Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Γ. ΔΑΡΑΣ, Β. ΚΩΤΣΙΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟΚΑΘΙΣΤΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΑ ΨΕΥΔΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ 11/4/18

ΤΗΝ 11η ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2018 ΣΕ ΚΛΕΙΣΤΟ ΧΩΡΟ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΝΑΥΠΛΙΟΥ ΔΙΕΞΗΧΘΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ» ΜΕ ΚΥΡΙΟ ΟΜΙΛΗΤΗ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΚΥΡΙΑΚΟ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟ. ΚΥΡΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΟΜΙΛΙΑΣ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΠΩΣ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΕ ΠΟΛΥ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟΝ ΓΟΛΓΟΘΑ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΞΕΧΝΩΝΤΑΣ ΠΩΣ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΔΟΤΙΚΟΣ. ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗΚΕ ΕΝΤΟΝΩΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 2 ΦΟΡΕΣ ΣΕ ΒΑΘΜΟ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ ΗΤΟΙ 600 ΔΙΣ $ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΜΕ ΔΥΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ (67650/13 ΚΑΙ 107376/17) ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΗ ΠΛΕΟΝ ΣΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΩΣ ΠΙΣΤΩΤΙΚΑ ΕΣΟΔΑ ΚΥΡΩΜΕΝΑ ΜΕ ΑΡ. ΦΕΚ. 4352/2015, 4444/2016 ΚΑΙ 4507/2017. ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΝΤΑΣ ΩΣ ΜΥΘΕΥΜΑ ΤΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟ ΠΛΟΥΤΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΥΠΟΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΟ ΑΠΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΚΑΙ ΕΓΧΩΡΙΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ Ο ΠΛΟΥΤΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΥΨΟΥΣ 2,3 ΤΡΙΣ € ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΜΕΙΑ.

ΕΠΙΣΗΣ ΑΝΕΦΕΡΕ ΤΙΣ ΧΡΥΣΕΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΣΕ ΑΞΙΟΓΡΑΦΑ ΩΣ ΜΗΔΕΝΙΚΗΣ ΑΞΙΑΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΜΕ ΗΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΟΥΝ ΣΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 678 ΔΙΣ € Η ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΤΕΙ ΦΟΡΟΣ ΣΤΟ ΑΦΜ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ 27,5 ΔΙΣ € ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΔΩΡΕΑΣ 8 ΤΕΤΟΙΟΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ.

ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΜΦΑΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΠΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΔΕΧΤΟΥΝ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΟΜΙΛΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΕΦΥΓΕ ΒΙΑΣΤΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ.

ΤΕΛΟΣ ΚΑΤΑ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥ Κ. ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΩΡΑΙΑ ΦΑΤΣΑ Η ΕΙΝΑΙ ΕΥΤΡΑΦΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΨΕΜΑΤΑ.

Η ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ. ΕΚ ΤΗΣ Κ.Π.Δ.Α.Π. ΤΜΗΜΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά
Πηγή url: www.e-synews.gr

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Διαδώστε αυτή τη σελίδα, Κοινοποίησε, αντίγραψε την

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ