Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

ΣΠΑΣΤΕ ΤΑ  ΑΟΡΑΤΑ  ΔΕΣΜΑ

Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ  ΜΠΟΡΕΙ  ΝΑ ΑΝΤΕΞΕΙ  ΠΟΛΛΑ ΔΕΙΝΑ ΜΕ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ ΥΠΟΜΟΝΗ.

ΕΧΕΙ ΟΜΩΣ  ΠΟΛΛΕΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ  ΚΑΙ  ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ  ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣΕΙ  ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ.

ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΘΕΙ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΟΥ  ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΧΕΙ  ΣΤΗΝ ΖΩΗ  ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΝΗΚΕΙ. ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΛΑΔΗ  ΚΥΡΙΟΣ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ  ΤΟΥ ΧΩΡΙΣ  ΔΕΣΜΑ  ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΟΝΟΜΑΤΑ , ΧΩΡΙΣ ΦΡΑΓΜΟΥΣ ΑΠΟ ΑΝΥΠΑΡΚΤΕΣ ΑΙΤΙΕΣ.

ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΚΙΝΕΙΤΑΙ  ΑΡΜΟΝΙΚΑ  ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ  ΟΠΟΥ ΘΑ ΔΙΕΠΕΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΛΛΟΣ  ΣΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ,  ΑΦΟΥ ΟΛΑ ΓΥΡΩ ΜΑΣ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ  ΑΠΟ ΤΗΝ   ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗ   ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ,   ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΦΕΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ  ΑΡΧΙΚΟ ΣΚΟΠΟ  ΤΟΥΣ.

ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ  ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΕΞΕΛΙΧΘΕΙ  ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΕΛΙΧΤΕΙ  ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΒΙΟΥ ΤΟΥ  ΜΕ ΜΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ  ΑΝΑΠΛΑΣΗ  ΚΑΤΙ   ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ  ΝΑ  ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΕ  ΚΑΘΕ ΛΕΠΤΟ ΤΗΣ  ΖΩΗΣ ΤΟΥ.

ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ  ΟΜΩΣ  ΚΑΤΑΠΙΕΖΕΤΑΙ  ΑΠΟ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥΣ ΦΡΑΓΜΟΥΣ, ΒΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΦΥΛΑΚΗ,  ΤΗ ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ  ΣΤΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΤΗΣ  ΜΟΡΦΗ  ΜΕ ΑΟΡΑΤΑ ΔΕΣΜΑ ΠΟΥ  ΕΧΟΥΝ  ΔΙΑΦΟΡΑ ΟΝΟΜΑΤΑ- ΤΕΛΗ, ΔΑΣΜΟΙ  ΚΑΙ  ΠΟΛΛΑ  ΑΛΛΑ ΕΚΤΟΣ  ΤΟΥ  ΣΤΕΝΟΥ  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ  ΠΛΑΙΣΙΟΥ.

ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΕΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΙ ΙΣΧΥΡΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΚΕΨΗ  ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.

ΜΕΣΟΥ ΑΥΤΩΝ  ΕΠΙΤΥΓΧΑΝΕΤΑΙ Η ΑΠΟΛΥΤΗ  ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ  ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ  ΜΕΣΟΥ ΤΩΝ ΑΟΡΑΤΩΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΙΑΚΩΝ ΔΕΣΜΩΝ,  ΜΕ  ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ  ΦΥΛΑΚΙΖΟΥΝ, ΟΡΙΟΘΕΤΟΥΝ ΤΗ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΚΙΝΗΣΗ ΝΑ  ΦΤΑΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΣΟΥ  ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΤΑ ΔΕΣΜΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΤΗΝ  ΣΤΕΡΟΥΝ ΕΝΤΕΛΩΣ,  ΩΣΤΕ ΝΑ  ΜΗΝ  ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΗ Η  ΔΟΛΙΑ   ΑΟΡΑΤΗ  ΦΥΛΑΚΗ.

ΦΥΣΙΚΑ ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ  ΝΑ ΦΥΛΑΚΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΤΟΝΗ  ΣΥΝΕΙΔΗΣΙΑΚΗ  ΠΗΓΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΠΟΥ  ΟΔΗΓΕΙ  ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΔΙΑΡΚΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΕΙ ΝΕΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ  ΜΕ ΑΠΕΙΡΟΥΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥΣ  ΓΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ.

ΟΜΩΣ ΤΑ ΑΟΡΑΤΑ ΔΕΣΜΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ  ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΥΡΩ ΜΑΣ ΔΕΝ ΤΑ ΑΠΟΧΩΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ. ΔΗΛΑΔΗ ΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ.

Η ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ  ΔΟΥΛΕΙΑΣ  ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΥΦΑΣΜΕΝΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ,  ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ  ΠΟΛΕΜΟΥ.

ΑΥΤΗ Η ΑΟΡΑΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΟΡΑΤΑ ΔΕΣΜΑ  ΠΙΣΤΟΠΟΙΕΙ ΤΗ ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΟΥ ΑΦΕΝΤΗ ΣΤΟ ΔΟΥΛΟ ΤΟΥ  ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ  ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΑΥΤΟΝ,

ΚΑΘΩΣ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟΝ ΑΙΧΜΑΛΩΤΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ  ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΣΠΑΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΟΥΛΟ ΤΟΥ  ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΠΟΙΚΙΛΟΥΣ  ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗ  ΒΑΣΗ ΤΟΥΣ ΠΗΓΑΖΕΙ  Ο ΦΟΒΟΣ, ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΑ ΔΕΣΜΑ

ΑΛΛΑΖΟΝΤΑΣ ΤΙΤΛΟΥΣ  ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΤΑ – ΕNΦΙΑ ΦΠΑ ΦΟΡΟΣ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ ΚΤΛ – ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ  ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.

ΤΑ ΔΕΣΜΑ ΣΦΙΓΓΟΥΝ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ,  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΟΜΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΟΡΑΤΑ,  ΚΑΙ Ο ΥΛΙΣΜΟΣ ΑΠΟ  ΤΗΝ ΑΛΛΗ,  ΕΧΟΝΤΑΣ   ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΘΕΙ   ΣΤΙΣ   ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ   ΤΩΝ   ΑΝΘΡΩΠΩΝ  ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΤΥΧΙΑ, ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΠΟΓΝΩΣΗ  ΚΑΙ  ΤΗΝ   ΤΕΛΙΚΗ ΚΑΤΑΠΤΩΣΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.

ΟΛΟΙ  ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ  ΟΤΙ  ΑΥΤΗ  Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ  ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ  ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΑΡΝΗΣΗ ΤΩΝ  ΕΛΛΗΝΩΝ  ΝΑ ΔΙΑΚΡΙΝΟΥΝ….  ΟΤΙ ΤΑ ΔΕΣΜΑ  ΕΙΝΑΙ ΑΟΡΑΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΧΑΘΟΥΝ ΜΟΝΟ ΑΝ  ΤΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ….

ΣΠΑΣΤΕ  ΤΑ  ΔΕΣΜΑ  ΛΟΙΠΟΝ

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ  ΠΡΕΠΕΙ  ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ  ΤΗΝ ΑΝΕΛΙΚΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥΣ  ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ,

ΤΗΝ  ΠΟΡΕΙΑ  ΠΟΥ  ΚΑΠΟΙΟΙ  ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ  ΒΙΑΙΑ  ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΘΑ  ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΝΩΣΕΙ  ΜΕ ΤΗΝ  ΠΑΤΡΩΑ ΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ.

ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ  ΑΠΟ  ΔΩ  ΚΑΙ  ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥΣ  ΜΕ ΤΙΣ ΑΡΙΣΤΕΣ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ  ΤΕΧΝΙΚΕΣ  ΚΑΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ  ΔΟΜΗΣΗΣ  ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ  ΠΟΥ ΘΑ  ΕΔΡΑΙΩΘΟΥΝ ΚΑΙ  ΘΑ ΑΝΑΠΑΡΑΧΘΟΥΝ,  ΑΠΟ  ΤΟΥΣ  ΑΠΛΟΥΣ  ΠΟΛΙΤΕΣ  ΣΤΗΝ  ΕΛΛΗΝΩΝ  ΠΟΛΙΤΕΙΑ  ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ  ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ.

 

ΧΑΡΑ ΚΡΑΧΑΛΑ

 

 

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ