΕΙΜΕΝΑ, ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΚΑΙ ΕΝ ΓΕΝΕΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΜΟΝΟΝ ΤΩΝ ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
  • ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΧΤΕΙ Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΤΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ, ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΘΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ, ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΝΟΜΙΜΑ ΜΕΣΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΙ, ΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΟΛΙΩΣ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΕ ΕΤΣΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ, ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ.
  • ΝΑ ΜΕΛΕΤΗΘΕΙ, ΝΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΘΕΙ ΕΝΔΕΛΕΧΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΠΟΝΗΘΕΙ ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΓΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΓΕΝΟΥΣ ΕΘΝΙΚΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ. ΝΑ ΔΟΜΗΘΕΙ Η ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΠΟΥ ΔΥΝΑΝΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΘΟΥΝ ΠΡΟΣ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΩΝ ΕΡΓΩΝ, ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΥΛΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΗ, ΟΠΩΣ Ο ΑΕΡΑΣ, Η ΓΗ, Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ, Ο ΗΛΙΟΣ, Η ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΩΝ, ΤΗΣ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΛΙΕΙΑΣ, ΤΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ, ΤΗΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ, ΤΗΣ ΟΙΚΟΤΕΧΝΙΑΣ, ΒΙΟΤΕΧΝΙΑΣ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ, ΤΩΝ ΠΛΟΥΤΟΠΑΡΑΓΩΓΙΚΩΝ ΠΗΓΩΝ, ΤΗΣ ΥΨΗΛΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ.
  • ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΘΕΙ Η ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΙΑΚΩΝ ΑΠΟΛΑΒΩΝ ΚΑΙ Η ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥΣ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΑ ΠΟΥ ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ ΔΙΑΒΙΩΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.
  • ΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΟΘΕΤΗΘΕΙ, ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΘΕΙ Η ΑΜΕΣΗ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΦΟΡΩΝ ΤΗΣ ΑΚΙΝΗΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ. Η ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΠΙ ΤΗ ΒΑΣΕΙ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΩΝ ΕΣΟΔΩΝ ΚΑΙ ΕΞΟΔΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟΥ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ ΝΑ ΕΠΙΤΥΓΧΑΝΟΝΤΑΙ ΕΠΙΠΕΔΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΟΥΣ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ. ΠΛΗΡΗΣ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΕΜΜΕΣΩΝ ΦΟΡΩΝ, Π.Χ., ΦΠΑ, ΣΕ ΕΙΔΗ ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΚΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΩΝ, ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΕΙΔΩΝ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ.
  • ΤΗΝ ΕΠΙΔΙΩΞΗ ΕΠΑΝΑΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΟΤΕΡΗ ΜΕΛΕΤΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΩΣ, ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΒΑΘΜΙΔΕΣ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ. ΝΑ ΕΠΙΔΙΩΧΘΕΙ Η ΔΩΡΕΑΝ ΥΨΗΛΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ, ΜΕ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΣΗ ΤΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ. ΕΜΦΑΣΗ ΣΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΔΙΔΑΧΗ ΤΗΣ ΚΛΑΣΙΚΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΓΛΩΣΣΑΣ, ΜΕ ΑΠΩΤΕΡΟ ΣΤΟΧΟ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΥΣΥΝΕΙΔΗΤΩΝ, ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ, ΑΔΕΣΜΕΥΤΩΝ ΚΑΙ ΜΕ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ ΠΟΛΙΤΩΝ.
  • ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΔΙΩΞΗ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΓΙΑ ΠΑΡΟΧΗ ΔΩΡΕΑΝ ΥΨΗΛΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ.
  • ΤΗΝ ΕΠΙΔΙΩΞΗ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ ΣΕ ΔΥΟ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΛΟΓΗ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΑΜΙΓΩΣ ΕΞΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΩΝ.
  • ΤΗΝ ΕΠΙΔΙΩΞΗ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕ ΜΙΑ ΑΜΙΓΩΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ.
  • ΤΗΝ ΕΠΙΔΙΩΞΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΒΑΣΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΗΜΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΟΥ ΣΚΟΠΟΥ ΙΔΡΥΣΗΣ.
  • ΤΗΝ ΕΠΙΔΙΩΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΛΗΨΗ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΔΡΑΣΗΣ.
 3. ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΣΚΟΠΟΥ ΤΟΥ, Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ, ΘΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΗΝ ΥΛΙΚΟΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΕΛΕΧΙΚΗ ΥΠΟΔΟΜΗ, ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΥΜΒΑΛΛΟΜΕΝΩΝ ΜΕΛΩΝ, ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ ΤΩΝ «ΚΕΝΤΡΙΚΩΝ». ΕΠΙΣΗΣ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΔΥΝΑΤΑΙ, ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΔΣ, ΝΑ ΣΥΝΑΠΤΕΙ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ Η ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΜΕ ΦΥΣΙΚΑ Η ΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ Η ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ, ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ, ΚΑΤΟΠΙΝ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΕΧΕΙ ΕΝΤΑΧΘΕΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΣΤΟΝ ΕΤΗΣΙΟ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΕΓΚΡΙΘΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ.
 4. Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ, ΕΧΕΙ ΩΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΤΟΝ «ΚΕΝΤΡΙΚΟ» ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ, ΠΟΥ ΑΠΤΟΝΤΑΙ ΤΗΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΤΕΥΞΗ ΤΩΝ ΣΤΟΧΩΝ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΠΙΟ ΠΑΝΩ. Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ, ΜΠΟΡΕΙ ΕΠΙΣΗΣ, ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ «ΚΕΝΤΡΙΚΩΝ», ΝΑ ΑΣΚΕΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΠΟΠΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΒΛΕΠΕΙ, ΤΗΝ ΟΡΘΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΠΙΘΑΝΩΝ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΩΝ ΣΥΜΦΩΝΙΩΝ – ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ.
 5. Ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ, ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ, ΧΩΡΙΣ ΔΟΓΜΑ, ΧΡΩΜΑ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΤΙ ΠΡΩΤΑ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΤΟ ΑΡΧΑΙΟΤΕΡΟ ΕΘΝΟΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ. ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΧΩΡΙΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΔΕΝ ΝΟΕΙΤΑΙ ΩΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΧΩΡΙΣ ΔΟΓΜΑ, ΧΡΩΜΑ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΝΟΗΘΕΙ ΩΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΟ «ΚΡΑΤΕΙΝ ΤΩ ΔΗΜΩ», Η «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ- Ε.ΣΥ.» ΙΔΡΥΕΤΑΙ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΕΠΑΝΕΓΚΑΘΙΔΡΥΘΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ, Η ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΑ Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ Η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

ΠΗΓΗ :  http://e-sy.gr/domi-organismou-kentriki/skopi-stochi/

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ: «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ»

Χρόνος ανάγνωσης: 6 λεπτά
Πηγή url: www.e-synews.gr

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Διαδώστε αυτή τη σελίδα, Κοινοποίησε, αντίγραψε την

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ